mclein² Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε @mclein² Καλημέρα και καλο μήνα. Ο AGB Scudo DCK θεωρείτε ακόμα ασφαλής?. Θελω να τον προτείνω σε φίλο που θελει να αλλάξει κύλινδρο, περιοχη Καλλιθέα Αττικής. Αν υπαρχει και κατι καλύτερο σε αυτα τα λεφτα η με λιγο παραπανω ευπρόσδεκτο. Ευχαριστω! kaba experT νεο προφιλ 2022 ~ 2023 1
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mclein² είπε kaba experT νεο προφιλ 2022 ~ 2023 Ευχαριστω!. Πως θα καταλαβουμε ομως αν ειναι το νεο προφίλ και οχι το παλαιό?. Πχ βλέπω εναν που εχει και το "plus" kaba experT plus. Ειναι αυτος με το νεο προφιλ η ειναι ο παλι ο σκετος?🤔 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Ευχαριστω!. Πως θα καταλαβουμε ομως αν ειναι το νεο προφίλ και οχι το παλαιό?. Πχ βλέπω εναν που εχει και το "plus" kaba experT plus. Ειναι αυτος με το νεο προφιλ η ειναι ο παλι ο σκετος?🤔 ο νεος εχει το κεφαλι του κλειδιου που βλεπεις, ο παλιος εχει στρογγυλο κεφαλι 2 2
Alejandro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, mclein² είπε kaba experT νεο προφιλ 2022 ~ 2023 O DCK είναι ακόμα ΟΚ ή όχι;
Sebu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ισως προτεινει κατι διαφορετικο ισαξιο σε ασφαλεια και κοστος κτησης αλλα να υπαρχει ποικιλια/κατι διαφορετικο για την περιοχη. Μηπως εχει πολυφορεθει ο Scudo και θελει ο Γιωργος να διαφοροποιησει την κατασταση. 2
_2fast Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Διαβαζοντας το thread καταλήγω στον κύλινδρο Abloy Protec 2 σε συνδυασμό με το defender BD200 ως μια καλή λύση για ποσά μέχρι 200€. Δεν ξερω ομως αν θα ταιριάζει το defender σε πόρτα τέτοιου τύπου (αλουμινίου με pvc), γνωριζει κανείς; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από _2fast
mclein² Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, _2fast είπε Διαβαζοντας το thread καταλήγω στον κύλινδρο Abloy Protec 2 σε συνδυασμό με το defender BD200 ως μια καλή λύση για ποσά μέχρι 200€. Δεν ξερω ομως αν θα ταιριάζει το defender σε πόρτα τέτοιου τύπου (αλουμινίου με pvc), γνωριζει κανείς; βαλε μια πολλαπλων σημειων & εναν κυλινδρο τυπου agb 9000 ή cisa astral s
Herald Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2022 στις 4:07 ΜΜ, mclein² είπε με ενοχλει μονο η φαση : 1. δε ρωταω ποσο κοστολογειται η ταδε υπηρεσια 2. εφοσον στην ελλαδα λειτουργει το παζαρι και μετα τη γιορτη, θα μπορουσε να πει "αδερφε ειμαι ανεργος, μπορεις να κοψεις κατι ; " και αφου εχουμε γνωριστει ξερεις οτι μπορει να το κερναγα... και μονο που με καλουν απο την αλλη ακρη της χωρας για να ρωτησουν ή αν μπορω να βοηθησω τηλεφωνικα / ιντερνετικα θεωρω οτι εχω κερδισει το πρωτο στοιχημα που ειναι το "κανω καλα τη δουλεια μου"....και ακολουθει το τεραστιο "διατηρω την ιδια ποιοτητα & συνεπεια" για οσο με αφησει ο θεουλης οποτε αφου γκρινιαξα στον εαυτο μου ειπα να το ποσταρω μηπως και γλιτωσουμε τα κακως κειμενα στο μελλον... Spoiler Παλιό το πόστ,, αλλά είδα τώρα το google comment και μου έκανε εντύπωση. Στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία ότι -- αφού σε πήρε 5 δευτερόλεπτα, θα μου πάρεις και λιγότερα χρήματα. Πουθενά αλλού δεν στέκει κάτι τέτοιο. Σκέψου να πας το αμάξι στο συνεργείο, ο ένας στο διορθώνει σε 5 μέρες και ο άλλος σε 1 μήνα - ποιόν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις περισσότερα; Δεν υπάρχουμε σαν λαός, το έχουμε χάσει. Θέλουμε να δίνουμε λιγότερα χρήματα σε αυτόν που ξέρει καλά την δουλειά του και την κάνει άμεσα,, τρελοκομείο Σε MRM29, πλέον οι μαγνήτες κλείνουν μόνο με το μαγνητικό κλειδί. Δηλαδή αν τους γυρίσω με το χέρι, τις περισσότερες φορές με λίγο σπρώξιμο τους ξανανοίγω με το χέρι. Φυσιολογικό? Στην αρχή δεν το έκανε Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Herald
_2fast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, mclein² είπε βαλε μια πολλαπλων σημειων & εναν κυλινδρο τυπου agb 9000 ή cisa astral s Σε προηγούμενα post αν κατάλαβα καλά αναφέρθηκε ότι o Abloy Protec 2 είναι ανώτερος για αυτό κατέληξα σε αυτον και o AGB 9000 είναι μια καλή οικονομικότερη εναλλακτική, θεωρείς οτι είναι too much λόγω της πόρτας; Γιατι βλέπω κάτι βίντεο τώρα όπως αυτά που τις ανοίγουν με κλωτσιές και μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλα τα σχετικά καινούρια σπίτια που βλέπω (κυρίως μονοκατοικίες) έχουν τέτοιες πόρτες, εκτος και αν απλά μοιάζουν και έχουν κάποια επιπλέον ενίσχυση.
Silent_Society Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, _2fast είπε Σε προηγούμενα post αν κατάλαβα καλά αναφέρθηκε ότι o Abloy Protec 2 είναι ανώτερος για αυτό κατέληξα σε αυτον και o AGB 9000 είναι μια καλή οικονομικότερη εναλλακτική, θεωρείς οτι είναι too much λόγω της πόρτας; Γιατι βλέπω κάτι βίντεο τώρα όπως αυτά που τις ανοίγουν με κλωτσιές και μου κάνει εντύπωση που σχεδόν όλα τα σχετικά καινούρια σπίτια που βλέπω (κυρίως μονοκατοικίες) έχουν τέτοιες πόρτες, εκτος και αν απλά μοιάζουν και έχουν κάποια επιπλέον ενίσχυση. Αυτές δεν είναι θωρακισμένες ασφαλείας. Είναι σαν κουζινόπορτα σκέψου που έχουν γίνει κεντρικές είσοδοι. Στην πρώτη το αδύναμο σημείο είναι τα πηχάκια που συγκρατούν το πάνελ (και αλουμινίου να ήταν, και θωρακισμένο αντιβαλιστικό να ήταν) και το έχω γράψει και στο θέμα με τα κουφώματα ότι θέλει προσοχή, γιατί σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν τα πολύ πολύ φθηνά καθώς είναι τα πιο ελαφριά, αφού και ο περισσότερος κόσμος ψάχνει το οικονομικότερο. Μπορεί όμως, όπως έχω ξαναγράψει, να έχουν τοποθετηθεί σωστά πηχάκια, αλλά λάθος λάστιχα. Στη δεύτερη περίπτωση το πάνελ είναι σίγουρα PVC και είναι λογικό και αυτονόητο. Μία θωρακισμένη ασφαλείας μπορεί να έχει επένδυση αλουμινίου γιατί έρχεται σε επαφή με τον εξωτερικό αέρα (δηλαδή δεν βλέπει σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας) και η επένδυση αυτή να έχει κάποιο παρόμοιο σχέδιο, αλλά αυτά που κάνουν στο βίντεο, δεν τα κάνεις σε τέτοια πόρτα. Το γόνατό σου θα σπάσεις. 2
_2fast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Θέλω να δοκιμάσω στη δικιά μου αλλά αν σπάσει όντως μετά θα μείνω χωρίς πόρτα Δεν ξέρω αν το panel μέσα είναι αλουμινίου ή PVC, αλλά απο οτι κατάλαβα λίγη σημασία έχει. Απορώ γιατί βάζουν όλα αυτά τα περιμετρικά κλειδώματα αφού είναι τόσο εύκολο να σπάσουν. Από οτι φένεται πρεπει να την αλλάξω πριν ειναι αργά..
Alejandro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο thread ότι οι είσοδοι αλουμινίου δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική ασφάλεια και είναι εύκολο να παραβιαστούν. 1
mclein² Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Herald είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παλιό το πόστ,, αλλά είδα τώρα το google comment και μου έκανε εντύπωση. Στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία ότι -- αφού σε πήρε 5 δευτερόλεπτα, θα μου πάρεις και λιγότερα χρήματα. Πουθενά αλλού δεν στέκει κάτι τέτοιο. Σκέψου να πας το αμάξι στο συνεργείο, ο ένας στο διορθώνει σε 5 μέρες και ο άλλος σε 1 μήνα - ποιόν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις περισσότερα; Δεν υπάρχουμε σαν λαός, το έχουμε χάσει. Θέλουμε να δίνουμε λιγότερα χρήματα σε αυτόν που ξέρει καλά την δουλειά του και την κάνει άμεσα,, τρελοκομείο Σε MRM29, πλέον οι μαγνήτες κλείνουν μόνο με το μαγνητικό κλειδί. Δηλαδή αν τους γυρίσω με το χέρι, τις περισσότερες φορές με λίγο σπρώξιμο τους ξανανοίγω με το χέρι. Φυσιολογικό? Στην αρχή δεν το έκανε θελει αλλαγη. 1
Aenor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έχω πόρτα θωρακισμένη με παλιά κλειδαριά (μεγάλο κλειδί). Θέλω να αλλάξω κλειδαριά και μίλησα με 1-2 καταστήματα, μου προτείνανε securemme/ multlock/kaba κλειδαριές. Παλιότερα είχα αλλάξει σε διαμέρισμα συγγενή μου και τότε είχα καταλήξει σε mauer nw4. Βλέπω πλέον έχει βγει και nw5. Ποιά θεωρείτε καλύτερη? Υπάρχει κάποια καλύτερη σε αντίστοιχες τιμές? Defender και καταπέλτης θεωρούνται δεδομένα? Επίσης οι τιμές που πήραν ήταν 250-350€, είναι καλές τιμές? Εαν κάποιος έχει να προτείνει καλό κατάστημα ας το κάνει! Ευχαριστώ!
purif Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έδωσαν σε φίλο μου προσφορά για Cisa Revo Pro (ηλεκτρική, 15515-48) στα 200 ευρώ και για την απλή Cisa Revo Pro στα 250 ευρώ. Είναι δυνατόν η ηλεκτρική να είναι φθηνότερη από την απλή;;; Επίσης του είπαν για MCS στα 450 ευρώ με 5 κλειδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα