Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, slaughter said:

Να ρωτήσω εγώ μια απορία για τα μαγνητικά defenders? Αν κατάλαβα καλά πως δουλεύουν θα πρέπει να έχεις μαζί σου το "κλειδι" για να μπορέσεις να το ανοίξεις και να ξεκλειδώσεις. Πόσο βολικό είναι να το κάνεις αυτό κάθε φορά που φεύγεις απο το σπίτι? Αν έχεις π.χ. 5 άτομα με κλειδιά που μπαίνουν θα πρέπει να έχεις και 5 ειδικά "κλειδιά" ή το χρησιμοποιείες μόνο όταν φεύγεις για μέρες?

Ακριβως αυτο, καθε ατομο που μπαινοβγαινει θα πρεπει να χρησιμοποιει και το μαγνητικο κλειδακι να κλεινει το defender.

Αλλιως ακυρωνεις ενα βημα ασφαλειας.

Ειναι σαν να εχεις και συναγερμο στο αμαξι και immobilizer και να λες, το συναγερμο θα τον οπλιζω μονο το βραδυ, τη μερα θα κλεινω με το κλειδι και εχω και το immobilizer.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 17/10/2023 στις 10:59 ΜΜ, Sebu είπε

Πιστευω οχι

Εξαρταται απο το μπατζετ σου και την περιοχη που μενεις.

Καλες επιλογες για κυλινδρο θα δεις ακριβως ενα κλικ απο πανω σου (προσωπικη μου προτιμηση σαν καταναλωτης θα ηταν ο EVVA 4KS και ο abloy).

Για ακριβεις λεπτομερειες (τι παιρνεις αναλογως μπατζετ) και ποιο ειναι το ελαχιστο ανα περιοχη/παραβατικοτητα θα μιλησουν οι ειδικοι του θεματος.

@Sebu Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Στις 18/10/2023 στις 9:14 ΠΜ, mclein² είπε

r90 ζητα εξηγηση αν ειναι το Γερμανικο προφιλ που αντιγραφει στο εξωτερικο κλειδια.

το μονο που εχει νοημα συζητησης απο cisa ειναι ο rs5s (30€ διαφορα απο rs3s)

απ'τα defender το μαγνητικο ζητα να μαθεις ποιο μοντελο ειναι της disec.

@mclein²Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το γερμανικό προφίλ ειναι ναι, αλλα μου ειπε νομίζω οτι αντιγραφεται εδω σε αντιπροσωπο. Θα ξαναρωτήσω πάντως... Δεν ανέφερα επίσης ότι η προτεινόμενη κλειδαριά είναι securemme. Θεωρείται μέτρια, να ζητήσω κάτι καλύτερο;

• Like 1

Καλησπέρα, βγήκα και εγώ στο ψάξιμο για αλλαγή κυλίνδρου επειδή χάθηκε ένα κλειδί, αλλά υποπτεύομαι ότι πρέπει να κάνω γενική αναβάθμιση αν θέλω στοιχειώδη προστασία. Μετά από πολύ διάβασμα και καθώς είμαι Θεσσαλονίκη με βλέπω για abloy protec² (140), Cisa Rev Pro (70-90) ή κάτι αντίστοιχο και Disec BD200 (50) ελπίζοντας με τα περαστικά να μην φτάσω τα 300. Αλλά μπαίνουν στην πόρτα μου; Υπάρχει καμιά άλλη αξιοπρεπή φθηνότερη επιλογή; Είναι για μια γκαρσονιέρα που δεν νομίζω να γίνει ποτέ στόχος.0-02-05-8274c601f05c235d4c0d7aacb3506805794c073b07001ee12b29452de41d3f9b_cb7dcf99a4efdf99.jpg.265287facb0b33664c2d1b046bdae80d.jpg

0-02-05-5f84beb18951fca093f2be47d679effa2b6a04dbe8b64b009e2cb6a96305dde0_213ccaa8429f89b9.jpg

4 hours ago, slaughter said:

Να ρωτήσω εγώ μια απορία για τα μαγνητικά defenders? Αν κατάλαβα καλά πως δουλεύουν θα πρέπει να έχεις μαζί σου το "κλειδι" για να μπορέσεις να το ανοίξεις και να ξεκλειδώσεις. Πόσο βολικό είναι να το κάνεις αυτό κάθε φορά που φεύγεις απο το σπίτι? Αν έχεις π.χ. 5 άτομα με κλειδιά που μπαίνουν θα πρέπει να έχεις και 5 ειδικά "κλειδιά" ή το χρησιμοποιείες μόνο όταν φεύγεις για μέρες?

ολα ειναι θεμα ασφαλειας.

2 hours ago, Τονινο said:

Το γερμανικό προφίλ ειναι ναι, αλλα μου ειπε νομίζω οτι αντιγραφεται εδω σε αντιπροσωπο. 

δεν ισχυει αυτο.

2 hours ago, Τονινο said:

η προτεινόμενη κλειδαριά είναι securemme. Θεωρείται μέτρια, να ζητήσω κάτι καλύτερο;

σκουπιδια, ξεκαθαρα ναι !

1 hour ago, spinn said:

Καλησπέρα, βγήκα και εγώ στο ψάξιμο για αλλαγή κυλίνδρου επειδή χάθηκε ένα κλειδί, αλλά υποπτεύομαι ότι πρέπει να κάνω γενική αναβάθμιση αν θέλω στοιχειώδη προστασία. Μετά από πολύ διάβασμα και καθώς είμαι Θεσσαλονίκη με βλέπω για abloy protec² (140), Cisa Rev Pro (70-90) ή κάτι αντίστοιχο και Disec BD200 (50) ελπίζοντας με τα περαστικά να μην φτάσω τα 300. Αλλά μπαίνουν στην πόρτα μου; Υπάρχει καμιά άλλη αξιοπρεπή φθηνότερη επιλογή; Είναι για μια γκαρσονιέρα που δεν νομίζω να γίνει ποτέ στόχος.0-02-05-8274c601f05c235d4c0d7aacb3506805794c073b07001ee12b29452de41d3f9b_cb7dcf99a4efdf99.jpg.265287facb0b33664c2d1b046bdae80d.jpg

0-02-05-5f84beb18951fca093f2be47d679effa2b6a04dbe8b64b009e2cb6a96305dde0_213ccaa8429f89b9.jpg

απο 270 ξεκινας με τοποθετηση γι'αυτα που ζητας με 5 κλειδια

• Thanks 1

Καλησπέρα..

Πριν έναν μήνα αλλάξαμε κουφώματα, αλλάξαμε την πόρτα και βάλαμε πόρτα ασφαλείας. 

Η πόρτα μαζί με κλειδαριά και defender βγήκε στα 550 ευρώ.

Η κλειδαριά που έβαλαν είναι αυτή: securemme evo K22. 

Αξίζει η κλειδαριά ή μπα? 

IMG_20231019_202233.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pavloa said:

Δεν έχεις defender (αυτο σαν διακοσμητικό φαίνεται) και η κλειδαριά δεν είναι καλή. Είναι λίγα δυστυχώς τα 550

Επεξ/σία από MrArkadin
  • Thanks 2

12 ώρες πριν, mclein² είπε

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (τα προσωπικα προφιλ συναδελφων εμενα δε με βρισκουν συμφωνο & διατηρω τις επιφυλαξεις μου)

Κατά αρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Μια ερώτηση έχω, τι σημαίνουν τα παραπάνω προφίλ αντιπροσώπου εξωτερικού / προσωπικά προφίλ;

Με cisa rev pro, rs3s και mr500,  με βγάζει καμία πενταετία από τον περαστικό μπουκαδώρο... γιατί αν κανείς είναι στην περίπτωση που έχει μπει σε προσοχή για κάποιο λόγο, νομίζω ότι δεν την γλιτώνεις ότι και αν βάλεις;

2 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα..

Πριν έναν μήνα αλλάξαμε κουφώματα, αλλάξαμε την πόρτα και βάλαμε πόρτα ασφαλείας. 

Η κλειδαριά που έβαλαν είναι αυτή: securemme evo K22. 

Αξίζει η κλειδαριά ή μπα? 

IMG_20231019_202233.jpg

17 λεπτά πριν, MrArkadin είπε

Δεν έχεις defender (αυτο σαν διακοσμητικό φαίνεται) και η κλειδαριά δεν είναι καλή. Είναι λίγα δυστυχώς τα 550

Έχει defender αλλά όχι αξιόλογο. Ο κύλινδρος είναι για αλλαγή χθες.

• Like 1

12 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Έχει defender αλλά όχι αξιόλογο. Ο κύλινδρος είναι για αλλαγή χθες.

Τι defender και τι κλειδαριά πρέπει να βάλω ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

9 hours ago, pavloa said:

Τι defender και τι κλειδαριά πρέπει να βάλω ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

στη βεροια εισαι ; 

10 hours ago, ykinsom said:

Κατά αρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Μια ερώτηση έχω, τι σημαίνουν τα παραπάνω προφίλ αντιπροσώπου εξωτερικού / προσωπικά προφίλ;

Με cisa rev pro, rs3s και mr500,  με βγάζει καμία πενταετία από τον περαστικό μπουκαδώρο... γιατί αν κανείς είναι στην περίπτωση που έχει μπει σε προσοχή για κάποιο λόγο, νομίζω ότι δεν την γλιτώνεις ότι και αν βάλεις;

προφιλ αντιπροσωπου : κοβει κλειδια μεχρι τη ληξη της πατεντας ΜΟΝΟ ο αντιπροσωπος

προσωπικο προφιλ επαγγελματια : κοβει κλειδια μεχρι τη ληξη της πατεντας ΜΟΝΟ ο ιδιοκτητης του προφιλ

προφιλ εξωτερικου : κλειδια κοβονται κατα παραγγελια & αποστελλονται απο το εργοστασιο παραγωγης του κυλινδρου

================

o rs3s με ποια σκεψη και προτροπη εχει επιλεχθει ; 

9 ώρες πριν, Sebu είπε

Δες ποστ απο mclein μολις μια σελιδα πισω.

Οκ. Θα το δω μόλις βρω χρόνο 

10 λεπτά πριν, mclein² είπε

στη βεροια εισαι ; 

Ναι από Βέροια είμαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mclein² είπε

o rs3s με ποια σκεψη και προτροπη εχει επιλεχθει ; 

Επειδή τα κλειδιά κόβονται κατά παραγγελία & αποστέλλονται από το εργοστάσιο παραγωγής του κυλίνδρου, μου φάνηκε περισσότερο save από τον eva 4ks που σκεφτόμουν και η εκτίμηση ότι θα είναι δυσκολότερο να βρεθούν κλειδιά πασσπαρτού αφού είναι δυσκολότρη η διαδικασία αντιγραφής.

Επίσης ήταν ο 2ος ακριβότερος (1ος ήταν ο eva mcs)  ίδια με τον evva 4ks, οπότε σε συνδυασμό με την παραπάνω σκέψη επικράτησε η λογική ότι πληρώνεις παίρνεις. Για τα disec δεν θυμάμαι αν είχα καταλάβει για άλλο μαγνητικό.

Ο εγκαταστάτης δεν μου προέτρεψε να επιλέξω τον evva ούτε τον rs3s, κατάλαβα ότι για αυτόν είναι το ίδια  και  τα έβαζε και τα δύο με την ίδια τιμή.

Επεξ/σία από ykinsom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...