Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MariaLog είπε

αυτες οι secureme τελικα πρεπει να ειναι πολυ πατατα. την ανοιξαν χωρις ουτε μια γρατσουνια..

τύπου χρηματοκιβωτίου ήταν;

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john_shadow είπε

τύπου χρηματοκιβωτίου ήταν;

οτι και να ηταν περαν του securemme k33 & k64, τα αλλα ανοιγουν ευκολα σχετικα.

υγ - και ο securmap με τυπου πατενταρισμενο ανοιγει δυσκολα αλλα καποια τσακαλακια το καταφερνουν.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MariaLog είπε

καλημερα . στον πρωτο που ρωτησα μου προτεινε αυτα

τι λετε?

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Όσον αφορά τον αφαλό, ψάξε στο Σκρούτζ να δεις την τιμή του.

Τα εργατικά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MariaLog είπε

προς ενημερωση

επελεξα και εγκατεστησα την evva 4ks

Πολυ καλος κυλινδρος, καλοριζικη.

Με τι defender?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, MariaLog είπε

καλημερα . στον πρωτο που ρωτησα μου προτεινε αυτα

τι λετε?

001.jpg

002.jpg

003.jpg

αρχικα να πουμε οτι με tekno pro αργα ή γρηγορα θα σε ξανα ληστεψουν

ακολουθως δεν ξερω ποιος ειναι ο συναδελφος που θελει 100€ εργασια για να ξεβιδωσει μια βιδα αλλα εγω δε θα τον προτιμουσα στη θεση σου

συνεχιζοντας, παρολο που το επαγγελμα (καποτε) δεν απαιτουσε αποφοιτηση ουτε λυκειου...θεωρω απαραδεκτο να μην ξερεις πως γραφονται αυτα που εμπορευεσαι. ειναι επανω στο κουτι ρε μπρο, απλα διαβασε το γαμωτο !!!!!

προχωραμε στο "αλλαγη σε ολο το συστημα" οπου μεταλλάσσεται σε "αλλαγη κορμου ντιφεντερ" με μια εκτος πραγματικοτητας κοστολογηση. ουτε στη θεσσαλονικη με μαγνητικο mag4g + tekno pro δε θα πληρωνες 280€...

τελος, ειναι κ πονηρος ο μπρο...προτεινει μαγνητικο που αγορασε σε προσφορα κ το πουλαει κανονικα + εξτρα ❤️ 

13 ώρες πριν, Sebu είπε

Πολυ καλος κυλινδρος, καλοριζικη.

Με τι defender?

σεκιουρεμ κλειδαρια + σεκιουρεμ ντιφεντερ :)

15 ώρες πριν, MariaLog είπε

προς ενημερωση

επελεξα και εγκατεστησα την evva 4ks

ποσο κ με ποσα κλειδια ; 

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/2/2023 στις 8:01 ΠΜ, mclein² είπε

αρχικα να πουμε οτι με tekno pro αργα ή γρηγορα θα σε ξανα ληστεψουν

ακολουθως δεν ξερω ποιος ειναι ο συναδελφος που θελει 100€ εργασια για να ξεβιδωσει μια βιδα αλλα εγω δε θα τον προτιμουσα στη θεση σου

συνεχιζοντας, παρολο που το επαγγελμα (καποτε) δεν απαιτουσε αποφοιτηση ουτε λυκειου...θεωρω απαραδεκτο να μην ξερεις πως γραφονται αυτα που εμπορευεσαι. ειναι επανω στο κουτι ρε μπρο, απλα διαβασε το γαμωτο !!!!!

προχωραμε στο "αλλαγη σε ολο το συστημα" οπου μεταλλάσσεται σε "αλλαγη κορμου ντιφεντερ" με μια εκτος πραγματικοτητας κοστολογηση. ουτε στη θεσσαλονικη με μαγνητικο mag4g + tekno pro δε θα πληρωνες 280€...

τελος, ειναι κ πονηρος ο μπρο...προτεινει μαγνητικο που αγορασε σε προσφορα κ το πουλαει κανονικα + εξτρα ❤️ 

σεκιουρεμ κλειδαρια + σεκιουρεμ ντιφεντερ :)

ποσο κ με ποσα κλειδια ; 

και εμενα δε μου γεμισε το ματι ετσι οπως μου τα ελεγε και πηγα προς αλλον..

δεν αλλαξα defender, ο κλειδαρας που επελεξα μου προτεινε οτι αυτη τη στιγμη δε χρειαεται να πηγαινα προς αλλαγη defender, . εχω αυτον που ειχα βαλει εξαρχης στην πορτα. φανταζομαι καποιος απλος θα ειναι. μηπως μελλοντικα να προχωρησω και σε μια τετοια αλλαγη? καθησε και μου εξηγουσε ο ανθρωπος αλλα δε θυμαμαι να τα ξαναεξηγησω εδω..

ολα τελικη τιμη ( κλειδαρια+ εργασια+φπα ) στα 190 ευρω ,με 3 κλειδια και καρτα για να βγαλω εξτρα αμα θελω

Επεξ/σία από MariaLog
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

μετά τις συμβουλές του εξαιρετικού @mclein² έχω πάει σε omega + mrm10800.

Κάτι που δε σκεφτηκα πως ήθελα μεχρι μισή ώρα μετα την εγκατάσταση 😅 ήταν η επιθυμία του να εχω κάποιο μηχανισμό για smart κλείδωμα.. Έριξα μια ματια στο forum εδώ και είδα για το nuki και φαινεται να ήταν αυτό που θέλω..

but αν κατάλαβα καλά δε ταιριάζει με κλειδαριές όπως η omega που δε πρέπει να μένει το κλειδί απο πίσω + θέλει διπλής ενέργειας.. is that right? υπάρχει καμία λύση για αυτό που θέλω ή απλα ας πρόσεχα? :)

Δημοσ.

Μάστορας που να βγάλει την πόρτα από τον 2ο και να την τοποθετήσει στον 1ο? Ίδια ακριβώς τα ανοίγματα κτλπ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lifake είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

μετά τις συμβουλές του εξαιρετικού @mclein² έχω πάει σε omega + mrm10800.

Κάτι που δε σκεφτηκα πως ήθελα μεχρι μισή ώρα μετα την εγκατάσταση 😅 ήταν η επιθυμία του να εχω κάποιο μηχανισμό για smart κλείδωμα.. Έριξα μια ματια στο forum εδώ και είδα για το nuki και φαινεται να ήταν αυτό που θέλω..

but αν κατάλαβα καλά δε ταιριάζει με κλειδαριές όπως η omega που δε πρέπει να μένει το κλειδί απο πίσω + θέλει διπλής ενέργειας.. is that right? υπάρχει καμία λύση για αυτό που θέλω ή απλα ας πρόσεχα? :)

δυστυχως...

Δημοσ.

Για να το πω πιο σωστά....

Θέλουμε να αλλάξουμε την φορά της πόρτας ασφαλείας....

Έχετε ακούσει να γίνεται???

Ρωτάω γιατί σε 2 που ρώτησα μου είπαν ότι δεν αναλάμβαναν επειδή ήταν άλλης εταιρίας....έτσι η πόρτα που είναι 2ετιας θα πάει τσάμπα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...