Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alejandro είπε

Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, μην τον πληρώσεις. Αν δεν μπορείς όμως, δεν σου χρωστάει για να έρθει δωρεάν.

Δεν πάει έτσι όταν πουλάει κυλίνδρους των 150€. Αν είσαι σωστός επαγγελματίας έτσι θα μείνει ο πελάτης. Υποθέτω με το φτωχό μου μυαλό δηλαδή...

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα 

Θα ηθελα να αλλαξω τη κλειδαρια (και τα συναφη) στην εξωπορτα ασφαλειας μου. Προσπαθησα να ακολουθησω το νημα αλλα δεδομενου πως ειμαι εντελως ασχετος κι ολα αυτα ειναι καινουργια για μενα συν το βομβαρδισμο απο μαρκες και μοντελα, θα ηθελα τη συμβουλη σας σε μια ολοκληρωμενη κι αξιοπιστη λυση.

Το μονο που μπορω να καταλαβω απο την υπαρχουσα εγκατασταση ειναι οτι ειναι ΜΟTTURA παλιου στυλ (προφανως καθως η πορτα ειναι 30ετιας με το μακρυ το κλειδι). Δεδομενης της ηλικιας της εγκαταστασης, μηπως θα ηταν σοφρων να αλλαξω και την ιδια την πορτα? Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη.

Ευχαριστω

ΥΓ. Απο οτι καταλαβα για ηλεκτρονικες κλειδαριες με δακτυλικο αποτυπωμα κλπ μακρυα κι αγαπημενοι?

Δημοσ.
19 hours ago, rbmkn4 said:

ΥΓ. Απο οτι καταλαβα για ηλεκτρονικες κλειδαριες με δακτυλικο αποτυπωμα κλπ μακρυα κι αγαπημενοι?

εξαρταται ποιος τοποθετει & τι.

εαν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις, τοτε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. εαν σκεφτεσαι σεναρια μεχρι 300€, τοτε βαλε μια καλη κλειδαρια & θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.
Στις 15/11/2023 στις 2:21 ΜΜ, rbmkn4 είπε

Καλησπερα 

Θα ηθελα να αλλαξω τη κλειδαρια (και τα συναφη) στην εξωπορτα ασφαλειας μου. Προσπαθησα να ακολουθησω το νημα αλλα δεδομενου πως ειμαι εντελως ασχετος κι ολα αυτα ειναι καινουργια για μενα συν το βομβαρδισμο απο μαρκες και μοντελα, θα ηθελα τη συμβουλη σας σε μια ολοκληρωμενη κι αξιοπιστη λυση.

Το μονο που μπορω να καταλαβω απο την υπαρχουσα εγκατασταση ειναι οτι ειναι ΜΟTTURA παλιου στυλ (προφανως καθως η πορτα ειναι 30ετιας με το μακρυ το κλειδι). Δεδομενης της ηλικιας της εγκαταστασης, μηπως θα ηταν σοφρων να αλλαξω και την ιδια την πορτα? Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη.

Ευχαριστω

Κι εμένα μια ανάλογη mottura είναι 15ετιας

Μπορώ να αλλάξω μόνο το στοιχείο και όχι όλη την κλειδαριά??

Και αν ναι,μπορώ να το κάνω μόνος μου??

Δημοσ.
9 hours ago, mclein² said:

εξαρταται ποιος τοποθετει & τι.

εαν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις, τοτε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. εαν σκεφτεσαι σεναρια μεχρι 300€, τοτε βαλε μια καλη κλειδαρια & θα εισαι μια χαρα.

Ως τα 400ε σκεφτομαι, καποια προταση σε ειδος και επαγγελματια αξιοπιστο που μπορω να απευθυνθω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, rbmkn4 είπε

Ως τα 400ε σκεφτομαι, καποια προταση σε ειδος και επαγγελματια αξιοπιστο που μπορω να απευθυνθω?

Βαλε καλύτερα ενα σετ καλού κυλίνδρου, defender (ακόμα και μαγνητικό) , και κλειδαριάς και άσε καλύτερα τις ηλεκτρονικές κλειδαριές. Αν η πορτα σου ειναι σε καλη κατασταση δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Οι παλαιές πορτες ειναι ποιο αξιόλογες στην θωράκιση απο κατι καινουριες που βαζουν λεπτές λαμαρίνες και τις πασάρουν σαν θωρακισμένες.
Αν θες και επιπλέον ασφάλεια βαλε και ενα κάλο σύστημα συναγερμού.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
On 06/11/2023 at 18:02, chocorello said:

Σε ενοικιαζόμενο σπίτι με αφαλό Cisa AP4S (γνωρίζω ότι είναι πολύ μέτριος έως κακός για το κόστος του), αξίζει το κόστος για αλλαγή σε κάτι καλύτερο από τον ενοικιαστή ή θεωρείται decent γενικά;

Κάποιος μια βοήθεια σε αυτή την ερώτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
18 minutes ago, chocorello said:

Κάποιος μια βοήθεια σε αυτή την ερώτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

εξαρταται τι εχει μεσα το σπιτι :)

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, mclein² said:

εξαρταται τι εχει μεσα το σπιτι :)

Πράγματα αξίας μπορεί να μην έχει το σπίτι (πέρα από ένα λάπτοπ πχ.) αλλά η διάρρηξη της προσωπικής ζωής του καθενός πολλές φορές κοστίζει περισσότερο από τα ίδια τα κλοπιμαία. Πόσο μάλλον όταν στο σπίτι μένει και κοπέλα.

Δημοσ.
1 hour ago, chocorello said:

Πράγματα αξίας μπορεί να μην έχει το σπίτι (πέρα από ένα λάπτοπ πχ.) αλλά η διάρρηξη της προσωπικής ζωής του καθενός πολλές φορές κοστίζει περισσότερο από τα ίδια τα κλοπιμαία. Πόσο μάλλον όταν στο σπίτι μένει και κοπέλα.

ap4s δεν ανοιγει "χωρις λογο" για τα κλεφτρονια.  χωρις λεφτα & χρυσαφικα δεν ανοιγει :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, mclein² said:

ap4s δεν ανοιγει "χωρις λογο" για τα κλεφτρονια.  χωρις λεφτα & χρυσαφικα δεν ανοιγει :)

Λεφτά και χρυσαφικά δεν παίζουν :P καμιά θηρίο τηλεόραση ή κανένα τίμιο monitor (από το νήμα των προσφορών) μπορεί να παίξει, μέχρι εκεί. Τα κλεφτρόνια που θα έχουν τα εργαλεία και τα skills για να ανοίξουν ap4s θα το κάνουν εκεί που θα γνωρίζουν ότι αξίζει ο κόπος τους, απ'ότι καταλαβαίνω. Άρα μένει ως έχει ο ap4s.

Παρόλα αυτά, για future reference, τι θα πρότεινες για upgrade από ap4s και vfm σαν επιλογή με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς; Σ'ευχαριστώ και πάλι!

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους όσους συμμετέχουν / παρακολουθούν αυτό το άκρως ενημερωτικό topic.

Θα ήθελα την άποψή σας για επιλογή κυλίνδρου, από τους παρακάτω που έχω ως επιλογή:

KESO 8000, CES DM5, M&C MOVE. Ίδια τιμή.

Θα αντικαταστήσει τον KESO 4000 (βασικά θα γίνει τράμπα), σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Θενκς προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μετα απο επισκεψη και σε καταστημα μου προταθηκε να βαλω μια κλειδαρια MUL-T-LOCK τριων πυρρων, κυλινδρος SCUDO DCK και defender BD200.

Η κλειδαρια ειναι οκ? Αξιζει τα εξτρα 40ε για να βαλω αντι του DCK τον ABLOY PROTEC2?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, rbmkn4 είπε

Η κλειδαρια ειναι οκ? Αξιζει τα εξτρα 40ε για να βαλω αντι του DCK τον ABLOY PROTEC2?

Μια χαρά σετακι ειναι όλα, πόσο σου βγαίνει τελική τιμή?.

Ο Abloy p2 έχει λίγο ιδιαιτερότητα στην χρήση του, για έμενα δεν ειναι τίποτα με τον καιρό τον συνηθίζεις (έχω τον ίδιο).

Σε θέμα ασφάλειας ο abloy p2 ειναι καλύτερος απο τον DCK και ειναι και 2πλης ενεργείας και απο ότι έχει γραφτεί και εδώ έχει αντοχή στα οξέα. Επίσης κλειδιά του p2 βγάζεις και στην Ελλάδα αλλά για τον DCK μόνο στην Ιταλία με κοστος κανένα 60αρι που για έμενα ειναι απαγορευτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...