costas_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Εχω την ίδια εξωτερική πόρτα (που την κτυπά ο ήλιος) και έχω βάλει στην εξωτερική πλευρά γυαλί. Πίσω από το γυαλί (securit) βάζεις φυσικά όποια επένδυση σου αρέσει και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό αλλά και όμορφο. 1
mclein² Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου On 26/01/2024 at 21:15, MYSSO said: Αξίζει να πληρώσω παραπάνω τα 32 κλείδωμα σε κάποια μοντέλα? οχι.
psycho_freak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, psycho_freak είπε Καλησπέρα παιδια, ξεκίνησα και εγώ την αναζήτηση. Για πορτα ασφαλειας εξωτερικη σε σπιτι μονοκατοικια, εκτός από αλουμίνιο, τι άλλη επιλογή υπάρχει για την εξωτερικη επενδυση; Μας πρότειναν και το υλικο durabond. Από οτι καταλαβαινω είναι ένα συνθετικό υλικό αντοχής. Πρόκειται για 2 πόρτες, δεν βρέχονται αλλά τη μία τη χτυπάει ο ήλιος, νότια προάστεια Αθήνα. Θα μπορούσε να μπει και ξύλο; Καμία γνώμη;
costas_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ο ήλιος και οι ακτίνες UV με τον καιρό θα διαβρώσουν τα συμβατικά υλικά όπως το ξύλο, τα πλαστικά - συνθετικά ή πολυμερή υλικά. Η καλύτερη επένδυση είναι το panel αλουμηνίου το οποίο είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη επιλογή για εξωτερική επένδυση πόρτας ασφαλείας. Η βαφή στο panel αλουμηνίου είναι επίσης τόσο ποιοτική που δεν πρόκειται να φθαρεί από κανένα φυσικό παράγοντα (ήλιος, νερό, θερμοκρασίες). Τέλος, η πόρτα ασφαλείας έχει και μια πιστοποίηση συμπεριφοράς & αντοχής από τον κατασκευαστή σε περίπτωση φωτιάς, που με την ξύλινη επένδυση όπως καταλαβαίνεις είτε την ακυρώνεις είτε την κάνεις ποιό ευάλωτη. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από costas_ 3
megapaixtaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου o evva akura 44 τι τιμη εχει? δεν μπορω να βρω πουθενα.βασικα μου ειπαν οτι περιμενουν να ερθουν απο εργοστασιο αλλα τιμη δεν λενε ακομα.
BigBlack Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε o evva akura 44 τι τιμη εχει? δεν μπορω να βρω πουθενα.βασικα μου ειπαν οτι περιμενουν να ερθουν απο εργοστασιο αλλα τιμη δεν λενε ακομα. https://kleidia.biz/evva-akura-44-kylindros-asfaleias-me-karta
megapaixtaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου το ειδα αυτο αλλα μου φανηκε πολυ μικρη η τιμη .ασε που κανεις αλλος δεν εχει τιμη εκτος απο εκει.μα ,εγω βλεπω οτι ο evva akura 44 ειναι ο πιο καλος κυλινδρος της εταιρειας ,δεν μπορει να κοστιζει πιο φθηνα απο τους αλλους.κανω λαθος?
BigBlack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε το ειδα αυτο αλλα μου φανηκε πολυ μικρη η τιμη .ασε που κανεις αλλος δεν εχει τιμη εκτος απο εκει.μα ,εγω βλεπω οτι ο evva akura 44 ειναι ο πιο καλος κυλινδρος της εταιρειας ,δεν μπορει να κοστιζει πιο φθηνα απο τους αλλους.κανω λαθος? Από την περιγραφή στο site της EVVA, ο κύλινδρος διαφημίζεται σαν "πλατφόρμα" που μπορεί να υλοποιεί διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας ανάλογα με τις ανάγκες. Άρα μιλάμε για πολλαπλά μοντέλα του κυλίνδρου με κυμαινόμενα κόστη ανάλογα με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Πιθανώς αυτό που έχει στο συγκεκριμένο site να είναι το οικονομικότερο.
BigBlack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Επίσης από την παρουσίαση στο site της EVVA δεν βλέπω να αναφέρεται ως κορυφαίος, απλά ως νεότερο μοντέλο. Ο κορυφαίος παραμένει ο MCS. 1
Sebu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Γιωργο εχουμε καποιο λινκ με παρουσιαση, δυνατοτητες, διαφορες, εξελιξη της νεας Omega Plus? Το googl-αρα αλλα δεν βρηκα κατι αναλυτικο/ενδιαφερον.
mclein² Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 hours ago, megapaixtaras said: το ειδα αυτο αλλα μου φανηκε πολυ μικρη η τιμη .ασε που κανεις αλλος δεν εχει τιμη εκτος απο εκει.μα ,εγω βλεπω οτι ο evva akura 44 ειναι ο πιο καλος κυλινδρος της εταιρειας ,δεν μπορει να κοστιζει πιο φθηνα απο τους αλλους.κανω λαθος? νορμαλ εως πολυ μικρη η τιμη - αν και με 3 κλειδια - αλλα ο καθενας κανει τα δικα του evva mcs ο καλυτερος evva 4ks ο επομενος evva ICS (2023 model) ή / και evva akura 44 magnetic evva akura 44 τεταρτος 10 minutes ago, Sebu said: Γιωργο εχουμε καποιο λινκ με παρουσιαση, δυνατοτητες, διαφορες, εξελιξη της νεας Omega Plus? Το googl-αρα αλλα δεν βρηκα κατι αναλυτικο/ενδιαφερον. τι περιμενεις να μαθεις μηπως μπορω να σε "διαφωτισω" ;;;
megapaixtaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου α ,επειδη μου ειχες προτεινει evva akura 44 η' evva ICS νομιζα μου εδινες πιο ακριβους κυλινδρους,οπως μου ειπες για μοτουρα απο c29και πανω ,νομιζα και αυτα ειναι πιο πανω απο evva mcs. ομως φιλε εδω ανατολικα κλειδαρας μου εδωσε προσφορα σε πιο ακριβη τιμη τον akura απο eps .240 τον eps ,εννοω με κλειδαρια ,περαστικα,disec ενω τον akura 100 ευρω πανω. παρεπιπτόντως ο eps τι σειρα εχει στην παραπανω καταταξη evva και ποσο καλος ειναι για πυλαια?
Sebu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 39 minutes ago, mclein² said: τι περιμενεις να μαθεις μηπως μπορω να σε "διαφωτισω" ;;; Βασικα (α) αν εχει καποια ουσιαστικη διαφοροποιηση απο το τρεχων μοντελο η οποια να προσθετει στη συνολικη ασφαλεια, (β) αν εχει αλλαξει κατι στα κλειδια λχ δινει οπως ο παλιος καλος 2η και 3η ζωη με το πρωτο κλειδι καθε ζωης και τις καρτες μεσα (δεν θυμαμαι αν ο πρωτος πρωτος ειχε και 4η)? Καποιο αλλο σημαντικο πλεονεκτημα που θα καθιστουσε ενα upgrade καλη κινηση (λχ το κελυφος ολης κλειδαριας να ειναι απο μαγγανιο ή πιο ισχυρο υλικο που δυσκολευει τη διατρηση). Τετοια πραγματα. Και φυσικα αν εχεις εικονα της τιμης του 😀 Ευχαριστω
mclein² Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 42 minutes ago, megapaixtaras said: α ,επειδη μου ειχες προτεινει evva akura 44 η' evva ICS νομιζα μου εδινες πιο ακριβους κυλινδρους,οπως μου ειπες για μοτουρα απο c29και πανω ,νομιζα και αυτα ειναι πιο πανω απο evva mcs. ομως φιλε εδω ανατολικα κλειδαρας μου εδωσε προσφορα σε πιο ακριβη τιμη τον akura απο eps .240 τον eps ,εννοω με κλειδαρια ,περαστικα,disec ενω τον akura 100 ευρω πανω. παρεπιπτόντως ο eps τι σειρα εχει στην παραπανω καταταξη evva και ποσο καλος ειναι για πυλαια? δεν ανεφερα πουθενα EPS. φυσιολογικα ο κλειδαρας εδωσε ακριβοτερη τιμη απο EPS. ο EPS ειναι το πρωτο σκαλι στην κλιμακα & οσο ανεβαινεις λεφτα, ανεβαινεις κ σκαλια. 10 minutes ago, Sebu said: Βασικα (α) αν εχει καποια ουσιαστικη διαφοροποιηση απο το τρεχων μοντελο η οποια να προσθετει στη συνολικη ασφαλεια, (β) αν εχει αλλαξει κατι στα κλειδια λχ δινει οπως ο παλιος καλος 2η και 3η ζωη με το πρωτο κλειδι καθε ζωης και τις καρτες μεσα (δεν θυμαμαι αν ο πρωτος πρωτος ειχε και 4η)? Καποιο αλλο σημαντικο πλεονεκτημα που θα καθιστουσε ενα upgrade καλη κινηση (λχ το κελυφος ολης κλειδαριας να ειναι απο μαγγανιο ή πιο ισχυρο υλικο που δυσκολευει τη διατρηση). Τετοια πραγματα. Και φυσικα αν εχεις εικονα της τιμης του 😀 Ευχαριστω εχει διαφοροποιηση γιατι εχει περισσοτερες μπιλιες ενεργες. ειναι ακριβως το ιδιο στυλ με τα κλειδια κ τις ζωες. το υλικο σε σχεση με το τρυπημα παραμενει το ιδιο. τα εργοστασια δεν μπορουν ν'αλλαξουν πολλα στο θεμα τρυπημα, το κυριο μελημα & προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η παραχαραξη των κλειδιων. τιμη θεωρω οτι θα τοποθετουν οι κλειδαραδες στα 220 ~ 250 αλλα εδω μπανανισταν οτι θελεις μπορεις ν'ακουσεις
Sebu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 hours ago, mclein² said: δεν ανεφερα πουθενα EPS. φυσιολογικα ο κλειδαρας εδωσε ακριβοτερη τιμη απο EPS. ο EPS ειναι το πρωτο σκαλι στην κλιμακα & οσο ανεβαινεις λεφτα, ανεβαινεις κ σκαλια. εχει διαφοροποιηση γιατι εχει περισσοτερες μπιλιες ενεργες. ειναι ακριβως το ιδιο στυλ με τα κλειδια κ τις ζωες. το υλικο σε σχεση με το τρυπημα παραμενει το ιδιο. τα εργοστασια δεν μπορουν ν'αλλαξουν πολλα στο θεμα τρυπημα, το κυριο μελημα & προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η παραχαραξη των κλειδιων. τιμη θεωρω οτι θα τοποθετουν οι κλειδαραδες στα 220 ~ 250 αλλα εδω μπανανισταν οτι θελεις μπορεις ν'ακουσεις Ευχαριστω Ο τρεχων απο οτι θυμαμαι εχει γραναζια δεν εχει μπιλιες, κανω λαθος? Εχει το κλειδι απο οτι θυμαμαι και ενα βαθουλωμα στο πλαι (ισως για επαφη μπιλιας) αλλα κατα βαση ειναι ραβδωτο με εξογκωματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα