Doubt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, mclein² είπε υγ - για τον abloy protec² τα πειραματα εγιναν με δικο μας κοστολογιο Εννοείτε απόπειρα διάρρηξης με "υγρό"; Γνωρίζετε τι ακριβώς υγρό είναι;
_Biohazard_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mclein² είπε οχι 100% και οχι με οποιαδηποτε defender. μετα την καλοκαιρινη ενημερωση (ιουλιο ειδαμε τα εκτεταμενα πειραματα των επενδυτων) ειχαμε απαντησεις απο kaba group & evva group σχετικα με τους καλυτερους κυλινδρους. τα χαρτια με τις πιστοποιησεις που εστειλαν αφορουν ΜΟΝΟ τους κυλινδρους που ανεφερα (+ τον MCS που ειναι ειδικη κατηγορια απο μονος του) σιγουρα και εργοστασια οπως mottura, dom κλπ θα δουν τι συμβαινει & τι μπορουν να προσφερουν απλα δεν εχω ακομη ενημερωση Μήπως υπάρχει, ενδέχεται να υπάρξει ενημέρωση και για evva ics?
seeker4all Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ερώτηση για επιλογή θυρών εισόδου. Σε μονοκατοικία με υπάρχουσες πόρτες εισόδου αλουμινίου, χωρίς θερμομόνωση και με χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, πρόκειται να γίνει αντικατάσταση τους για την βελτίωση των δύο παραπάνω λόγω. Βελτίωση στη συμβολή θερμομόνωσης της οικίας και αύξηση στο επίπεδο ασφάλειας. Οι επιλογές στο τραπέζι είναι δύο. 1ον Τοποθέτηση θυρών pvc (abs) με πιστοποίηση στην θερμομόνωση και rc2 στην ασφάλεια. 2ον πόρτες ασφαλείας με προδιαγραφές όμως λόγω τις εκθέσεις τους σε ιδιαίτερα έντονες καιρικές συνθήκες όπως χιόνι, βροχές κα. Το budget για εκάστη πόρτα δεν θέλω να υπερβαίνει τα 1.100 ευρώ (με αποξήλωση και τοποθέτηση). Έχει ληφθεί ήδη προσφορά για pvc πόρτες και το ποσό είναι στα όρια των 1.100€ για κάθε πόρτα και ίσως λίγο πιο κάτω. Γνώμες παρακαλώ; Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, seeker4all είπε Ερώτηση για επιλογή θυρών εισόδου. Σε μονοκατοικία με υπάρχουσες πόρτες εισόδου αλουμινίου, χωρίς θερμομόνωση και με χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, πρόκειται να γίνει αντικατάσταση τους για την βελτίωση των δύο παραπάνω λόγω. Βελτίωση στη συμβολή θερμομόνωσης της οικίας και αύξηση στο επίπεδο ασφάλειας. Οι επιλογές στο τραπέζι είναι δύο. 1ον Τοποθέτηση θυρών pvc (abs) με πιστοποίηση στην θερμομόνωση και rc2 στην ασφάλεια. 2ον πόρτες ασφαλείας με προδιαγραφές όμως λόγω τις εκθέσεις τους σε ιδιαίτερα έντονες καιρικές συνθήκες όπως χιόνι, βροχές κα. Το budget για εκάστη πόρτα δεν θέλω να υπερβαίνει τα 1.100 ευρώ (με αποξήλωση και τοποθέτηση). Έχει ληφθεί ήδη προσφορά για pvc πόρτες και το ποσό είναι στα όρια των 1.100€ για κάθε πόρτα και ίσως λίγο πιο κάτω. Γνώμες παρακαλώ; Ευχαριστώ. Εαν τις πιανει καιρος δεν κανουν οι PVC, θες αλουμινιο
seeker4all Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συγκριτικά το pvc παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και καλύτερη θερμική απόδοση σε μερικές περιπτώσεις σε άλλες όχι. Βέβαια θα πρέπει να εξεταστεί η σχέση τιμής χαρακτηριστικών μεταξύ pvc και αλουμινίου. Προσωπικά τείνω προς το pvc με πιστοποιήσεις. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, την περίοδο όπου οι θερμοκρασίες φλερτάρουν με το μηδέν και κάτω, οι πόρτες αλουμινίου 'τρέχουν' νερά από την υγροποίηση. Εσωτερική θερμοκρασία 23 εξωτερική ο με μείον. Σε pvc παράθυρα που υπάρχουν στην οικία δεν παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Εάν κατάλαβα καλά, προτείνεις ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου που να έχουν μόνωση; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από seeker4all
paylidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, seeker4all είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συγκριτικά το pvc παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και καλύτερη θερμική απόδοση σε μερικές περιπτώσεις σε άλλες όχι. Βέβαια θα πρέπει να εξεταστεί η σχέση τιμής χαρακτηριστικών μεταξύ pvc και αλουμινίου. Προσωπικά τείνω προς το pvc με πιστοποιήσεις. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, την περίοδο όπου οι θερμοκρασίες φλερτάρουν με το μηδέν και κάτω, οι πόρτες αλουμινίου 'τρέχουν' νερά από την υγροποίηση. Εσωτερική θερμοκρασία 23 εξωτερική ο με μείον. Σε pvc παράθυρα που υπάρχουν στην οικία δεν παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Εάν κατάλαβα καλά, προτείνεις ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου που να έχουν μόνωση; Ναι επενδυση αλουμινιου με μονωση... Ηθελα και εγω εξωπορτα με επενδυση PVC εκτεθειμενη στο καιρό και με οποιον μαστορα μιλησα ηταν καθετα αρνητικος, 2 μαλιστα μου ειπαν παρτην θα στη βαλουμε αν θες - αλλα δεν θα ισχυει καμια εγγυηση.
JOHNX2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα στην παρεα. Εαν καποιος ενδιαφερε διαθετω προς πωληση εναν απο τους κορυφαιους αφαλους, τον Urban Alps Stealth Key 80 (32-50) διπλης ενεργειας SK1020M3250/5. Ο αφαλος εχει αγοραστει τοποθετηθει και αφαιρεθει επισης απο τον εναν και μοναδικο @mclein². Σε αριστη κατασταση 100% λειτουργικος με τα 5 κλειδια του, το κουτι του, την καρτα του και χωρις κοπη αλλου κλειδιου.
mclein² Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 On 07/09/2023 at 10:44, _Biohazard_ said: Μήπως υπάρχει, ενδέχεται να υπάρξει ενημέρωση και για evva ics? δυσκολο.. On 07/09/2023 at 09:52, Petros Electron said: Ευχαριστούμε πολυ παντα για την αμεση και εγκυρη ενημερωση. Μηπως υπάρχουν φωτογραφίες απο την δοκιμη? (Αν δεν θελεις να τις ανεβάσεις δημοσιά τις δέχομαι και prive) 😉 δυσκολο γιατι υπαρχει απαγορευση On 07/09/2023 at 10:17, m3ltd0wn said: γιατί όμως έτσι; Κατανοητό είναι ως επαγγελματίες να θέλετε να προσφέρετε τα προϊόντα που θεωρείτε αξιόπιστα και να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά από την άλλη η ίδια η εταιρεία δεν θέλει (εκτός αν θέλει αλλά δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει) να στηρίζει το προϊόν της σε νέα δεδομένα; Επίσης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό, πραγματικά! κανενα εργοστασιο δεν μου εδωσε επαρκεις πληροφοριες. τα πειραματα χημειας ξεκινησαν αποτελεσματα μονο των διαρρηκτων & παντα με συμφωνη γνωμη των ιδιοκτητων θα μπορω να δειξω. On 07/09/2023 at 10:31, Doubt said: Εννοείτε απόπειρα διάρρηξης με "υγρό"; Γνωρίζετε τι ακριβώς υγρό είναι; νιτρικο οξυ μαλλον αλλα με καποια προσμιξη ωστε να μπορει να μπει σε συριγγες για ευλογο χρονικο διαστημα. 4 2
tcktcktck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2023 στις 8:57 ΠΜ, mclein² είπε καλημερα σας kaba experT plus (2022+ model) evva 4ks kaba pentacross (2022+ model) abloy protec² & abloy protec² hardened ========== τα παραπανω δεν παραβιαζονται με το οξυ. 99% θα διαβρωθουν & δε θα ειναι λειτουργικοι ΑΛΛΑ παραβίαση δε θα γινει. Κάντε και σε iseo R κάνα πείραμα να μου φύγει η περιέργεια :p Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από tcktcktck
bblov Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ερώτηση για κάποιον που γνωρίζει. Αλλαγή όλης της κλειδαριάς και μας πρότειναν κύλινδρο μάρκας evva με μαγνητικό κλειδι. Σε ερώτηση για difender μας είπαν ότι παντού το ίδιο βάζουνε χωρίς να μας πούνε αν έχει διάφορες το ένα με το άλλο Κόστος λίγο πάνω από 500 με περαστικά Είναι καλή αυτή η κλειδαριά και η τιμή της η όχι; υπόψιν δεν έχω γνώμη πάνω στο θέμα, ευχαριστώ
Petros Electron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, bblov είπε Ερώτηση για κάποιον που γνωρίζει. Αλλαγή όλης της κλειδαριάς και μας πρότειναν κύλινδρο μάρκας evva με μαγνητικό κλειδι. Σε ερώτηση για difender μας είπαν ότι παντού το ίδιο βάζουνε χωρίς να μας πούνε αν έχει διάφορες το ένα με το άλλο Κόστος λίγο πάνω από 500 με περαστικά Είναι καλή αυτή η κλειδαριά και η τιμή της η όχι; υπόψιν δεν έχω γνώμη πάνω στο θέμα, ευχαριστώ Προφανώς θα εννοούν τον Evva mcs με μαγνητικό κλειδι. Κοιτα να δεις αυτος ο κύλινδρος εχει κοντα στα 360 ευρω, απο εκει και περα στα υπόλοιπα 140 που μενουν θα εχουν βαλει ενα defender οικονομικό και μια κλειδαριά?. Να ρωτήσεις ακριβώς τι βάζουν γιατι εχει defender του 20αρικου και του 100αρικου και πανω που καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι το ιδιο πράγμα οπως επισης και δεν αναφερεις αν θα αλλαχθεί και η κλειδαριά. Εκει θα πρεπει να ειναι γραναζωτη, μια καλη ειναι η cisa rev pro. Εγω δεν θα εδινα 500 αν δεν ηξερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι υλικα θα μου βαλουν. 1
bblov Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Προφανώς θα εννοούν τον Evva mcs με μαγνητικό κλειδι. Κοιτα να δεις αυτος ο κύλινδρος εχει κοντα στα 360 ευρω, απο εκει και περα στα υπόλοιπα 140 που μενουν θα εχουν βαλει ενα defender οικονομικό και μια κλειδαριά?. Να ρωτήσεις ακριβώς τι βάζουν γιατι εχει defender του 20αρικου και του 100αρικου και πανω που καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι το ιδιο πράγμα οπως επισης και δεν αναφερεις αν θα αλλαχθεί και η κλειδαριά. Εκει θα πρεπει να ειναι γραναζωτη, μια καλη ειναι η cisa rev pro. Εγω δεν θα εδινα 500 αν δεν ηξερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι υλικα θα μου βαλουν. Ναι και η κλειδαριά θα αλλαχτεί,απλά δεν έχω ιδέα από αυτά.οταν την ρώτησα για difender μου έδειξε κάποια και είπε αυτά θα βάλουμε είναι όλα το ίδιο δεν έχουνε διαφορά όπως οι κύλινδροι.
Petros Electron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bblov είπε Ναι και η κλειδαριά θα αλλαχτεί,απλά δεν έχω ιδέα από αυτά.οταν την ρώτησα για difender μου έδειξε κάποια και είπε αυτά θα βάλουμε είναι όλα το ίδιο δεν έχουνε διαφορά όπως οι κύλινδροι. Να ζητήσεις αναλυτικα να σου πουν τι εχει η προσφορά γιατι οπως καταλαβαίνεις δεν ειναι ολα το ιδιο. Πχ το BKD-250 δεν εχει καμια σχεση με ενα πχ. Securemme. Το οτι βαζουν τον MCS (υπερβολικος κατ'εμε) δεν σημαινει οτι τα αλλα 2 μπορει να ειναι.. οτι να ναι.. Δες γιατι ενα defender με ενα αλλο δεν μπορει να ειναι το ιδιο σε αντοχη παραβιασης. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron 1
bblov Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Να ζητήσεις αναλυτικα να σου πουν τι εχει η προσφορά γιατι οπως καταλαβαίνεις δεν ειναι ολα το ιδιο. Πχ το BKD-250 δεν εχει καμια σχεση με ενα πχ. Securemme. Το οτι βαζουν τον MCS (υπερβολικος κατ'εμε) δεν σημαινει οτι τα αλλα 2 μπορει να ειναι.. οτι να ναι.. Δες γιατι ενα defender με ενα αλλο δεν μπορει να ειναι το ιδιο σε αντοχη παραβιασης. Αα ωραίο βίντεο Άρα αυτή πρότεινε απ'ότι κατάλαβα ένα κύλινδρο υπερβολικό και τα υπόλοιπα φτηνό δουλειά Τι θα προτείνατε εσείς; Σαν ολοκληρωμένη πρόταση; Αυτή μετά μου πρότεινε και τον evva 4ks Για ποιο φτηνός Μήπως αυτός με καλύτερα περιφερειακά είναι ποιο σωστή λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα