megapaixtaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, mclein² είπε ναι, ο κυλινδρος κυριως & το ντιφεντερ για δυσκολια στην εργασια. rs3s ειναι κ δεν ειναι ωρα για αλλαγη ακομη το οτι μπηκαν σε ενα σπιτι με iseo r6 και βρηκαν αλλου σπιτιου κλειδια ή αγορασαν 50 κυλινδρους δε σημαινει οτι καταφερνουν ν'ανοιξουν τον rs3s με impressioning οπως ανοιγουν τα "σκουπιδια" των φωτογραφιων. εδω δεν μπορουν ν'ανοιξουν tekno pro κ το ποσοστο τους ειναι 1/100 ή 1/200...ακομη αντεχουν οι προσπαθειες μας κ ευτυχως υπαρχουν οι "φιλοι" μας οι πορταδες που δινουν πορτες του κιλου κ ολοι ειναι ευτυχισμενοι. τον ειχα προτεινει τον tekno pro και μου ειπες οτι ειναι κατω απο την μεση..το ποσοστο αυτο 1/100-200 ειναι κατω απο την μεση?
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 40 minutes ago, megapaixtaras said: τον ειχα προτεινει τον tekno pro και μου ειπες οτι ειναι κατω απο την μεση..το ποσοστο αυτο 1/100-200 ειναι κατω απο την μεση? εδω στην Αθηνα το εργο ειναι πολυ αγριο...πολυ αγριοτερο απ'οσο φανταζεται οποιοσδηποτε μεσα στο φορουμ. οποτε ναι, ο Τεκνο ειναι μετριος προς κακος κυλινδρος για το 2024. αλλωστε μιλαμε για εναν κυλινδρο των 60 ~ 70 ευρω...
villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου @mclein² Γιωργο καλησπερα . Στο σπιτι της αθηνας εαν θυμασαι ( αγ νικολαο αχαρνων ) εχουμε βαλει τον AGB SCUDO DCK . Τι γινεται με αυτον ? ειναι στους ασφαλης ? ή θελουμε κατι πιο φρεσκο ?
mclein² Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 hours ago, villasg said: @mclein² Γιωργο καλησπερα . Στο σπιτι της αθηνας εαν θυμασαι ( αγ νικολαο αχαρνων ) εχουμε βαλει τον AGB SCUDO DCK . Τι γινεται με αυτον ? ειναι στους ασφαλης ? ή θελουμε κατι πιο φρεσκο ? εισαι σε αρκετα καλο επιπεδο αλλα μην ξεχνας να κλειδωνεις, ΠΑΝΤΑ. γενικα οι καλοι κυλινδροι ( ανω των 120€ ) δυσκολα θα παραβιαστουν γιατι οι τοποθετησεις κυλινδρων μεχρι τα 50€ ειναι το 95% της καθημερινοτητας. 4
mclein² Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 10/1/2024 στις 3:20 ΠΜ, Barbattilas είπε Μεταφέρω υποδείξεις κλειδαρά, όχι δικές μου γνώσεις. Μου είπε ότι ο μονής λειτουργίας κύλινδρος είναι ασφαλέστερος επειδή όταν είναι κλειδωμένη από μέσα η κλειδαριά και το κλειδί πάνω, δεν μπορεί ο άλλος να γυρίσει τον κύλινδρο ακόμη και αν θα τα κατάφερνε με τα εργαλεία του να τον γυρίσει (εφόσον δεν υπήρχε γυρισμένο κλειδί στον αφαλό). Εφόσον το selling point των διπλής ενέργειας είναι αυτό, γιατί ειναι λάθος το σκεπτικό του; Έχουν οι μπουκαδορος τρόπο εύκολης παράκαμψης της λειτουργίας αυτής που το μονής, τι διπλής λειτουργίας, ένα και το αυτό; για να σου λυσω την απορια εως ενα βαθμο : 1. στο drilling που ειναι η πιο κοινη μεθοδος διαρρηξης σε καλους & πολυ καλους κυλινδρους δεν παιζει κανενα ρολο ειτε εχεις κλειδι επανω στον κυλινδρο - ειτε οχι. αν ξερεις να τρυπας, δε σε επηρεαζει ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ. 2. στο bumping παιζει ρολο ο μονης & ο διπλης ΑΛΛΑ οι καλοι & πολυ καλοι κυλινδροι εχουν μεθοδο anti-bump οποτε ΠΑΛΙ ΑΚΥΡΟ. 3. στο impression παιζει επισης ρολο ο μονης & ο διπλης ΑΛΛΑ οι καλοι & πολυ καλοι κυλινδροι ΔΕΝ μπορουν να παραχαραχθουν γιατι ειτε εχουν 12+ ενεργες μπιλιες, ειτε γιατι εχουν δισκους, ειτε γιατι εχουν sliders, ειτε εχουν καποια ξεχωριστη τεχνολογια επανω στο κλειδι. που καταληγουμε ; ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ. 9
haris_216 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Γιώργο, έχω δει "δουλειά" (σε βίντεο) που ανοίγει αμερικάνικη πόρτα με ένα εργαλείο το οποίο περνάει από το "ματάκι" αλλά επειδή ήταν πόρτα που για έξοδο απλά πατάς κάτω το πόμολο (άσχετα αν είναι κλειδωμένη) θεώρησα ότι δεν μας αφορά. Εσύ εννοείς ότι "παλικάρια" μπορούν να πιάσουν και να περιστρέψουν το κλειδί σε αυτές τις πόρτες που υπάρχουν γενικά στην αγορά; Αν ναι, προφανώς θα ήταν σωστή προφύλαξη να μην υπάρχει κλειδί πάνω στην πόρτα, σωστά; (γιατί συνηθίζω να το έχω θεωρώντας ότι θα ήταν βολικό σε φάση σεισμού/λοιμού/καταποντισμού, για να μην ψάχνουμε κλειδί μέσα στον όποιο πανικό)
mclein² Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 18/1/2024 στις 5:53 ΜΜ, haris_216 είπε Γιώργο, έχω δει "δουλειά" (σε βίντεο) που ανοίγει αμερικάνικη πόρτα με ένα εργαλείο το οποίο περνάει από το "ματάκι" αλλά επειδή ήταν πόρτα που για έξοδο απλά πατάς κάτω το πόμολο (άσχετα αν είναι κλειδωμένη) θεώρησα ότι δεν μας αφορά. Εσύ εννοείς ότι "παλικάρια" μπορούν να πιάσουν και να περιστρέψουν το κλειδί σε αυτές τις πόρτες που υπάρχουν γενικά στην αγορά; Αν ναι, προφανώς θα ήταν σωστή προφύλαξη να μην υπάρχει κλειδί πάνω στην πόρτα, σωστά; (γιατί συνηθίζω να το έχω θεωρώντας ότι θα ήταν βολικό σε φάση σεισμού/λοιμού/καταποντισμού, για να μην ψάχνουμε κλειδί μέσα στον όποιο πανικό) ναι, αυτο το εργαλειο σε λιγο αναβαθμισμενη εκδοση υπαρχει με γατζο που πιανει οποιουδηποτε στυλ/μεγεθους κλειδι. το θεμα ειναι οτι παντα λεγαμε τα κλειδια να ειναι κρεμασμενα διπλα απο την πορτα σε μια ομορφη ευκολα προσβασιμη θηκη...τελικα εφτασε ο καιρος που ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διπλα απο την πορτα και οχι επανω στην πορτα. εννοειται οτι δεν τιθεται θεμα πανικου ή φοβου μιας κ ειναι σπανιο το ποσοστο που καποιος ειναι τοσο θρασυς ωστε να μπουκαρει οταν υπαρχουν ανθρωποι μεσα αλλα θα δουμε πολλα ακομη ! 5 1
eyw Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) και κάτι άσχετο, όχι ακριβώς διάρρηξη αλλά δολιοφθορά που ίσως να αποσκοπεί σε διάρρηξη: όταν εγχέουν στην σχισμή-υποδοχή του κλειδιού κόλλα (πχ araldite κλπ) ή βάζουν αντικείμενα (γρέζια, βίδες, μεταλλάκια κλπ) υπάρχει κάποιο κόλπο για να τα βγάλουμε και να σώσουμε την κλειδαριά/αφαλό ή απλώς φωνάζουμε κλειδαρά για να αλλάξει αφαλό/μηχανισμό? Με το παραπάνω σκεπτικό οι μαγνητικές δεν είναι καλύτερες? (ξέρω, έχουν πολλά κουσούρια και όχι μόνον τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από eyw
Doubt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, eyw είπε Με το παραπάνω σκεπτικό οι μαγνητικές δεν είναι καλύτερες? (ξέρω, έχουν πολλά κουσούρια και όχι μόνον τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος) Αν εννοείς μαγνητικό ντιφεντερ νομίζω δεν χρειάζεται ρεύμα.
eyw Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου τις ηλεκτρομαγνητικές, με ρεύμα. Νομίζω ότι παλιότερα είχαν συζητηθεί εδώ αλλά δεν θυμάμαι καλά, ίσως να κάνω λάθος.
Doubt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, eyw είπε ηλεκτρομαγνητικές, με ρεύμα Πως προφυλάσσει από τις ζημιές που έγραψες; (ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω)
eyw Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Doubt said: Πως προφυλάσσει από τις ζημιές που έγραψες; (ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω) ούτε εγώ ξέρω, δεν είμαι του χώρου. edit: λάθος κατάλαβα. Η ηλεκτρομαγνητική δεν έχει φυσικό κλειδί, μόνον κάτι που στέλνει παλμοσειρά την οποία λαμβάνει ο δέκτης μέσα στο διαμέρισμα και ανοίγει την πόρτα. Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που εγώ δεν ξέρω. Θα δούμε τι θα απαντήσουν. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από eyw
slaughter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου υποθετω ότι αν έχεις ηλεκτρική κλειδαριά που μπορείς να την ανοίξεις π.χ. απο το κινητό σου και σου μπλοκάρουν την έξω μεριά του κυλίνδρου, τότε μπορείς να μπεις στο σπίτι σου και να βγάλεις τον κύλινδρο απο την μέσα μεριά χωρίς να πρέπει να τον τρυπήσεις/καταστρέψεις μαζί με ότι ζημιά γίνει στην πόρτα.
Sebu Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 hours ago, mclein² said: ναι, αυτο το εργαλειο σε λιγο αναβαθμισμενη εκδοση υπαρχει με γατζο που πιανει οποιουδηποτε στυλ/μεγεθους κλειδι. το θεμα ειναι οτι παντα λεγαμε τα κλειδια να ειναι κρεμασμενα διπλα απο την πορτα σε μια ομορφη ευκολα προσβασιμη θηκη...τελικα εφτασε ο καιρος που ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διπλα απο την πορτα και οχι επανω στην πορτα. εννοειται οτι δεν τιθεται θεμα πανικου ή φοβου μιας κ ειναι σπανιο το ποσοστο που καποιος ειναι τοσο θρασυς ωστε να μπουκαρει οταν υπαρχουν ανθρωποι μεσα αλλα στο ελλαδα 2.0 θα δουμε πολλα ακομη ! Πως καταφερνει ομως να περασει μια αρμαθια κλειδια απο το ματακι που ειναι μικρο? Ωστε να βρεθουν τα κλειδια στην απεξω πλευρα στα χερια των επιτηδιων?
mclein² Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 19 hours ago, eyw said: και κάτι άσχετο, όχι ακριβώς διάρρηξη αλλά δολιοφθορά που ίσως να αποσκοπεί σε διάρρηξη: όταν εγχέουν στην σχισμή-υποδοχή του κλειδιού κόλλα (πχ araldite κλπ) ή βάζουν αντικείμενα (γρέζια, βίδες, μεταλλάκια κλπ) υπάρχει κάποιο κόλπο για να τα βγάλουμε και να σώσουμε την κλειδαριά/αφαλό ή απλώς φωνάζουμε κλειδαρά για να αλλάξει αφαλό/μηχανισμό? Με το παραπάνω σκεπτικό οι μαγνητικές δεν είναι καλύτερες? (ξέρω, έχουν πολλά κουσούρια και όχι μόνον τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος) μπορεις οικονομικοτερα να βαλεις μαγνητικο ντιφεντερ. εναλλακτικα ηλεκτρομαγνητικη κλειδαρια με key-tags ή πληκτρολογιο ή τηλ/σμο κλπ κλπ 14 hours ago, Sebu said: Πως καταφερνει ομως να περασει μια αρμαθια κλειδια απο το ματακι που ειναι μικρο? Ωστε να βρεθουν τα κλειδια στην απεξω πλευρα στα χερια των επιτηδιων? δε τα βγαζουν τα κλειδια, τα στριβουν επανω στην πορτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα