mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 On 25/09/2023 at 16:56, melenenody said: Καλησπέρα σε όλους, σας φαίνεται σωστή αυτή η τοποθέτηση defender; Πρόκειται για το Disec Monolito με κύλινδρο AGB Scudo DCK πολυ εξω φαινεται...οπως και στραβο-βιδωμενο...
gveloce Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπερα σας ΤΙ προτεινεται για μαγνητικο defender για Omega pls και αν υπαρχει αντοχη σε οξεα? ευχαριστω σας!
NoiSy MaN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα συμφορουμίτες, έχω δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις για γνώστες: Από Disec Diamond και MRM29 τι θα προτιμούσατε; (Αν υποθέσουμε ότι μπαίνεις κάθε φορά στον "κόπο" να το κλειδώνεις κι αυτό) Αν πάω σε μαγνητικό, θεωρείτε ότι αξίζει τα λεφτά (αν και ξεφεύγει το πράγμα αλλά τέλος πάντων) το Disec MAG 4G σε σχέση με το προηγούμενο; Ευχαριστώ.
someone- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 καλησπέρα πόρτα με κλειδαριά m&c move το τελευταίο διάστημα δυσκολευόταν να γυρίσει το κλειδί το ψιλοαμελησα και χθες γυρνούσε μιση φορά, εριξα αρκετό wd40 και απο τις δυο μεριές καλυτερεψε αλλα παλι γυρνάει με μεγάλη δυσκολία. τι μπορεί να φταιει; η πορτα συνεπώς και η κλειδαριά ειναι 2-2,5 ετών.
Petros Electron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, someone- είπε καλησπέρα πόρτα με κλειδαριά m&c move το τελευταίο διάστημα δυσκολευόταν να γυρίσει το κλειδί το ψιλοαμελησα και χθες γυρνούσε μιση φορά, εριξα αρκετό wd40 και απο τις δυο μεριές καλυτερεψε αλλα παλι γυρνάει με μεγάλη δυσκολία. τι μπορεί να φταιει; η πορτα συνεπώς και η κλειδαριά ειναι 2-2,5 ετών. Δοκίμασες με αλλο κλειδι?. Στο κάνει με ολα τα κλειδιά? Επισης δοκίμασες να κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις με την πορτα ανοιχτή μηπως βρίσκουν οι πίροι κάπου και δεν ειναι θεμα κλειδαριάς?
someone- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Δοκίμασες με αλλο κλειδι?. Στο κάνει με ολα τα κλειδιά? Επισης δοκίμασες να κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις με την πορτα ανοιχτή μηπως βρίσκουν οι πίροι κάπου και δεν ειναι θεμα κλειδαριάς? ναι δοκίμασα και με ενα που εχω αχρησιμοποίητο, παλιότερα που μου το εκανε έφταιγε η πορτα και ήρθε αυτος που μου την εβαλε και την "έφερε" λίγο απο τους μεντεσέδες και έφτιαξε. αυτή τη φορά βρίσκει και με ανοιχτή την πόρτα...
Petros Electron Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, someone- είπε ναι δοκίμασα και με ενα που εχω αχρησιμοποίητο, παλιότερα που μου το εκανε έφταιγε η πορτα και ήρθε αυτος που μου την εβαλε και την "έφερε" λίγο απο τους μεντεσέδες και έφτιαξε. αυτή τη φορά βρίσκει και με ανοιχτή την πόρτα... Οκ, τοτε αφου στο κανει και με ανοιχτη την πόρτα και με αλλο κλειδί, αν πιάνουν τα χέρια σου βγαλε τον κύλινδρο και έχοντας στον στο χέρι δοκίμασε τον να δεις αν μαγκώνει. Αν το κανει αλλάζεις κύλινδρο, πιθανον εχουν χαλασει καποια απο τα pins, αυτο γινεται και οταν βαζουμε πολυ φθαρμένα/στραβωμένα κλειδιά, αν οχι τοτε ειναι θεμα κλειδαριάς οποτε εκει την αλλάζεις γιατί μπορει να σου μπλοκάρει. Η κλειδαριά σου ειναι γραναζωτη να φανταστω?. Τους πίρους δοκίμασες να τους λαδώσεις ελαφρά μήπως ειναι κατι απο εκει ? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Petros Electron
gveloce Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/9/2023 στις 5:21 ΜΜ, gveloce είπε καλησπερα σας ΤΙ προτεινεται για μαγνητικο defender για Omega pls και αν υπαρχει αντοχη σε οξεα? ευχαριστω σας! μηπως ο @mclein² μπορει να δοσει τα φωτα του τον παρακαλω?
ringboy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οταν γυρναει δυσκολα το κλειδι, εκτος απο τον κυλινδρο, υπαρχει περιπτωση να θελει λαδωμα ο μηχανισμος του κατω οριζοντιου πειρου. (αν υπαρχει τετοιος πειρος βεβαια) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από ringboy 1
someone- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 καλησπέρα, καθάρισα οσο μπορούσα και λαδωσα με wd40 όλους τους πείρους, πανω και πλαινους και δουλεύει αψογα! 1
Petros Electron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, someone- είπε καθάρισα οσο μπορούσα και λαδωσα με wd40 όλους τους πείρους, 20 ώρες πριν, Petros Electron είπε Τους πίρους δοκίμασες να τους λαδώσεις ελαφρά μήπως ειναι κατι απο εκει ? Αυτο σου έγραψα και εγω μεταξύ αλλων να κοιτάξεις.. 1
someone- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Αυτο σου έγραψα και εγω μεταξύ αλλων να κοιτάξεις.. ναι ναι εγω λαδωνα μονο την κλειδαριά, με το που λαδωσα πείρους με το πρώτο γύρισμα κατάλαβα τη διαφορά..
Petros Electron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, someone- είπε ναι ναι εγω λαδωνα μονο την κλειδαριά, με το που λαδωσα πείρους με το πρώτο γύρισμα κατάλαβα τη διαφορά.. Παντως το WD 40 ειναι αντισκωριακό και υδρο-αποθητικο, και λιγότερο λιπαντικό, επίσης ευνοεί την συσσώρευση σκόνης, ρύπων κτλπ, εγω θα προτιμούσα το WD-40 silicon αφου εχει τα παρακάτω χαρ/κα και η σιλικόνη που περιέχει εχει καλες λιπαντικές ιδιότητες. Αναφορά σε κείμενο απωθεί τη σκόνη, τη βρωμιά, το λάδι και τους ρύπους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς αποτρέπει τη συσσώρευση ρύπων που μπορεί να δημιουργήσει καταστροφικά κατάλοιπα. Αν και εγω βαζω στην δικια μου πορτα (πλην του κυλίνδρου) το Σπρεί Λευκού Γράσου Λιθίου Υψηλής Απόδοσης 1-2 φορες τον χρονο. Αφου καθαρισω τους πίρους πρώτα απο το προηγούμενο. Εχε και αυτο στα υποψη.. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Petros Electron 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Σε εμένα ο γκουρού Mclein είχε προβλέψει προβληματική ντίζα και δεν λάθεψε. Η άνω δημιουργούσε αντίσταση που νόμιζα ότι ηταν η ξκλειδαρια, ο κύλινδρος κτλ. Οπότε ας το έχει κάποιος κατά νου. 3
mclein² Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 20 hours ago, gveloce said: μηπως ο @mclein² μπορει να δοσει τα φωτα του τον παρακαλω? mr10800 ειναι η μονη σου επιλογη και εχεις καποια προστασια εναντια στο οξυ μιας κ πρεπει να το σπασουν ή ανοιξουν 17 hours ago, ringboy said: Οταν γυρναει δυσκολα το κλειδι, εκτος απο τον κυλινδρο, υπαρχει περιπτωση να θελει λαδωμα ο μηχανισμος του κατω οριζοντιου πειρου. (αν υπαρχει τετοιος πειρος βεβαια) και κατω και πανω...το προβλημα ειναι ο επανω συνηθως λογω δυσκολιας στο σπρωξε με αναποδη φορα On 01/10/2023 at 16:17, NoiSy MaN said: Καλησπέρα συμφορουμίτες, έχω δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις για γνώστες: Από Disec Diamond και MRM29 τι θα προτιμούσατε; (Αν υποθέσουμε ότι μπαίνεις κάθε φορά στον "κόπο" να το κλειδώνεις κι αυτό) Αν πάω σε μαγνητικό, θεωρείτε ότι αξίζει τα λεφτά (αν και ξεφεύγει το πράγμα αλλά τέλος πάντων) το Disec MAG 4G σε σχέση με το προηγούμενο; Ευχαριστώ. συγκρινεις μη ομοια πραγματα. το diamond ειναι εξαιρετικο defender και συγκρινεται μονο με τα mottura που περιεχουν κατι σαν μαγγανιο. mrm29 εχει ξεπεραστει...ειτε πας σε mrm27 (basic) ή mag3g 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα