Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα. Έχω μπει στο τριπάκι να αλλάξω και εγώ κύλινδρο και μάλλον defender στην πόρτα μου, γιατί αυτά που έχει είναι απο τον κατασκευαστή (πριν 10 χρόνια) και δεν είναι σοβαρά για τις μέρες μας. Σε αναζήτηση που έκανα είδα οτι η πόρτα μου είναι της BLOKAPORT έχει κύλινδρο CISA (απλό) και Defender αν δεν κάνω λάθος SECUREMEE. Δείτε μερικές photos και πείτε μου την γνώμη σαν αν πρέπει να τα αλλάξω και τα 2 ή να πάω μόνο σε κύλινδρο. 

Περιοχή Νότια προάστια Αθήνας

IMG_1611.jpeg

IMG_1613.jpeg

IMG_1614.jpeg

IMG_1615.jpeg

IMG_1618.jpeg

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, slaughter said:

καλησπέρα στην παρέα. Έχω μπει στο τριπάκι να αλλάξω και εγώ κύλινδρο και μάλλον defender στην πόρτα μου, γιατί αυτά που έχει είναι απο τον κατασκευαστή (πριν 10 χρόνια) και δεν είναι σοβαρά για τις μέρες μας. Σε αναζήτηση που έκανα είδα οτι η πόρτα μου είναι της BLOKAPORT έχει κύλινδρο CISA (απλό) και Defender αν δεν κάνω λάθος SECUREMEE. Δείτε μερικές photos και πείτε μου την γνώμη σαν αν πρέπει να τα αλλάξω και τα 2 ή να πάω μόνο σε κύλινδρο. 

Περιοχή Νότια προάστια Αθήνας

IMG_1611.jpeg

IMG_1613.jpeg

IMG_1614.jpeg

IMG_1615.jpeg

να αλλαξεις ΚΑΙ κλειδαρια αν αλλαξεις κυλινδρο & ντιφεντερ.

12 hours ago, megapaixtaras said:

απο αποψη ποιοτητας ειναι καλυτερες απο τις καινουριες ντιερε.

ξεκαθαρα μεχρι τα 1000€ οι παλιες ειναι καλυτερες.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, mclein² said:

να αλλαξεις ΚΑΙ κλειδαρια αν αλλαξεις κυλινδρο & ντιφεντερ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απαντηση. Προσπαθώ να μην ξεφύγω στο κόστος. Τι κλειδαριά θα πρότεινες και τι είναι αυτό που δεν έχει η ή έχει η δικιά μου και πρέπει να αλλάξει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 minutes ago, slaughter said:

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απαντηση. Προσπαθώ να μην ξεφύγω στο κόστος. Τι κλειδαριά θα πρότεινες και τι είναι αυτό που δεν έχει η ή έχει η δικιά μου και πρέπει να αλλάξει?

Ευχαριστώ.

εχει 10 χρονια στην πλατη της.

δεν εχει ονομα/μαρκα.

εαν κολλησει, θα χασεις ΚΑΙ τον κυλινδρο ΚΑΙ το ντιφεντερ.

τι ποσο θελεις να διαθεσεις ; 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, mclein² said:

εχει 10 χρονια στην πλατη της.

δεν εχει ονομα/μαρκα.

εαν κολλησει, θα χασεις ΚΑΙ τον κυλινδρο ΚΑΙ το ντιφεντερ.

τι ποσο θελεις να διαθεσεις ; 

σκεφτόμουν μέχρι 300-400 με τοποθέτηση και έξτρα κλειδιά που μπορεί να χρειαστώ. Δεν έχω ξεκινήσει κυνήγι προσφορών. Προσπαθώ να διαβάσω για να ξέρω τι θα ρωτήσω/ζητήσω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
33 minutes ago, slaughter said:

σκεφτόμουν μέχρι 300-400 με τοποθέτηση και έξτρα κλειδιά που μπορεί να χρειαστώ. Δεν έχω ξεκινήσει κυνήγι προσφορών. Προσπαθώ να διαβάσω για να ξέρω τι θα ρωτήσω/ζητήσω.

Ευχαριστώ και πάλι.

οταν ειπες οτι δε θες να ξεφυγεις στο κοστος, πιστευα οτι θα γραψεις 150 ~ 200 ευρω που κινειται το 99% των ανθρωπων στην ελλαδα !!!

σ'αυτα τα λεφτα αγοραζεις οτι σ'αρεσει :D 

αν θελεις στειλε πμ για 1-2 προτασεις γιατι αν τις γραψω εδω θα πεσει κλαμα παλι :D 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2024 στις 5:14 ΜΜ, rg550 είπε

Δεν έχω συγκεκριμένη προσφορά ακόμα, είχα απλά μια προκαταρκτική επικοινωνία μαζί του και είναι ο μόνος που δέχτηκε να τοποθετηθεί στην πόρτα του το σετ κλειδαριά - κύλινδρος -defender που έχω (LOS-c55-DF381).

Για μένα τέρμα αναξιόπιστος (π.φάληρο).

Όταν του ζητάς συγκεκριμένη κλειδαριά, το δέχεται αμέσως, τον πληρώνεις όσα σου ζήτησε, σου βάζει την πόρτα και σε επιβεβαιώνει ότι έβαλε ότι συμφωνήσατε και στο τέλος ανακαλύπτεις ότι έβαλε άλλη, λύνοντας μόνος σου την πόρτα και λέγοντας σου φθηνές δικαιολογίες μετά... είναι ξακάθαρο Χ.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση για τους ειδικούς γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. Σε κλειδαριά ασφαλείας με καταπέλτη. Αν προσπαθήσουν να την παραβιάσουν και πέσει ο καταπέλτης, μετά πως ανοίγει η πόρτα? Υπάρχει διαδικασία που ακολουθεί ο κλειδαράς ή πρέπει να την γκρεμίσεις?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, slaughter said:

Μια ερώτηση για τους ειδικούς γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. Σε κλειδαριά ασφαλείας με καταπέλτη. Αν προσπαθήσουν να την παραβιάσουν και πέσει ο καταπέλτης, μετά πως ανοίγει η πόρτα? Υπάρχει διαδικασία που ακολουθεί ο κλειδαράς ή πρέπει να την γκρεμίσεις?

στο 99.9% των περιπτωσεων δεν πεφτει ο καταπελτης.

μονο αμπαλοι διαρρηκτες καταφεραν κ εριξαν καταπελτη.
το σεναριο αυτο λειτουργουσε & λειτουργει στο εξωτερικο.

ελλαδα οι διαρρηκτες ειναι μαγκες κ ξερουν τι ΔΕΝ πρεπει να κανουν.

ομως γενικα, ναι, ενας καλος κλειδαρας μπορει ν'ανοιξει χωρις να κανει την πορτα καλοκαιρινη.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, mclein² said:

στο 99.9% των περιπτωσεων δεν πεφτει ο καταπελτης.

μονο αμπαλοι διαρρηκτες καταφεραν κ εριξαν καταπελτη.
το σεναριο αυτο λειτουργουσε & λειτουργει στο εξωτερικο.

ελλαδα οι διαρρηκτες ειναι μαγκες κ ξερουν τι ΔΕΝ πρεπει να κανουν.

ομως γενικα, ναι, ενας καλος κλειδαρας μπορει ν'ανοιξει χωρις να κανει την πορτα καλοκαιρινη.

άρα τι είναι αυτό που θα τους εμποδίσει/καθυστερήσει να μπουν? Ο κύλινδρος ? Defender? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, filipprin είπε

απο τις τελευταιες συληψεις...........

roloi-klidia.jpg

roloi2.webp

Αχ βλέπω κάτω αριστερά κόκκινο κλειδί cisa...

@mclein² να είναι από rs3s ή από ap3s;Ηρθε η ώρα για αλλαγή;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, filipprin είπε

τα κατω τι ειναι? αλουμινοχαρτο???

Λογικά αυτά κάτω είναι που ανοίγουν κάτι k2, k22 , asix κλπ φαντάζομαι...

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, slaughter said:

άρα τι είναι αυτό που θα τους εμποδίσει/καθυστερήσει να μπουν? Ο κύλινδρος ? Defender? 

ναι, ο κυλινδρος κυριως & το ντιφεντερ για δυσκολια στην εργασια.

14 hours ago, 26ska said:

Αχ βλέπω κάτω αριστερά κόκκινο κλειδί cisa...

@mclein² να είναι από rs3s ή από ap3s;Ηρθε η ώρα για αλλαγή;

rs3s ειναι κ δεν ειναι ωρα για αλλαγη ακομη :)

το οτι μπηκαν σε ενα σπιτι με iseo r6 και βρηκαν αλλου σπιτιου κλειδια ή αγορασαν 50 κυλινδρους δε σημαινει οτι καταφερνουν ν'ανοιξουν τον rs3s με impressioning οπως ανοιγουν τα "σκουπιδια" των φωτογραφιων.

εδω δεν μπορουν ν'ανοιξουν tekno pro κ το ποσοστο τους ειναι 1/100 ή 1/200...ακομη αντεχουν οι προσπαθειες μας κ ευτυχως υπαρχουν οι "φιλοι" μας οι πορταδες που δινουν πορτες του κιλου κ ολοι ειναι ευτυχισμενοι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...