Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές ερωτήσεις σου πέσανε...αλλά μήπως έχεις άποψη για τον mauer nw5; ψιλοβόρεια προάστια

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, thodoris1985 said:

Πολλές ερωτήσεις σου πέσανε...αλλά μήπως έχεις άποψη για τον mauer nw5; ψιλοβόρεια προάστια

κομπλε ειναι :)

μονο κατι παραμυθιακες περιπτωσεις νεο φαληρο - νεα σμυρνη - καλλιθεα κυκλοφορησαν προ κορωνιου για nw4 και φετος το καλοκαιρι τα ιδια ΑΛΛΑ

1. ουτε ενας δεν εκανε μηνυση 

2. ουτε ενας δεν ειπε οτι ηταν 100% κλειδωμενη η πορτα

3. μονο ενας αλλαξε κυλινδρο μετα το εργο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, chris_pap21 είπε

Mclein όσοι έχουμε Evva mcs έχουμε κάποιο θέμα ή να είμαστε πρός το παρόν ήσυχοι;

Αν είχαν θέμα κύλινδροι σαν τον evva mcs τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του, θα έπρεπε να είχαμε βάλει όλοι φυλάκιο με security έξω από την πόρτα μας 

• Like 6
Δημοσ.

με τη βοηθεια του χακερ μας, τελικα η κλειδαρια με το πλεξι ειναι αυτοσχεδια τροποποιηση.

μιλαμε για μια σιζα κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου, η εκδοση με το διπλο καταπελτη που ειναι η δυσκολοτερη προς παραβιαση με ή χωρις ζημια.

viber_image_2023-12-16_10-55-44-765.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Η γλώσσα στην κλειδαριά μου (παλιού τύπου κλακ-κλακ, με κύλινδρο AGB DCK με πομολάκι εσωτερικά) αργεί να κάνει "επαναφορά" όταν την ανοίγω είτε με κλειδί απέξω ή από το πομολάκι μέσα. Όταν την ανοίγω με το χερούλι από μέσα επαναφέρεται σε κανονική ταχύτητα. Καμία ιδέα τί φταίει και τί μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Θέλω να αντικαταστήσω ένα αφαλό securemme k22. Μου ειπαν και διάβασα ότι είναι από τους χειρότερους, δεν ξέρω άμα ισχύει. Τοσο κακός ρε παιδιά;  
Τι προτείνετε έως 80 περίπου. Θα πάρω κάτι αξιόλογο, η πρέπει να ανέβω και άλλο. Στο σπίτι υπάρχει και συναγερμός. 
ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Blown_gasket είπε

Καλησπέρα.  Θέλω να αντικαταστήσω ένα αφαλό securemme k22. Μου ειπαν και διάβασα ότι είναι από τους χειρότερους, δεν ξέρω άμα ισχύει. Τοσο κακός ρε παιδιά;  
Τι προτείνετε έως 80 περίπου. Θα πάρω κάτι αξιόλογο, η πρέπει να ανέβω και άλλο. Στο σπίτι υπάρχει και συναγερμός. 
ευχαριστώ. 

Καλησπερα, απο τους χειρότερους δεν ειναι, απλα ειναι πολυ-φορεμενος και το κλειδί του το βρίσκουν εύκολα οπου με κάποια μέθοδο τον κάνουν ευάλωτο στην παραβίαση. Με το 80αρι που εχεις εγω θα έπαιρνα: AGB SCUDO 9000, Cisa Astral S, EVVA EPS. Άφορα πόρτα ασφάλειας με συνολική διάσταση κυλίνδρου τα 80mm. Με τον 9000 εισαι σε καλο επίπεδο ασφάλειας, αν θες να πας ποιο πανω σε λεφτα το αποφασιζεις εσυ.

Δημοσ.
14 hours ago, Blown_gasket said:

ναι, ειναι για τα σκουπιδια.

• Like 2
Δημοσ.

χαλασε η κλειδαρια στην πορτα ασφαλειας.ειναι 20 χρονων,τοποθετηθηκε μαζι με την πορτα. κλειδωνει μια χαρα αλλα οταν ξεκλειδωνει στην 3η και 4η φορα πριν ανοιξω την πορτα δυσκολα ξεκλειδωνει,μαγκωνει.εβαλα  2 φορες wd40 με προτροπη κλειδαρα  και εσιαξε λιγο αλλα μου ειπε οτι παω για αλλη.αυτη που χαλασε ειναι dierrre χρηματοκιβωτιου.

μου προτεινε 2:

cisa astral tekno pro

iseo r-11 progress

ειναι καλες αυτες? 

Δημοσ.
9 hours ago, megapaixtaras said:

χαλασε η κλειδαρια στην πορτα ασφαλειας.ειναι 20 χρονων,τοποθετηθηκε μαζι με την πορτα. κλειδωνει μια χαρα αλλα οταν ξεκλειδωνει στην 3η και 4η φορα πριν ανοιξω την πορτα δυσκολα ξεκλειδωνει,μαγκωνει.εβαλα  2 φορες wd40 με προτροπη κλειδαρα  και εσιαξε λιγο αλλα μου ειπε οτι παω για αλλη.αυτη που χαλασε ειναι dierrre χρηματοκιβωτιου.

μου προτεινε 2:

cisa astral tekno pro

iseo r-11 progress

ειναι καλες αυτες? 

τα κλειδια σου ειναι λαθος / στραβα / προβληματικα.

το ειναι ερωτημα "ειναι καλες" - συγκρινεται με τι ; 
εαν συγκρινεις με αυτο που ηδη εχεις ειναι 10 φορες καλυτερο.
εαν συγκρινεις με το τι πρεπει να παρεις, εισαι ελαφρως κατω απο τη μεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

τα κλειδια σου ειναι λαθος / στραβα / προβληματικα.

το ειναι ερωτημα "ειναι καλες" - συγκρινεται με τι ; 
εαν συγκρινεις με αυτο που ηδη εχεις ειναι 10 φορες καλυτερο.
εαν συγκρινεις με το τι πρεπει να παρεις, εισαι ελαφρως κατω απο τη μεση.

ευχαριστω για την απαντηση.

μου λες δηλαδη οτι η κλειδαρια ειναι ενταξει αλλα φταινε τα κλειδια?

οταν ρωτησα απο το τηλεφωνο κλειδαραδες ,3 πηρα για να ακουσω γνωμες για κλειδαριες ,και τους εξηγουσα τι προβλημα υπαρχει,ολοι με ρωτησαν αν ανοιγει με αλλα κλειδια η κλειδαρια.τους απαντησα οτι εχω μονο ενα κλειδι ακομα το οποιο δεν χρησιμοποιω,ηταν για ωρα αναγκης κρυμμενο , και δεν ανοιγει ουτε με αυτο,που δεν εχει χρησιμοποιηθει.

για τις κλειδαριες που ποσταρα,απλα αποφασισα ενα μπατζετ με τις τιμες που ακουσα κοντα στα 250-280 ευρω και εκει μου προτειναν αυτες τις 2.με την δευτερη την iseo r-11 progress σαν καλυτερη ,οτι εχει περισσοτερα συστηματα αυτην την εποχη. 

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, megapaixtaras said:

ευχαριστω για την απαντηση.

μου λες δηλαδη οτι η κλειδαρια ειναι ενταξει αλλα φταινε τα κλειδια?

οταν ρωτησα απο το τηλεφωνο κλειδαραδες ,3 πηρα για να ακουσω γνωμες για κλειδαριες ,και τους εξηγουσα τι προβλημα υπαρχει,ολοι με ρωτησαν αν ανοιγει με αλλα κλειδια η κλειδαρια.τους απαντησα οτι εχω μονο ενα κλειδι ακομα το οποιο δεν χρησιμοποιω,ηταν για ωρα αναγκης κρυμμενο , και δεν ανοιγει ουτε με αυτο,που δεν εχει χρησιμοποιηθει.

για τις κλειδαριες που ποσταρα,απλα αποφασισα ενα μπατζετ με τις τιμες που ακουσα κοντα στα 250-280 ευρω και εκει μου προτειναν αυτες τις 2.με την δευτερη την iseo r-11 progress σαν καλυτερη ,οτι εχει περισσοτερα συστηματα αυτην την εποχη. 

κεντρο αθηνας ή θεσσαλονικης εισαι ; 

μηπως να ψαχτεις λιγο παραπανω για τις επιλογες σου στα 250  ~ 280...

επισης, wd40 δε βαζεις στην κλειδαρια (ουτε στις παλιες - ουτε στις νεες). ΜΟΝΟ στους πυρους κλειδωματος της πορτας.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

γιαυτο γραφω εδω γιατι ψαχνομαι.αν ειχα καταληξει θα ειχα ηδη αγορασει.

ποιες προτεινεις εσυ σαυτα τα χρηματα?

στους πυρους εβαλα μονο.

Δημοσ.
18 hours ago, megapaixtaras said:

γιαυτο γραφω εδω γιατι ψαχνομαι.αν ειχα καταληξει θα ειχα ηδη αγορασει.

ποιες προτεινεις εσυ σαυτα τα χρηματα?

στους πυρους εβαλα μονο.

πηγες σε κανενα αλλο καταστημα να δεις τι προτεινουν ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...