Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

είτε -> R90 δικο του προφιλ

ειτε -> F9 προφιλ του συλλογου που ανηκει

Επειδή είμαι άσχετος τι εννοείς με δικό του προφίλ ή του συλλόγου που ανήκει? Μιλάς για Ιseo σωστά?

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοει οτι ο κλειδαράς αυτος εχει δικο του προφιλ που σημαινει οτι μονο αυτος μπορει να κανει αντίγραφα κλειδιών για τον συγκεκριμένο κύλινδρο (και κάνεις αλλος) και στην 2η περιπτωση το προφιλ ανήκει στον σύλλογο (κλειδαράδων) οπου κάποιοι εξουσιοδοτημένοι εχουν τις μηχανες και τα ακοπα κλειδιά για να κανουν τα αντίγραφα. Στα 130 ευρω που σου ζητάνε μπορείς να βαλεις ειτε τον

1) Εvva ICS
2) Kaba ExperT plus
3) AGB scudo DCK
4) Αν πας λιγο παραπάνω και συνεργάζεται και η κλειδαριά σου τον Abloy protec2 που θεωρειται απο τους ΤΟΠ αυτη την στιγμή.

Ολοι ειναι ανώτεροι κύλινδροι, εκτος αν σε ενδιαφέρει να βγαλεις παραπάνω αντίγραφα κλειδιων γιατι πχ στον scudo βγαίνουν μονο στο εργοστάσιο στην Ιταλια και εχει ενα 60αρι το κλειδι, δεν συμφέρει.

Δημοσ.

Μου προτείνανε και αυτόν. EVVA 4KS. Αξίζουν τα παραπάνω σε αυτή την περίπτωση? Και για τοποθέτηση αν δεν τον έχει ο κλειδαράς της γειτονιάς μου, απλά ψάχνω online μαγαζί που να κάνει και τοποθέτηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτος αξιζει ναι, ανάλογα στην τιμη που τον βρίσκεις.
Πολλοί κλειδαράδες δεν χρεώνουν για την αντικατάσταση (εφόσον αγοράζεις τον κύλινδρο απο αυτούς) αλλα αν ο συγκεκριμένος σε χρεώνει μπορεις να τον αλλάξεις μονος σου, ειναι πολυ εύκολο μια βιδα ειναι συνήθως εγω τον εχω αλλάξει αρκετές φόρες καθότι κάθε 3-5 χρονιά τον αναβαθμίζω.

Παντως μην τον καθυστερείς αλλαξε τον Securemme που εχεις γιατι εχει πολλά κρούσματα. Ακομα και εναν AGB 9000 να βαλεις θα εισαι πολυ ποιο ασφαλης απο το να αφησεις αυτον.
Και εμενα αυτον μου ειχαν βαλει στην πόρτα οταν την πηρα και τον άλλαξα τις πρώτες 3 μερες με εναν DCK.

Αργοτερα τον αλλαξα και αυτον με τον Abloy protec2 οταν στην 5ετια αλλαξα και προληπτικά την κλειδαριά και με ποιο καλη αλλα και να αποκλείσω το κυνδυνο μελλοντικού μπλοκαρίσματος αυτης. Και οχι γιατι ο DCK δεν ειναι καλος, απλα ο Abloy p2 ειναι ακομα καλύτερος.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Και αυτος αξιζει ναι, ανάλογα στην τιμη που τον βρίσκεις.
Πολλοί κλειδαράδες δεν χρεώνουν για την αντικατάσταση (εφόσον αγοράζεις τον κύλινδρο απο αυτούς) αλλα αν ο συγκεκριμένος σε χρεώνει μπορεις να τον αλλάξεις μονος σου, ειναι πολυ εύκολο μια βιδα ειναι συνήθως εγω τον εχω αλλάξει αρκετές φόρες καθότι κάθε 3-5 χρονιά τον αναβαθμίζω.

Παντως μην τον καθυστερείς αλλαξε τον Securemme που εχεις γιατι εχει πολλά κρούσματα. Ακομα και εναν AGB 9000 να βαλεις θα εισαι πολυ ποιο ασφαλης απο το να αφησεις αυτον.
Και εμενα αυτον μου ειχαν βαλει στην πόρτα οταν την πηρα και τον άλλαξα τις πρώτες 3 μερες με εναν DCK.

Αργοτερα τον αλλαξα και αυτον με τον Abloy protec2 οταν στην 5ετια αλλαξα και προληπτικά την κλειδαριά και με ποιο καλη αλλα και να αποκλείσω το κυνδυνο μελλοντικού μπλοκαρίσματος αυτης. Και οχι γιατι ο DCK δεν ειναι καλος, απλα ο Abloy p2 ειναι ακομα καλύτερος.

Tον βρίσκω γύρω στα 175€. Το θέμα είναι αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά από τον Abloy να τα δώσω. Αλλιώς πάω στον Abloy.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Theodore Kaskanis είπε

Tον βρίσκω γύρω στα 175€. Το θέμα είναι αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά από τον Abloy να τα δώσω. Αλλιώς πάω στον Abloy.

Εγώ θα "έκλεινα" περισσότερο στον Abloy p2 κάπου στα ιδια λεφτά βγαίνει, αλλά ας μας πει και μια γνώμη ο @mclein² που ειναι και ο "ειδικός" του νήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα νοίκιασα διαμέρισμα και μάζευα τα κλειδιά από άλλα διαμερίσματα. Κλειδαριά με κλειδί χρηματοκιβωτίου  Securemme. Υπάρχει κάποιο σετ κυλίνδρου για αυτή την κλειδαριά ή χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς?  ή αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας  δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ!

IMG-051e78b2801c7d77d772945a4d2b2402-V.jpg

IMG-98f4ef262441d9ee5a266e62a028d291-V.jpg

IMG-272c0ad47ef0748e8a95ca1e7b61c65d-V.jpg

IMG-a7607306e7df7cff9bcaaa5ea5303265-V.jpg

Επεξ/σία από marosa
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα στο παρόν μιας και δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το τοπικ. 

Προχτές μπήκαν ληστές στη πολυκατοικία. Ευτυχώς δεν άνοιξαν κανέναν και μάλιστα η αστυνομία τους έπιασε επάνω στο συμβάν. 

Πήγα σήμερα σε έναν κλειδαρά και του έδειξα το κλειδί μου και τον ρώτησα κατά πόσο εύκολα "ανοίγει" και μου λέει ούτε εύκολα, ούτε αρκετά δύσκολα.

Έχω μια κλειδαριά Dierre. Αυτός μου πρότεινε να μου βάλει την Cisa Tekno Pro (https://key-safe.gr/kulindroi/kulindroi-asfaleias/kulindros-asfaleias-cisa-astral-tekno-pro-me-break-secure-1338)

Δε μου φαίνεται κάτι το εντυπωσιακό μιας και του ζήτησα κάτι αρκετά καλό. 

Βρήκα αυτές τις δύο:

https://www.lockitnow.gr/evva-mcs-security-cylinder.html

https://www.lockitnow.gr/cisa-security-cylinder-rs3-s.html

Είναι υπερβολή;

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι αυτό θα μείνω για άλλα 3 χρόνια και μετά θα φύγω (είμαι με ενοίκιο αλλά θα την πάρω μαζί την κλειδαριά αν είναι αρκετά καλή).

Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, marosa είπε

Υπάρχει κάποιο σετ κυλίνδρου για αυτή την κλειδαριά ή χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς?  ή αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας  δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, ναι υπάρχει σετ. Θα σου πει προτάσεις ο "ειδικός". Αφαίρεσε την φώτο που έχεις το κλειδί για λόγους ασφάλειας. Πληροφοριακα μπορεις να βαλεις και omega plus και να την παρεις μαζι σου οταν θα φυγεις και να βαλεις πισω την παλια. Αλλιώς συνεννοείσαι με τον ιδιοκτήτη και βάζεις μια με κύλινδρο και defender και οταν φυγεις αλλάζεις τον κύλινδρο με εναν φθηνότερο. Και στις 2 περιπτώσεις η κλειδαριά αλλάζετε.

50 λεπτά πριν, cris41 είπε

Είναι υπερβολή;

Ναι για εμενα ειναι. Γιατι να δωσεις 370 ευρω οταν μπορεις και με 150 να κανεις την δουλεια σου εξισου καλα?. Εκτος αν μεσα στο σπιτι εχεις κατι το πολύ ακριβό.. Εσυ το ξέρεις αυτο. Αν δεις λιγο στις προηγούμενες σελίδες εχουν γραφτεί πολλάκις οι καλοι κύλινδροι. Διαλέγεις εναν απο αυτούς και προχωράς.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλησπέρα, ναι υπάρχει σετ. Θα σου πει προτάσεις ο "ειδικός". Αφαίρεσε την φώτο που έχεις το κλειδί για λόγους ασφάλειας.

Ναι για εμενα ειναι. Γιατι να δωσεις 370 ευρω οταν μπορεις και με 150 να κανεις την δουλεια σου εξισου καλα?. Εκτος αν μεσα στο σπιτι εχεις κατι το πολύ ακριβό.. Εσυ το ξέρεις αυτο. Αν δεις λιγο στις προηγούμενες σελίδες εχουν γραφτεί πολλάκις οι καλοι κύλινδροι. Διαλέγεις εναν απο αυτούς και προχωράς.

Ναι τους είδα και αυτούς που έχεις αναφέρει. Όχι δεν έχω κάτι τόσο ακριβό από φόβο ίσως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, cris41 είπε

Ναι τους είδα και αυτούς που έχεις αναφέρει. Όχι δεν έχω κάτι τόσο ακριβό από φόβο ίσως. 

Ακομα και εναν AGB 9000 να έβαζες εισαι πανω απο τον μεσο ορο για την παραβίαση. Βεβαια για να ειναι ολοκληρωμένο το σετ παίζει ρόλο και το defender αλλα και η κλειδαρια (αν εχει καταπέλτη μονο η διπλό).
Οποτε μια πρόταση ειναι

1) Abloy protec2 (αν συνεργάζεται με την κλειδαριά σου).
2) EVVA 4KS
3) EVVA ICS
4) Kaba ExperT plus
5) Winkhaus N-TRA
6) AGB SCUDO DCK
7) THIRARD COBRA M+A (θέλει πιθανόν κατάλληλο defender)
8.) Dom Diamant (θέλει πιθανόν κατάλληλο defender)
9) Dom IX TWIDO

Με κάποιον απο αυτούς εισαι πιστεύω σε πολυ καλο επιπεδο ασφάλειας.
Περίμενε μηπως καποιος εχει να προτείνει και κάποιον αλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, chocorello είπε

Γνωρίζει κανείς εάν ο abloy protec2 συνεργάζεται καλά με κλειδαριά mul-t-lock los;

ναι, ειναι μια χαρα.

10 ώρες πριν, cris41 είπε

Καλησπέρα και από εμένα στο παρόν μιας και δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το τοπικ. 

Προχτές μπήκαν ληστές στη πολυκατοικία. Ευτυχώς δεν άνοιξαν κανέναν και μάλιστα η αστυνομία τους έπιασε επάνω στο συμβάν. 

Πήγα σήμερα σε έναν κλειδαρά και του έδειξα το κλειδί μου και τον ρώτησα κατά πόσο εύκολα "ανοίγει" και μου λέει ούτε εύκολα, ούτε αρκετά δύσκολα.

Έχω μια κλειδαριά Dierre.

εχεις κλειδαριά dierre ή πόρτα dierre ?

11 ώρες πριν, marosa είπε

Πρόσφατα νοίκιασα διαμέρισμα και μάζευα τα κλειδιά από άλλα διαμερίσματα. Κλειδαριά με κλειδί χρηματοκιβωτίου  Securemme. Υπάρχει κάποιο σετ κυλίνδρου για αυτή την κλειδαριά ή χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς?  ή αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας  δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ!

μετα απο 10+ χρονια χρησης της κλειδαριας ΜΗΝ την μετατρεψεις σε κυλινδρου (γινεται με το κιτ της σεκιουρεμ).

καλυτερα πληρωσε μια αναβαθμιση που μπορεις & ταυτοχρονα σου χρειαζεται.

12 ώρες πριν, Theodore Kaskanis είπε

175€ βρισκεις 4ks ΑΛΛΑ

1. χωρις καπελα για ευκολο πιασιμο κ πιστεψε με το κλειδι εχει πολυ μικρο κεφαλι...

2. με 3 και οχι 5 κλειδια που δινει ο R90..

3. δεν υπαρχει συγκριση με abloy οπου και σε hardened εκδοση με 5 κλειδια + 5 καπελα θα βγει 150 ~ 160 ευρω γιατι δεν ειναι το ιδιο απλος στη χρηση.

16 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Ο R90 (Βριλήσσια) θεωρείται καλή επιλογή;

νορμαλ

14 ώρες πριν, Theodore Kaskanis είπε

Επειδή είμαι άσχετος τι εννοείς με δικό του προφίλ ή του συλλόγου που ανήκει? Μιλάς για Ιseo σωστά?

γι'αυτα που σου προτεινε μιλαμε κ αφου ειπε για δικο του προφιλ που μονο αυτος βγαζει κλειδια :

ειτε R90 κλειστο δικο του ΚΑΙ ΟΧΙ το γερμανικο προφιλ - ειτε F9 που ειναι ο "πατενταρισμενος" κυλινδρος που προτεινε ο ΣΑΕΚ ως επιλογη για οσους ανηκουν εκει.

Επεξ/σία από mclein²
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...