Giorgosatene Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Πολύ προσεκτικά διάβασα (μιλας για προστασια απο οξύ) και σου απανταμε 2 άνθρωποι πως είσαι καλυμένος.Αυτό που λες τώρα ειναι άλλη ερώτηση. Αλλα ας σου πει και κανένας ειδικός, ιδιως αν ανεβασεις και φωτο.α 1 λεπτό πριν, Giorgosatene είπε 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Πολύ προσεκτικά διάβασα (μιλας για προστασια απο οξύ) και σου απανταμε 2 άνθρωποι πως είσαι καλυμένος.Αυτό που λες τώρα ειναι άλλη ερώτηση. Αλλα ας σου πει και κανένας ειδικός, ιδιως αν ανεβασεις και φωτο.α Επέκταση Ρώτησα πως μπορώ να αναβαθμισω την προστασία απέναντι στις διαρρήξεις από οξύ! Προφανώς και εννοώ το defender ! Αλλά οκ! Δεν με ενδιαφέρει τι κατάλαβες εσυ! Δικό άου πρόβλημα το αν α καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις ! Εσυ έσπευσες να σχολιάσεις τη στιγμή που ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω!
BigBlack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Giorgosatene είπε Ρώτησα πως μπορώ να αναβαθμισω την προστασία απέναντι στις διαρρήξεις από οξύ! Προφανώς και εννοώ το defender ! Αλλά οκ! Δεν με ενδιαφέρει τι κατάλαβες εσυ! Δικό άου πρόβλημα το αν α καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις ! Εσυ έσπευσες να σχολιάσεις τη στιγμή που ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω! Οκ, ότι πεις. 2
mclein² Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 19 hours ago, chsam said: Παιδια καλησπερα, απλα πραγματα.....cisa tekno pro η agb scudo 9000 και κατι σε αυτο το μπατζετ, αν κ ψιλοσκεφτομουν να ζοριστω για evva eps - scudo dck. Ενοικιαζομενο σπιτι με ξυλινη πορτα.... πεταμενα λεφτα. προσθετη κλειδαρια χρειαζεσαι & εαν εχεις, εισαι οκ.
chsam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mclein² είπε πεταμενα λεφτα. προσθετη κλειδαρια χρειαζεσαι & εαν εχεις, εισαι οκ. Ξερω οτι οι ξυλινες ειναι για.......Αλλα απο το να ειμαι με ξυλινη με παλιο κυλινδρο, καλυτερα να ειμαι με ξυλινη με εναν πιο καινουριο.Τον βασικο κυλινδρο θελω να τον αλλαξω, τωρα ειναι με εναν κυλινδρο FF απο τους προηγουμενους νοικαρηδες (με οτι συνεπαγεται αυτο).Απο πανω εχει μια χαλασμενη χωνευτη με κλειδι του σταυρου (το μονο link που βρηκα που φαινεται αυτη που εχω επανω http://www.kleidamparosou.gr/home/106-χωνευτη-κλειδαρια.html). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από chsam
Petros Electron Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, chsam είπε Τον βασικο κυλινδρο θελω να τον αλλαξω, τωρα ειναι με μια FF απο τους προηγουμενους νοικαρηδες (με οτι συνεπαγεται αυτο).Απο πανω εχει μια χαλασμενη χωνευτη με κλειδι του σταυρου (το μονο link που βρηκα που φαινεται αυτη που εχω επανω http://www.kleidamparosou.gr/home/106-χωνευτη-κλειδαρια.html). . Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron
chsam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε . ;;;... 1
listerstorm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά στο Ηράκλειο γιατί έχουν ακόμη τις ξύλινες πόρτες με κλειδαριές του 10ευρου; Μου κάνει τεράστια εντύπωση. Ακόμη και σε ισόγεια, στην καλύτερη να δω μια μεταλλική πόρτα με την ίδια κλειδαριά. Στις δύο μεγαλύτερες πόλεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει κάποιος από το πρώτο βράδυ. Και δεν βλέπω καν σημάδια προσπάθειας παραβίασης. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από listerstorm
jimis_vts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, listerstorm είπε Ρε παιδιά στο Ηράκλειο γιατί έχουν ακόμη τις ξύλινες πόρτες με κλειδαριές του 10ευρου; Μου κάνει τεράστια εντύπωση. Ακόμη και σε ισόγεια, στην καλύτερη να δω μια μεταλλική πόρτα με την ίδια κλειδαριά. Στις δύο μεγαλύτερες πόλεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπει κάποιος από το πρώτο βράδυ. Και δεν βλέπω καν σημάδια προσπάθειας παραβίασης. Αν μιλάμε για Ηράκλειο Κρήτης και θεωρείς ότι μπορείς να μπεις άνετος αλλά να φύγεις μετά και με όλα τα μέλη άθικτος θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα 😂
listerstorm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Αν μιλάμε για Ηράκλειο Κρήτης και θεωρείς ότι μπορείς να μπεις άνετος αλλά να φύγεις μετά και με όλα τα μέλη άθικτος θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα 😂 Γιατί υπάρχει και άλλο Ηράκλειο; Δεν έχει μόνο Σφακιανούς εκεί.
afelis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Αν μιλάμε για Ηράκλειο Κρήτης και θεωρείς ότι μπορείς να μπεις άνετος αλλά να φύγεις μετά και με όλα τα μέλη άθικτος θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα 😂 Τι μου θύμισες τώρα 1978 με το πολεμικό ναυτικό Χανιά 2 μήνες επισκευή στο αντιτορπιλικό, επίσκεψη στα κόκκινα φανάρια να σας πληρώσουμε οχι τώρα παιδιά μόλις τελειώσετε, ρωτάμε δεν φοβάσται μην φυγουμε και δεν πληρώσουμε; απάντηση με ενα σφύριγμα θα σας κυνηγάνε τα μισά Χανιά, αφήσαμε και μπουρμπουάρ.😄 1
m3ltd0wn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, listerstorm είπε Γιατί υπάρχει και άλλο Ηράκλειο; Δεν έχει μόνο Σφακιανούς εκεί. https://iraklio.gr/
jimis_vts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, listerstorm είπε Γιατί υπάρχει και άλλο Ηράκλειο; Δεν έχει μόνο Σφακιανούς εκεί. Αττικής. Αν δεν έχουν και άλλα τόσα μέρη στην Ελλάδα κάπου θα υπάρχουν. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από jimis_vts
Neo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορεί να βάλει κάποιος ένα βίντεο με κλειδαριά παλαιού τύπου ωστε να ακουσουμε τα κρακ κρακ και να μαθουμε να τις ξεχωριζουμε?
NoiSy MaN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα συμφορουμίτες, καθώς έκανα έρευνα για τιμές σε συγκεκριμένη κλειδαριά κτλ, έπεσα πάνω σε ένα e-ternal (μιλάμε για Θεσσαλονίκη). Ο τύπος σχεδόν προσβλήθηκε που τον ρώτησα για συμβατικές και μου είπε ότι δουλεύει αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη ηλεκτρική κλειδαρία που είναι η μόνη 100% απαραβίαστη και ό,τι άλλο είναι πεταμένα λεφτά κτλ και γενικά τα λεγε με πολύ στόμφο. Έχει κανείς εμπειρία από Θεσσαλονική με τον συγκεκριμένο;
Petros Electron Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε Καλησπέρα συμφορουμίτες, καθώς έκανα έρευνα για τιμές σε συγκεκριμένη κλειδαριά κτλ, έπεσα πάνω σε ένα e-ternal (μιλάμε για Θεσσαλονίκη). Ο τύπος σχεδόν προσβλήθηκε που τον ρώτησα για συμβατικές και μου είπε ότι δουλεύει αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη ηλεκτρική κλειδαρία που είναι η μόνη 100% απαραβίαστη και ό,τι άλλο είναι πεταμένα λεφτά κτλ και γενικά τα λεγε με πολύ στόμφο. Έχει κανείς εμπειρία από Θεσσαλονική με τον συγκεκριμένο; Σε μια αναζήτηση επεσα πανω σε αυτο. Ριξε μια ματια και βγαλε μονος σου συμπεράσματα Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα