Petros Electron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, rbmkn4 είπε Ολα μαζι με την εργασια μου εδωσε προσφορα στα 330ε. Καλά ειναι. Λογική τιμη μου ακούγετε. Για τον abloy p2 σου ειπα τα υπερ και τα κατα οποτε ειναι καθαρα δικο σου θέμα. Και ο DCK πάντως ειναι πολύ κάλος. Έμενα μου αρέσει και το κλειδι του σε σχέση με αυτό του p2. Επισης η Cisa Rev pro ειναι λιγο ποιο μαλακη στην χρηση της απο την MUL-T-LOCK, οχι καμια τραγικη διαφορα, στο λεω γιατι και εγω ημουν αναμεσα στις 2 και εβαλα τελικα την Cisa. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Petros Electron
BigBlack Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alcatraz είπε Καλησπέρα σε όλους όσους συμμετέχουν / παρακολουθούν αυτό το άκρως ενημερωτικό topic. Θα ήθελα την άποψή σας για επιλογή κυλίνδρου, από τους παρακάτω που έχω ως επιλογή: KESO 8000, CES DM5, M&C MOVE. Ίδια τιμή. Θα αντικαταστήσει τον KESO 4000 (βασικά θα γίνει τράμπα), σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Θενκς προκαταβολικά. Από εμένα τον M&C καθαρά λόγω ανεμπόδιστης εισόδου-εξόδου του κλειδιού σε σχέση με τον CES DM5 (αλλά και τον CES RHM που επίσης μπορεί να σου τοποθετήσει ο συγκεκριμένος πορτάς). Υπόψην, τους έχω και τους τρεις. Τον KESO ο ειδήμων φίλος mclein² τον θεωρεί ακατάλληλο, ιδίως για κέντρο Αθήνας, εδώ και χρόνια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από BigBlack 2
George! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε λουκέτα τάκου ποια είναι πιο ασφαλή, αυτά με το απλό κλειδί ή με το "πλακέ" όπως π.χ. αυτό της εικόνας που έχω επισυνάψει; Με το απλό κλειδί είδα ότι τα ανοίγουν για πλάκα ακόμα και κάποια ακριβά μοντέλα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από George!
mclein² Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, George! said: Με το απλό κλειδί είδα ότι τα ανοίγουν για πλάκα ακόμα και κάποια ακριβά μοντέλα. απο ποιους & σε ποιες συνθηκες ;
George! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, mclein² είπε απο ποιους & σε ποιες συνθηκες ; Για τον lockpickinglawyer λέω που ανοίγει πολύ εύκολα για παράδειγμα το παρακάτω λουκέτο:
mclein² Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, George! said: Για τον lockpickinglawyer λέω που ανοίγει πολύ εύκολα για παράδειγμα το παρακάτω λουκέτο: αυτο το ανοιγω κ εγω που ειμαι ασχετος οταν βλεπετε βιντεο θα σκεφτεστε ενα λουκετο ή κυλινδρο : 1. τοποθετημενο ΣΩΣΤΑ με οσο το δυνατον στενοτερα περιθωρια 2. σε συνθηκες φωτισμου (Μ.Ο) που επικρατουν στο χωρο που τοποθετειται. 3. σε συνθηκες φασαριας / κοσμου περαστικου που θα αντιδρασει. 4. αντοχη σε κοψιμο / σπασιμο / τρυπημα / "καψιμο με οξυ" ........... οι κυριλε μεθοδοι εφαρμοζονται σε κυριλε καταστασεις. τα κοινα κλεφτρονια (99%) απλα σπανε & καταστρεφουν... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από mclein² 4
George! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mclein² είπε αυτο το ανοιγω κ εγω που ειμαι ασχετος οταν βλεπετε βιντεο θα σκεφτεστε ενα λουκετο ή κυλινδρο : 1. τοποθετημενο ΣΩΣΤΑ με οσο το δυνατον στενοτερα περιθωρια 2. σε συνθηκες φωτισμου (Μ.Ο) που επικρατουν στο χωρο που τοποθετειται. 3. σε συνθηκες φασαριας / κοσμου περαστικου που θα αντιδρασει. 4. αντοχη σε κοψιμο / σπασιμο / τρυπημα / "καψιμο με οξυ" ........... οι κυριλε μεθοδοι εφαρμοζονται σε κυριλε καταστασεις. τα κοινα κλεφτρονια (99%) απλα σπανε & καταστρεφουν... Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά απάντηση στο τι τύπο κλειδιού να προτιμήσω δεν έλαβα.
mclein² Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, George! said: Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά απάντηση στο τι τύπο κλειδιού να προτιμήσω δεν έλαβα. απλο κλειδι με ριγωτο προφιλ Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από mclein²
kva21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συστήνεται να μπαίνει κλασική πορτα ασφαλείας με εξωτερικές επενδύσεις αλουμινίου μονοκατοικία που θα είναι μερικώς εκτεθημενη σε καιρικές συνθήκες; Μερικοί λένε για σκουριές κλπ ή θα αρκούσε μια απλη pvc / αλουμινίου 3 σημείων; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από kva21
taris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μια ερώτηση ελαφρώς off-topic, πάνω στο θέμα ασφαλείας όμως που μας απασχολεί. Αντικατάσταση παραθύρου-κουφώματος με υαλότουβλο (κλασικό που δεν ανοίγει, μόνιμο) προσφέρει περισσότερη ασφάλεια? Ή μήπως λιγότερη?
BigBlack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, kva21 είπε Συστήνεται να μπαίνει κλασική πορτα ασφαλείας με εξωτερικές επενδύσεις αλουμινίου μονοκατοικία που θα είναι μερικώς εκτεθημενη σε καιρικές συνθήκες; Μερικοί λένε για σκουριές κλπ ή θα αρκούσε μια απλη pvc / αλουμινίου 3 σημείων; Εξωτερική πόρτα PVC δεν θα έβαζα πουθενά στην Ελλάδα (και γενικά κουφώματα PVC) εκτός αν δεν τα βλέπει καθόλου ο ήλιος. Ότι και να λένε οι κατασκευαστές / έμποροι το PVC αποσαθρώνεται με την ηλιακή ακτινοβολία και με το χρόνο αχρηστεύεται, εμφανισιακά και λειτουργικά. Ούτε από πλευράς ασφαλείας θα τα εμπιστευόμουν βέβαια. My 2 cents. 2 1
kva21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, BigBlack είπε Εξωτερική πόρτα PVC δεν θα έβαζα πουθενά στην Ελλάδα (και γενικά κουφώματα PVC) εκτός αν δεν τα βλέπει καθόλου ο ήλιος. Ότι και να λένε οι κατασκευαστές / έμποροι το PVC αποσαθρώνεται με την ηλιακή ακτινοβολία και με το χρόνο αχρηστεύεται, εμφανισιακά και λειτουργικά. Ούτε από πλευράς ασφαλείας θα τα εμπιστευόμουν βέβαια. My 2 cents. Με βρίσκεις σύμφωνο. Η πόρτα δεν είναι εκτεθειμένη σε ήλιο αλλά μόνο σε υγρασία. οι εγκαταστατες προτείνουν πόρτα pvc και αλουμινίου με τριών σημείων κλειδαριά με την αιτιολογία ότι η θωρακισμένη ασφαλείας ακόμη και με επενδύσεις αλουμινίου θα βγάλει Σκουριές από την υγρασία με την πάροδο του χρόνου και ότι ακόμα και με κατωκασι θα μπάζει. Αλλα η ασφάλεια είναι ένα θέμα Τι άποψη έχετε οι υπόλοιποι ειδικοί και μη; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από kva21
Daren7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους Το mag3g θεωρείται καλό μαγνητικό defender;;
pintourikio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Daren7 είπε Καλημέρα σε όλους Το mag3g θεωρείται καλό μαγνητικό defender;; Απ΄τα καλύτερα
Daren7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μπαίνει σε Axi Home 3d;; Και αν ναι πρέπει απαραίτητα να μπεί και το οβάλ περίβλημα που έχω σημειώσει με κόκκινο βέλος στη φωτογραφία;; Ρωτάω γιατί η πόρτα απ’έξω εχει μια τριγωνική «ασπίδα» η οποία θα πρέπει να κοπεί σαν κύλινδρος στη μέση ωστε να ξαναμπεί απο πάνω αν δεν χρειαζεται να μπει το οβάλ περίβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα