Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mclein² είπε

συγκρινεις μη ομοια πραγματα.

το diamond ειναι εξαιρετικο defender και συγκρινεται μονο με τα mottura που περιεχουν κατι σαν μαγγανιο.

mrm29 εχει ξεπεραστει...ειτε πας σε mrm27 (basic) ή mag3g

Τα συνέκρινα γιατί στο κόστος μου βγαίνουν ίδια. Οπότε από την απάντηση σου καταλαβαίνω το diamond. 

Οπότε τώρα πάμε στις εξής συγκρίσεις: Diamond ή MAG3G; Επισης αξίζει τη διαφορά χρημάτων το MAG4G; 

Επεξ/σία από NoiSy MaN
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, NoiSy MaN said:

Τα συνέκρινα γιατί στο κόστος μου βγαίνουν ίδια. Οπότε από την απάντηση σου καταλαβαίνω το diamond. 

Οπότε τώρα πάμε στις εξής συγκρίσεις: Diamond ή MAG3G; Επισης αξίζει τη διαφορά χρημάτων το MAG4G; 

mag3g απ'ολα τα μαγνητικα εκτος αν θελεις να αγορασεις 3551 + diamond :D 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

mr10800 ειναι η μονη σου επιλογη και εχεις καποια προστασια εναντια στο οξυ μιας κ πρεπει να το σπασουν ή ανοιξουν :)

και κατω και πανω...το προβλημα ειναι ο επανω συνηθως λογω δυσκολιας στο σπρωξε με αναποδη φορα

συγκρινεις μη ομοια πραγματα.

το diamond ειναι εξαιρετικο defender και συγκρινεται μονο με τα mottura που περιεχουν κατι σαν μαγγανιο.

mrm29 εχει ξεπεραστει...ειτε πας σε mrm27 (basic) ή mag3g

ευχαριστω τον @mclein² για την προταση του defender.

Δυστυχως η αναζητηση στο google για το μοντελο αυτο μου εφερε και ενα site κλειδαρα που γραφει!

"Ξεκλειδώνουμε τα μαγνητικά Defender Disec (οποιοδήποτε μοντέλο) χωρίς καμία ζημιά σε πόρτα και κλειδαριά (μετά το άνοιγμα λειτουργεί στο 100% όπως και πριν). Η τιμή αφορά το μαγνητικό με το στρογγυλό κλειδί. Για τα υπόλοιπα μοντέλα κατόπιν συμφωνίας. "

Οποτε μετα το αρχικο σοκ αναρωτιεμαι αν τελικα αξιζει να το πληρωσω και αν πραγματικα αυξανει την ασφαλεια....?

Συγνωμη αν σας ζαλισα ελπιζω να με καταλαβαινετε και ολες οι συμβουλες δεκτες.

Σας ευχαριστω και παλι πολυ

ΓΓ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gveloce είπε

Δυστυχως η αναζητηση στο google για το μοντελο αυτο μου εφερε και ενα site κλειδαρα που γραφει!

"Ξεκλειδώνουμε τα μαγνητικά Defender Disec (οποιοδήποτε μοντέλο) χωρίς καμία ζημιά σε πόρτα και κλειδαριά (μετά το άνοιγμα λειτουργεί στο 100% όπως και πριν). Η τιμή αφορά το μαγνητικό με το στρογγυλό κλειδί. Για τα υπόλοιπα μοντέλα κατόπιν συμφωνίας. "

Μα αυτη ειναι η δουλεια του κλειδαρα, να ξεκλειδωνει οτι κλειδωνει... ;) προς τι η ανησυχια...;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μα αυτη ειναι η δουλεια του κλειδαρα, να ξεκλειδωνει οτι κλειδωνει... ;) προς τι η ανησυχια...;

Ετσι ακριβως. Οτι κλειδωνει, ξεκλειδωνει. Απλα παιζουμε με τον χρονο και επιλεγουμε τα υλικα που ειναι ποιο δυσκολα και χρονοβορα. Επίσης γράφει "Ξεκλειδώνουμε τα μαγνητικά Defender Disec (οποιοδήποτε μοντέλο) χωρίς καμία ζημιά σε πόρτα και κλειδαριά ". Δεν αναφέρει αν θα γινει ζημιά στο defender πάρα παρα μονο αναφέρεται στην  πορτα και στην κλειδαριά. Οποτε μπορει να το καταστρέφει το defender.. Λεω εγω σαν σκεψη..

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

H ανησυχια εγκειται στο οτι αν το ξεκλειδωνει το defender ο κλειδαρας τοτε θα δυσκολευτει ο επαγγελματιας διαρρηκτης???

Με την ευκαιρια κι αλλη μια ερωτηση για την OMEGA Plus: την ανοιγει κλειδαρας (χωρις τρυπηματα, τροχο)??? 

Γιατι αν την ανοιγει μαλλον να παω για αλλη κλειδαρια και να μην πληρωνω και για το defender...

Ελπιζω να με καταλαβαινετε και συγνωμη αν σας κουρασα.

μφχ

ΓΓ

Δημοσ.
18 minutes ago, gveloce said:

ευχαριστω τον @mclein² για την προταση του defender.

Οποτε μετα το αρχικο σοκ αναρωτιεμαι αν τελικα αξιζει να το πληρωσω και αν πραγματικα αυξανει την ασφαλεια....?

Συγνωμη αν σας ζαλισα ελπιζω να με καταλαβαινετε και ολες οι συμβουλες δεκτες.

Σας ευχαριστω και παλι πολυ

ΓΓ

καλα ο κλειδαμπαρωσου ας ανοιξει κανεναν asix και μετα ανοιγει και τα μαγνητικα.

στο παρασυνθημα τωρα --> 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ. ΕΥΚΟΛΑ - ΔΥΣΚΟΛΑ - ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ, ολα ειναι θεμα ικανοτητας & τυχης.

οτι και να παρεις, καποιος θα σου πει οτι το ανοιγει.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gveloce είπε

H ανησυχια εγκειται στο οτι αν το ξεκλειδωνει το defender ο κλειδαρας τοτε θα δυσκολευτει ο επαγγελματιας διαρρηκτης???

Με την ευκαιρια κι αλλη μια ερωτηση για την OMEGA Plus: την ανοιγει κλειδαρας (χωρις τρυπηματα, τροχο)??? 

Γιατι αν την ανοιγει μαλλον να παω για αλλη κλειδαρια και να μην πληρωνω και για το defender...

Ελπιζω να με καταλαβαινετε και συγνωμη αν σας κουρασα.

μφχ

ΓΓ

ΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!

οποια κλειδαρια και να βαλεις ανοιγει ειτε απο το κλειδαρα ειτε απο το μπουκαδορο, εαν θελει να μπει θα μπει ακομα και 20 ποντους ατσαλι να βαλεις στη πορτα, οτι κανεις το κανεις για να κερδισεις χρονο και να ανεβασεις το δεικτη δυσκολιας!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

ΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!

οποια κλειδαρια και να βαλεις ανοιγει ειτε απο το κλειδαρα ειτε απο το μπουκαδορο, εαν θελει να μπει θα μπει ακομα και 20 ποντους ατσαλι να βαλεις στη πορτα, οτι κανεις το κανεις για να κερδισεις χρονο και να ανεβασεις το δεικτη δυσκολιας!

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Πρεπει να δεχθω την σκληρη πραγματικοτητα και να κανω την καταλληλη διαχειριση του ρισκου και βασει κοστους ωφελους.

Να ειστε ολοι καλα και ασφαλεις (οσο γινεται:) ) !

ΓΓ

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μια κάμερα που να επιτηρεί μόνο και μόνο από έξω την είσοδο στην πόρτα μου ; 

(πως θα κρίνατε κάτι τέτοιο;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, aper είπε

Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μια κάμερα που να επιτηρεί μόνο και μόνο από έξω την είσοδο στην πόρτα μου ; 

(πως θα κρίνατε κάτι τέτοιο;)

Σε λάθος νήμα φιλε εκανες την αναρτηση σου..

Πληροφοριακά θα σου πω οτι η κάμερα απαγορεύετε σε περίπτωση που εισαι σε πολυκατοικία και η καμερα βλέπει μερος ή πιανει και άλλους ενοίκους που περνανε απο το σημειο για να πανε σε αλλα διαμερίσματα.

Το ιδιο και αν εισαι σε μονοκατοικία και η καμερα θα βλέπει δημόσιο δρόμο.
Απο εκει και περα κρίνεις εσυ, εχει πολλες επιλογές, ασύρματες, ενσύρματες, IP, ψηφιακές κτλπ..  

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Σε λάθος νήμα φιλε εκανες την αναρτηση σου..

Πληροφοριακά θα σου πω οτι η κάμερα απαγορεύετε σε περίπτωση που εισαι σε πολυκατοικία και η καμερα βλέπει μερος ή πιανει και άλλους ενοίκους που περνανε απο το σημειο για να πανε σε αλλα διαμερίσματα.

Το ιδιο και αν εισαι σε μονοκατοικία και η καμερα θα βλέπει δημόσιο δρόμο.
Απο εκει και περα κρίνεις εσυ, εχει πολλες επιλογές, ασύρματες, ενσύρματες, IP, ψηφιακές κτλπ..  

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και μπορεί σωστά να λέτε ότι ενδεχομένως να είναι λάθος θέμα, αλλά ωστόσο βρέθηκα στο θέμα αναζητώντας για ασφαλεια κλειδαριών σε πόρτες κτλ και διαβάζοντας την ανάρτηση με οξύ για αυτό σκεφτηκα τι άλλο μέσο προστασίας μπορεί να μένει για αυτό και η πρόχειρη σκέψη για κάμερα, με την οποία στοχεύω να επιτηρώ ακριβώς την πόρτα μου και τίποτε περισσότερο. Άλλωστε ίσως θα μπορούσε να υπάρχει και peephole, που είναι θέμα το οποίο άπτεται άμεσα και με το θέμα μας εδώ.  Αναζητώ λοιπόν μία καλύτερη και πληρέστερη γνώμη για αυτά όπως πχ wifi  ματάκι πόρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aper είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και μπορεί σωστά να λέτε ότι ενδεχομένως να είναι λάθος θέμα, αλλά ωστόσο βρέθηκα στο θέμα αναζητώντας για ασφαλεια κλειδαριών σε πόρτες κτλ και διαβάζοντας την ανάρτηση με οξύ για αυτό σκεφτηκα τι άλλο μέσο προστασίας μπορεί να μένει για αυτό και η πρόχειρη σκέψη για κάμερα, με την οποία στοχεύω να επιτηρώ ακριβώς την πόρτα μου και τίποτε περισσότερο. Άλλωστε ίσως θα μπορούσε να υπάρχει και peephole, που είναι θέμα το οποίο άπτεται άμεσα και με το θέμα μας εδώ.  Αναζητώ λοιπόν μία καλύτερη και πληρέστερη γνώμη για αυτά όπως πχ wifi  ματάκι πόρτας.

Φιλε μου θεωρώ την καμερα ασφάλειας πολυ δευτερεύων μετρο για το θεμα οτι οι διαρρήκτες καλύπτουν τα χαρ/κα τους και επίσης πολλες φορες τις ψεκάζουν με ενα σπρέι και μετα δεν φαίνεται τίποτα.

Και στο λέω αυτο και με την ιδιότητα του πρώην εγ/τη συστημάτων ασφάλειας.

Για εμενα καλύτερα να επενδύσει καποιος σε μια καλη κλειδαριά στην πορτα ασφαλειας του σε συνδυασμό με εναν συναγερμό.

Τωρα αν έχεις αποφασίσει να κανεις μια τέτοια κίνηση, και εισαι σίγουρος οτι το πεδίο της κάμερας δεν θα πιανει ουτε στην διέλευση κάποιον αλλο ενοικο, (στο λεω για να μην βρεθείς μπλεγμένος νομικα), Τοτε βαλε μια κάμερα. Εγω θα εβαζα μια ενσύρματη IP ,ΤVI,CVI,AHD απο 5MP και πάνω, εως και 4Κ (HAC) 8MP, και ενα καταγραφικό το οποίο θα ειχε σύνδεση στο internet ώστε να βλέπω και απομακρυσμένα.
Wifi camera θα απόφευγα καθως και "τζαμαρονται" αλλα χάνουν και τις συνδέσεις τους. Ενσύρματη θα εβαζα για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο και πανω σε UPS για θεμα διακοπης ρευματος..

Πολυ αξιόλογες κάμερες εχει βγαλει η dahua, και μάλιστα παίζει και νεο μοντέλο με αναγνώριση και ενεργοποίηση συναγερμού και φως. Δες βίντεο παρακάτω

Επισης δεν αναφέρεις ουτε αν μενεις σε πολυκατοικία, ουτε αν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι που ενδεχομένως να πιανει η καμερα, οποτε δεν μπορω και εγω να γινω ποιο συγκεκριμένος στις απαντήσεις μου.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καληπερα , ερωτηση η "AGB SCUDO DCK" κραταει ακομα ή εχουν παρουσιαστει διαρρήξεις ?
Μου την εχει βαλει 1/2018 ο Γιωργος @mclein²

Δημοσ.
48 minutes ago, villasg said:

Καληπερα , ερωτηση η "AGB SCUDO DCK" κραταει ακομα ή εχουν παρουσιαστει διαρρήξεις ?
Μου την εχει βαλει 1/2018 ο Γιωργος @mclein²

καλα εισαι :)

ακομη και με οξυ απλα κολλησαν τα παντα κ δεν ανοιξαν !!! 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...