filipprin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο κύλινδρος μόνος του στο χερι .Βαζει το κλειδι και τον γυρναει.Για πια πορτα μιλας Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από filipprin
rarosfp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας θα ήθελα μια γνώμη για την παρακάτω πόρτα, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια είπε πως είχε αλλάξει κάτι στην πόρτα. Οι άλλες του ορόφου στην πολυκατοικία εχουν χρηματοκιβωτίου, εδώ έχει αλλάξει την κλειδαριά έβαλε αυτό το cisa defender που δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό και αυτό το κλειδί, θελουμε προς ώρας να αλλάξουμε τον αφαλό με μπάτζετ κάπου στα 120 και λίγο παραπάνω. Έχετε κάποιο να προτείνετε ;;; Επίσης μπορώ να το αλλαξω μόνος μου χωρις να φέρω μάστορα;;; Τέλος το πόμολο μέσα στην πόρτα κουνιέται αν και το Άλεν είναι σωστά σφαγμένο έχει κανείς καμία ιδέα;;; Είμαι Πάτρα αν ξέρετε κάποιον καλό κλειδαρά αν δεν μπορώ να το αλλαξω μόνος μου.
Petros Electron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, rarosfp είπε θελουμε προς ώρας να αλλάξουμε τον αφαλό με μπάτζετ κάπου στα 120 και λίγο παραπάνω. Έχετε κάποιο να προτείνετε ;;; Αν και πιστευω οτι απο θεμα ασφαλειας εισαι οκ, και δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι, αν πρεπει να αλλάξεις κυλινδρο για το θεμα οτι μπορει καποιος απο τους προηγούμενους ιδιοκτήτες να εχει κλειδί, τοτε στα 120 και λιγο παραπάνω (για κάποια απο τα μοντέλα): 1) DORMAKABA EXPERT PLUS 2) AGB Scudo DCK 3) EVVA ICS 4) Winkhaus N-TRA 7 ώρες πριν, rarosfp είπε Επίσης μπορώ να το αλλαξω μόνος μου χωρις να φέρω μάστορα;;; Ναι, δεν ειναι κατι το δυσκολο.
vassilis71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Sebu είπε Σε εχασα. Αν δεν εχει μπει ο κυλινδρος, πως κανει περιστροφη η κλειδαρια? Εφοσον δεν υπαρχει κυλινδρος ακομα οπως λες, αρα δεν υπαρχει υποδοχη να μπει το κλειδι ωστε να περιστραφει και να κινηθουν ντιζες και πυροι. Ενα πληρες σετ εχει την κλειδαρια (λχ Cisa Revo Pro), τον κυλινδρο που μπαινει στην κλειδαρια (λχ EVVA 4KS) και ενδεχομενα defender επι της κλειδαριας εξωτερικα ωστε να προστατευει τον κυλινδρο. Αν δεν υπαρχει ακομα κυλινδρος το σετ πως λειτουργει και περιστρεφεται το κυκλωμα της πορτας? Μπερδευτηκα. Sebu, Δεν έχω αναφερθεί καθόλου στην κλειδαριά. Αναφέρομαι στον αφαλό (κύλινδρο) και στην λειτουργία του εκτός κλειδαριάς. Ευχαριστώ. Βασίλης
Petros Electron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, vassilis71 είπε Δεν έχω αναφερθεί καθόλου στην κλειδαριά. Βασίλη για τι κύλινδρο μιλάμε?
mclein² Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, rarosfp said: Καλησπέρα σας θα ήθελα μια γνώμη για την παρακάτω πόρτα, η προηγούμενη ιδιοκτήτρια είπε πως είχε αλλάξει κάτι στην πόρτα. Οι άλλες του ορόφου στην πολυκατοικία εχουν χρηματοκιβωτίου, εδώ έχει αλλάξει την κλειδαριά έβαλε αυτό το cisa defender που δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό και αυτό το κλειδί, θελουμε προς ώρας να αλλάξουμε τον αφαλό με μπάτζετ κάπου στα 120 και λίγο παραπάνω. Έχετε κάποιο να προτείνετε ;;; Επίσης μπορώ να το αλλαξω μόνος μου χωρις να φέρω μάστορα;;; Τέλος το πόμολο μέσα στην πόρτα κουνιέται αν και το Άλεν είναι σωστά σφαγμένο έχει κανείς καμία ιδέα;;; Είμαι Πάτρα αν ξέρετε κάποιον καλό κλειδαρά αν δεν μπορώ να το αλλαξω μόνος μου. εναν κυλινδρο θα χρειαστεις. με 80 ~ 150 για την Πατρα εισαι μια χαρα. το αν μπορεις μονος σου ειναι σχετικο. θεωρητικα ειναι η πλαϊνη βιδα πανω απο τη γλωσσα. εαν δεν ειναι κ ειναι πισω απο το διακοσμητικο (επειδη ειναι los), προσεχε μην μπλοκαρεις την κλειδαρια.
vassilis71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Petros Electron είπε Βασίλη για τι κύλινδρο μιλάμε? Καλησπέρα Πέτρο. Συζητώ για τον MTL800. Ευχαριστώ. Βασίλης
Petros Electron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vassilis71 είπε Συζητώ για τον MTL800. Βρήκα το παρακάτω βιντεο. Αν δεις εκει στο 2ο λεπτό (2:00) ακούω ενα κλακ οταν ο τύπος γυρνάει το κλειδί στην "νεκρα" θεση ας πουμε του κυλίνδρου. Δεν το ανεβασα για το θεμα picking, αλλα για το θεμα του "κλακ" που λες οτι σου κανει. Όποτε θεωρω οτι στον συγκεκριμενο κυλινδρο υπαρχει κατι μεσα που κανει αυτο το "κλακ" οποτε ειναι μαλλον φυσιολογικο. Εγω σε ρώτησα για ποιο μοντελο ειναι γιατι αν τον εχει καποιος αλλος μπορει και αυτος να μας πει την γνώμη του.
ASFE Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Αυτο λεει κατι? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/smarthome/klitron-access-control-door-lock_2883392
Sebu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 09/11/2023 at 17:53, filipprin said: Ο κύλινδρος μόνος του στο χερι .Βαζει το κλειδι και τον γυρναει.Για πια πορτα μιλας Το εκανε edited και το προσθεσε/διορθωσε μετα. Αρχικα οπως ηταν γραμμενο δεν εβγαζε αυτο το νοημα για αυτο τον ρωτησα 😉 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Sebu
rarosfp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, mclein² είπε εναν κυλινδρο θα χρειαστεις. με 80 ~ 150 για την Πατρα εισαι μια χαρα. το αν μπορεις μονος σου ειναι σχετικο. θεωρητικα ειναι η πλαϊνη βιδα πανω απο τη γλωσσα. εαν δεν ειναι κ ειναι πισω απο το διακοσμητικο (επειδη ειναι los), προσεχε μην μπλοκαρεις την κλειδαρια. Πήγα σήμερα σε 3 κλειδαράδες ο ένας είπε έναν cisa με δυο γραμμές μπίλιες ποιο καινούργιο από τον δικό μου ,δεν μου είπε μοντέλο 60 ευρώ νομίζω . ο άλλος ότι έχει διαφορά αν θελουμε να μην αντιγράφεται κλπ είπε ένα mottura νομίζω τον viper 150€ + 20 Ο τρίτος είπε και αυτός ένα cisa tekno δεν ξέρω αν έλεγε τον απλό η τον pro βασικά δεν μου είπε μοντέλο απλά το κλειδί είδα ότι ήταν σαν τα Tenko 80 + 20 εγκατάσταση Τι λέτε να κάνω ;;;; Να δω αν μπορώ μόνος μου;; Έβγαλα σήμερα το χερούλι και είδα πως μέσα έχει μια βίδα να δω αν μπορώ να την βγάλω μόνος μου και να παρω κάποια από internet;;;; Η να πάω σε κάποιον από αυτούς ;;;
jimis_vts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, rarosfp είπε Πήγα σήμερα σε 3 κλειδαράδες ο ένας είπε έναν cisa με δυο γραμμές μπίλιες ποιο καινούργιο από τον δικό μου ,δεν μου είπε μοντέλο 60 ευρώ νομίζω . ο άλλος ότι έχει διαφορά αν θελουμε να μην αντιγράφεται κλπ είπε ένα mottura νομίζω τον viper 150€ + 20 Ο τρίτος είπε και αυτός ένα cisa tekno δεν ξέρω αν έλεγε τον απλό η τον pro βασικά δεν μου είπε μοντέλο απλά το κλειδί είδα ότι ήταν σαν τα Tenko 80 + 20 εγκατάσταση Τι λέτε να κάνω ;;;; Να δω αν μπορώ μόνος μου;; Έβγαλα σήμερα το χερούλι και είδα πως μέσα έχει μια βίδα να δω αν μπορώ να την βγάλω μόνος μου και να παρω κάποια από internet;;;; Η να πάω σε κάποιον από αυτούς ;;; Πάρε άλλου προσφορές. Κλειδαράς που ζητάει 20€ για αλλαγή κυλίνδρου είναι για φάπες.
mclein² Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 15 hours ago, vassilis71 said: Καλησπέρα Πέτρο. Συζητώ για τον MTL800. Ευχαριστώ. Βασίλης φυσιολογικο ειναι. 7 hours ago, rarosfp said: Πήγα σήμερα σε 3 κλειδαράδες ο ένας είπε έναν cisa με δυο γραμμές μπίλιες ποιο καινούργιο από τον δικό μου ,δεν μου είπε μοντέλο 60 ευρώ νομίζω . ο άλλος ότι έχει διαφορά αν θελουμε να μην αντιγράφεται κλπ είπε ένα mottura νομίζω τον viper 150€ + 20 Ο τρίτος είπε και αυτός ένα cisa tekno δεν ξέρω αν έλεγε τον απλό η τον pro βασικά δεν μου είπε μοντέλο απλά το κλειδί είδα ότι ήταν σαν τα Tenko 80 + 20 εγκατάσταση Τι λέτε να κάνω ;;;; Να δω αν μπορώ μόνος μου;; Έβγαλα σήμερα το χερούλι και είδα πως μέσα έχει μια βίδα να δω αν μπορώ να την βγάλω μόνος μου και να παρω κάποια από internet;;;; Η να πάω σε κάποιον από αυτούς ;;; τεκνο προ στα 100€ με την τοποθετηση ειναι μια χαρα και για την πατρα δυο χαρές. θα δεις πως θα βαλει τον κυλινδρο ο συναδελφος & θα εισαι ετοιμος φευγοντας να ξερεις πως θα τον βγαλεις στο μπαμ. 5 hours ago, jimis_vts said: Πάρε άλλου προσφορές. Κλειδαράς που ζητάει 20€ για αλλαγή κυλίνδρου είναι για φάπες. ηρεμησε. 2
jimis_vts Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, mclein² είπε ηρεμησε. Εύκολο είναι??? 1
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, jimis_vts είπε Πάρε άλλου προσφορές. Κλειδαράς που ζητάει 20€ για αλλαγή κυλίνδρου είναι για φάπες. Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, μην τον πληρώσεις. Αν δεν μπορείς όμως, δεν σου χρωστάει για να έρθει δωρεάν. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα