Sebu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 5 hours ago, mclein² said: μπορεις οικονομικοτερα να βαλεις μαγνητικο ντιφεντερ. εναλλακτικα ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια με key-tags ή πληκτρολογιο ή τηλ/σμο κλπ κλπ δε τα βγαζουν τα κλειδια, τα στριβουν επανω στην πορτα. Αρα μονο αν εχεις το κλειδι τοποθετημενο στην κλειδαρια απο μεσα. Οπως το εγραψες το παρερμηνεψα Quote το θεμα ειναι οτι παντα λεγαμε τα κλειδια να ειναι κρεμασμενα διπλα απο την πορτα σε μια ομορφη ευκολα προσβασιμη θηκη...τελικα εφτασε ο καιρος που ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διπλα απο την πορτα και οχι επανω στην πορτα. Καταλαβα οτι λες πλεον μονο διπλα (μακρυα) απο την πορτα. Αν επομενως ειναι κρεμασμενα στην πορτα (στο χερουλι) και οχι τοποθετημενα στην κλειδαρια, δεν μπορει καποιος να τα κανει κατι απο το ματακι. 2
eyw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 10 hours ago, mclein² said: μπορεις οικονομικοτερα να βαλεις μαγνητικο ντιφεντερ. ... τι είναι μαγνητικό defender? 10 hours ago, mclein² said: ... εναλλακτικα ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια με key-tags ή πληκτρολογιο ή τηλ/σμο κλπ κλπ η ηλεκτρομαγνητική με τηλεχειρισμό δεν είναι η καλύτερος τύπος κλειδαριάς? (με την έννοια ότι ακόμα και αν ο διαρρήκτης είναι κρυμένος κάπου και αντιγράψει την ακολουθία/συνδυασμό/password που ανοίγει την πόρτα θα του είναι άχρηστος διότι την επόμενη φορά που θα ανοίξει η πόρτα θα έχει άλλον συνδυασμό. Κατανοώ ότι σε περίπτωση παρατεταμένης διακοπής ρεύματος η ηλεκτρομαγνητική δεν θα λειτουργεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται)
slaughter Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Θα ήθελα να δω βίντεο κάποιου να ξεκλειδώνει την κλειδαριά απο το ματάκι. Το βλέπω μεγάλη υπερβολή. 1
Toubanopoulos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Οι omegα plus τι λέει ρε παιδιά αξίζουν ακόμα???
Petr97 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας, Τελευταία στην γειτονία μου γίνονται συνέχεια κλοπές και έχω ανησυχήσει .............. Έχουν ληστέψει έναν φίλο μου 2 φορές και στην πολυκατοικία μου 3 απο τα 15 διαμερίσματα. Δεν κινδυνεύω απο ληστεία απο μπαλκόνι γιατί είμαι στον 2ο όροφο με μόνο ένα μπαλκόνι το οποίο είναι εμφανές σε 3 πολυκατοικίες και εκτός αυτού δεν υπάρχει σημείο για να σκαρφαλώσει κάποιος. Οπότε η ασφάλεια του σπιτιού μου βασίσεται στην πόρτα. Διάβασα σήμερα ένα ποσοστό του thread και νομίζω πως έμαθα πολλά απο όσα έχουν ήδη γραφτεί. Εξαιρετικό thread και συγχαρητηρια είναι που είναι ακόμα ανοικτό. Το πρόβλημα μου είναι όμοιο με του φίλου issle (page 215). Έχω παρόμοια ασφάλεια-ανασφάλεια απο μια πόρτα που έχει κύλινδρο CISA AsixPRO (έχω βρεί την καρτα οπότε είμαι σίγουρος για το συγκεκριμένο), έχω έναν μάλλον μουφα defender και δεν έχω ιδέα για την κλειδαρία μου. Το μαγαζί που έγινε η αγορά είναι ένα τοπικό κατάστημα και δεν μπόρεσα να βρω καμία πληροφορία παρα μόνο το τηλεφωνο του καταστηματος και ένα site για πολλα όμοια μικροκαταστηματα (www.epagelmatias.gr). Οι ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω στους ειδικούς είναι οι εξής: α) πόση ασφάλεια έχω απο την πόρτα ασφαλείας μου? πχ) ένας άσχετος διαρρηκτης μπορεί να ανοίξει την πόρτα μου? με τι εργαλεία και σε πόση ώρα? β) τι μου προτείνεται να αλλάξω για να αυξήσω την ασφάλεια? (δεν θέλω να προτατευτώ απο κάποιον υπερδιαρρήκτη απλα θέλω αν κάποιος μπει στην πολυκατοικία να δει την πορτα μου και να σκεφτεί "όχι εδώ γιατί θα μου πάρει πολύ ώρα"). Το budget μου είναι καπως περιορισμένο λόγο των καιρών που ζούμε .......... κοντά στα 200-300. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mclein² Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου On 20/01/2024 at 19:44, slaughter said: Θα ήθελα να δω βίντεο κάποιου να ξεκλειδώνει την κλειδαριά απο το ματάκι. Το βλέπω μεγάλη υπερβολή. και το οξυ φαινοταν υπερβολη αλλα ειναι εδω 9 hours ago, Petr97 said: Οι ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω στους ειδικούς είναι οι εξής: α) πόση ασφάλεια έχω απο την πόρτα ασφαλείας μου? πχ) ένας άσχετος διαρρηκτης μπορεί να ανοίξει την πόρτα μου? με τι εργαλεία και σε πόση ώρα? β) τι μου προτείνεται να αλλάξω για να αυξήσω την ασφάλεια? (δεν θέλω να προτατευτώ απο κάποιον υπερδιαρρήκτη απλα θέλω αν κάποιος μπει στην πολυκατοικία να δει την πορτα μου και να σκεφτεί "όχι εδώ γιατί θα μου πάρει πολύ ώρα"). Το budget μου είναι καπως περιορισμένο λόγο των καιρών που ζούμε .......... κοντά στα 200-300. Ευχαριστώ εκ των προτέρων εξαρταται σε ποια περιοχη εισαι ! α) σε 3' εως 30' ο πιο ασχετος β) επειδη και η πορτα ειναι κακης ποιοτητας (μαξ 450 ~ 500 ευρω), καλο ειναι να παρεις ενα σετ κλειδαρια + κυλινδρο + ντιφεντερ στα 200 ~ 250 ή και στα 300 εαν σε παιρνει οικονομικα. 10 hours ago, Toubanopoulos said: Οι omegα plus τι λέει ρε παιδιά αξίζουν ακόμα??? βγηκε ωμεγα πλας #2 αλλα κ η παλια δεν εχει καποιο προβλημα On 20/01/2024 at 19:04, eyw said: 1. τι είναι μαγνητικό defender? 2. η ηλεκτρομαγνητική με τηλεχειρισμό δεν είναι η καλύτερος τύπος κλειδαριάς? (με την έννοια ότι ακόμα και αν ο διαρρήκτης είναι κρυμένος κάπου και αντιγράψει την ακολουθία/συνδυασμό/password που ανοίγει την πόρτα θα του είναι άχρηστος διότι την επόμενη φορά που θα ανοίξει η πόρτα θα έχει άλλον συνδυασμό. Κατανοώ ότι σε περίπτωση παρατεταμένης διακοπής ρεύματος η ηλεκτρομαγνητική δεν θα λειτουργεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται) 1. εξωτερικο ατσαλινο προστατευτικο με μαγνητες. κλεινει την εισοδο της κλειδαροτρυπας κ ανοιγει με δικο του κλειδι. οχι πανακεια αλλα σιγουρα εισαι σε καλυτερο επιπεδο απ'οτι με οποιοδηποτε απλο ντιφεντερ. 2. ναι αλλα σε ποιοτικη υλοποιηση βγαινει ακριβοτερα απ'οτι το 90% των θωρακισμενων ή εστω των κλειδαριων. 2
m3ltd0wn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, mclein² είπε β) επειδη και η πορτα ειναι κακης ποιοτητας (μαξ 450 ~ 500 ευρω), καλο ειναι να παρεις ενα σετ κλειδαρια + κυλινδρο + ντιφεντερ στα 200 ~ 250 ή και στα 300 εαν σε παιρνει οικονομικα. επί τη ευκαιρία και επειδή στο μάτι μου (εντελώς άσχετου) η συγκεκριμένη πόρτα φαντάζει καλή, όμως αναφέρεις ότι είναι κακής ποιότητας. προφανώς και δεν μπορείς να γράψεις ποια είναι καλής ποιότητας (μάρκα) ωστόσο για παράδειγμα η δικιά μου πως φαίνεται; δεν αλλάζει, δεν την έβαλα εγώ (οι προηγούμενοι ένοικοι) και δεν έχει αυτή την κλειδαριά πλέον (αλλά protec2 hard και bkd250) Ευχαριστώ πολύ!
mclein² Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 minute ago, m3ltd0wn said: επί τη ευκαιρία και επειδή στο μάτι μου (εντελώς άσχετου) η συγκεκριμένη πόρτα φαντάζει καλή, όμως αναφέρεις ότι είναι κακής ποιότητας. προφανώς και δεν μπορείς να γράψεις ποια είναι καλής ποιότητας (μάρκα) ωστόσο για παράδειγμα η δικιά μου πως φαίνεται; δεν αλλάζει, δεν την έβαλα εγώ (οι προηγούμενοι ένοικοι) και δεν έχει αυτή την κλειδαριά πλέον (αλλά protec2 hard και bkd250) Ευχαριστώ πολύ! καμια σχεση με του παιδιου πριν. αυτη ειναι μια ντιερε μεταξυ 10 ~ 15 ετων, εργολαβικη μεν αλλα της ταξεως των 800 ~ 850 ευρω σημερα (2024). δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο μεσα (ηχομονωση / θερμο) ΑΛΛΑ εχει γαλβανιζε μεταλλα + οι μηχανισμοι κλειδωματος & ξεκλειδωματος ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο. 1 1
Toubanopoulos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στην omega plus με το πτυσσόμενο κλειδί που είναι σαν στυλό υπάρχει πλάκα μαγκανιου μέσα στην συσκευασία και αν ναι τι είναι καλύτερο πλάκα η defender Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Toubanopoulos
Sebu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 hours ago, mclein² said: βγηκε ωμεγα πλας #2 αλλα κ η παλια δεν εχει καποιο προβλημα Εχουμε εικονα τι λεει ως κλειδαρια? Τι διαφορες εχει απο την προηγουμενη?
Petr97 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, mclein² είπε εξαρταται σε ποια περιοχη εισαι ! α) σε 3' εως 30' ο πιο ασχετος β) επειδη και η πορτα ειναι κακης ποιοτητας (μαξ 450 ~ 500 ευρω), καλο ειναι να παρεις ενα σετ κλειδαρια + κυλινδρο + ντιφεντερ στα 200 ~ 250 ή και στα 300 εαν σε παιρνει οικονομικα. Καλημέρα, Μένω στο Γαλάτσι, γίνονται αρκετές κλοπές εδώ. Γενικά σκαμπαζω από χειρονακτικές εργασίες αλλά με πόρτες δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα και δεν θέλω να πειραματιστω. Οπότε από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να καλέσω και κάποιον να αλλάξει τους σχετικούς μηχανισμούς. Έχεις κάτι να μου προτείνεις στο budget των 250 ? Κάποιο σετάκι σε προσφορά ή οτιδήποτε θεωρείς καλό. Αν ναι τότε το αγοράζω και καλώ κάποιον κλειδαρά να το βάλει? (φαντάζομαι ότι 50 θα παίρνει για την εργασία) Ευχαριστώ πολύ 1
mclein² Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Petr97 said: Καλημέρα, Μένω στο Γαλάτσι, γίνονται αρκετές κλοπές εδώ. Γενικά σκαμπαζω από χειρονακτικές εργασίες αλλά με πόρτες δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα και δεν θέλω να πειραματιστω. Οπότε από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να καλέσω και κάποιον να αλλάξει τους σχετικούς μηχανισμούς. Έχεις κάτι να μου προτείνεις στο budget των 250 ? Κάποιο σετάκι σε προσφορά ή οτιδήποτε θεωρείς καλό. Αν ναι τότε το αγοράζω και καλώ κάποιον κλειδαρά να το βάλει? (φαντάζομαι ότι 50 θα παίρνει για την εργασία) Ευχαριστώ πολύ στειλε πμ γιατι οταν γραφω εδω εχουμε προβλημα. 2 hours ago, Sebu said: Εχουμε εικονα τι λεει ως κλειδαρια? Τι διαφορες εχει απο την προηγουμενη? καλυτερη απο την προηγουμενη, μεγαλυτερος συνδιασμος. λυμενο το προβλημα με της 2ης γενιας τα αλουμινενια κλειδια οπου εσπαγε ο πυρος. (ευχομαι). ε, και παραμενει VFM στα 200 ~ 230 με 3 κλειδια για οποιον τον βολευουν + γι'αυτους που νοικιαζουν κ μετα πρεπει να βγαλουν τα πραγματα χωρις να φαινονται σημαδια 3 hours ago, Toubanopoulos said: Στην omega plus με το πτυσσόμενο κλειδί που είναι σαν στυλό υπάρχει πλάκα μαγκανιου μέσα στην συσκευασία και αν ναι τι είναι καλύτερο πλάκα η defender οχι, στην παλια ωμεγα δεν ηταν υποχρεωτικο. στη νεα θα ειναι αλλα και παλι εξαρταται την πορτα. καλυτερο ειναι οτι βολευει την πορτα. στις ντιερε ειναι πολυ ομορφο το ντιφεντερ για την ωμεγα. στις πορτες του σιαμου ειναι ασχημο & δεν αξιζει το χρηματικο κοστος για την εγκατασταση. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από mclein² 1 1
taris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχουμε στα χέρια μας έναν αφαλό AGB Scudo DCK από ενοικιαζόμενο που ήθελε ο ενοικιαστής να βάλει δικό του κύλινδρο. Αξίζει τον κόπο να αλλάξουμε την winkhaus ntra στο σπίτι μας (νότια προάστια) με αυτό, ή είναι ίδιο επίπεδο ασφάλειας πάνω-κάτω? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από taris
mclein² Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, taris said: Έχουμε στα χέρια μας έναν αφαλό AGB Scudo DCK από ενοικιαζόμενο που ήθελε ο ενοικιαστής να βάλει δικό του κύλινδρο. Αξίζει τον κόπο να αλλάξουμε την winkhaus ntra στο σπίτι μας (νότια προάστια) με αυτό, ή είναι ίδιο επίπεδο ασφάλειας πάνω-κάτω? περιοχη ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα