rg550 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα, μιας και είμαι στο ψάξιμο για νεα πόρτα ασφαλείας, έχει καποιος άποψη για τις Steel Door; https://www.steeldoor.gr/index.php/en/using-joomla/halandri-2/submenu11 Ευχαριστώ!
megapaixtaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Στις 21/12/2023 στις 11:43 ΠΜ, mclein² είπε κεντρο αθηνας ή θεσσαλονικης εισαι ; μηπως να ψαχτεις λιγο παραπανω για τις επιλογες σου στα 250 ~ 280... επισης, wd40 δε βαζεις στην κλειδαρια (ουτε στις παλιες - ουτε στις νεες). ΜΟΝΟ στους πυρους κλειδωματος της πορτας. ε λοιπον επειδη δεν ειχα διαβασει πισω πολυ ,δεν ειχα καταλαβει την ερωτηση σου.νομιζα οτι με ρωτουσες μονο για καταστημα που να παω.αλλα διαβαζοντας τωρα πισω βλεπω οτι το ποια κλειδαρια ειναι ασφαλης να βαλεις ,εχει να κανει με το αν εχει ανοιχτει πολυ στην περιοχη σου. ανατολικα διπλα τουμπα ειμαι και εγω. επιλογες που εκανα μεχρι τωρα ειναι evva ics,abloy protect 2 ,champions pro.απο αυτα που διαβασα. ο abloy protect 2 ειναι ασφαλης champions pro αφου ειμαι διπλα τουμπα ,δεν ειναι evva ics ??? υ.γ. η κλειδαρια που εχω τωρα χρηματοκιβωτιου ,εξηγησε μου κατι.εχουν μεσα καποιο ειδος υγρου που παγωνει? γιατι οσο ειχαμε τα χριστουγεννα καλο καιρο ανοιγε νερακι ξανα.μολις επεσε η θερμοκρασια παλι σκαλωνει.οκ,χαλασμενη ειναι θα την αλλαξω αλλα γιατι συμβαινει αυτο? το ιδιο εγινε και τοτε που ποσταρα και ειχε κρυωσει παλι ο καιρος και πρωτοεμφανιστηκε το θεμα.
BigBlack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε υ.γ. η κλειδαρια που εχω τωρα χρηματοκιβωτιου ,εξηγησε μου κατι.εχουν μεσα καποιο ειδος υγρου που παγωνει? γιατι οσο ειχαμε τα χριστουγεννα καλο καιρο ανοιγε νερακι ξανα.μολις επεσε η θερμοκρασια παλι σκαλωνει.οκ,χαλασμενη ειναι θα την αλλαξω αλλα γιατι συμβαινει αυτο? το ιδιο εγινε και τοτε που ποσταρα και ειχε κρυωσει παλι ο καιρος και πρωτοεμφανιστηκε το θεμα. Τμήμα του μηχανισμού συστέλλεται διαφορετικά από την υπόλοιπη κλειδαριά και κάτι μπλοκάρει. Πιθανώς κάποιο φθαρμένο κομμάτι που με τη διαστολή της ζέστης έρχεται και μεγαλώνει όσο χρειάζεται για να δουλέψει το σύνολο. Λέω εγώ τώρα... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από BigBlack
zestikios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μπήκα σε νέο σπίτι, θελω να αλλάξω κλειδαριά. Επίσης έκανα εξοικονομώ όπου θα αλλάξω πόρτα σε κάνα 1,5-2 χρόνια σύμφωνα με τις προβλέψεις. Να περιμένω 2 χρόνια να τα κάνω όλα μαζί τότε ή αν αγοράσω τωρα ένα καλό σετ στα 400-500€ θα μπαίνει σίγουρα και στην επόμενη θωρακισμένη πόρτα; Ευχαριστω
BigBlack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, zestikios είπε Μπήκα σε νέο σπίτι, θελω να αλλάξω κλειδαριά. Επίσης έκανα εξοικονομώ όπου θα αλλάξω πόρτα σε κάνα 1,5-2 χρόνια σύμφωνα με τις προβλέψεις. Να περιμένω 2 χρόνια να τα κάνω όλα μαζί τότε ή αν αγοράσω τωρα ένα καλό σετ στα 400-500€ θα μπαίνει σίγουρα και στην επόμενη θωρακισμένη πόρτα; Ευχαριστω Είσαι σίγουρος πως το πρόγραμμα καλύπτει την εξώπορτα και μάλιστα να βάλεις θωρακισμένη; Σιγουρέψου απόλυτα με το μηχανικό σου πως καλύπτεται.
mclein² Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, rg550 said: Καλημέρα, μιας και είμαι στο ψάξιμο για νεα πόρτα ασφαλείας, έχει καποιος άποψη για τις Steel Door; https://www.steeldoor.gr/index.php/en/using-joomla/halandri-2/submenu11 Ευχαριστώ! πολυ καλες πορτες αλλα με αυτη τη συμπεριφορα & στυλ δεν παει πουθενα. επισης απο σετ κλειδαριων ΠΑΝΤΑ μετρια πραγματα. εαν εχεις προσφορα κ θελεις, ανεβασε τη να δουμε 28 minutes ago, zestikios said: Μπήκα σε νέο σπίτι, θελω να αλλάξω κλειδαριά. Επίσης έκανα εξοικονομώ όπου θα αλλάξω πόρτα σε κάνα 1,5-2 χρόνια σύμφωνα με τις προβλέψεις. Να περιμένω 2 χρόνια να τα κάνω όλα μαζί τότε ή αν αγοράσω τωρα ένα καλό σετ στα 400-500€ θα μπαίνει σίγουρα και στην επόμενη θωρακισμένη πόρτα; Ευχαριστω οχι, δε θα μπαινει σιγουρα. καποια πραγματα θεωρω οτι θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν με λιγη καλη θεληση. βεβαια σε 1.5 ~ 2 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να μην υπαρχει ελλαδα αφενως & αφετερου δεν μπορεις να ζεις με την "αβεβαιοτητα" στο θεμα της ασφαλειας (σου). 1 hour ago, megapaixtaras said: ε λοιπον επειδη δεν ειχα διαβασει πισω πολυ ,δεν ειχα καταλαβει την ερωτηση σου.νομιζα οτι με ρωτουσες μονο για καταστημα που να παω.αλλα διαβαζοντας τωρα πισω βλεπω οτι το ποια κλειδαρια ειναι ασφαλης να βαλεις ,εχει να κανει με το αν εχει ανοιχτει πολυ στην περιοχη σου. ανατολικα διπλα τουμπα ειμαι και εγω. επιλογες που εκανα μεχρι τωρα ειναι evva ics,abloy protect 2 ,champions pro.απο αυτα που διαβασα. ο abloy protect 2 ειναι ασφαλης champions pro αφου ειμαι διπλα τουμπα ,δεν ειναι evva ics ??? υ.γ. η κλειδαρια που εχω τωρα χρηματοκιβωτιου ,εξηγησε μου κατι.εχουν μεσα καποιο ειδος υγρου που παγωνει? γιατι οσο ειχαμε τα χριστουγεννα καλο καιρο ανοιγε νερακι ξανα.μολις επεσε η θερμοκρασια παλι σκαλωνει.οκ,χαλασμενη ειναι θα την αλλαξω αλλα γιατι συμβαινει αυτο? το ιδιο εγινε και τοτε που ποσταρα και ειχε κρυωσει παλι ο καιρος και πρωτοεμφανιστηκε το θεμα. και ο ICS ειναι κομπλε και θα παραμεινει για καιρο. διορθωθηκε απ'οτι εμαθα κ το θεμα με την εισοδο του κλειδιου στον κυλινδρο που καποιους τους δυσκολευε. με τσαμπιονς θα εισαι στη μεση κατηγορια. σκουπιδια δεν ειναι αλλα ενταξει δεν ειναι και c39 ή c28 (έστω). η κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου σιγουρα εχει γρασο & σιγουρα εχει λαμακια. το μεν γρασο δεν ειναι σε καλη κατασταση, τα λαμακια ακομη χειροτερη & τα κλειδια σου αποτελειωνουν την κακη κατασταση με βαση του που εφαπτονται για να κινηθουν τα λαμακια. 1 1
zestikios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Είσαι σίγουρος πως το πρόγραμμα καλύπτει την εξώπορτα και μάλιστα να βάλεις θωρακισμένη; Σιγουρέψου απόλυτα με το μηχανικό σου πως καλύπτεται. Αυτός από μόνος του μας το πρότεινε. Δεν πιστεύω ότι λέει ανοησίες.
rg550 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mclein² said: πολυ καλες πορτες αλλα με αυτη τη συμπεριφορα & στυλ δεν παει πουθενα. επισης απο σετ κλειδαριων ΠΑΝΤΑ μετρια πραγματα. εαν εχεις προσφορα κ θελεις, ανεβασε τη να δουμε Δεν έχω συγκεκριμένη προσφορά ακόμα, είχα απλά μια προκαταρκτική επικοινωνία μαζί του και είναι ο μόνος που δέχτηκε να τοποθετηθεί στην πόρτα του το σετ κλειδαριά - κύλινδρος -defender που έχω (LOS-c55-DF381). Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από rg550
BigBlack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, zestikios είπε Αυτός από μόνος του μας το πρότεινε. Δεν πιστεύω ότι λέει ανοησίες. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε τι έχει υπολογίσει, απλά θυμάμαι απο προηγούμενα προγράμματα τι ζητάει για εξώθυρα και οι θωρακισμένες μόνο με κόλπο καλύπτουν τις προδιαγραφές. Ωστόσο μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. 1
Barbattilas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 On 09/01/2024 at 11:04, mclein² said: κατι λαθος εχεις καταλαβει. Μεταφέρω υποδείξεις κλειδαρά, όχι δικές μου γνώσεις. Μου είπε ότι ο μονής λειτουργίας κύλινδρος είναι ασφαλέστερος επειδή όταν είναι κλειδωμένη από μέσα η κλειδαριά και το κλειδί πάνω, δεν μπορεί ο άλλος να γυρίσει τον κύλινδρο ακόμη και αν θα τα κατάφερνε με τα εργαλεία του να τον γυρίσει (εφόσον δεν υπήρχε γυρισμένο κλειδί στον αφαλό). Εφόσον το selling point των διπλής ενέργειας είναι αυτό, γιατί ειναι λάθος το σκεπτικό του; Έχουν οι μπουκαδορος τρόπο εύκολης παράκαμψης της λειτουργίας αυτής που το μονής, τι διπλής λειτουργίας, ένα και το αυτό;
mclein² Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 hours ago, rg550 said: Δεν έχω συγκεκριμένη προσφορά ακόμα, είχα απλά μια προκαταρκτική επικοινωνία μαζί του και είναι ο μόνος που δέχτηκε να τοποθετηθεί στην πόρτα του το σετ κλειδαριά - κύλινδρος -defender που έχω (LOS-c55-DF381). πολυ καλο νεο !!! 3 hours ago, Barbattilas said: Μεταφέρω υποδείξεις κλειδαρά, όχι δικές μου γνώσεις. Μου είπε ότι ο μονής λειτουργίας κύλινδρος είναι ασφαλέστερος επειδή όταν είναι κλειδωμένη από μέσα η κλειδαριά και το κλειδί πάνω, δεν μπορεί ο άλλος να γυρίσει τον κύλινδρο ακόμη και αν θα τα κατάφερνε με τα εργαλεία του να τον γυρίσει (εφόσον δεν υπήρχε γυρισμένο κλειδί στον αφαλό). Εφόσον το selling point των διπλής ενέργειας είναι αυτό, γιατί ειναι λάθος το σκεπτικό του; Έχουν οι μπουκαδορος τρόπο εύκολης παράκαμψης της λειτουργίας αυτής που το μονής, τι διπλής λειτουργίας, ένα και το αυτό; σορρυ αλλα μ@λ@κιες λεει και ειναι & ασχετος στο θεμα διαρρηξεις. (δεν ειναι κακο, μπορει να ειναι πολυ καλος στα χρηματοκιβωτια ή τ'αυτοκινητα ή οτιδηποτε αλλο) ! μονης & διπλης ενεργειας = ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 2
simos1974 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/1/2024 στις 12:12 ΜΜ, mclein² είπε με τη διπλη ενεργεια ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. το 25 ή το 26 θα ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι οι κυλινδροι διπλης. δηλαδη μετα απο απειρο ψαξιμο καταφερες κ κατεληξες σε ντιερε & ντε λομ οπου πασαρουν κλειδαριες σκουπιδια ; καλα η ντε λομ εχει και πορτες σκουπιδια, ισως υπαρχουν 1-2 μοντελα που δεν τα γνωριζω ή δεν εχω εργαστει επανω τους κ η ντιερε εκτος απ τους πολυ καλους μηχανισμους εσωτερικα δεν εχει να δειξει τιποτα περισσοτερο. δε θ αναφερθω καν στους πωλητες και των δυο οπου ειναι ο ορισμος των κλοουν & ανιδεων. αυτοι οι πορταδες που δουλευουν συγκεκριμενα σκουπιδια & σε σπρωχνουν να ξοδεψεις εξτρα λεφτα ειναι για διαγραφη απο τη λιστα καποιου πελατη. ο Σιαμος που βαζει την αυτοματη abloy, τη συνδιαζει ΠΑΝΤΑ με κυλινδρο διπλης ενεργειας. αυτη ειναι μια καταδικη χωρις ενημερωση. κλειδαρια δεν υπαρχει διαθεσιμη για αλλαγη, μονο με παραγγελια στο μηνα. φανταζεσαι τι θα παιζει σε 10 ~ 12 χρονια που θα χρειαστει αλλαγη Η Dierre είναι τόσο ανυπόληπτη ? Για πόρτες αναφέρομαι κυρίως όχι κλειδαριές ..
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, simos1974 είπε Η Dierre είναι τόσο ανυπόληπτη ? Για πόρτες αναφέρομαι κυρίως όχι κλειδαριές .. Εγώ πάντως dierre έχω 15 χρόνια τώρα, όλα καλά. Αλλάχτηκε η αρχική κλειδαριά στη δεκαετία και μπήκε σύγχρονη με αφαλό και defender. 1
mclein² Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 24 minutes ago, simos1974 said: Η Dierre είναι τόσο ανυπόληπτη ? Για πόρτες αναφέρομαι κυρίως όχι κλειδαριές .. γιατι ποιος ειπε ασχημα λογια για την πορτα ; γι'αυτους που την πουλανε στην ελλαδα, γι'αυτους που τοποθετουν στην ελλαδα & για τις κλειδαριες που φοραει στην ελλαδα εγραψα εγω ! 1
megapaixtaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, simos1974 είπε Η Dierre είναι τόσο ανυπόληπτη ? Για πόρτες αναφέρομαι κυρίως όχι κλειδαριές .. δοξα τω θεώ μεχρις στιγμης σαν πορτα απο αποψη αντοχης εκλεισε 22 χρονια αποψης λειτουργιας και μιλαμε για πολλα,λογω του οτι οπως εχω πει μενω σε οικογενειακη οικοδομη , και αγρια ,ανειγοκλεισιματα. η κλειδαρια ειναι της εποχης,χρηματοκιβωτιου και αντεξε και αυτη τοσο.οποτε για μενα απο οσα διαβαζω γιατι δεν ειχα ποτε ασχοληθει με το θεμα ειναι καλη.τωρα στα κρυα εχουμε καποιες απωλειες αλλα ειναι και παλια.αν και καποιος κλειδαρας μου ειπε οτι απο αποψη ποιοτητας ειναι καλυτερες απο τις καινουριες ντιερε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα