mclein² Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 7 minutes ago, taris said: Καλλιθέα! εεε...κράτα τον winkhaus 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Στις 22/1/2024 στις 1:23 ΜΜ, Petr97 είπε Καλημέρα, Μένω στο Γαλάτσι, γίνονται αρκετές κλοπές εδώ. Γενικά σκαμπαζω από χειρονακτικές εργασίες αλλά με πόρτες δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα και δεν θέλω να πειραματιστω. Οπότε από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να καλέσω και κάποιον να αλλάξει τους σχετικούς μηχανισμούς. Έχεις κάτι να μου προτείνεις στο budget των 250 ? Κάποιο σετάκι σε προσφορά ή οτιδήποτε θεωρείς καλό. Αν ναι τότε το αγοράζω και καλώ κάποιον κλειδαρά να το βάλει? (φαντάζομαι ότι 50 θα παίρνει για την εργασία) Ευχαριστώ πολύ Μην τρελαίνεσαι. Αυτός που τα πουλάει τα βάζει κ όλας χωρίς εξτρά χρέωση. Με 250 όλα μέσα, θα κάνεις τη δουλειά σου. Με λιγότερα δεν θα την κάνεις όμως
mclein² Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, sphinxgr said: Μην τρελαίνεσαι. Αυτός που τα πουλάει τα βάζει κ όλας χωρίς εξτρά χρέωση. αυτο δεν παιζει στο γαλατσι & το κεντρο αθηνας. ολοι παιρνουν 20 εως 80 ευρω για τοποθετηση Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από mclein²
paulchro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει κανενας 30/50 αφαλος γυρω στα 60-70 να ειναι καπως καλυτερος απο τους συνηθισμενους? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από paulchro
jimis_vts Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, paulchro είπε Υπαρχει κανενας 30/50 αφαλος γυρω στα 60-70 να ειναι καπως καλυτερος απο τους συνηθισμενους? agb 9000 θεωρώ ότι κρατάει ακόμα... 1
thomasIos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη πορτας ασφαλειας και εταιρίας κατασκευής. Ρώτησα την Golden Door αλλά θέλουν 80 ημέρες για την κατασκευή τους..τι εναλλακτικές εταιρείες προτείνετε?
Menelaos83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, thomasIos είπε Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη πορτας ασφαλειας και εταιρίας κατασκευής. Ρώτησα την Golden Door αλλά θέλουν 80 ημέρες για την κατασκευή τους..τι εναλλακτικές εταιρείες προτείνετε? Τι πορτα ειναι αυτη και θελει 80 μερες?
thomasIos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Τι πορτα ειναι αυτη και θελει 80 μερες? ξερω γω..χειροποίητη μάλλον
Menelaos83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, thomasIos είπε ξερω γω..χειροποίητη μάλλον Αν δεν ξερεις εσυ ποιος ξερει? Τι προσφορα σου εδωσαν ?
thomasIos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου δεν επελλεξα κάτι διαφορετικό (εξτρα) από τις πόρτες που έχουν διαθέσιμες, απλα ειπαν ότι οι πόρτες έχουν 80 μέρες παράδοση 1
Menelaos83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thomasIos είπε δεν επελλεξα κάτι διαφορετικό (εξτρα) από τις πόρτες που έχουν διαθέσιμες, απλα ειπαν ότι οι πόρτες έχουν 80 μέρες παράδοση Οκ οποτε οτιδηποτε και αν διαλεξει ο πελατης ειναι σιγουρα 80 μερες. Ρωτα και στον Σιαμο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Menelaos83 2
costas_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, thomasIos είπε Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη πορτας ασφαλειας και εταιρίας κατασκευής. Ρώτησα την Golden Door αλλά θέλουν 80 ημέρες για την κατασκευή τους..τι εναλλακτικές εταιρείες προτείνετε? Οταν πράγγειλα την δική μου πόρτα από την Golden Door μου είπαν 80 μέρες και πράγματι από Αύγουστο την τοποθέτησαν Νοέμβριο. Μου το είχαν πει από την πρώτη επίσκεψη ότι έχουν αυτόν τον χρόνο παράδοσης, αλλά επίσης είχα και κλειστή την τιμή. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από costas_
pintourikio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, thomasIos είπε Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη πορτας ασφαλειας και εταιρίας κατασκευής. Ρώτησα την Golden Door αλλά θέλουν 80 ημέρες για την κατασκευή τους..τι εναλλακτικές εταιρείες προτείνετε? Θα πήγαινα και μια βόλτα προς porta nova + porta block
MYSSO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στην ίδια αναζήτηση ειμαι και εγώ. Βέβαια σε δύο που ρώτησαν ο χρόνος ήταν λιγότερος. Ένας μήνας για επένδυση αλουμινίου ral και ένα μήνα για επένδυση αλουμινιο τύπου ξύλο. Επίσης εκτός από την ποιοτητα κλειδαριάς ως μέτρο ασφάλειας πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα οι πυροι ασφάλισης. Έχω δει με 16, 18 κλειδωματα και λέω ok μια χαρά είναι αν αναλογιστεις ότι θα φέρει και διπλή θωράκιση η πόρτα με 3 - 5 νεύρα. Αξίζει να πληρώσω παραπάνω τα 32 κλείδωμα σε κάποια μοντέλα? Δεν θα έρθουν και με σφυριά να κοπανάνε οι εισβολείς την πόρτα. Επίσης στην παλιά μου πόρτα που έχω κλειδαριά dierre προ 7ετιας . Αξίζει να την κρατήσω? Ή να επιλέξω κάποια νέα ?
psycho_freak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια, ξεκίνησα και εγώ την αναζήτηση. Για πορτα ασφαλειας εξωτερικη σε σπιτι μονοκατοικια, εκτός από αλουμίνιο, τι άλλη επιλογή υπάρχει για την εξωτερικη επενδυση; Μας πρότειναν και το υλικο durabond. Από οτι καταλαβαινω είναι ένα συνθετικό υλικό αντοχής. Πρόκειται για 2 πόρτες, δεν βρέχονται αλλά τη μία τη χτυπάει ο ήλιος, νότια προάστεια Αθήνα. Θα μπορούσε να μπει και ξύλο; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από psycho_freak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα