mclein² Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, F117 είπε Για να το πω πιο σωστά.... Θέλουμε να αλλάξουμε την φορά της πόρτας ασφαλείας.... Έχετε ακούσει να γίνεται??? Ρωτάω γιατί σε 2 που ρώτησα μου είπαν ότι δεν αναλάμβαναν επειδή ήταν άλλης εταιρίας....έτσι η πόρτα που είναι 2ετιας θα πάει τσάμπα.... δε βλεπω να το αναλαμβανει καποιος... αν επιτρεπεται γιατι θελεις να την κανεις απο δεξια -> αριστερη ή το αντιστροφο ;
F117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mclein² είπε δε βλεπω να το αναλαμβανει καποιος... αν επιτρεπεται γιατι θελεις να την κανεις απο δεξια -> αριστερη ή το αντιστροφο ; Θα αλλαχτούν οι διακόπτες και από αριστερά που ανοίγει τώρα θα πρέπει να ανοίγει δεξιά
purif Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Σε κύλινδρο Εvva MCS, τι defender θα προτείνατε; Ας πούμε έναν που να κυμαίνεται σε νορμάλ επίπεδα και έναν προς high end.
mclein² Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 5:14 ΜΜ, purif είπε Σε κύλινδρο Εvva MCS, τι defender θα προτείνατε; Ας πούμε έναν που να κυμαίνεται σε νορμάλ επίπεδα και έναν προς high end. max bd200, τα υπολοιπα συνηθως δημιουργουν κ προβλημα στη χρηση του κλειδιου γιατι αναγκαζεσαι να τα πιανεις οριακα απ'το κεφαλι ! 1
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:28 ΜΜ, F117 είπε Για να το πω πιο σωστά.... Θέλουμε να αλλάξουμε την φορά της πόρτας ασφαλείας.... Έχετε ακούσει να γίνεται??? Ρωτάω γιατί σε 2 που ρώτησα μου είπαν ότι δεν αναλάμβαναν επειδή ήταν άλλης εταιρίας....έτσι η πόρτα που είναι 2ετιας θα πάει τσάμπα.... Δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει η φορά. Ουσιαστικά από ότι καταλαβαίνω θέλει η μισή πόρτα να διαλυθεί και να ξαναφτιαχτεί (με κολλήσεις κλπ). Δε σε συμφέρει ακόμα και να βρεις κάποιον. Καλύτερα βαλε προς πώληση την υπάρχουσα πόρτα κ πάρε άλλη, έστω για να μειώσεις τη χασούρα. 2
purif Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mclein² είπε max bd200, τα υπολοιπα συνηθως δημιουργουν κ προβλημα στη χρηση του κλειδιου γιατι αναγκαζεσαι να τα πιανεις οριακα απ'το κεφαλι ! Σε ευχαριστώ! Κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ γιατί δε βγαίνει μακρύλαιμο το κλειδί του MCS. Σε αυτή την περίπτωση και μιας και υπάρχουν πολύ καλύτερα defenders στην αγορά, είναι καλύτερος ο συνδιασμός ενός διαφορετικού -ίσως και λίγο χειρότερου- κυλίνδρου με πιο καλό defender (από τον BD200) ή ο συνδυασμός MCS+BD200 είναι οκ;
mclein² Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, purif είπε Σε ευχαριστώ! Κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ γιατί δε βγαίνει μακρύλαιμο το κλειδί του MCS. Σε αυτή την περίπτωση και μιας και υπάρχουν πολύ καλύτερα defenders στην αγορά, είναι καλύτερος ο συνδιασμός ενός διαφορετικού -ίσως και λίγο χειρότερου- κυλίνδρου με πιο καλό defender (από τον BD200) ή ο συνδυασμός MCS+BD200 είναι οκ; με bd200 εισαι παρα πολυ καλα. εγω 3 χρονια που το δουλευω αυτο το σεταπ δεν ειχα ποτε προβλημα. κυριως με ενδιαφερει το feedback απο τους πελατες, αν εχουν προβλημα στο βαλε/βγαλε ή αν νιωθουν οτι μπορει να σπασει το κλειδι ή αν ειναι οριακο κλπ κλπ κλπ γενικα παντως το bd200 ειναι ενα παρα πολυ καλο defender 1
simos1974 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Kαλημερα σε ολους , εχει τοποθετησει καποιος την Μottura 3D? γνωμη απο επαγγελαμτιες για το αν αξιζει τα λεφτα της η ειναι προτιμετορε στο ιδιο κοστος να πας για ξεχωριστο πακετο με κλειδαρια -κυλινδρο defender?
tassosr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί έμπλεξα . παλιά θωρακισμένη πόρτα αντικατάσταση κλειδαριάς ( έχει κλειδιά τύπου χρηματοκιβώτιο ) ενώ σε κλειδαριά έχω καταστάλαξα σε Revolution Pro η Multlock η ISEO 668GF στον αφαλό δεν βγάζω άκρη προτείνουν Multlock Integrator - Securemme K64 - CISA SP 08815 και ένα σορό άλλα. δεν χρειάζομαι προστασία αντιγραφής κλειδιού και το σπίτι είναι ενοικιαζόμενο στην νέα Ιωνία άρα δεν θέλω μεγάλο κόστος ( <280 ) καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πρόταση
mclein² Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tassosr είπε καλησπέρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί έμπλεξα . παλιά θωρακισμένη πόρτα αντικατάσταση κλειδαριάς ( έχει κλειδιά τύπου χρηματοκιβώτιο ) ενώ σε κλειδαριά έχω καταστάλαξα σε Revolution Pro η Multlock η ISEO 668GF στον αφαλό δεν βγάζω άκρη προτείνουν Multlock Integrator - Securemme K64 - CISA SP 08815 και ένα σορό άλλα. δεν χρειάζομαι προστασία αντιγραφής κλειδιού και το σπίτι είναι ενοικιαζόμενο στην νέα Ιωνία άρα δεν θέλω μεγάλο κόστος ( <280 ) καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πρόταση στειλε πμ, καπου εχεις μπερδευτει !!! 4 ώρες πριν, simos1974 είπε Kαλημερα σε ολους , εχει τοποθετησει καποιος την Μottura 3D? γνωμη απο επαγγελαμτιες για το αν αξιζει τα λεφτα της η ειναι προτιμετορε στο ιδιο κοστος να πας για ξεχωριστο πακετο με κλειδαρια -κυλινδρο defender? στα 400€, εγω σα Γιωργος μπορω να βγαλω πακετο με MCS & Bd200 που λεγαμε πριν...οποτε σιγουρα η 3d υστερει. φυσικα μιλαμε για πολυ δυνατο σετ κ η 3d με το δικο της defender αλλα βασιζεται στη λειτουργια & μεθοδολογια της omega με λιγο πιο δυσχρηστο κλειδωμα/ξεκλειδωμα (οχι δραματικο). θεωρω οτι αν βολευουν τα 3 κλειδια κ δυσκολα χανεις = omega + mrm10800 = πολυ δυνατο εργο για 300 ~ 350 ευρω που κοστιζει μεσο ορο και λαμβανεις κλειδαρια + μαγνητικο εξωτερικο προστατευτικο εναλλακτικα λυσεις με 5 κλειδια κ bd200 ή οποιοδηποτε μαγνητικο απο 260/280 εως 450 υπαρχουν λυσεις καλυτερες της 3d / χωρις η 3d να ειναι κακη επιλογη. 3 1
F117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2023 στις 9:31 ΠΜ, paylidis είπε Δεν είναι τόσο απλό να αλλάξει η φορά. Ουσιαστικά από ότι καταλαβαίνω θέλει η μισή πόρτα να διαλυθεί και να ξαναφτιαχτεί (με κολλήσεις κλπ). Δε σε συμφέρει ακόμα και να βρεις κάποιον. Καλύτερα βαλε προς πώληση την υπάρχουσα πόρτα κ πάρε άλλη, έστω για να μειώσεις τη χασούρα. Κατάλαβα....σας ευχαριστώ όλους! Για τις Diamond Doors στο Ίλιον έχετε κάποια άποψη για τις πόρτες τους? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από F117
biodjibril Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα! Έχω θωρακισμένη πόρτα με κλειδί τυπου χρηματοκιβωτίου. Κλείδωσε η γυναίκα μου με 2 απο τις 4 στροφές και μετά από 5 λεπτα τα κλειδια και των δυο μας μπορούσαν μονο να κάνουν μια στροφή +/- 90μοιρες αλλά όχι να πλήρη στροφή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ώστε να ξεκλειδωσει η πόρτα. Προτού πάρουμε κλειδαρά, υπάρχει κάτι που μπορουμε να κάνουμε ώστε να ξεμπλοκάρει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, biodjibril είπε υπάρχει κάτι που μπορουμε να κάνουμε ώστε να ξεμπλοκάρει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. οχι, πρεπει να ερθει επαγγελματιας. οταν σας προτεινει αλλαγη κλειδαριας (που ειναι σωστο) - προσοχη στα χρηματα που θα ζητησει..καντε ερευνα
biodjibril Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πιστεύετε πως σε πρώτη φάση η πόρτα μπορεί να ανοίξει χωρίς να γίνει αλλαγή κλειδαριάς και αυτη να την κάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μετά από έρευνα; Πόσο κοστίζει το άνοιγμα-ξεμπλοκάρισμα αυτης της πόρτας; (Εγω θα έκανα επι τόπου αλλαγή και της κλειδαριάς με μία καινούργιας τεχνολογίας αλλά προτιμώ πρώτα να κάνω την έρευνα μου)
mclein² Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, biodjibril είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πιστεύετε πως σε πρώτη φάση η πόρτα μπορεί να ανοίξει χωρίς να γίνει αλλαγή κλειδαριάς και αυτη να την κάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μετά από έρευνα; Πόσο κοστίζει το άνοιγμα-ξεμπλοκάρισμα αυτης της πόρτας; (Εγω θα έκανα επι τόπου αλλαγή και της κλειδαριάς με μία καινούργιας τεχνολογίας αλλά προτιμώ πρώτα να κάνω την έρευνα μου) εαν εχεις προσπαθησει με το κλειδι 1000 φορες με επακολουθο να στραβωσεις τα λαμακια του συνδιασμου, δυσκολα θα ανοιξει με φυσιολογικο τροπο. η πορτα θα ανοιξει με νορμαλ -μη επεμβατικο- τροπο εαν δεν εχει η παραπανω καταχρηση. κοστος 20€ ~ 50€ αναλογα το συναδελφο, συνηθως 25€ ~ 30€. μπορεις να μην αλλαξεις κλειδαρια αλλα το σεναριο που υφισταται, θα ξανασυμβει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από mclein²
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα