Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dinoeq είπε

εάν βάλω μια 3 σημείων στην ξύλινη, θα κάνω κάτι ή απλά θα συνεχίσω να πετάω χρήματα φίλε μου

Γιατι δεν βαζεις μια Exagono Οmega Plus? Ειναι πολυ καλη για προσθετή κλειδαριά.

Screenshot from 2023-10-13 10-38-11.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημέρα,

έχω εδώ και αρκετά χρόνια την cisa revolution pro με κύλινδρο cisa astral tekno (και defender που δεν θυμάμαι πιό είναι...) σε θωρακισμένη εικασαετίας για την οποία δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά ο κλειδαράς που είχε τοποθετήσει τα προαναφερθέντα είπε ότι "είναι πολύ καλή πόρτα, δεν είναι φτηνιάρα εργολαβική". Έχει έρθει μήπως η ώρα για αλλαγή; Αν ναι, με τι;

Ευχαριστώ.

10 hours ago, ykinsom said:

Οι rs3s σε επίθεση με οξύ κόλλησαν ή άνοιξαν;

Ποιοι έχουν αντέξει σε τέτοιες περιπτώσεις;

κανενας.

απλα σε ολες τις περιπτωσεις (παρολο που δεν το παραδεχονται οι ειδικοτεροι απο μενα) χρησιμοποιηθηκε και τρυπανι μετα το οξυ.

2 hours ago, dinoeq said:

εάν βάλω μια 3 σημείων στην ξύλινη, θα κάνω κάτι ή απλά θα συνεχίσω να πετάω χρήματα φίλε μου

ναι, σουπερ ! ειναι πιο δυσκολο ομως να την κανεις τριων σημειων απο το να βαλεις μια προσθετη.

1 hour ago, Petros Electron said:

Γιατι δεν βαζεις μια Exagono Οmega Plus? Ειναι πολυ καλη για προσθετή κλειδαριά.

Screenshot from 2023-10-13 10-38-11.png

καταργηθηκε - μονο οσοι κρατησαν στοκ εχουν καποιες.

9 minutes ago, leftermann said:

καλημέρα,

έχω εδώ και αρκετά χρόνια την cisa revolution pro με κύλινδρο cisa astral tekno (και defender που δεν θυμάμαι πιό είναι...) σε θωρακισμένη εικασαετίας για την οποία δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά ο κλειδαράς που είχε τοποθετήσει τα προαναφερθέντα είπε ότι "είναι πολύ καλή πόρτα, δεν είναι φτηνιάρα εργολαβική". Έχει έρθει μήπως η ώρα για αλλαγή; Αν ναι, με τι;

Ευχαριστώ.

εαν υπαρχει η δυνατοτητα για αναβαθμιση του κυλινδρου -> κακο δε θα ηταν :)

• Like 2

2 minutes ago, mclein² said:

υπάρχει :)

κάποια πρόταση;

το defender μου πώς μπορώ να δω ποιό είναι και αν θέλει βελτίωση;

Θένκιου βερυ ματς :)

3 minutes ago, leftermann said:

υπάρχει :)

κάποια πρόταση;

το defender μου πώς μπορώ να δω ποιό είναι και αν θέλει βελτίωση;

Θένκιου βερυ ματς :)

στειλε πμ φωτο την πορτα & γραψε περιοχη να δουμε τι ειναι καλυτερο να αποφυγεις :)

• Like 1

Στις 13/10/2023 στις 12:02 ΜΜ, mclein² είπε

κανενας.

απλα σε ολες τις περιπτωσεις (παρολο που δεν το παραδεχονται οι ειδικοτεροι απο μενα) χρησιμοποιηθηκε και τρυπανι μετα το οξυ.

ναι, σουπερ ! ειναι πιο δυσκολο ομως να την κανεις τριων σημειων απο το να βαλεις μια προσθετη.

καταργηθηκε - μονο οσοι κρατησαν στοκ εχουν καποιες.

Γεια σας Εχω το εξης διλλημα αν μπορουν οι ειδικοι να βοηθησουν:

Εχω στο διαμερισμα μια Omega Plus χωρις defender.

Να της προσθεσω ενα μαγνητικο defender μηπως βοηθησει για προστασια και απο οξεα?

Η να βαλω μια καινουργια EVVA 4KS που λενε οτι αντεχει σε οξυ με απλο  defender (οχι μαγνητικο)??

Περα απο τις τιμες που γνωριζω ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο επιλογων?

(η μηπως υπαρχει και τριτη επιλογη/???)

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

ΓΓ

14 λεπτά πριν, gveloce είπε

Να της προσθεσω ενα μαγνητικο defender μηπως βοηθησει για προστασια και απο οξεα?

Δεν νομιζω οτι η omega plus μπορει να ανοίξει με επίθεση απο οξεα.. Βεβαια αυτο θα το πει ο "ειδικός" μας. Εγω στην θεση σου και για τον "ψυχολογικό" λόγο θα εβαζα ενα μαγνητικό defender. Γιατι αν αλλάξεις κυλινδρο θελεις και κλειδαριά μαζι κατι που θα σου βγει ποιο οικονομικά βαζοντας μονο το μαγνητικό defender..

• Like 1

6 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Δεν νομιζω οτι η omega plus μπορει να ανοίξει με επίθεση απο οξεα.. Βεβαια αυτο θα το πει ο "ειδικός" μας. Εγω στην θεση σου και για τον "ψυχολογικό" λόγο θα εβαζα ενα μαγνητικό defender. Γιατι αν αλλάξεις κυλινδρο θελεις και κλειδαριά μαζι κατι που θα σου βγει ποιο οικονομικά βαζοντας μονο το μαγνητικό defender..

Σε ευχαριστω Πετρο για την αμεση απαντηση.

Καλο θα ηταν να μαθουμε σιγουρα αν η omega plus ειναι ευαλωτη σε οξεα, οπως επισης κι αν η Evva4KS αντεχει σε οξεα για να συνεκτιμηθουν στην αποφαση.

ΓΓ

19 hours ago, gveloce said:

Γεια σας Εχω το εξης διλλημα αν μπορουν οι ειδικοι να βοηθησουν:

Εχω στο διαμερισμα μια Omega Plus χωρις defender.

Η να βαλω μια καινουργια EVVA 4KS που λενε οτι αντεχει σε οξυ με απλο  defender (οχι μαγνητικο)??

Περα απο τις τιμες που γνωριζω ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των δυο επιλογων?

(η μηπως υπαρχει και τριτη επιλογη/???)

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

καποιες Ω ανοιξαν με οξυ & καποιες μπλοκαραν τοσο ασχημα που ξηλωθηκαν κασωματα για να ανοιχθουν οι πορτες.

το mr10800 ειναι μια καλη μεθοδος προληψης ΑΛΛΑ σιγουρα δε θα ανεβετε πανω απο 20% στις πιθανοτητες.

τωρα mr10800 VS γραναζωτη κλειδαρια + evva 4ks + monolito rok = καμια σχεση, σα να μου λετε το φιατ ουνο τουρμπισμενο κερδιζει μια φερραρι ; υπο συνθηκες σιγουρα μπορει να κερδισει ;)

ομως ειναι ξεκαθαρα αδικη η συγκριση κυριως λογω επενδυσης 150€ VS 320€ αφενως & αφετερου το σετ κυλινδρου δε θα σας δωσει πανω απο 60% ~ 65% πιθανοτητες οτι η πορτα θα παραμεινει κλειδωμενη.

• Like 4

42 λεπτά πριν, mclein² είπε

καποιες Ω ανοιξαν με οξυ & καποιες μπλοκαραν τοσο ασχημα που ξηλωθηκαν κασωματα για να ανοιχθουν οι πορτες.

το mr10800 ειναι μια καλη μεθοδος προληψης ΑΛΛΑ σιγουρα δε θα ανεβετε πανω απο 20% στις πιθανοτητες.

τωρα mr10800 VS γραναζωτη κλειδαρια + evva 4ks + monolito rok = καμια σχεση, σα να μου λετε το φιατ ουνο τουρμπισμενο κερδιζει μια φερραρι ; υπο συνθηκες σιγουρα μπορει να κερδισει ;)

ομως ειναι ξεκαθαρα αδικη η συγκριση κυριως λογω επενδυσης 150€ VS 320€ αφενως & αφετερου το σετ κυλινδρου δε θα σας δωσει πανω απο 60% ~ 65% πιθανοτητες οτι η πορτα θα παραμεινει κλειδωμενη.

Ευχαριστω τον @mclein² για την παντα προθυμη συμβουλη του

ΓΓ

• Like 1

Να κάνω και γω μια ερωτησούλα, ψάχνω έναν καλο κύλινδρο ασφαλειας για πόρτα αλουμινίου 35x35 βασικό να είναι μιας στροφής, ευχαριστώ εκ τον προτερων :)

7 hours ago, mclein² said:

60% ~ 65% πιθανοτητες οτι η πορτα θα παραμεινει κλειδωμενη.

Αν είναι με 4KS και Diamond οι πιθανότητες να είναι 60-40, να πάω να μείνω σε αντίσκηνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, MrArkadin said:

Αν είναι με 4KS και Diamond οι πιθανότητες να είναι 60-40, να πάω να μείνω σε αντίσκηνο 

μπορεις να παρεις καλα αντισκηνα εκει που εχουν ορειβατικα... :D 

2 hours ago, radeon9700 said:

Να κάνω και γω μια ερωτησούλα, ψάχνω έναν καλο κύλινδρο ασφαλειας για πόρτα αλουμινίου 35x35 βασικό να είναι μιας στροφής, ευχαριστώ εκ τον προτερων :)

περιττο εξοδο κυλινδρος με κοστος πανω απο 30€ σε κλειδαρια ενος σημειου / ενος κλειδωματος.

Επεξ/σία από mclein²

36 λεπτά πριν, mclein² είπε

περιττο εξοδο κυλινδρος με κοστος πανω απο 30€ σε κλειδαρια ενος σημειου / ενος κλειδωματος.

Από να την αφήσω ξεκλείδωτη κάτι είναι και αυτός :) Οποιος έχει καμια πρόταση ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...