Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, m3ltd0wn είπε

Να κάνω μια κάπως χαζή ερώτηση αλλά με ενδιαφέρον.

Αν αύριο κάποιος ήθελε να πάρει τον καλύτερο κύλινδρο της αγοράς (ανεξαρτήτως ποσού). Ποιος θα ήταν αυτός;

Τόσο σε ότι κυκλοφορεί όσο και σε προϊόν που δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά δεν είναι ιδέα).

51 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Urbanalps Stealth. Λογικά αυτός είναι ας πουν κι άλλοι όμως.

+ Dom Diamant

4 ώρες πριν, vagpap είπε

Σε κύλινδρο Abloy Protec2 κάποιων χρόνων κάποια από τα κλειδιά έχουν αρχίσει να μη λειτουργούν καλά. Να ετοιμάζομαι για νέο κύλινδρο ή μπορεί απλά να έχει φθαρεί το κλειδί και να βγάλω κάποιο extra στη θέση αυτών που δε λειτουργούν?

Νομίζω οτι ο ίδιος εσυ απαντάς στο ερωτημα σου. Εφόσον κάποια απο τα κλειδιά δεν λειτουργούν καλα ενω κάποια άλλα λειτουργούν, τοτε ειναι θέμα κλειδιού(ων).Βγαζεις καινουρια γιατι αν εξακολουθήσεις να χρησιμοποιείς τα φθαρμένα θα κανεις μεγαλύτερη φθορά στους δίσκους. Επίσης αν δεν τον έχεις λαδώσει, λάδωσε τον με *σπρέι σιλικόνης θα μαλακωσει και θα δουλευει αψογα
* Εχω τον ιδιο και τον εχω λαδώσει μια φορά. (1 φορα τον χρονο).

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 hours ago, Natmargio said:

Άποψη για Defender Disec Mag 4G ? 

πολυ καλο.

1. δεν μπαινει σε νεες πορτες των 500 ~ 600 ευρω.

2. δεν υπαρχει γυρισμος για την εξωτερικη τρυπα που απαιτειται.

3. δεν υπαρχει στην αττικη & μονο απο θεσσαλονικη προς το παρον.

16 hours ago, jimis_vts said:

Urbanalps Stealth. Λογικά αυτός είναι ας πουν κι άλλοι όμως.

πεθανε - δεν υπαρχει πλεον (ευτυχως) ! 

εργοστασιο τελος - παραγωγη τελος - το 70% των κυλινδρων ειναι προβληματικοι

On 30/10/2023 at 23:29, ThanosMel said:

Καλησπέρα, έχω κύλινδρο mg x8 και κλειδαρία Cipierre 60. Θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή κυλίνδρου για λόγους ασφαλείας με budget έως και 200 ευρώ χωρίς την τοποθέτηση. Έχω σταμπάρει τoν abloy protec 2 αλλά προβληματίζομαι γιατί είναι αρκετά παλίος και πολλοί λένε ότι βγάζει προβλήματα μετά από χρόνια. Κοιτάω επίσης τους Mottura c28 και ISEO Rme. Ποιά είναι γνώμη σας για του κυλίνδρους, έχτε να προτέινετε κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά?

μετριο-καλοι κυλινδροι. ποσα χρηματα θελεις να δαπανησεις ; 

20 hours ago, vassilis71 said:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Ψάχνοντας για μη αντιγράψιμο κύλινδρο ασφαλείας, συνάντησα τον Winkhaus N-TRA+, τον ανανεωμένο κύλινδρο του Winkhaus N-TRA. Mε κάρτα ιδιοκτησίας, διπλής λειτουργίας και 5 κλειδιά.

Από ότι είδα έχει καλές πιστοποιήσεις (SKG3, VDS) και παράγεται στη Γερμανία από παραδοσιακό κλειθροποιό (Winkhaus).

Μπορούν οι ειδικοί να ρίξουν λίγο φως στο συγκεκριμένο κύλινδρο? Πως συγκρίνεται με τους καλούς κυλίνδρους EVVA 4KS, Μοturra C48/55, Mauer NW4/5/6, CISA RS3S, AP4S, ΚΑΒΑ Xpert Plus, MTL800, κλπ. ή ακόμα και με υποσχόμενους νέους, π.χ. ISEO RME? Συστήνεται ως μια αξιοπρεπής/καλή επιλογή?

Ευχαριστώ.

Bασίλης

πως μπορει να συγκριθει ενας κυλινδρος των 80 ~ 100 ευρω με ολους τους αλλους που ανεφερες και κοστιζουν 130 ~ 200 ;

16 hours ago, m3ltd0wn said:

Να κάνω μια κάπως χαζή ερώτηση αλλά με ενδιαφέρον.

Αν αύριο κάποιος ήθελε να πάρει τον καλύτερο κύλινδρο της αγοράς (ανεξαρτήτως ποσού). Ποιος θα ήταν αυτός;

Τόσο σε ότι κυκλοφορεί όσο και σε προϊόν που δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά δεν είναι ιδέα).

evva mcs με δεδομενο οτι εισαι προσεκτικος χρηστης & σε ενδιαφερει η ποιοτητα.

εαν υπαρχει υποχωριση στο 2ο, ο diamant dom ειναι επισης στις επιλογες

On 26/10/2023 at 11:16, Sanki said:

Καλησπέρα και από μένα ,θέλω να αλλάξω κλειδαριά, κύλινδρο και defender,έχω ανεβάσει φωτό την πόρτα .θέλω να ρωτήσω τη μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη πόρτα και να μου προτείνετε μερικές προτάσεις μέχρι 250.ευχαριστω

IMG20231026110312.jpg

IMG20231026110318.jpg

IMG20231026110330.jpg

τελικα τι τοποθετησες ; 

• Like 2

1 ώρα πριν, mclein² είπε

μετριο-καλοι κυλινδροι. ποσα χρηματα θελεις να δαπανησεις ; 

έως και 200 μόνο για τον κίλυνδρο χωρίς τη τοποθέτηση. Δεν θέλω να βάλω τον protec2 γιατί όλοι μιλάνε για φθορές. Τι προτείνεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein² είπε

πως μπορει να συγκριθει ενας κυλινδρος των 80 ~ 100 ευρω με ολους τους αλλους που ανεφερες και κοστιζουν 130 ~ 200 ;

Kαλημέρα.

Τον N-Tra+ τον πουλάνε στην Αθήνα €130, και δεδομένου ότι έχει 6 ενεργά pins, 3 γραμμές κωδικοποίησης, κινητό στοιχείο, SKG3, 5 κλειδιά με κάρτα ιδιοκτησίας και διπλή λειτουργία  - όπως αντίστοιχα ένας νέος κύλινδρος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και τιμή (ISEO RME: €140) - σκέφτηκα πως ο N-Tra+ (όχι ο απλός N-Tra) θα μπορούσε να συγκριθεί. Είναι υψηλή η τιμή που δίνουν? Είναι ένας απλός κύλινδρος (αλλά πως συμβαίνει αυτό με όλα τα παραπάνω) ή τρέχει κάτι άλλο?

Αν μπορείς, δώσε ένα δυο στοιχεία για να καταλάβω το λάθος της σύγκρισης, και την ασφάλεια που προσφέρει ο N-Tra+.

Δεν διαφωνώ, απλά να καταλάβω θέλω.

Ευχαριστώ.

Βασίλης

Επεξ/σία από vassilis71

17 minutes ago, vassilis71 said:

Kαλημέρα.

Τον N-Tra+ τον πουλάνε στην Αθήνα €130, και δεδομένου ότι έχει 6 ενεργά pins, 3 γραμμές κωδικοποίησης, κινητό στοιχείο, SKG3, 5 κλειδιά με κάρτα ιδιοκτησίας και διπλή λειτουργία  - όπως αντίστοιχα ένας νέος κύλινδρος με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και τιμή (ISEO RME: €140) - σκέφτηκα πως ο N-Tra+ (όχι ο απλός N-Tra) θα μπορούσε να συγκριθεί. Είναι υψηλή η τιμή που δίνουν? Είναι ένας απλός κύλινδρος (αλλά πως συμβαίνει αυτό με όλα τα παραπάνω) ή τρέχει κάτι άλλο?

Αν μπορείς, δώσε ένα δυο στοιχεία για να καταλάβω το λάθος της σύγκρισης, και την ασφάλεια που προσφέρει ο N-Tra+.

Δεν διαφωνώ, απλά να καταλάβω θέλω.

Ευχαριστώ.

Βασίλης

ειναι ενας μεσαιος κυλινδρος οπως και ο rme...

με 4ks, experT, c55 κλπ δεν υπαρχει συγκριση.

1 hour ago, ThanosMel said:

έως και 200 μόνο για τον κίλυνδρο χωρίς τη τοποθέτηση. Δεν θέλω να βάλω τον protec2 γιατί όλοι μιλάνε για φθορές. Τι προτείνεις?

evva 4ks με 5 κλειδια & 5 καπελα, ισως εχεις και ρεστα :D 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να βάλω πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα μου και έχω ένα μπάτζετ περίπου στα 1000 ευρώ . Είμαι ανάμεσα σε δύο προτάσεις 1) την ατρος η οποία βγαίνει στα 920 ευρώ (με ΦΠΑ) 2) η πόρτα της χ.π. βγαίνει τελική τιμή στα 820 περίπου  ,όπου αν βάλουμε και τον καλύτερο κύλινδρο που προτείνουν rs3s +150  ,+ένα defender bd200 άρα +50,

Ποια από τις δύο πόρτες θα προτείνατε για καλύτερη ? 

Γιατί η ατρος δεν έχει πιστοποίηση ασφαλείας ? (Η παραγωγική και η πόρτα της χ.π. έχουν κλάσης επιπέδου 4)

Είμαι κοντά στις περιοχές που διάβασα εδώ  για τις επιθέσεις με οξύ , συν το γεγονός ότι διάβασα ότι rs3s και bd200 δεν ήταν αποτελεσματικά απέναντι στο οξύ με έχει ανησυχήσει λίγο 

Οι πόρτες του καταστήματος με την ατρος  είναι ανθεκτικές σε οξύ? (Από την άποψη να μην μπορέσουν να μπουν μέσα )

Ένα καλό  μαγνητικό defender η rs3s ?

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν ρωτάω λάθος πράγματα 

Επεξ/σία από Natmargio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/10/2023 στις 5:27 ΜΜ, Petros Electron είπε

Η μέρα με την νύχτα ειναι, άλλαξε τον Κ22 χθες.. Καμια σχεση ο 9000 με τον k22. Ο 9000 συναγωνίζεται αξια τους ποιο ακριβούς κυλίνδρους απο την κατηγορία της τιμης του

Τελικά μάλλον δεν ειναι ο Κ22.
Δεν νομίζω να υπήρχε το 2013 που πέρασαν την πόρτα(εχει αυτοκολλητάκι που δεν είχα δει).
Θα πρέπει να βγάλω τον παλιο πρώτα και να μετρήσω διαστάσεις η απλα παραγγέλνω τον 9000 και αλλάζω κατευθείαν?

Επεξ/σία από TasosPk

1 minute ago, TasosPk said:

Θα πρέπει να βγάλω τον παλιο πρώτα και να μετρήσω διαστάσεις η απλα παραγγέλνω τον 9000 και αλλάζω κατευθείαν?

30/50

1 hour ago, Natmargio said:

Θα ήθελα να βάλω πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα μου και έχω ένα μπάτζετ περίπου στα 1000 ευρώ . Είμαι ανάμεσα σε δύο προτάσεις 1) την ατρος η οποία βγαίνει στα 920 ευρώ (με ΦΠΑ) 2) η πόρτα της χ.π. βγαίνει τελική τιμή στα 820 περίπου  ,όπου αν βάλουμε και τον καλύτερο κύλινδρο που προτείνουν rs3s +150  ,+ένα defender bk200 άρα +50,

Ποια από τις δύο πόρτες θα προτείνατε για καλύτερη ? 

Γιατί η ατρος δεν έχει πιστοποίηση ασφαλείας ? (Η παραγωγική και η πόρτα της χ.π. έχουν κλάσης επιπέδου 4)

Είμαι κοντά στις περιοχές που διάβασα εδώ  για τις επιθέσεις με οξύ , συν το γεγονός ότι διάβασα ότι rs3s και bk200 δεν ήταν αποτελεσματικά απέναντι στο οξύ με έχει ανησυχήσει λίγο 

Οι πόρτες του καταστήματος με την ατρος  είναι ανθεκτικές σε οξύ? (Από την άποψη να μην μπορέσουν να μπουν μέσα )

Ένα καλό  μαγνητικό defender η rs3s ?

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν ρωτάω λάθος πράγματα 

εαν πας στη 2η, να ζητησεις rs5 = ειναι τα ιδια λεφτα ο κυλινδρος αλλα θα σου πουν δεν εχουν ή δε φερνουν ή κοστιζει 450 ευρω :D

bk200 δεν υπαρχει και εαν στο εγραψαν ετσι, προχωρα στο επομενο μαγαζι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ  ΜΕ ΤΟΝ GOLDEN DOOR απλα αυτες οι τυποποιημενες προσφορες και αποφυγη κυλινδρων με εκνευριζει.

επισης πες του να σου δωσει προσφορα με τον M&C move που διαθετει 

On 25/10/2023 at 16:35, TasosPk said:

Kαλησπέρα και απο εμένα.
Στο σπίτι που μετακόμισα ,υπάρχει το σέτ που θα δείτε στις φωτογραφίες.
Δέν έχω ιδέα απο κλειδαρίες/κυλίνδρους/αφαλούς κλπ. και πρώτη φορα στην ζώη μου είδα defender(και διαβάζοντας εδώ εμαθα την ονομασία του).
Ο αφαλός ειναι Securemme, χωρίς να γνωρίζω ποιό μοντέλο η κάτι περισσότερο.
Θα ήθελα μιας και οι προηγούμενοι ενοικιαστές ήταν αμφιβόλου προελεύσεως να αλλάξω τουλαχιστον τον αφαλό αλλα βλέπω οτι οι προτάσεις συνήθως ξεφευγούν σε τιμές.
Ποιά θα ήταν μια οικονομική λύση προσφέροντας μια "σχετική" ασφάλεια?
Η Μήπως λόγω κλειδαρίας(που δεν γνωρίζω ποιά ειναι) δεν έχει και τοσο μεγάλη σημασία ο κύλινδρος?

Εδώ οι 2 φωτογραφίες.
https://i.imgur.com/Dcl8b0J.jpg
https://i.imgur.com/GvxyuUA.jpg

στην πορτα εχεις ολα τα μαγνητικα κλειδια ; 

2 λεπτά πριν, mclein² είπε

απο τις φωτογραφιες.

Ναι λογικό, μετα το σκεφτηκα οτι στο πρώτο ποστ είχα βάλει και φωτογραφίες.
Καλου κακού να μην τον μετρήσω λες και για την σιγουριά?
Οπως την βλέπω θα χρειαστεί να παραγγείλω ονλαιν τον 9000 οπότε εχω χρονο .

4 minutes ago, TasosPk said:

Ναι λογικό, μετα το σκεφτηκα οτι στο πρώτο ποστ είχα βάλει και φωτογραφίες.
Καλου κακού να μην τον μετρήσω λες και για την σιγουριά?
Οπως την βλέπω θα χρειαστεί να παραγγείλω ονλαιν τον 9000 οπότε εχω χρονο .

φυσικα και θα μετρησεις. φυσικα θα λυσεις για να δεις οτι μπορεις να τον βγαλεις τον κυλινδρο :D

υγ - τα μαγνητικα κλειδια του ντιφεντερ τα εχεις ή οχι ; 

3 λεπτά πριν, mclein² είπε

φυσικα και θα μετρησεις. φυσικα θα λυσεις για να δεις οτι μπορεις να τον βγαλεις τον κυλινδρο :D

υγ - τα μαγνητικα κλειδια του ντιφεντερ τα εχεις ή οχι ; 

Ε ετσι οπως ειπες απλα 30/50 φανταστηκά οτι το εχεις 100% δεδομένο :P
Ναι τα έχω.
2 μου έδωσε ο σπιτονοικοκύρης και ενα νομίζω εχει αυτός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...