mclein² Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, bblov said: Αα ωραίο βίντεο Άρα αυτή πρότεινε απ'ότι κατάλαβα ένα κύλινδρο υπερβολικό και τα υπόλοιπα φτηνό δουλειά Τι θα προτείνατε εσείς; Σαν ολοκληρωμένη πρόταση; Αυτή μετά μου πρότεινε και τον evva 4ks Για ποιο φτηνός Μήπως αυτός με καλύτερα περιφερειακά είναι ποιο σωστή λύση; ανεβασε την πορτα φωτο, 2-3 ειναι αρκετες...
mclein² Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, reystar said: αποψη κανεις για τον CISA RS5? αξιζει? εαν αξιζει σε σχεση με τι ;
turbat0s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Προφανώς εννοεί αν στα λεφτά του υπάρχει καλύτερος κύλινδρος.
reystar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, mclein² είπε εαν αξιζει σε σχεση με τι ; Εάν αξίζει τα 230€ και εάν είναι ο καλύτερος στο price range του 100-250€…από όλες τις απόψεις
Giorgosatene Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα! Διάβασα τα νέα για τις διαρρήξεις με το οξύ και θορυβήθηκα! Έχω κύλινδρο 4ks σε defender Σιάμου τοποθετημένα σε πόρτα μπαλωμένου!!! Τι αναβάθμιση μπορώ να κανω για αντιμετώπιση μεθόδων διάρρηξης με οξύ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
cpavlidi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τι οξύ είναι πάντως το gallium κάνει τα μέταλλα Μακεδονικό χαλβά !
m3ltd0wn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, cpavlidi είπε Δεν ξέρω τι οξύ είναι πάντως το gallium κάνει τα μέταλλα Μακεδονικό χαλβά ! Δεν είμαι χημικός και σίγουρα κάποιος σχετικός μπορεί να πει περισσότερα για το συγκεκριμένο αλλά είναι λίγο περίεργο το βίντεο. Δεν μας έδειξε την κάτω πλευρά με την επαφή (τα σημεία που έξυσε). Παρά ένα διαλυμένο λουκέτο. Εντάξει, λογικά αυτά που αναφέρει έγιναν αλλά σε πραγματικές συνθήκες δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο γιατί δεν γνωρίζει κάποιος τι κράμα είναι ο αφαλός, αν το γάλλιο θα μείνει ή θα τρέξει και θα φύγει. Μάλλον απαιτεί ιδανικές συνθήκες για να τρέξει αυτό το πείραμα σε πραγματικά δεδομένα. 1
Doubt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, m3ltd0wn είπε Δεν είμαι χημικός και σίγουρα κάποιος σχετικός μπορεί να πει περισσότερα για το συγκεκριμένο αλλά είναι λίγο περίεργο το βίντεο. Δεν μας έδειξε την κάτω πλευρά με την επαφή (τα σημεία που έξυσε). Παρά ένα διαλυμένο λουκέτο. Εντάξει, λογικά αυτά που αναφέρει έγιναν αλλά σε πραγματικές συνθήκες δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμο γιατί δεν γνωρίζει κάποιος τι κράμα είναι ο αφαλός, αν το γάλλιο θα μείνει ή θα τρέξει και θα φύγει. Μάλλον απαιτεί ιδανικές συνθήκες για να τρέξει αυτό το πείραμα σε πραγματικά δεδομένα. Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Η "δουλειά" πρέπει να γίνει γρήγορα πρώτον και το "εργαλείο" πρέπει να είναι φθηνό κι εύκολο να το αποκτήσεις. 3
cpavlidi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Απόλυτα έγγυρος αυτός ο τύπος λογικά. Στο 4.41 αναφέρει.....ok its about 1 hour later....αρα θέλει μια ώρα να δουλέψει το βάζει, πάει πίνει καφέ και ξαναέρχεται μιας και ξέρει ότι λείπεις
pantelikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, σε υπάρχουσα πόρτα πέρασα abloy κυλινδρο. Το παιδί μου δεν μπορεί να ανοίξει με το κλειδί. Πρέπει να βάλει δύναμη που δεν έχει. Πρώτη φορά παίρνει κλειδί. Εγώ δεν ζορίζομαι αλλά δεν ξέρω και πόσο το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω αν με άλλο κύλινδρο θα έχει διαφορά. Δεν έχω άλλον να δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να έρθει κλειδαράς για συντήρηση ή λίπανση και να γίνει πιο εύκολο για το παιδί; 1
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, pantelikas είπε Καλησπέρα, σε υπάρχουσα πόρτα πέρασα abloy κυλινδρο. Το παιδί μου δεν μπορεί να ανοίξει με το κλειδί. Πρέπει να βάλει δύναμη που δεν έχει. Πρώτη φορά παίρνει κλειδί. Εγώ δεν ζορίζομαι αλλά δεν ξέρω και πόσο το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω αν με άλλο κύλινδρο θα έχει διαφορά. Δεν έχω άλλον να δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να έρθει κλειδαράς για συντήρηση ή λίπανση και να γίνει πιο εύκολο για το παιδί; η κλειδαρια σου ειναι γραναζωτη ή παλαιότερου τύπου (κανει κλακ κλακ σε καθε στροφή; ) 1 1
pantelikas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Κάνει θόρυβο σε κάθε στροφή. Σίγουρα πάνω από 12 ετών
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, pantelikas είπε Κάνει θόρυβο σε κάθε στροφή. Σίγουρα πάνω από 12 ετών Ακομα και εμενα με δυσκολευουν αυτου του τυπου οι κλειδαριες σε 2 σπιτια που τισ εχω, ειδικα με τον abloy νομιζω θα ειναι ενα παραπανω (ειχα διαβασει οτι δε συνδυαζεται κιολας κανονικά). Θα προτεινα να αλλαξεις κλειδαρια... Περιμενε και τη γνωμη του αρχοντα mclein2 3 1
mclein² Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, pantelikas said: Κάνει θόρυβο σε κάθε στροφή. Σίγουρα πάνω από 12 ετών εχεις κλειδαρια κυλινδρου απο το 2010 - 11 ? μηπως κανεις λαθος ; αν και το βασικο λαθος ειναι οτι πρεπει να αλλαξεις σε γραναζωτη -> ΕΧΘΕΣ. επισης, εξηγησες στο παιδι οτι πρεπει να κλειδωνει & να ξεκλειδωνει κ οταν "κολλαει" ο κυλινδρος να κανει μιση στροφη αναποδα ; (οπως κ το να κραταει το κλειδι "μεσα" στην κλειδαροτρυπα ; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα