pantelikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω πώς να ξεχωρίσω την γραναζωτή από την μη γραναζωτή. Για την αγορά του abloy τότε είχα βάλει πάλι φωτογραφία εδώ και με συμβούλεψες. Δεν είναι λάθος χειρισμού. Μπορεί να ξεκλειδώσει αλλά δεν μπορεί να ανοίγει την γλώσσα με το κλειδί. Αυτό που ανοίγουμε με το χερούλι από μέσα, είναι δύσκολο με το κλειδί
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, pantelikas είπε Δεν ξέρω πώς να ξεχωρίσω την γραναζωτή από την μη γραναζωτή. Για την αγορά του abloy τότε είχα βάλει πάλι φωτογραφία εδώ και με συμβούλεψες. Δεν είναι λάθος χειρισμού. Μπορεί να ξεκλειδώσει αλλά δεν μπορεί να ανοίγει την γλώσσα με το κλειδί. Αυτό που ανοίγουμε με το χερούλι από μέσα, είναι δύσκολο με το κλειδί η γραναζωτη εχει συνεχη κινηση, δεν ακους το κλακ κλακ που σου ανεφερα πριν. Εφοσον σε καθε στροφη το ακους κ το νιωθεις δεν ειναι γραναζωτη
pantelikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 link από το παλιό thread που έχω εικόνα της κλειδαριάς. Αν βοηθάει
mclein² Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 09/09/2023 at 18:05, reystar said: Εάν αξίζει τα 230€ και εάν είναι ο καλύτερος στο price range του 100-250€…από όλες τις απόψεις για μενα δεν εντυπωσιαζει ο σιζα σε κανενα επιπεδο... ΙΣΩΣ για τα 70 ~ 80 ευρω του τεκνο προ να εχουμε να πουμε κατι αλλα ως εκει... 5 hours ago, pantelikas said: link από το παλιό thread που έχω εικόνα της κλειδαριάς. Αν βοηθάει φυσιολογικο ειναι το παιδι να δυσκολευεται ελαφως με τις δαγκανες & φυσιολογικο να μην μπορει να ανοιξει την πορτα με το κλειδι του αμπλοι σε αυτη την κλειδαρια. η γνωμη μου ειναι να δειτε μαζι πως θα το βολεψει η κινηση του ανοιγματος -> πχ. αρκετος κοσμος τραβαει την πορτα με το ενα χερι προς το μερος του & με το αλλο γυριζει το κλειδι ωστε να τραβηξει τη γλωσσα. θεωρω οτι αυτο θα δουλεψει και σ'εσενα γιατι ειναι κριμα να χαλασεις τη ρυθμιση οπου κραταει την πορτα οσο πιο στιβαρα κλειστη μονο με τη γλωσσα πριν κλειδωσεις ! 3
reystar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mclein² είπε για μενα δεν εντυπωσιαζει ο σιζα σε κανενα επιπεδο... ΙΣΩΣ για τα 70 ~ 80 ευρω του τεκνο προ να εχουμε να πουμε κατι αλλα ως εκει... να αγορασω καποια αλλη?
mclein² Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, reystar said: να αγορασω καποια αλλη? τι θες ν'αντικαταστήσεις με τον rs ?
reystar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 12/9/2023 στις 7:50 ΠΜ, mclein² είπε τι θες ν'αντικαταστήσεις με τον rs ? δεν θελω να αντικαταστησω κατι, ειναι νεα πορτα νεο σπιτι
mclein² Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, reystar said: δεν θελω να αντικαταστησω κατι, ειναι νεα πορτα νεο σπιτι βαλε rs + ενα φθηνο μαγνητικο
Giorgosatene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά επενεχομαι στο ερώτημα μου μιας και δεν έλαβα κακιά απάντηση! Διάβασα τα νέα για τις διαρρήξεις με το οξύ και θορυβήθηκα! Έχω κύλινδρο 4ks σε defender Σιάμου τοποθετημένα σε πόρτα μπαλωμένου!!! Τι αναβάθμιση μπορώ να κανω για αντιμετώπιση μεθόδων διάρρηξης με οξύ; Ευχαριστώ !
F117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 32 minutes ago, Giorgosatene said: Παιδιά επενεχομαι στο ερώτημα μου μιας και δεν έλαβα κακιά απάντηση! Διάβασα τα νέα για τις διαρρήξεις με το οξύ και θορυβήθηκα! Έχω κύλινδρο 4ks σε defender Σιάμου τοποθετημένα σε πόρτα μπαλωμένου!!! Τι αναβάθμιση μπορώ να κανω για αντιμετώπιση μεθόδων διάρρηξης με οξύ; Ευχαριστώ ! https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/?do=findComment&comment=59936406 1
Giorgosatene Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Άλλο ρώτησα εγώ! 9 ώρες πριν, F117 είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/?do=findComment&comment=59936406 Άλλο ρώτησα !
BigBlack Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Giorgosatene είπε Άλλο ρώτησα εγώ! Άλλο ρώτησα ! Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες πως εισαι καλυμένος ακριβώς όπως είσαι. Σου απάντησαν λακωνικά και με ακρίβεια!
chsam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια καλησπερα, απλα πραγματα.....cisa tekno pro η agb scudo 9000 και κατι σε αυτο το μπατζετ, αν κ ψιλοσκεφτομουν να ζοριστω για evva eps - scudo dck. Ενοικιαζομενο σπιτι με ξυλινη πορτα....
Giorgosatene Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, BigBlack είπε Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες πως εισαι καλυμένος ακριβώς όπως είσαι. Σου απάντησαν λακωνικά και με ακρίβεια! Αν διάβαζες προσεκτικά την Ερώτηση μου θα καταλάβαινες ότι ρώτησα τι μπορώ να κανω για να ανάβαθμισω την ασφάλεια μου και όχι αν ο κύλινδρος μου αντέχει!
BigBlack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Giorgosatene είπε Αν διάβαζες προσεκτικά την Ερώτηση μου θα καταλάβαινες ότι ρώτησα τι μπορώ να κανω για να ανάβαθμισω την ασφάλεια μου και όχι αν ο κύλινδρος μου αντέχει! Στις 14/9/2023 στις 11:58 ΠΜ, F117 είπε Στις 14/9/2023 στις 11:25 ΠΜ, Giorgosatene είπε Παιδιά επενεχομαι στο ερώτημα μου μιας και δεν έλαβα κακιά απάντηση! Διάβασα τα νέα για τις διαρρήξεις με το οξύ και θορυβήθηκα! Έχω κύλινδρο 4ks σε defender Σιάμου τοποθετημένα σε πόρτα μπαλωμένου!!! Τι αναβάθμιση μπορώ να κανω για αντιμετώπιση μεθόδων διάρρηξης με οξύ; Ευχαριστώ ! Πολύ προσεκτικά διάβασα (μιλας για προστασια απο οξύ) και σου απανταμε 2 άνθρωποι πως είσαι καλυμένος.Αυτό που λες τώρα ειναι άλλη ερώτηση. Αλλα ας σου πει και κανένας ειδικός, ιδιως αν ανεβασεις και φωτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα