Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, m3ltd0wn είπε

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση καθώς πρόσφατα έβαλα το Disec BKD250 Defender Diamond και δεν θέλω να δώσω επιπλέον λεφτά για μαγνητικό και να πετάξω αυτό που έχω.

Αυτή η επέκταση δουλεύει;

https://www.gmka.gr/el/proionta/διακοσμητικα-defender/mg3551-extend-at-8489-8490-detail

και αν ναι, που την βρίσκουμε λιανική;

Αυτό μπαίνει πάνω στο υπάρχον defender?

Προσφέρει κάτι; Και πόσο πάει περίπου;

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξέρω ιταλικά αλλά το anti-acido φαντάζομαι πως όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει. 

Όποιος καταλαβαίνει ιταλικά ας μας πει ποιο μοντέλο είναι. 

Δημοσ.
5 hours ago, n_kout said:

υπαρχουν κιλυνδροι πιο ανθεκτικοι σε οξυ? με την εννοια οτι θα λιωσουν ολα κ δεν θα γυρνανε για να ανοιξουν

οχι αλλα παρατηρω οτι το ατσαλι παραμενει αθικτο...

4 hours ago, m3ltd0wn said:

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση καθώς πρόσφατα έβαλα το Disec BKD250 Defender Diamond και δεν θέλω να δώσω επιπλέον λεφτά για μαγνητικό και να πετάξω αυτό που έχω.

Αυτή η επέκταση δουλεύει;

https://www.gmka.gr/el/proionta/διακοσμητικα-defender/mg3551-extend-at-8489-8490-detail

και αν ναι, που την βρίσκουμε λιανική;

ναι δουλευει.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Doubt said:

Αυτό μπαίνει πάνω στο υπάρχον defender?

Προσφέρει κάτι; Και πόσο πάει περίπου;

ουσιαστικα κρατας monolito / bkd250 / bks χωρις τη ροζετα και βαζεις αυτο το μαγνητικο σκελος !

7 hours ago, johnieXoX said:

δύσκολο σε φάση, δεν μπαίνει το mag3g σε πόρτα του σιάμου, οπότε το ξεχνάς

ή δύσκολο σε φάση, είναι ασύμφορο να μπει λόγω πολλή δουλειάς, αλλά μπαίνει;

νομιζω ασυμφορο. ολα γινονται αλλα πιστευω θα υπαρχει μεγαλη φασαρια για να γινει η σωστη μετατροπη.

επισης προς το παρον δεν υπαρχει (και να το εχω υποψιν μου) κρουσμα με οξυ σε πορτα του σιαμου...

θεωρω οτι δυσκολα θα υπαρξει - εστω συντομα - μιας κ αφενως οι εργοταξιακες πορτες ειναι 90% των διαρρηξεων κ φτασαμε στο υπολοιπο 10% να χρειαζονται οξυ ή μωρομαντηλα ή αλουμινοχαρτα και εργαλεια για ειδικους κυλινδρους

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mclein² είπε

οχι αλλα παρατηρω οτι το ατσαλι παραμενει αθικτο...

ναι δουλευει.

Κατ αρχην ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που προσφέρεις σε όλους μας. Σχετικά με αυτό με το ατσάλι που είπες...

Έχω τον abloy protec 2 χρόνια αρκετά. Είχα διαλέξει την ατσάλινη έκδοση (χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγo τότε). Τεχνικές λεπτομέρειες παραπάνω δεν ξέρω (δηλαδή αν είναι όλα ατσάλι ή κάποιο μέρος).

Από την εμπειρία σου με τον συγκεκριμένο θεωρείς ότι προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν άλλο (μη "ατσάλινο") κυλίνδρο;  στο θέμα οξύ πάντα.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
Δημοσ.

Λέει ότι το οξυ καταστρέφει τα ελατήρια και τα έμβολα της κλειδαριάς. Όπως λέει και ο mclein δεν φαίνεται να τρυπάει το ατσάλι. Οπότε λογικά οποιαδήποτε μαγνητικό θα προστατεύει (έχουν ήδη ατσάλινη πλάκα που κλείνει την τρύπα όλα τα μαγνητικά για προστασία από το τρύπημα, θα πρεπει να την τρυπησουν για να ρίξουν οξυ).

FB_IMG_1693341289386.jpg

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, jimis_vts said:

@mclein² , σε τι περιοχές είναι τα κρούσματα?? Είναι στόχοι με κάτι αξιόλογο μέσα ή το βλέπεις γενικά?? Και πόσο πάει η προσθήκη για το bkd250??

αφενως το diamond δε σωζει - αφετερου τα κρουσματα ειχαν χρημα μεσα.

18 hours ago, dtzgr said:

Και αυτό γίνεται άμεσα και χωρίς τρύπημα ή άλλο θόρυβο (πχ χτυπήματα κλπ); 

η αποψη μου ειναι :

συριγγα με οξυ -> αναμονη 15 ~ 25 λεπτα (με παραμονη ή οχι στο χωρο) -> τρυπημα με 3.5αρι τρυπανι ως το ροτορα -> ανοιγμα. γενικα θα τη λεγαμε εντελως αθορυβη τη διαδικασια.

μετα το περας αυτης της διαδικασιας ο κυλινδρος ειναι 100% αχρηστος κ κολλημενος & συνηθως και η κλειδαρια.

δυστυχως καποιοι εφτασαν μεχρι αλλαγη πορτας.

9 hours ago, m3ltd0wn said:

Κατ αρχην ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που προσφέρεις σε όλους μας. Σχετικά με αυτό με το ατσάλι που είπες...

Έχω τον abloy protec 2 χρόνια αρκετά. Είχα διαλέξει την ατσάλινη έκδοση (χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγo τότε). Τεχνικές λεπτομέρειες παραπάνω δεν ξέρω (δηλαδή αν είναι όλα ατσάλι ή κάποιο μέρος).

Από την εμπειρία σου με τον συγκεκριμένο θεωρείς ότι προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν άλλο (μη "ατσάλινο") κυλίνδρο;  στο θέμα οξύ πάντα.

γενικα κρουσμα σε abloy δεν υπαρχει και αμφιβαλω οτι θα υπαρξει.

οι ανθρωποι που ρισκαρουν τα χερια τους - γιατι μιλαμε για σουπερ διαβρωτικο & αρκετα γρηγορο - δε νομιζω οτι δεν ξερουν τι κανουν & που χτυπανε. 

προς το παρον εχουμε 4 τρυπημενους αμπλοι μεσα σε 2.5 χρονια οποτε το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι προκειται για κατι αρκετα δυσκολο.

10 hours ago, jimis_vts said:

@mclein² , σε τι περιοχές είναι τα κρούσματα?? Είναι στόχοι με κάτι αξιόλογο μέσα ή το βλέπεις γενικά?? Και πόσο πάει η προσθήκη για το bkd250??

αθηνα.

απο κατω πατησια μεχρι το γαλατσι ξεκινησε και εξαπλωνεται.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.Με Axi Home 3D είμαι καλυμμένος σε γενικές γραμμές απο απόπειρες παραβίασης είτε με οξύ είτε με τους υπόλοιπους τρόπους;;;;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Daren7
Δημοσ.

Για έχεις προστασία από παραβιάσεις με οξύ η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει μαγνητικό defender ή κάτι άλλο που να εμποδίζει την είσοδο οξέος, διαφορετικά μόνο αν έχει ήδη γίνει προσπάθεια σε ίδιο αφαλό  υπάρχει σίγουρη απάντηση

Δημοσ.
1 hour ago, Daren7 said:

Καλημέρα σε όλους.Με Axi Home 3D είμαι καλυμμένος σε γενικές γραμμές απο απόπειρες παραβίασης είτε με οξύ είτε με τους υπόλοιπους τρόπους;;;;

Ευχαριστώ

με axi home δεν εισαι για τιποτα καλυμενος.

ο κυλινδρος της βασετ κολλαει απο μονος του κ ειναι για τα σκουπιδια, φαντασου με προσπαθειες διαρρηξης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οι παρακάτω κλειδαριές θεωρούνται ασφαλής πλέον?
Βρήκα μια παρόμοια εικόνα με την κλειδαριά που έχω, είναι σε βαριά πόρτα με το πλακέ κλειδί (προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο να το αντιγράψει κανείς με φωτογραφία)

image.png.5925cf135755f71963e3e5db0513da0b.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis1_ είπε

Καλησπέρα,

Βρήκα μια παρόμοια εικόνα με την κλειδαριά που έχω, είναι σε βαριά πόρτα με το πλακέ κλειδί (προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο να το αντιγράψει κανείς με φωτογραφία)

image.png.5925cf135755f71963e3e5db0513da0b.png

Θα απαντήσουν και οι ειδικοί αλλά 99,999% εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι ασφαλείς οι συγκεκριμένου τύπου κλειδαριές.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis1_ είπε

Καλησπέρα,

Άλλαξε τη χθές

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mclein² είπε

με axi home δεν εισαι για τιποτα καλυμενος.

ο κυλινδρος της βασετ κολλαει απο μονος του κ ειναι για τα σκουπιδια, φαντασου με προσπαθειες διαρρηξης.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.....Ούτε η Maxi Lock είναι καλή;; Κανένα καλό μαγνητικό defender που να κουμπώνει σε axi home 3d ή maxi lock ξέρουμε;;

Επεξ/σία από Daren7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...