john_shadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, MariaLog είπε αυτες οι secureme τελικα πρεπει να ειναι πολυ πατατα. την ανοιξαν χωρις ουτε μια γρατσουνια.. τύπου χρηματοκιβωτίου ήταν;
mclein² Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, john_shadow είπε τύπου χρηματοκιβωτίου ήταν; οτι και να ηταν περαν του securemme k33 & k64, τα αλλα ανοιγουν ευκολα σχετικα. υγ - και ο securmap με τυπου πατενταρισμενο ανοιγει δυσκολα αλλα καποια τσακαλακια το καταφερνουν.
MariaLog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, john_shadow είπε τύπου χρηματοκιβωτίου ήταν; https://www.lockitnow.gr/securemme-security-cylinder-k2.html
Doubt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, MariaLog είπε https://www.lockitnow.gr/securemme-security-cylinder-k2.html Ναι, ο Κ2 είναι περίπου ανέκδοτο. 4
MariaLog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 καλημερα . στον πρωτο που ρωτησα μου προτεινε αυτα τι λετε?
Doubt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, MariaLog είπε καλημερα . στον πρωτο που ρωτησα μου προτεινε αυτα τι λετε? Όσον αφορά τον αφαλό, ψάξε στο Σκρούτζ να δεις την τιμή του. Τα εργατικά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
MariaLog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 καλα ναι. πιο πολυ ρωταω για την προταση μηχανισμου που μου εκαναν
MariaLog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 προς ενημερωση επελεξα και εγκατεστησα την evva 4ks 7
Sebu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MariaLog είπε προς ενημερωση επελεξα και εγκατεστησα την evva 4ks Πολυ καλος κυλινδρος, καλοριζικη. Με τι defender?
mclein² Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, MariaLog είπε καλημερα . στον πρωτο που ρωτησα μου προτεινε αυτα τι λετε? αρχικα να πουμε οτι με tekno pro αργα ή γρηγορα θα σε ξανα ληστεψουν ακολουθως δεν ξερω ποιος ειναι ο συναδελφος που θελει 100€ εργασια για να ξεβιδωσει μια βιδα αλλα εγω δε θα τον προτιμουσα στη θεση σου συνεχιζοντας, παρολο που το επαγγελμα (καποτε) δεν απαιτουσε αποφοιτηση ουτε λυκειου...θεωρω απαραδεκτο να μην ξερεις πως γραφονται αυτα που εμπορευεσαι. ειναι επανω στο κουτι ρε μπρο, απλα διαβασε το γαμωτο !!!!! προχωραμε στο "αλλαγη σε ολο το συστημα" οπου μεταλλάσσεται σε "αλλαγη κορμου ντιφεντερ" με μια εκτος πραγματικοτητας κοστολογηση. ουτε στη θεσσαλονικη με μαγνητικο mag4g + tekno pro δε θα πληρωνες 280€... τελος, ειναι κ πονηρος ο μπρο...προτεινει μαγνητικο που αγορασε σε προσφορα κ το πουλαει κανονικα + εξτρα ❤️ 13 ώρες πριν, Sebu είπε Πολυ καλος κυλινδρος, καλοριζικη. Με τι defender? σεκιουρεμ κλειδαρια + σεκιουρεμ ντιφεντερ 15 ώρες πριν, MariaLog είπε προς ενημερωση επελεξα και εγκατεστησα την evva 4ks ποσο κ με ποσα κλειδια ; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από mclein² 4
MariaLog Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2023 στις 8:01 ΠΜ, mclein² είπε αρχικα να πουμε οτι με tekno pro αργα ή γρηγορα θα σε ξανα ληστεψουν ακολουθως δεν ξερω ποιος ειναι ο συναδελφος που θελει 100€ εργασια για να ξεβιδωσει μια βιδα αλλα εγω δε θα τον προτιμουσα στη θεση σου συνεχιζοντας, παρολο που το επαγγελμα (καποτε) δεν απαιτουσε αποφοιτηση ουτε λυκειου...θεωρω απαραδεκτο να μην ξερεις πως γραφονται αυτα που εμπορευεσαι. ειναι επανω στο κουτι ρε μπρο, απλα διαβασε το γαμωτο !!!!! προχωραμε στο "αλλαγη σε ολο το συστημα" οπου μεταλλάσσεται σε "αλλαγη κορμου ντιφεντερ" με μια εκτος πραγματικοτητας κοστολογηση. ουτε στη θεσσαλονικη με μαγνητικο mag4g + tekno pro δε θα πληρωνες 280€... τελος, ειναι κ πονηρος ο μπρο...προτεινει μαγνητικο που αγορασε σε προσφορα κ το πουλαει κανονικα + εξτρα ❤️ σεκιουρεμ κλειδαρια + σεκιουρεμ ντιφεντερ ποσο κ με ποσα κλειδια ; και εμενα δε μου γεμισε το ματι ετσι οπως μου τα ελεγε και πηγα προς αλλον.. δεν αλλαξα defender, ο κλειδαρας που επελεξα μου προτεινε οτι αυτη τη στιγμη δε χρειαεται να πηγαινα προς αλλαγη defender, . εχω αυτον που ειχα βαλει εξαρχης στην πορτα. φανταζομαι καποιος απλος θα ειναι. μηπως μελλοντικα να προχωρησω και σε μια τετοια αλλαγη? καθησε και μου εξηγουσε ο ανθρωπος αλλα δε θυμαμαι να τα ξαναεξηγησω εδω.. ολα τελικη τιμη ( κλειδαρια+ εργασια+φπα ) στα 190 ευρω ,με 3 κλειδια και καρτα για να βγαλω εξτρα αμα θελω Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από MariaLog 1
lifake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, μετά τις συμβουλές του εξαιρετικού @mclein² έχω πάει σε omega + mrm10800. Κάτι που δε σκεφτηκα πως ήθελα μεχρι μισή ώρα μετα την εγκατάσταση 😅 ήταν η επιθυμία του να εχω κάποιο μηχανισμό για smart κλείδωμα.. Έριξα μια ματια στο forum εδώ και είδα για το nuki και φαινεται να ήταν αυτό που θέλω.. but αν κατάλαβα καλά δε ταιριάζει με κλειδαριές όπως η omega που δε πρέπει να μένει το κλειδί απο πίσω + θέλει διπλής ενέργειας.. is that right? υπάρχει καμία λύση για αυτό που θέλω ή απλα ας πρόσεχα?
F117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μάστορας που να βγάλει την πόρτα από τον 2ο και να την τοποθετήσει στον 1ο? Ίδια ακριβώς τα ανοίγματα κτλπ
mclein² Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, lifake είπε Καλησπέρα σε όλους, μετά τις συμβουλές του εξαιρετικού @mclein² έχω πάει σε omega + mrm10800. Κάτι που δε σκεφτηκα πως ήθελα μεχρι μισή ώρα μετα την εγκατάσταση 😅 ήταν η επιθυμία του να εχω κάποιο μηχανισμό για smart κλείδωμα.. Έριξα μια ματια στο forum εδώ και είδα για το nuki και φαινεται να ήταν αυτό που θέλω.. but αν κατάλαβα καλά δε ταιριάζει με κλειδαριές όπως η omega που δε πρέπει να μένει το κλειδί απο πίσω + θέλει διπλής ενέργειας.. is that right? υπάρχει καμία λύση για αυτό που θέλω ή απλα ας πρόσεχα? δυστυχως...
F117 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Για να το πω πιο σωστά.... Θέλουμε να αλλάξουμε την φορά της πόρτας ασφαλείας.... Έχετε ακούσει να γίνεται??? Ρωτάω γιατί σε 2 που ρώτησα μου είπαν ότι δεν αναλάμβαναν επειδή ήταν άλλης εταιρίας....έτσι η πόρτα που είναι 2ετιας θα πάει τσάμπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα