Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι που μόλις αγόρασα. Οι κλειδαριές που έχει τώρα είναι οι εξής:

IMG_20231015_134306.jpg.9a884157eebc32e9b9a4ccc6019dc56e.jpgIMG_20231015_134245.jpg.0618dec738c4d157f1882302267e5003.jpgIMG_20231015_134258.jpg.bbb12d3f355726eda833d783993bf178.jpg

Τι έχετε να προτείνετε; Περιοχή Θεσσαλονίκη, σαν σε μονοκατοικία, σε σχετικά αραιοκατοικημένη περιοχή. Θέλω κάτι καλό. Δεν έχω ιδέα από τιμές, αν χρειαστέι να δώσω και 400-500 τα δίνω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, zestikios said:

Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι που μόλις αγόρασα. Οι κλειδαριές που έχει τώρα είναι οι εξής:

Τι έχετε να προτείνετε; Περιοχή Θεσσαλονίκη, σαν σε μονοκατοικία, σε σχετικά αραιοκατοικημένη περιοχή. Θέλω κάτι καλό. Δεν έχω ιδέα από τιμές, αν χρειαστέι να δώσω και 400-500 τα δίνω. 

γραναζωτη κλειδαρια (καλυτερη απ'τη securemme που εχει τωρα) + evva 4ks ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ + mag3g ή mottura DF381 magnetic

αυτα θεωρητικα θα πρεπει να κοστισουν με την τοποθετηση : 400€ + φπα

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
  • Thanks 1

Sos ενδιαφέρομαι για αγορά πόρτα ασφαλείας και κλειδαριάς προφανώς για τοποθέτηση σε καινουργιο σπιτι. Οι πωλητές σε καίνε καθώς τα δικά τους είναι τα καλύτερα🤔. Επίσκεψη για την ώρα μόνο στην halkias doors , αυτοί πχ προτείνουν iseo r50 . Σε ερώτηση μου ,απάντησαν ότι βάζουν αν τους πάω ότι θέλω . Γενικα για αρχή θα ήθελα από τα τσακάλια εδώ μέσα καμία γνώμη για να αρχίσω να αποκλείω και να πάρω καμία πιο αντικειμενική άποψη . Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πόρτα Siamo "Παραγωγικός Τύπος" (2020), με διπλή κλειδαριά, 1. abbloy αυτόματη μηχανική με KESO 8000 αφαλό 2. Mottura C48, νέα χαλκηδόνα περιοχή.

Είμαι καλλυμένος για επιθέσεις με οξύ;

Επεξ/σία από ermis333

Στις 6/9/2023 στις 8:57 ΠΜ, mclein² είπε

καλημερα σας :)

kaba experT plus (2022+ model)

evva 4ks 

kaba pentacross (2022+ model)

abloy protec² & abloy protec² hardened

==========

τα παραπανω δεν παραβιαζονται με το οξυ.

99% θα διαβρωθουν & δε θα ειναι λειτουργικοι ΑΛΛΑ παραβίαση δε θα γινει.

Εχει αλλαξει κατι στην λιστα?

Καλησπέρα! Μου έχουν προτείνει για πόρτα ασφαλείας τους cisa astral tekno pro double, iseo r90 double, cisa rs3s double και cisa ap4_s. Για defender, diamond disec 250 και disec magnetic. Πως τις βλέπετε τις προτάσεις; Είναι επαρκείς; Τι θα προτιμούσατε; Απευθύνομαι στους επαγγελματίες κυρίως αλλά ευπρόσδεκτη φυσικά οποιαδήποτε γνώμη 😊... Ευχαριστώ πολύ!

2 hours ago, ringboy said:

Εχει αλλαξει κατι στην λιστα?

Πιστευω οχι

1 minute ago, Τονινο said:

Καλησπέρα! Μου έχουν προτείνει για πόρτα ασφαλείας τους cisa astral tekno pro double, iseo r90 double, cisa rs3s double και cisa ap4_s. Για defender, diamond disec 250 και disec magnetic. Πως τις βλέπετε τις προτάσεις; Είναι επαρκείς; Τι θα προτιμούσατε; Απευθύνομαι στους επαγγελματίες κυρίως αλλά ευπρόσδεκτη φυσικά οποιαδήποτε γνώμη 😊... Ευχαριστώ πολύ!

Εξαρταται απο το μπατζετ σου και την περιοχη που μενεις.

Καλες επιλογες για κυλινδρο θα δεις ακριβως ενα κλικ απο πανω σου (προσωπικη μου προτιμηση σαν καταναλωτης θα ηταν ο EVVA 4KS και ο abloy).

Για ακριβεις λεπτομερειες (τι παιρνεις αναλογως μπατζετ) και ποιο ειναι το ελαχιστο ανα περιοχη/παραβατικοτητα θα μιλησουν οι ειδικοι του θεματος.

Διαβάζοντας το forum αντιλαμβάνομαι μια γενική προτίμηση στις απαντήσεις για κυλίνδρους evva 4ks και abloy 2 protect hard έναντι άλλων πχ rs3s κοκ

Αυτό βασίζεται σε καθαρά τεχνικά χαρακτηριστικά ή και επιδόσεις στο πεδίο,  ή στην λογική value for money επειδή μπορεί να τους βρει κανείς σε οικονομικότερη τιμή στην αγορά;

Σε κάποιο site με πόρτες ασφαλείας τους κατέτασσε σε κατηγορίες με βάση την δυσκολία αναπαραγωγής του κλειδιού και έβαζε σε ανώτερη κατηγορία όσους κυλίνδρους απαιτούσαν για αναπαραγωγή κλειδιού τα διαπιστευτήρια του ιδιωτικού αριθμού της κάρτας και δημιουργία μόνο στο εργοστάσιο του κατασκευαστή. Σε κατώτερη κατηγορία την περίπτωση αντιγραφής με τον κωδικό στον τοπικό αντιπρόσωπο, μετά παρακάτω τις περιπτώσεις σε πιστοποιημένους κλειδαράδες μεταπωλητές και στη τελευταία κατηγορία την ελεύθερη αναπαραγωγή σε ευρεία κλίμακα κλειδαράδων.

Τελικά τι από τα παραπάνω πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο καταναλωτής. Οι προτιμήσεις που σε επιμέρους απαντήσεις έχουν εκφραστεί, σε ποια κριτήρια τελικά έχουν βασιστεί;

8 hours ago, ykinsom said:

Διαβάζοντας το forum αντιλαμβάνομαι μια γενική προτίμηση στις απαντήσεις για κυλίνδρους evva 4ks και abloy 2 protect hard έναντι άλλων πχ rs3s κοκ

υπαρχει προτιμηση στην ποιοτητα που αγοραζει καποιος με συγκεκριμενα λεφτα & οχι σε κυλινδρους που γινονται famous επειδη καποιοι αγοραζουν χωρις τιμολογιο & μπορουν να τους δινουν σε αστειες τιμες και οταν προκυψει αναγκη για χρηση της εγγυησης δε σε ξερουν :);) 

Τελικά τι από τα παραπάνω πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο καταναλωτής. Οι προτιμήσεις που σε επιμέρους απαντήσεις έχουν εκφραστεί, σε ποια κριτήρια τελικά έχουν βασιστεί;

οι δικες μου απαντησεις ειναι με βαση του τι εχει δηλωθει ως παραβιασμενο - με ποιο τροπο - ποσες φορες.

10 hours ago, Τονινο said:

r90 ζητα εξηγηση αν ειναι το Γερμανικο προφιλ που αντιγραφει στο εξωτερικο κλειδια.

το μονο που εχει νοημα συζητησης απο cisa ειναι ο rs5s (30€ διαφορα απο rs3s)

απ'τα defender το μαγνητικο ζητα να μαθεις ποιο μοντελο ειναι της disec.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, mclein² είπε

υπαρχει προτιμηση στην ποιοτητα που αγοραζει καποιος με συγκεκριμενα λεφτα & οχι σε κυλινδρους που γινονται famous επειδη καποιοι αγοραζουν χωρις τιμολογιο & μπορουν να τους δινουν σε αστειες τιμες και οταν προκυψει αναγκη για χρηση της εγγυησης δε σε ξερουν :);) 

οι δικες μου απαντησεις ειναι με βαση του τι εχει δηλωθει ως παραβιασμενο - με ποιο τροπο - ποσες φορες.

....

Με βάση τα ανωτέρω κριτήρια ποια μπορεί να είναι την τρέχουσα περίοδο, η κατάταξη της καλύτερης πεντάδας κυλίνδρων; Το ίδιο για τα defender.

Επίσης κοιτώντας τα shops της εγχώριας αγοράς καθώς και το site της disec  το disec mr500 είναι ίδιο προϊόν με το disec mag3g, παρόλα αυτά στα εγχώρια site το έχουν σαν διαφορετικά προϊόντα και με μεγάλη διαφορά τιμής. Τι ισχύει τελικά, αλλάζουν το όνομα απλά για να δικαιολογήσουν το παραπάνω κόστος;

Επεξ/σία από ykinsom

8 ώρες πριν, mclein² είπε

Η ποιότητα εξασφαλίζει μηχανική μακροζωία. Παίζει να διαρρεύσουν κωδικοί - όπως κάποτε - και στην καλύτερη να μην μακροημερεύσει η ..επένδυση? 

Πουλάει χωρίς ΦΠΑ γιατί έτσι αγόρασε. Από ποιόν? Υπάρχει επίσημος εισαγωγέας που να έχει τον έλεγχο? Αν είναι παραεισαγωγή, που πας για κλειδιά αν χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το εφεδρικό? Με κλειδιά τι γίνεται π.χ. ο πορτάς αγοράζει 1000 κυλίνδρους. Σου βγάζει κλειδί με την κάρτα σου. Βγάζει και για κωδικούς άλλους από τους δικούς του για τον ίδιο κύλινδρο? Εκτός εάν στην πράξη κι ο πορτάς βγάζει τα κλειδιά στον εισαγωγέα.

Πόρτα ασφαλείας του 2008 (60 ή 62mm), KESO 2000S+Defender Mottura, περιοχή Ερυθρός. Το μαγαζί μας θυμήθηκε πως πρέπει να αλλαχτεί ο κύλινδρος και προτείνει C28/210 ή CP6/273. Βλέπω Γαλλία τον πρώτο 59€ (τιμές με ΦΠΑ). Ποια η αιτία για τέτοια διαφορά? Δεν ζητώ Πόρσε. Ένα αξιόπιστο κύλινδρο που να μην είναι outdated στα 8 χρόνια ψάχνω. Προτάσεις??

Με βάση τα ανωτέρω κριτήρια ποια μπορεί να είναι την τρέχουσα περίοδο, η κατάταξη της καλύτερης πεντάδας κυλίνδρων; Το ίδιο για τα defender.

Επίσης κοιτώντας τα shops της εγχώριας αγοράς καθώς και το site της disec  το disec mr500 είναι ίδιο προϊόν με το disec mag3g, παρόλα αυτά στα εγχώρια site το έχουν σαν διαφορετικά προϊόντα και με μεγάλη διαφορά τιμής. Τι ισχύει τελικά, αλλάζουν το όνομα απλά για να δικαιολογήσουν το παραπάνω κόστος;

θα βαλω πραγματα που μπορει να βρει καποιος σχετικα ευκολα ακομη κ στον κλειδαρα της γειτονιας.

ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (τα προσωπικα προφιλ συναδελφων εμενα δε με βρισκουν συμφωνο & διατηρω τις επιφυλαξεις μου)

1. evva mcs

2. abloy protec²

3. evva 4ks

4. kaba pentacross

5. mottura c55
====================

1. mottura df381

2. disec mag3g

3. disec diamond

4. disec monolito rok

5. mr500

====================

το mr500 ειναι ενα σουπερ defender (και με βαση το χρηματικο) και καλυπτει το 90% των χρηστων. η μονη αδυναμια του ειναι η ροζετα που δεν ειναι ατσαλινη ΑΛΛΑ εαν εχουμε κλειδαρια με καταπελτη διπλο ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ειναι οτι ειμαστε στο 99% των χρηστω που θα παει το κλεφτρονι στον διπλα.

7 hours ago, TANPY said:

Η ποιότητα εξασφαλίζει μηχανική μακροζωία. Παίζει να διαρρεύσουν κωδικοί - όπως κάποτε - και στην καλύτερη να μην μακροημερεύσει η ..επένδυση? 

Πουλάει χωρίς ΦΠΑ γιατί έτσι αγόρασε. Από ποιόν? Υπάρχει επίσημος εισαγωγέας που να έχει τον έλεγχο? Αν είναι παραεισαγωγή, που πας για κλειδιά αν χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το εφεδρικό? Με κλειδιά τι γίνεται π.χ. ο πορτάς αγοράζει 1000 κυλίνδρους. Σου βγάζει κλειδί με την κάρτα σου. Βγάζει και για κωδικούς άλλους από τους δικούς του για τον ίδιο κύλινδρο? Εκτός εάν στην πράξη κι ο πορτάς βγάζει τα κλειδιά στον εισαγωγέα.

Πόρτα ασφαλείας του 2008 (60 ή 62mm), KESO 2000S+Defender Mottura, περιοχή Ερυθρός. Το μαγαζί μας θυμήθηκε πως πρέπει να αλλαχτεί ο κύλινδρος και προτείνει C28/210 ή CP6/273. Βλέπω Γαλλία τον πρώτο 59€ (τιμές με ΦΠΑ). Ποια η αιτία για τέτοια διαφορά? Δεν ζητώ Πόρσε. Ένα αξιόπιστο κύλινδρο που να μην είναι outdated στα 8 χρόνια ψάχνω. Προτάσεις??

ποτέ δε διέρευσε κανενας κωδικος.

υπαρχουν αντιπροσωποι που εχουν φιλους και "φιλους".

αν και αυξανεται ο αριθμος των πορταδων με προσωπικα προφιλ..ακομη ειμαστε στο νηπιαγωγειο !

outdated γινονται οι κυλινδροι στα 3 χρονια οχι στα 8..εκτος αν μιλαμε για κοστολογιο 150€ +. (ε, ο keso 2000 δεν ηταν και θα ειναι κανενα προϊον keso που ερχεται ελλαδα σε αυτο το εργο οποτε καλως ο Σιαμος σε καλεσε για αλλαγη γιατι ξερει οτι τον εχουν ξεφτυλισει στις διαρρηξεις κι ας εσκιζε τα βρακια του για το αντιθετο)

• Like 6

2 ώρες πριν, mclein² είπε

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (τα προσωπικα προφιλ συναδελφων εμενα δε με βρισκουν συμφωνο & διατηρω τις επιφυλαξεις μου)

Αυτό πως μπορεί να το μάθει ο υποψήφιος πελάτης-αγοραστής;

• Like 1

7 minutes ago, Doubt said:

Αυτό πως μπορεί να το μάθει ο υποψήφιος πελάτης-αγοραστής;

Ρωτάς πριν αγοράσεις  από που βγάζεις έξτρα κλειδια σε περίπτωση που χρειαστει.. 

• Like 2

Να ρωτήσω εγώ μια απορία για τα μαγνητικά defenders? Αν κατάλαβα καλά πως δουλεύουν θα πρέπει να έχεις μαζί σου το "κλειδι" για να μπορέσεις να το ανοίξεις και να ξεκλειδώσεις. Πόσο βολικό είναι να το κάνεις αυτό κάθε φορά που φεύγεις απο το σπίτι? Αν έχεις π.χ. 5 άτομα με κλειδιά που μπαίνουν θα πρέπει να έχεις και 5 ειδικά "κλειδιά" ή το χρησιμοποιείες μόνο όταν φεύγεις για μέρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...