tassosr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 5:00 ΜΜ, mclein² είπε στειλε πμ, καπου εχεις μπερδευτει !!! στα 400€, εγω σα Γιωργος μπορω να βγαλω πακετο με MCS & Bd200 που λεγαμε πριν...οποτε σιγουρα η 3d υστερει. φυσικα μιλαμε για πολυ δυνατο σετ κ η 3d με το δικο της defender αλλα βασιζεται στη λειτουργια & μεθοδολογια της omega με λιγο πιο δυσχρηστο κλειδωμα/ξεκλειδωμα (οχι δραματικο). θεωρω οτι αν βολευουν τα 3 κλειδια κ δυσκολα χανεις = omega + mrm10800 = πολυ δυνατο εργο για 300 ~ 350 ευρω που κοστιζει μεσο ορο και λαμβανεις κλειδαρια + μαγνητικο εξωτερικο προστατευτικο εναλλακτικα λυσεις με 5 κλειδια κ bd200 ή οποιοδηποτε μαγνητικο απο 260/280 εως 450 υπαρχουν λυσεις καλυτερες της 3d / χωρις η 3d να ειναι κακη επιλογη. ένα μεγάλο ευχαριστώ στο mclein² για την βοήθεια του ώστε να λυθεί το πρόβλημα μου άμεσα 4
SilentVoice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2023 στις 10:41 ΠΜ, macrun είπε Το αυτόματο κλείδωμα της πόρτας είναι εξαιρετικό, ίσως απ' τα πράγματα που όλοι αμελούμε να κάνουμε όταν μπαίνουμε σπίτι. Το ξεκλείδωμα από μέσα απλά γυρνώντας την χειρολαβή (δεν το καταλαβαίνεις) είναι επίσης σημαντικό, θα το λεγε κανεις και λειτουργία πανικού. Στις 15/1/2023 στις 10:41 ΠΜ, macrun είπε Μπαταρίες για αυτόνομη λειτουργία ενσωματωμένες στην πόρτα Σε παρόμοια πόρτα πολυκατοικίας , κεντρικής εισόδου που είχαμε βάλει, στους 8 μήνες ήθελαν αλλαγή οι μπαταρίες. Ωραιο το αυτόματο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, αλλά πρέπει να αλλάζεις μπαταρίες και ανάλογα την πόρτα, δεν είναι πάντα ευκολη η αλλαγή. Ευχαριστούμε πάντως για την ανάλυση και τις πληροφορίες που κατέγραψες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από SilentVoice
NONAMER78 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό πήρα προσφορά από προμηθευτή θωρακισμένης πόρτας από διαμέρισμα που είναι υπό κατασκευή. Η πόρτα παραδίδεται με κλειδαριά iseo γραναζωτή και κύλινδρο iseo R6 plus και σαν επιλογή αναβάθμισης μου πρότειναν: Κύλινδρος Mottura 3d με 5 κλειδιά, κόστος: 260€ (έχει δικό της defender είπαν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλο) Κύλινδρος Cisa AP4 με 5 κλειδιά, κόστος: 140€ και μαγνητικό defender Mag 3G, κόστος: 185€. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Τους ζήτησα προσφορά για EVVA MCS ή/και Urban alps stealth με 5 κλειδιά και defender DISEC BD200 ή BKD250 αλλά μου απάντησαν ότι οι προμηθευτές τους δεν έχουν τον EVVA MCS ενώ ο urban alps stealth δε μπορεί να συνδυαστεί με defender. Η προσφορά τους για urban alps stealth με 5 κλειδιά είναι 385 ευρώ. Για τα defenfers που τους ζήτησα. δεν έκαναν κάποιο σχόλιο. H κλειδαριά Iseo της θωρακισμένης με περιορίζει κάπου; Έχω δει στο ιντερνετ ότι τη stealth τη συνδυάζουν με defender σε προτάσεις. Στη δική μου περίπτωση τί αλλάζει και δε συνδυάζεται; Σκέφτηκα να ζητήσω από τον προμηθευτή να μου πει τις διαστάσεις/χαρακτηριστικά του μύλου που μπορεί να μπει στην πόρτα μου, να ψάξω την EVVA MCS μόνος μου και να τη δώσω για τοποθέτηση στον προμηθευτή μου αν δεν έχει αντίρρηση. Τί επιλογές έχω; Έχει κάποιος άλλος να μου προτείνει κάποιο συνδυασμό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
mclein² Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, NONAMER78 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό πήρα προσφορά από προμηθευτή θωρακισμένης πόρτας από διαμέρισμα που είναι υπό κατασκευή. Η πόρτα παραδίδεται με κλειδαριά iseo γραναζωτή και κύλινδρο iseo R6 plus και σαν επιλογή αναβάθμισης μου πρότειναν: Κύλινδρος Mottura 3d με 5 κλειδιά, κόστος: 260€ (έχει δικό της defender είπαν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλο) Κύλινδρος Cisa AP4 με 5 κλειδιά, κόστος: 140€ και μαγνητικό defender Mag 3G, κόστος: 185€. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Τους ζήτησα προσφορά για EVVA MCS ή/και Urban alps stealth με 5 κλειδιά και defender DISEC BD200 ή BKD250 αλλά μου απάντησαν ότι οι προμηθευτές τους δεν έχουν τον EVVA MCS ενώ ο urban alps stealth δε μπορεί να συνδυαστεί με defender. Η προσφορά τους για urban alps stealth με 5 κλειδιά είναι 385 ευρώ. Για τα defenfers που τους ζήτησα. δεν έκαναν κάποιο σχόλιο. H κλειδαριά Iseo της θωρακισμένης με περιορίζει κάπου; Έχω δει στο ιντερνετ ότι τη stealth τη συνδυάζουν με defender σε προτάσεις. Στη δική μου περίπτωση τί αλλάζει και δε συνδυάζεται; Σκέφτηκα να ζητήσω από τον προμηθευτή να μου πει τις διαστάσεις/χαρακτηριστικά του μύλου που μπορεί να μπει στην πόρτα μου, να ψάξω την EVVA MCS μόνος μου και να τη δώσω για τοποθέτηση στον προμηθευτή μου αν δεν έχει αντίρρηση. Τί επιλογές έχω; Έχει κάποιος άλλος να μου προτείνει κάποιο συνδυασμό; Ευχαριστώ προκαταβολικά. mottura 3d = σουπερ και στα λεφτα που την προτεινουν εξαιρετικη λυση cisa ap4s = μακρια εαν εισαι στο κεντρο αθηνας ή κεντρο θεσσαλονικης mag3g = ποσα μαγνητικα κλειδια ; evva mcs = στειλε μου πμ stealth = καλη τιμη στον δινουν / επισης στειλε μου πμ να σου πω για το defender + ροτορα η κλειδαρια της ISEO με την προϋποθεση οτι ειναι απο τις "νεες" SLS δε σε περιοριζει πουθενα. ======= εαν εχουν οποιαδηποτε αντιρρηση, τους λες βαλτε μου iseo r6 plus και τον αλλαζεις σε 2ο χρονο.
vag2825 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αλλαγή παλιάς πόρτας σε πόρτα ασφαλείας. Αξίζουν οι προσφορές για laminate στα 500-600ευρώ; Τί να προσέξω; Κάποια πρόταση για κατάστημα στην Αθήνα; Ευχαριστώ πολύ
ObeyWario! Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, mclein² είπε cisa ap4s = μακρια εαν εισαι στο κεντρο αθηνας ή κεντρο θεσσαλονικης Με τρομάζεις, γιατί μακρυά;
mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Με τρομάζεις, γιατί μακρυά; γιατι τον παραβιαζουν
vag2825 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, vag2825 είπε Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για αλλαγή παλιάς πόρτας σε πόρτα ασφαλείας. Αξίζουν οι προσφορές για laminate στα 500-600ευρώ; Τί να προσέξω; Κάποια πρόταση για κατάστημα στην Αθήνα; Ευχαριστώ πολύ Μου πρότειναν στο εύρος 550-600 laminate με διπλή θωράκιση και 18 κλειδώματα. Είναι γενικά ασφαλείς ή να κοιτάξω για κάτι καλύτερο;
Petros Electron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, vag2825 είπε Μου πρότειναν στο εύρος 550-600 laminate με διπλή θωράκιση και 18 κλειδώματα. Είναι γενικά ασφαλείς ή να κοιτάξω για κάτι καλύτερο; Δεν πα να εχει και 40.. Η καρδια ειναι η κλειδαρια. Αν ειναι "μαπα" θα την ξεκλειδωσουν χωρις σημαδια παραβιασης. Εκει να δωσεις σημασία.. Στην κλειδαρια και τα περιφερειακά. Οταν ενα καλο σετ κανει κοντα στα 250 ευρω και πανω τοτε μπορεις να καταλάβεις πως φθάνει ολη η πορτα στα 550-600 ευρω. Και εγω εβαλα μια με 600 και μετα αλλαξα τμηματικα κυλινδρο,defender και στην 5ετια και την κλειδαρια. Συνολικα μου εφθασε κοντα στα 850 ευρω. Με τσιμεντο να κοιταξεις να ειναι η εγ/ση. 21 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Με τρομάζεις, γιατί μακρυά; Μαλλον ειναι η ωρα να αλλαξεις κυλινδρο σε κατι ποιο ασφαλές.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, vag2825 είπε Μου πρότειναν στο εύρος 550-600 laminate με διπλή θωράκιση και 18 κλειδώματα. Είναι γενικά ασφαλείς ή να κοιτάξω για κάτι καλύτερο; καλη κλειδαρια - καλο κυλινδρο - καλο ντιφεντερ === καλο = ποιοτικο γιατι σ'αυτα τα χρηματα ασφαλες δε θα ειναι.
miza2312 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Γνώμη για wilka carat s3; αξίζει λιγα παραπανω για protec2 η mt5+; τι προτείνεται σε αφαλό γύρω στα 150 ευρώ για 30/50 με 5 κλειδιά; ευχαριστώ πολύ
mclein² Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, miza2312 είπε Καλησπέρα σας, Γνώμη για wilka carat s3; αξίζει λιγα παραπανω για protec2 η mt5+; τι προτείνεται σε αφαλό γύρω στα 150 ευρώ για 30/50 με 5 κλειδιά; ευχαριστώ πολύ εαν μπορεις να "ανεχθεις" τη χρηση του abloy protec² δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. επισης, με kaba experT στα 120€ (ή 130€ με διπλη ενεργεια) ο wilka θεωρειται κατωτερος των περιστασεων.
moody_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 28/2/2023 στις 7:49 ΠΜ, mclein² είπε εαν μπορεις να "ανεχθεις" τη χρηση του abloy protec² δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. επισης, με kaba experT στα 120€ (ή 130€ με διπλη ενεργεια) ο wilka θεωρειται κατωτερος των περιστασεων. Στις 28/2/2023 στις 7:49 ΠΜ, mclein² είπε εαν μπορεις να "ανεχθεις" τη χρηση του abloy protec² δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. επισης, με kaba experT στα 120€ (ή 130€ με διπλη ενεργεια) ο wilka θεωρειται κατωτερος των περιστασεων. Πριν 5 μέρες έβαλα τον winkhaus n-tra με 5 κλειδιά με € 140 συνολικά. Ο κλειδαράς που μου τον συνέστησε είναι γνωστός μου και τον εμπιστεύομαι μου είπε ότι είναι καλός κύλινδρος .
mclein² Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, moody_ είπε Πριν 5 μέρες έβαλα τον winkhaus n-tra με 5 κλειδιά με € 140 συνολικά. Ο κλειδαράς που μου τον συνέστησε είναι γνωστός μου και τον εμπιστεύομαι μου είπε ότι είναι καλός κύλινδρος . καμια σχεση με τον abloy protec² KAI o winkhaus n-tra (όπως οι περισσοτεροι κυλινδροι). ελπιζω να πηρες τη νεα εκδοση υγ - αν δεν ηταν γνωστος σου δε θελω να φανταστω ποσο θα τον πληρωνες 1
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 @mclein² Καλημέρα και καλο μήνα. Ο AGB Scudo DCK θεωρείτε ακόμα ασφαλής?. Θελω να τον προτείνω σε φίλο που θελει να αλλάξει κύλινδρο, περιοχη Καλλιθέα Αττικής. Αν υπαρχει και κατι καλύτερο σε αυτα τα λεφτα η με λιγο παραπανω ευπρόσδεκτο. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα