Alejandro Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Και αφρό να βάλει, αν είναι σωστά τα μέτρα και δεν έχει τεράστια κενά, πάλι μια χαρά είναι. 1
Shadowjump Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε και εμένα η ώρα μου για νέα πόρτα. Ποια μπορώ να βάλω η οποία να έχει και ηλεκτρονική κλειδαριά? Π.χ. Δακτυλικο και number pad? Μόνο μια artist mt1 έχω βρει. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από Shadowjump
Ins0mniakias Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 20/4/2023 στις 6:58 ΜΜ, Sebu είπε Εναλλακτικα ειχαμε βαλει στο χωριο στην αλουμινιου μια κλειδαρια η οποια δεν ηταν μαχαιρωτη 3 σημειων αλλα οταν κλειδωνε ηταν σαν συρταρωτη, εσερνε 4 πυρους και τους θηλυκωνε στο κασελικι οποτε μαζι με τη γλωσσα της κλειδαριας ειχες 5 σταθερα αμπαρωμενα σημεια απο τη μερια κλειδωματος. Συν τους στατικους πυρους που θηλυκωνουν απο την αλλη οπως κλεινει η πορτα στην κασα. Για αυτούς τους στατικούς πύρους έχεις λεπτομέρειες/φωτογραφίες; Ιδιοκατασκευές (πώς); Αν έτοιμοι, αγοραστοί....κάποιο link; 1
cpavlidi Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Χρειάζομαι την βοήθεια σας....σκάλισα την πόρτα μου και ξήλωσα να δω τι defender έχω. Δεν έγραφε τίποτα αλλά έβγαλα φωτογραφίες. Μπορείτε να μου πείτε από τις φώτο όσοι και αν ξέρετε, τι defender έχω; Σίγουρα δεν είναι καινούργιο το έχω πάνω από 5 χρόνια και πιο πολύ ίσως....ευχαριστώ
thodoris1985 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, cpavlidi said: Χρειάζομαι την βοήθεια σας....σκάλισα την πόρτα μου και ξήλωσα να δω τι defender έχω. Δεν έγραφε τίποτα αλλά έβγαλα φωτογραφίες. Μπορείτε να μου πείτε από τις φώτο όσοι και αν ξέρετε, τι defender έχω; Σίγουρα δεν είναι καινούργιο το έχω πάνω από 5 χρόνια και πιο πολύ ίσως....ευχαριστώ Να υποθέσω ότι αυτό σου είχαν βάλει αρχικά στην πόρτα, σωστά; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από thodoris1985
mclein² Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, cpavlidi είπε Χρειάζομαι την βοήθεια σας....σκάλισα την πόρτα μου και ξήλωσα να δω τι defender έχω. Δεν έγραφε τίποτα αλλά έβγαλα φωτογραφίες. Μπορείτε να μου πείτε από τις φώτο όσοι και αν ξέρετε, τι defender έχω; Σίγουρα δεν είναι καινούργιο το έχω πάνω από 5 χρόνια και πιο πολύ ίσως....ευχαριστώ disec monolito rok (bd200) 1
thodoris1985 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, cpavlidi said: ναι αρχικά αυτό είχαν βάλει γράψε λάθος σε αυτό που σου είπα πριν και άκου τον @mclein² είδα το εξωτερικό περίβλημα που κρατάς στο χέρι μαζί με το defender διαφέρει, και εβγαλα λάθος συμπέρασμα (απλά κράταγες μόνο το κάλυμμα) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από thodoris1985
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Ins0mniakias είπε Για αυτούς τους στατικούς πύρους έχεις λεπτομέρειες/φωτογραφίες; Ιδιοκατασκευές (πώς); Αν έτοιμοι, αγοραστοί....κάποιο link; Μια λύση είναι σαν αυτη (δεν κανω διαφημιση απλα δειχνω το προιον) https://www.xristoueshop.gr/systhmata-aloyminioy/asfaleies-kleidaries/anoigomena/asfaleia-cal-antik-europa-camera-mentes.html https://www.e-metalshop.gr/aloyminia/e3arthmata-aloyminioy/anoigomeno/asfaleia-anoigomenoy/asfaleia-anoigomenwn-gia-thn-pleyra-twn-mentesedwn-cal-18 Η αλλη ειναι σαν τους στατικους πυρους που εχουν οι πορτες ασφαλειας απο τη μια μερια (απο τη μερια που δεν κλειδωνει) που θηλυκωνουν μεσα στο κουφωμα σε ετοιμες τρυπες. Υπαρχουν τετοιοι πυροι (εξωγμωματα/"βυζακια"/καρφια) που βιδωνουν στην πορτα στην αντιθετη μερια απο αυτη της κλειδαριας (οπως και τα προιοντα που εβαλα νωριτερα) και επι του κουφωματος ανοιγεις ισαριθμες τρυπες ωστε να θηλυκωνουν οταν κλεινει η πορτα. Αυτα δεν μπορω να τα βρω τωρα ως ετοιμο προιον για να βαλω λινκ. 1
Ins0mniakias Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Sebu είπε Μια λύση είναι σαν αυτη (δεν κανω διαφημιση απλα δειχνω το προιον) https://www.xristoueshop.gr/systhmata-aloyminioy/asfaleies-kleidaries/anoigomena/asfaleia-cal-antik-europa-camera-mentes.html https://www.e-metalshop.gr/aloyminia/e3arthmata-aloyminioy/anoigomeno/asfaleia-anoigomenoy/asfaleia-anoigomenwn-gia-thn-pleyra-twn-mentesedwn-cal-18 Η αλλη ειναι σαν τους στατικους πυρους που εχουν οι πορτες ασφαλειας απο τη μια μερια (απο τη μερια που δεν κλειδωνει) που θηλυκωνουν μεσα στο κουφωμα σε ετοιμες τρυπες. Υπαρχουν τετοιοι πυροι (εξωγμωματα/"βυζακια"/καρφια) που βιδωνουν στην πορτα στην αντιθετη μερια απο αυτη της κλειδαριας (οπως και τα προιοντα που εβαλα νωριτερα) και επι του κουφωματος ανοιγεις ισαριθμες τρυπες ωστε να θηλυκωνουν οταν κλεινει η πορτα. Αυτα δεν μπορω να τα βρω τωρα ως ετοιμο προιον για να βαλω λινκ. Τα πρώτα τα έχω δει κι εγώ παλιότερα, για πύργους στο στυλ των πορτών ασφαλείας δεν έχω δει κάτι σε έτοιμο προϊόν και για αυτό κυρίως ρώτησα, να δω αν πήρες κάτι έτοιμο ή ήταν ιδιοκατασκευη. Αν το θυμηθείς και μπορέσεις να ανεβάσεις κάποια φωτό όταν θα είσαι εκεί;
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 31 λεπτά πριν, Ins0mniakias είπε Τα πρώτα τα έχω δει κι εγώ παλιότερα, για πύργους στο στυλ των πορτών ασφαλείας δεν έχω δει κάτι σε έτοιμο προϊόν και για αυτό κυρίως ρώτησα, να δω αν πήρες κάτι έτοιμο ή ήταν ιδιοκατασκευη. Αν το θυμηθείς και μπορέσεις να ανεβάσεις κάποια φωτό όταν θα είσαι εκεί; Το είχε έτοιμο το συγκεκριμένο η πόρτα αλουμινίου στο χωριό, δύσκολο να πάω τώρα 😋 Τα πρώτα είναι πιο άμεση plug and play λύση απλά θέλουν μέτρημα από οσο θυμάμαι γιατί έχει δύο επιλογές πλάτους/πάχους και θέλει καλό μέτρημα και τρύπημα και να ανοίγει και καλά η πόρτα (τουλάχιστον 100-110 μοίρες να μπορείς να δουλέψεις άνετα αλλιώς πρέπει να βγει η πόρτα από τους μεντεσέδες για να γίνει άνετα δουλειά).
Nikos-81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλημέρα παιδιά!! Με κάποιες ώρες καθυστέρηση, αλλά σήμερα βρήκα χρόνο και συνδέθηκα... Χρόνια πολλά στους Γιώργους και Θωμάδες, και ιδίως στον: "Τι Θεός; Ημίθεος και βάλε" [Χάρρυ Κλυνν]mclein²!!! Χρόνια πολλά mclein² με υγεία και ευτυχία!!! 1
cpavlidi Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έβγαλα φώτο τον πόρτα από μέσα και έχω 2 ερωτήσεις. 1)Τι θα μπορούσα να κάνω για να την ενισχύσω δομικά δηλαδή να μην είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στα ΄δοκάρια΄ ; 2)Οπως βλέπετε πάνω και κάτω έχει έναν πίρο, ενώ υπάρχει εγκατάσταση για 2 πίρους αλλά τσιγκουνεύτηκαν τον 1 πίρο λογικά. Που μπορώ να αγοράσω ΄διπλό πίρο' ; Πως λέγεται αυτό το εξάρτημα; Ευχαριστώ και πάλι.... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από cpavlidi
Petros Electron Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2023 στις 1:20 ΜΜ, cpavlidi είπε 1)Τι θα μπορούσα να κάνω για να την ενισχύσω δομικά δηλαδή να μην είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στα ΄δοκάρια΄ ; 2)Οπως βλέπετε πάνω και κάτω έχει έναν πίρο, ενώ υπάρχει εγκατάσταση για 2 πίρους αλλά τσιγκουνεύτηκαν τον 1 πίρο λογικά. Που μπορώ να αγοράσω ΄διπλό πίρο' ; Πως λέγεται αυτό το εξάρτημα; 1) Την ιδια απορια ειχα και εγω για την δικια μου. Εμενα έχει μικροτέρα κενα. Ισως αν εκοβες λαμαρίνες διαμορφωμενες στρατζαρισμενες ωστε να κλείνουν τα κενα.Αλλα και παλι το προβλημα θα ειναι για το πως θα τις στηρίξεις. Επειδη η λαμαρίνα ειναι λεπτη 0,8~1,0 δεν μπορεις να βαλεις ηλεκτο-συγκοληση γιατι θα τρυπησει. Οι πορταδες τα ενωνουν με ηλεκτροποντα. Μονο ισως με λοξες λαμαρινοβιδες να τις έπιανες στις γωνίες. 2) Δεν θα βρεις στην αγορα. Εκτος αν πας σε εργ/σιο κατασκευής πόρτων και σου δώσουν αυτοι. Αλλα και παλι πρεπει να ξερεις πως να τα βαλεις γιατι αν δεν τα βάλεις καλα μπορει να μπλοκάρεις την πορτα και να μην ανοιγει μετα. Εγω πχ που έψαχνα κλειδαρά να βαλω μια 2η κλειδαριά δεν αναλαμβάνει κανεις για τον ιδιο λόγο.. Ποσο να αλλάξει τους πίρους απο μονο σε 2πλο.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από Petros Electron
makevius Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλημέρα , σε προσφορά για πόρτα ασφαλειάς GD μου δίνουν στη τιμή r7 κύλινδρο και defender (δε ξέρω πιο). Για rsr3s πάει +200 , αξίζει ή να τη πάρω έτσι με r7 και να το αλλάξω μόνος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα