Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, TasosPk said:

Ε ετσι οπως ειπες απλα 30/50 φανταστηκά οτι το εχεις 100% δεδομένο :P
Ναι τα έχω.
2 μου έδωσε ο σπιτονοικοκύρης και ενα νομίζω εχει αυτός!

εγω δεδομενο το εχω. :D 

εσυ εισαι σιγουρος οτι μπορεις ν'αλλαξεις τον κυλινδρο ; :D 

επισης, ειμαι ενας ξενος & βιτσιοζος κ μπορει να θελω να σε κοροϊδεψω :D 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mclein² είπε

εγω δεδομενο το εχω. :D 

εσυ εισαι σιγουρος οτι μπορεις ν'αλλαξεις τον κυλινδρο ; :D 

επισης, ειμαι ενας ξενος & βιτσιοζος κ μπορει να θελω να σε κοροϊδεψω :D 

Ωραίος, εγω θα τον μετρήσω καλου κακου :D

Κοίτα, με τον πατέρα μου αλλα και μόνος μου μετα οταν ήμουν μικρός αλλάζαμε συχνά πυκνά σε διάφορες πόρτες,(στις δικές μας, σε γιαγιαδες-συγγενεις κλπ), ειχαν ενα θεμα οι δικοι μου και μολις καποιος εχανε κλειδι αλλαζαν κατευθειαν 2 κυλινδρους.
Με εναν εφηβο και εναν ακομα πιο μικρο γιο καταλαβαίνεις οτι παιζει να αλλαζαμε καθε μηνα :P
καμμία δεν ήταν ασφαλείας αλλα παλι με μια βίδα είδα οτι κρατίεται όπως και στις άλλες.

Δεν λέω οτι δεν θα μπορούσε, αλλα η συμμετοχή σου στο θέμα δείχνει το αντίθετο :P

Άλλη ερώτηση, το defender μιας που το αναφέραμε, διαπίστωσα οτι οταν ειναι "ανοιχτο"(οταν μπορεις να βάλεις κλειδί δηλαδη) μπορεις να το κλείσεις και με το χέρι, δεν μπορείς να το ανοίξεις ομως με το χερι.
Αυτο ειναι λογικό ή σημαίνει οτι αρχίζει να τα φτύνει?

Επεξ/σία από TasosPk

1 hour ago, TasosPk said:

Άλλη ερώτηση, το defender μιας που το αναφέραμε, διαπίστωσα οτι οταν ειναι "ανοιχτο"(οταν μπορεις να βάλεις κλειδί δηλαδη) μπορεις να το κλείσεις και με το χέρι, δεν μπορείς να το ανοίξεις ομως με το χερι.
Αυτο ειναι λογικό ή σημαίνει οτι αρχίζει να τα φτύνει?

λογικο ειναι :)

• Like 1

9 hours ago, mclein² said:

πεθανε - δεν υπαρχει πλεον (ευτυχως) ! 

εργοστασιο τελος - παραγωγη τελος - το 70% των κυλινδρων ειναι προβληματικοι

Πλακα κανεις!!!! Τοσο hype ως υπερκυλινδρος ασφαλειας, μη αντιγραψιμος, μαζικη παραγωγη με 3d printing κτλ και πηγε ακλαυτο?

Τι προβληματα ειχε γνωριζουμε?

Αν καποιος τον ειχε επιλεξει και τωρα εχει θεματα ή θελει εξτρα κλειδια να φανταστω λος π@υλος?? Μενει στον αερα και αν χρειαστει κλειδια ή υποστηριξη ειναι μονοδρομος η αλλαγη κυλινδρου?

Ηθικο διδαγμα? Αποφυγη καινοτομων εταιρειων με 1 προϊον χωρις αλλη γκαμα και προϊστορια? Και προτιμηση σε παραδοσιακους παικτες κυλινδρων/κλειδαριων?

3 hours ago, jimis_vts said:

Κατο τα κατό

13 hours ago, Sebu said:

Πλακα κανεις!!!! Τοσο hype ως υπερκυλινδρος ασφαλειας, μη αντιγραψιμος, μαζικη παραγωγη με 3d printing κτλ και πηγε ακλαυτο?

Τι προβληματα ειχε γνωριζουμε?

Αν καποιος τον ειχε επιλεξει και τωρα εχει θεματα ή θελει εξτρα κλειδια να φανταστω λος π@υλος?? Μενει στον αερα και αν χρειαστει κλειδια ή υποστηριξη ειναι μονοδρομος η αλλαγη κυλινδρου?

Ηθικο διδαγμα? Αποφυγη καινοτομων εταιρειων με 1 προϊον χωρις αλλη γκαμα και προϊστορια? Και προτιμηση σε παραδοσιακους παικτες κυλινδρων/κλειδαριων?

μη αντιγραψιμος, σουπερ κλειδια, εξυπνο συστημα ασφαλειας ΑΛΛΑ

προβλημα στα τσιφακια που κρατανε τον κυλινδρο ως μονης ή διπλης ενεργειας.

προβλημα στις "μπιλιες" του κυλινδρου & ευαισθητα ελατηρια (απαραδεκτο) για ατσαλινες μπιλιες.

η πρωτη γενια εβγαλε προβληματα και στο βαλε/βγαλε του κλειδιου λογω λαθους κατασκευης.

κλειδια νομιζω δεν παιζουν πλεον αλλα δεν ειμαι 100% βεβαιος. 

υποστηριξη υπαρχει οσο νομιζει ο καθενας. αλλος βαζει καινουριο στελθ στη θεση του χαλασμενου αλλος βαζει διαφορετικο κυλινδρο (και ροτορακι στο εκαστοτε ντιφεντερ) κλπ κλπ

γενικα η φαση ειναι κλαμα / δραμα οπως κ σ'αυτους που επελεξαν να μετατρεψουν την πορτα τους σε "eternal" και μετα για καποιο λογο ηθελαν να πανε πισω...

• Like 2

Σε επικοινωνία με δύο καταστήματα G.d. μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πάω απο iseor7 στον rs3s η στον mc move αν δεν φοβάμαι μην μου βγάλει κάποιος ξένος που του έχω δώσει το κλειδί αντικλείδη , ότι κατά τα άλλα θεωρειτικά παρέχουν την ίδια ασφάλεια και σε περίπτωση διαρειξης θα λειτουργήσει ο καταπέλτης  , ισχύει ρε παιδιά ?(να ειμαι δίκαιος στο ένα κατάστημα μου είπν ότι ο rs3s έχει +  εσωτερικά μια πλάκα σαν ένα δικό του defender ) , επίσης μου είπαν ότι ο rs3s είναι καλύτερης ποιότητας από τον mc move τα μέταλλα  του αν και ίδιας φιλοσοφίας , τέλος στο ένα  κατάστημα μου είπαν ότι δεν δέχονται να βάλουν άλλον defender γιατί η πόρτα έχει πιστοποίηση ασφαλείας επιπέδου 4 με αυτόν τον defender  και αν θέλω ας βάλω εγώ μετά . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Natmargio said:

Σε επικοινωνία με δύο καταστήματα G.d. μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να πάω απο iseor7 στον rs3s η στον mc move αν δεν φοβάμαι μην μου βγάλει κάποιος ξένος που του έχω δώσει το κλειδί αντικλείδη , ότι κατά τα άλλα θεωρειτικά παρέχουν την ίδια ασφάλεια και σε περίπτωση διαρειξης θα λειτουργήσει ο καταπέλτης  , ισχύει ρε παιδιά ?(να ειμαι δίκαιος στο ένα κατάστημα μου είπν ότι ο rs3s έχει +  εσωτερικά μια πλάκα σαν ένα δικό του defender ) , επίσης μου είπαν ότι ο rs3s είναι καλύτερης ποιότητας από τον mc move τα μέταλλα  του αν και ίδιας φιλοσοφίας , τέλος στο ένα  κατάστημα μου είπαν ότι δεν δέχονται να βάλουν άλλον defender γιατί η πόρτα έχει πιστοποίηση ασφαλείας επιπέδου 4 με αυτόν τον defender  και αν θέλω ας βάλω εγώ μετά . 

με απλα λογια : σε κοροϊδευουν, νομιζω βεβαια οτι δε γινεται ως προς εξαπατηση αλλα επειδη ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.

καλα για το καταστημα που ειπαν οτι ο rs3 εχει μια εξτρα πλακα σαν δικο του ντιφεντερ (ο κυλινδρος αυτα, ετσι ; ) καταλαβαινεις οτι μαλλον πρεπει να αλλαξουν επαγγελμα.

ο rs3s ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τον m&c αλλα παρομοιας φιλοσοφιας.

δεν ξερω γιατι αρνουνται την πραγματικοτητα που λεει οτι εχουμε κοψιματα & τρυπηματα ντιφεντερ και τελικως οι καταπελτες ειναι αχρηστοι...οπως και την πραγματικοτητα που λεει οτι κυλινδροι χωρις πατενταρισμα ειναι επισης αχρηστοι...

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1

4 ώρες πριν, mclein² είπε

με απλα λογια : σε κοροϊδευουν, νομιζω βεβαια οτι δε γινεται ως προς εξαπατηση αλλα επειδη ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.

καλα για το καταστημα που ειπαν οτι ο rs3 εχει μια εξτρα πλακα σαν δικο του ντιφεντερ (ο κυλινδρος αυτα, ετσι ; ) καταλαβαινεις οτι μαλλον πρεπει να αλλαξουν επαγγελμα.

ο rs3s ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τον m&c αλλα παρομοιας φιλοσοφιας.

δεν ξερω γιατι αρνουνται την πραγματικοτητα που λεει οτι εχουμε κοψιματα & τρυπηματα ντιφεντερ και τελικως οι καταπελτες ειναι αχρηστοι...οπως και την πραγματικοτητα που λεει οτι κυλινδροι χωρις πατενταρισμα ειναι επισης αχρηστοι...

Εσύ τι θα μου πρότεινες να κάνω ?που να βάλω πόρτα με κόστος στα χίλια  ευρώ που να είναι καλή τίμια επιλογή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Natmargio said:

Εσύ τι θα μου πρότεινες να κάνω ?που να βάλω πόρτα με κόστος στα χίλια  ευρώ που να είναι καλή τίμια επιλογή 

δε θελω να σου πω να πας αλλου, μεινε στον golden door και πες του να σου βαλει m&c move 

και μη βαλεις defender αστειο δηθεν ομορφο...βαλε κανονικο και αν γινεται με το ζορι ενα bd200.

Επεξ/σία από mclein²

1 ώρα πριν, mclein² είπε

δε θελω να σου πω να πας αλλου, μεινε στον golden door και πες του να σου βαλει m&c move 

και μη βαλεις defender αστειο δηθεν ομορφο...βαλε κανονικο και αν γινεται με το ζορι ενα bd200.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες  , δεν με νοιάζει να πάω και αλλού  αν και δεν ξέρω που  , έψαχνα μια σοβαρή εταιρεία και είχα δει και από εδώ αυτους και σιαμο , defender πέρα από το bd200 , κάποιο μαγνητικό ?

10 ώρες πριν, mclein² είπε

ο rs3s ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τον m&c αλλα παρομοιας φιλοσοφιας

6 ώρες πριν, mclein² είπε

και πες του να σου βαλει m&c move 

Επειδή ψάχνω και πόρτα για την δευτερεύουσα κατοικία και έχω δει και εγώ την πρόταση της χ.π, οι παραπάνω τοποθετήσεις με μπέρδεψαν.

Αν ο rs3s είναι καλύτερης ποιότητας και ίδιας φιλοσοφίας,γιατί κανείς να διαλέξει τον m&c move.

Επίσης υπάρχουν class  στα κλειδιά;

Ενδεικτικά τα παραπάνω μου τα αναφέρουν ως class 5 , ενώ επιλογή dierre μη αντιγραφομενων ελεύθερα κλειδιών αλλά με προφίλ αντιπροσώπου ως class 6.

Τελικά τι γίνεται με τις class των κλειδιών; Μπορείτε να πείτε μερικά class5 και μερικά class 6 από τα προτεινόμενα τελευταία στο φόρουμ;

Ακόμα παρακαλώ για τα φώτα σας:

ποια η άποψη σας για τις κλειδαριές

Fiam iseo γραναζωτη με καταπέλτη (διπλός λένε) έναντι dierre με σύστημα blocking (καταπέλτη). 

Γενικά την cisa rev Pro  δεν την έχω βρει σε κανέναν πορτά ως τώρα.

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ykinsom είπε

Αν ο rs3s είναι καλύτερης ποιότητας και ίδιας φιλοσοφίας,γιατί κανείς να διαλέξει τον m&c move

Σε συνέχεια του παραπάνω συλλογισμού προτείνεται λόγω του ότι είναι λιγότερο διαδεδομένος άρα και δεν θα έχουν αναπτύξει οι κλέφτες δεξιότητες για την παραβίασή του;

Εάν ναι, οι πλέον δημοφιλείς από ότι βλέπω αυτή την στιγμή στα ίδια χρήματα είναι eva 4ks και abloy2. Είναι τελικά  τόσο ανώτεροι που μπορούν να αντιπαρέρχονται τις δεξιότητες που θα  έχουν αποκτήσει οι επίδοξοι κλέφτες με αυτούς δεδομένου ότι θα τους βρίσκουν συχνότερα από άλλους μπροστά τους;

Προσπαθώ να καταλάβω τον αλγόριθμο επιλογής. Υπάρχουν μήπως σε κάποιο site ο αριθμός παραβιάσεων ανά τύπο ή σετ κλειδαριά κυλίνδρου defender. Πιθανολογω πως όχι, αλλά θα ήταν σε κάθε περίπτωση πολύ βοηθητικό.

Επεξ/σία από ykinsom

Μεταξύ (P.B.) Rock και (S.) Εxtra -1, ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή; Κύλινδρος θα μπει δικός μου και στις δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση της Rock, θα μπει και κλειδαριά και μαγνητικό defender της επιλογής μου. Ο S. βάζει τα δικά του και μάλιστα με απέτρεψε από το να βάλω μαγνητικό defender γιατί κουμπώνουν με βίδες πάνω στην πόρτα και βγαίνουν εύκολα (έτσι μου είπε).

On 04/11/2023 at 14:46, Natmargio said:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες  , δεν με νοιάζει να πάω και αλλού  αν και δεν ξέρω που  , έψαχνα μια σοβαρή εταιρεία και είχα δει και από εδώ αυτους και σιαμο , defender πέρα από το bd200 , κάποιο μαγνητικό ?

ναι, περαν του bd200 τα υπολοιπα ειναι καπως υπερβολες χωρις καθαρο κερδος στην υφισταμενη χρονικη στιγμη.

το μαγνητικο ειναι η επομενη λυση. ειτε το πιο φθηνο : mr500 - ειτε mag3g ως το ακριβοτερο.

On 04/11/2023 at 23:36, ykinsom said:

Σε συνέχεια του παραπάνω συλλογισμού προτείνεται λόγω του ότι είναι λιγότερο διαδεδομένος άρα και δεν θα έχουν αναπτύξει οι κλέφτες δεξιότητες για την παραβίασή του;

ναι.

On 04/11/2023 at 23:36, ykinsom said:

Εάν ναι, οι πλέον δημοφιλείς από ότι βλέπω αυτή την στιγμή στα ίδια χρήματα είναι eva 4ks και abloy2. Είναι τελικά  τόσο ανώτεροι που μπορούν να αντιπαρέρχονται τις δεξιότητες που θα  έχουν αποκτήσει οι επίδοξοι κλέφτες με αυτούς δεδομένου ότι θα τους βρίσκουν συχνότερα από άλλους μπροστά τους;

ο abloy protec² ειναι μαξ στα 150€

οι evva 4ks - m&c move - cisa rs3s / rs5s ειναι απο 185€ και επανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι :-)

Κλειδιά abloy protec2 πού μπορώ να βγάλω? Στον αντιπρόσωπο μόνο ή/και αλλού? (κάρτα υπάρχει κανονικά - ψάχνω αλλά άκρη δε βγάζω από τα site)

Απαντάω μόνος μου: Εξαρτάται από τη σειρά του κυλίνδρου. Κάποιοι ανήκουν στην αντιπροσωπεία, κάποιοι στους επαγγελματίες, οπότε παίρνεις ένα τηλέφωνο και μαθαίνεις (for reference για τον επόμενο με την ίδια απορία)

Επεξ/σία από vagpap
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...