mclein² Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 30 minutes ago, Sebu said: Ευχαριστω Ο τρεχων απο οτι θυμαμαι εχει γραναζια δεν εχει μπιλιες, κανω λαθος? Εχει το κλειδι απο οτι θυμαμαι και ενα βαθουλωμα στο πλαι (ισως για επαφη μπιλιας) αλλα κατα βαση ειναι ραβδωτο με εξογκωματα. γραναζια εχει μεσα. ο συνδιασμος ειναι 3 σειρες μπιλιες. πλεον ειναι περισσοτερες, παλι σε σειρα. 1
paulchro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Στις 26/1/2024 στις 1:26 ΠΜ, paulchro είπε Υπαρχει κανενας 30/50 αφαλος γυρω στα 60-70 να ειναι καπως καλυτερος απο τους συνηθισμενους? Τελικά έβαλα τον wx1000, απλά έχω μια απορία, η μακριά βίδα που εχει για να σταθεροποιεί τον αφαλό που μπαίνει; 😅
reystar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τι Defender να βαλω? MAG3G? ειδα βγηκε και το MG3551?? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από reystar
klx652 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου On 31/01/2024 at 13:46, mclein² said: νορμαλ εως πολυ μικρη η τιμη - αν και με 3 κλειδια - αλλα ο καθενας κανει τα δικα του evva mcs ο καλυτερος evva 4ks ο επομενος evva ICS (2023 model) ή / και evva akura 44 magnetic evva akura 44 τεταρτος τι περιμενεις να μαθεις μηπως μπορω να σε "διαφωτισω" ;;; Ρώτησα απο τηλ πριν λιγο για τον Akura 44 magnetic 30/50 εκει στην αγια που εχει τον απλό και μου ειπαν 170€ με τρια κλειδιά, πολλα δεν ειναι; με 5 θα εχει οσο ο 4ks δηλαδή, νομιζω μονο ο απλος αξιζει στα 118€
mclein² Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, klx652 said: Ρώτησα απο τηλ πριν λιγο για τον Akura 44 magnetic 30/50 εκει στην αγια που εχει τον απλό και μου ειπαν 170€ με τρια κλειδιά, πολλα δεν ειναι; με 5 θα εχει οσο ο 4ks δηλαδή, νομιζω μονο ο απλος αξιζει στα 118€ με 5 κλειδια ο μαγνητικος ακουρα βγαινει 190€ (5 κλειδια, 5 καπελα, πριμιουμ μποξ) με 5 κλειδια ο 4κς βγαινει 210€ (5 κλειδια, 5 καπελα, πριμιουμ μποξ) δυστυχως τρικλειδους κυλινδρους εχω μονο με παραγγελια γιατι συνηθως παμε σε οικογενειες οποτε δε συμφερει κι ετσι δεν εχω αποψη για την ακριβη τιμη που θα πρεπει να πωλουνται. με βαση τα παραπανω αξιολογεις & διαλεγεις. ο 4κς παντως δεν εχει σχεση με ακουρα, ακομη και μαγνητικο Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από mclein² 1
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2024 στις 4:15 ΜΜ, Sebu είπε Ευχαριστω Ο τρεχων απο οτι θυμαμαι εχει γραναζια δεν εχει μπιλιες, κανω λαθος? Εχει το κλειδι απο οτι θυμαμαι και ενα βαθουλωμα στο πλαι (ισως για επαφη μπιλιας) αλλα κατα βαση ειναι ραβδωτο με εξογκωματα. Μπίλιες έχει και ο παλιός , δεν έχει δίσκους η γρανάζια όπως γράφεις. Τα γρανάζια είναι μετά για την κίνηση των πυρών
megapaixtaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου ο evva eps δεν αναφερεται συχνα και ειναι οικονομικος σχετικα , με τα 3 κλειδια.επισης διαβασα μεσα απο την σελιδα της εταιρειας οτι εχει πατεντα μεχρι το 2041 . δεδομενης της ποιοτητας, στην θεσσαλονικη πως παει απο ασφαλεια αυτος ο κυλινδρος?
mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 12 hours ago, megapaixtaras said: ο evva eps δεν αναφερεται συχνα και ειναι οικονομικος σχετικα , με τα 3 κλειδια.επισης διαβασα μεσα απο την σελιδα της εταιρειας οτι εχει πατεντα μεχρι το 2041 . δεδομενης της ποιοτητας, στην θεσσαλονικη πως παει απο ασφαλεια αυτος ο κυλινδρος? σουπερ ειναι ο κυλινδρος... ποιος μπορει να εξηγησει στο Μ.Ο οτι ενας κυλινδρος που τα κλειδια του μοιαζουν απλα ειναι μακραν καλυτερος απο 70% των κυλινδρων της ελληνικης αγορας ;;; 1
megapaixtaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) με ποιες γραναζωτες κλειδαριες συνδυαζεται καλυτερα αυτος ο κυλινδρος η' μπορει να συνδυαστει με ολες? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από megapaixtaras
konstantinosq Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Καλησπέρα καταρχήν να πω έχω διαβάσει στο θέμα αυτό περίπου από την 450 σελίδα μέχρι την 500 δεν εχω βρει απάντηση σε αυτό που ψάχνω. Επειδή δεν μου είναι εύκολο να διαβάσω 600 σελίδες, αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει είτε δημόσια είτε με προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα. Σε ποιο μαγαζί να παω για θωρακισμένη πόρτα στη θεσσαλονίκη; οι περισσότεροι που βρίσκω είναι αλουμινάδες και όλοι λένε ότι τις κατασκευάζουν της πόρτες αλλά χλωμό από ότι κατάλαβα
mclein² Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 22 hours ago, megapaixtaras said: με ποιες γραναζωτες κλειδαριες συνδυαζεται καλυτερα αυτος ο κυλινδρος η' μπορει να συνδυαστει με ολες? με όλες. 13 hours ago, konstantinosq said: Καλησπέρα καταρχήν να πω έχω διαβάσει στο θέμα αυτό περίπου από την 450 σελίδα μέχρι την 500 δεν εχω βρει απάντηση σε αυτό που ψάχνω. Επειδή δεν μου είναι εύκολο να διαβάσω 600 σελίδες, αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει είτε δημόσια είτε με προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα. Σε ποιο μαγαζί να παω για θωρακισμένη πόρτα στη θεσσαλονίκη; οι περισσότεροι που βρίσκω είναι αλουμινάδες και όλοι λένε ότι τις κατασκευάζουν της πόρτες αλλά χλωμό από ότι κατάλαβα νομιζω μονο ο ΚΕΤΕ κατασκευαζει πορτες στη θεσσαλονικη... 2
konstantinosq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου ευχαριστω. ο ΚΕΤΕ ειναι 70 χλμ εξω απο Θεσσαλονικη. πεφτει λιγο μακρια για εμενα. Γνωριζει καποιος κανενα αλλο μαγαζι; 1
Georgegr3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, konstantinosq είπε ευχαριστω. ο ΚΕΤΕ ειναι 70 χλμ εξω απο Θεσσαλονικη. πεφτει λιγο μακρια για εμενα. Γνωριζει καποιος κανενα αλλο μαγαζι; Η λιανική του ΚΕΤΕ είναι και στη Θεσσαλονίκη, από εκεί πήρα. Αν γράψεις κετε καλαμαριά θα σου βγάλει την επωνυμία. Επίσης ο γνωστός κλειδαράς στην αετοράχης εχει επίσης, χωρίς να ξέρω πιστοποιήσεις κλπ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από Georgegr3 1
konstantinosq Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Georgegr3 είπε Η λιανική του ΚΕΤΕ είναι και στη Θεσσαλονίκη, από εκεί πήρα. Αν γράψεις κετε καλαμαριά θα σου βγάλει την επωνυμία. Επίσης ο γνωστός κλειδαράς στην αετοράχης εχει επίσης, χωρίς να ξέρω πιστοποιήσεις κλπ. κετε καλαμαριά δεν βρηκα στο google. στην αετοράχης πηγα αλλα μου φανηκε οτι ειχε οτι ολοι οι αλουμιναδες και απο τιμες λιγο τσιμπιμενες. καμια αλλη προταση; 19 λεπτά πριν, konstantinosq είπε κετε καλαμαριά δεν βρηκα στο google. Ναι το βρηκα ειναι με αλλο ονομα . Ειχες ψαξει αρκετα οταν εβαλες πορτα; Αξιζει θεωρεις; Απο τιμες τι λεει;
ionapo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Σε πόρτα ασφαλείας ο κωδικός που αναγράφεται στην κάρτα αναγράφεται και στο κλειδί.Το διαμέρισμα θα ενοικιαστεί και τα κλειδιά θα δοθούν σε ενοικιαστή. Μπορεί αυτός να τα αντιγράψει χωρίς την κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα