Doubt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Sebu είπε Προσωπικα θα εβαζα αντι μεμβρανης, πτυσσομενα καγκελα εξωτερικα. Οποτε καποιος θα επρεπε να παραβιασει πρωτα τα καγκελα, μετα το παντζουρι και μετα το τζαμι δηλαδη 3 γραμμες αμυνας. Καμία σχέση το κόστος του ενός με του άλλου. Τα πτυσσόμενα είναι πανάκριβα.
Natmargio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα . Θα ήθελα να βάλω πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα μου και έχω ένα μπάτζετ περίπου στα 1000 ευρώ . Είμαι ανάμεσα σε δύο προτάσεις στο μυαλό μου 1) την ατρος η οποία βγαίνει στα 920 ευρώ (με ΦΠΑ) και αν βάλεις ένα σχέδιο και ένα πόμολο διαφορετικό βγαίνει στα 1050 περίπου τελική 2) η πόρτα της χρυσής πόρτας , η οποία με τα αντίστοιχα πόμολο και σχέδιο βγαίνει τελική τιμή στα 870 περίπου ,όπου αν βάλουμε και τον καλύτερο κύλινδρο που προτείνουν rs3s +150 , οπότε 1020 ,+ένα defender bk200 άρα +50 οπότε 1070 , μιλάμε για παρόμοιες τιμές Ποια από τις δύο πόρτες θα προτείνατε για καλύτερη ? Είμαι κοντά στις περιοχές που διάβασα εδώ για τις επιθέσεις με οξύ , συν το γεγονός ότι διάβασα ότι rs3s και bk200 δεν ήταν αποτελεσματικά απέναντι στο οξύ με έχει ανησυχήσει λίγο , για εμένα αυτά τα λεφτά δεν είναι ασήμαντα και θέλω αφού βάζω κάτι τώρα θέλω να νιώθω ασφάλεια για την οικογένεια μου . Οι πόρτες του καταστήματος με την ατρος είναι ανθεκτικές σε οξύ? (Από την άποψη να μην μπορέσουν να μπουν μέσα ) Προτείνετε χρυσή πόρτα με καλό μαγνητικό defender?(θα μπορούσε αντί για καλύτερο οφαλο να μείνω με iseor7 και να βάλω μαγνητικό defender , η δεν αξίζει πιστεύετε ?) Γιατί η ατρος δεν έχει πιστοποίηση ασφαλείας ? (Η παραγωγική και η πόρτα της χρυσής πόρτας έχουν κλάσης επιπέδου 4) Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν ρωτάω λάθος πράγματα
Sebu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, Doubt said: Καμία σχέση το κόστος του ενός με του άλλου. Τα πτυσσόμενα είναι πανάκριβα. Οπως και καμια σχεση η ασφαλεια του ενος με το αλλο. Η μεμβρανη απλα θα καθυστερησει ενα Α χρονικο διαστημα ενω το πτυσσομενο ενα Β μεγαλυτερο. Και η μεμβρανη παντως αν πας στην αντιβανδαλιστικη που δεν κοβεται ευκολα, δεν θα βγει φθηνη. Ακομα και η απλη τυπου αυτοκινητου (σκιασης/υπεριωδης κτλ), στο αμαξι καλα καλα σου ζητανε 150-200 ευρω για τα 5 τζαμια που σαν επιφανεια ειναι περιπου μια διπλη μπαλκονοπορτα. Αν εχεις 3-4 μπαλκονοπορτες και καμια πορτα στην κουζινα μπορει και να φτασεις ευκολα το χιλιαρικο. Για αυτο ανεφερα στο πρωτο μηνυμα οτι ολα ειναι συναρτηση κοστους και τι θες να πετυχεις.
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μια ιδέα του κόστους εδώ. https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/parathura/sustimata-asfaleias/ptussomeno-kagkelo-asfaleias-apo-atsali-61563495
Petros Electron Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Ειναι ακριβά, εγω που ειχα ρωτησει σε μαγαζι για μια μπαλκονόπορτα έβγαινε γύρω στα 900 ευρώ οσο μια πορτα ασφαλειας!. Τελικα επενδυσα στον συναγερμο βαζοντας εξ.ρανταρ κουρτινας και επισης εβαλα και πυρους στο ρολο
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Ειναι ακριβά, εγω που ειχα ρωτησει σε μαγαζι για μια μπαλκονόπορτα έβγαινε γύρω στα 900 ευρώ οσο μια πορτα ασφαλειας!. Κι εμένα τα ίδια μου είχαν πει κάποτε που ρώτησα. Οι τιμές leroy μάλλον είναι σκέτη η αγορά στα μέτρα σου.
ThanosMel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω κύλινδρο mg x8 και κλειδαρία Cipierre 60. Θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή κυλίνδρου για λόγους ασφαλείας με budget έως και 200 ευρώ χωρίς την τοποθέτηση. Έχω σταμπάρει τoν abloy protec 2 αλλά προβληματίζομαι γιατί είναι αρκετά παλίος και πολλοί λένε ότι βγάζει προβλήματα μετά από χρόνια. Κοιτάω επίσης τους Mottura c28 και ISEO Rme. Ποιά είναι γνώμη σας για του κυλίνδρους, έχτε να προτέινετε κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από ThanosMel
teot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2023 στις 4:22 ΜΜ, ykinsom είπε Ενδιαφέρομαι στα πλαίσια ανακαίνισης διαμερίσματος σε περιοχή Π.Ραφτη αλλαγή πόρτας απλής ξύλινης, με πόρτα ασφαλείας, τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για κάποια παραπάνω ασφάλεια. Οι περισσότερες στην πολυκατοικία είναι οι απλές ξύλινες λόγω θερινής χρήσης από τους περισσότερους. Είναι κυρίως παραθεριστικής επιλογή δίχως να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για προστασία μέσα εκτός των στάνταρ οικιακών συσκευών (πχ tv, ψυγείο, πλυντήριο κοκ), επίσης είναι 1ο όροφος. Στις 29/10/2023 στις 5:36 ΜΜ, Sebu είπε Και εκει θελει προσοχη γιατι αν εσενα η πορτα σου ειναι σουπερντουπερ και ο κυλινδρος υπερασφαλειας και το ντιφεντερ υπερσουπερ και το υπολοιπο κτιριο εχει χρεπια πορτες ειναι σαν να προκαλεις οτι εσυ εχεις κατι τεραστιας αξιας μεσα. Θελει μαλλον μια ισορροπια και ενα μετρο. Πριν 7..8 χρόνια κάναμε ένα συμμάζεμα το εξοχικό και είχα την ιδέα να βάλουμε πόρτα ασφαλείας για καλύτερη προστασία το χρονικό διάστημα που δεν είμαστε επειδή η περιοχή είναι μόνο εξοχικές κατοικίες και έρημη από Σεπτέμβρη μέχρι Μάη. Τελικά μετά από προτροπή της συζύγου ότι θα προκαλεί η πόρτα σε συνδυασμό δεν υπάρχει κάτι αξίας να πάρουν (μόνο οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές και αυτές παλιές) συν ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπαίνουν πανεύκολα από τα παράθυρα δεν την βάλαμε και έμεινε με την παλιά ξύλινη πόρτα. Το αποτέλεσμα... σε αυτά τα 8 χρόνια περάσαν τρεις φορές από την αυλή μας (όλες σε περίοδο που λείπαμε) για να χτυπήσουν τα διπλανά σπίτια χωρίς το παραμικρό ίχνος ενασχόλησης με το δικό μας... Μάλιστα του ενός γείτονα (το πρώτο που χτύπησαν) δεν ήταν κάτι φανταχτερό, ίδιας λιτής φιλοσοφίας με το δικό μας, αλλά είχε πόρτα ασφαλείας και μόνιμη σιδεριά στα παράθυρα. Μπορεί και να ήταν θέμα τύχης.... μπορεί επειδή ήταν πιό λαμπερά και πιο ασφαλισμένα από το δικό μας... μπορεί... μπορεί.... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από teot
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, teot είπε Τελικά μετά από προτροπή της συζύγου ότι θα προκαλεί η πόρτα σε συνδυασμό δεν υπάρχει κάτι αξίας να πάρουν (μόνο οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές και αυτές παλιές) συν ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπαίνουν πανεύκολα από τα παράθυρα δεν την βάλαμε και έμεινε με την παλιά ξύλινη πόρτα. Πολύ καλά κάνατε.
TasosPk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/10/2023 στις 2:18 ΜΜ, Petros Electron είπε Και εναν AGB 9000 να βαλεις, κανεις την δουλεια σου και αυξάνεις σημαντικά την ασφάλεια σου. Και χωρις να γινει καποια αλλαγή στην πορτα, αν φύγεις απο το σπιτι κάποτε βαζεις τον παλαιό πισω και ολα καλα . Eυχαριστώ πολυ για την απαντηση(αν και καθυστερημένα) Η ασφαλεια που παρεχει AGB 9000 ειναι πολυ μεγαλύτερη σε σχέση με μια securemme k22 την οποία απο όσο κατάλαβα υπάρχει πανω στην πόρτα? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από TasosPk
Petros Electron Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, TasosPk είπε Eυχαριστώ πολυ για την απαντηση(αν και καθυστερημένα) Η ασφαλεια που παρεχει AGB 9000 ειναι πολυ μεγαλύτερη σε σχέση με μια securemme k22 την οποία απο όσο κατάλαβα υπάρχει πανω στην πόρτα? Η μέρα με την νύχτα ειναι, άλλαξε τον Κ22 χθες.. Καμια σχεση ο 9000 με τον k22. Ο 9000 συναγωνίζεται αξια τους ποιο ακριβούς κυλίνδρους απο την κατηγορία της τιμης του 1
vagpap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Σε κύλινδρο Abloy Protec2 κάποιων χρόνων κάποια από τα κλειδιά έχουν αρχίσει να μη λειτουργούν καλά. Να ετοιμάζομαι για νέο κύλινδρο ή μπορεί απλά να έχει φθαρεί το κλειδί και να βγάλω κάποιο extra στη θέση αυτών που δε λειτουργούν?
vassilis71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλό μήνα! Ψάχνοντας για μη αντιγράψιμο κύλινδρο ασφαλείας, συνάντησα τον Winkhaus N-TRA+, τον ανανεωμένο κύλινδρο του Winkhaus N-TRA. Mε κάρτα ιδιοκτησίας, διπλής λειτουργίας και 5 κλειδιά. Από ότι είδα έχει καλές πιστοποιήσεις (SKG3, VDS) και παράγεται στη Γερμανία από παραδοσιακό κλειθροποιό (Winkhaus). Μπορούν οι ειδικοί να ρίξουν λίγο φως στο συγκεκριμένο κύλινδρο? Πως συγκρίνεται με τους καλούς κυλίνδρους EVVA 4KS, Μοturra C48/55, Mauer NW4/5/6, CISA RS3S, AP4S, ΚΑΒΑ Xpert Plus, MTL800, κλπ. ή ακόμα και με υποσχόμενους νέους, π.χ. ISEO RME? Συστήνεται ως μια αξιοπρεπής/καλή επιλογή? Ευχαριστώ. Bασίλης Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από vassilis71
m3ltd0wn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Να κάνω μια κάπως χαζή ερώτηση αλλά με ενδιαφέρον. Αν αύριο κάποιος ήθελε να πάρει τον καλύτερο κύλινδρο της αγοράς (ανεξαρτήτως ποσού). Ποιος θα ήταν αυτός; Τόσο σε ότι κυκλοφορεί όσο και σε προϊόν που δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά δεν είναι ιδέα).
jimis_vts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Να κάνω μια κάπως χαζή ερώτηση αλλά με ενδιαφέρον. Αν αύριο κάποιος ήθελε να πάρει τον καλύτερο κύλινδρο της αγοράς (ανεξαρτήτως ποσού). Ποιος θα ήταν αυτός; Τόσο σε ότι κυκλοφορεί όσο και σε προϊόν που δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά δεν είναι ιδέα). Urbanalps Stealth. Λογικά αυτός είναι ας πουν κι άλλοι όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα