mclein² Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, kokor είπε Α) Σ' ενα μαγαζί, διπλής θωράκισης+ κλειδαριά/defender cipierre + iseo F90= €1000 αυτος δεν ειναι καν σοβαρος... 6 λεπτά πριν, kokor είπε Β) μοντέλο rock με cisa rev pro + cisa def (?) + ap4s= €850 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (δηλ καπου στα €1050 included). Θέλω rs3s...? Θα πρέπει να σκάσω άλλα €180 + ΦΠΑ. Δηλ σύνολο €1200 Γ) Sparta 17 με dierre κλειδαριά, def, d-up γύρω στο €1000αρικο ΜΕ φπα αυτοι ενω εχουν καλες πορτες & σοβαρη (και υπαρχουσα) υποστηριξη, δυστυχως αυτα εχουν - αυτα πουλανε. 6 λεπτά πριν, kokor είπε Δ) Atros με iseo κλειδαριά (def - που δεν στέκει/υπάρχει, γράψανε λάθος στην προσφορά ) =€917 ΜΕ φπα. Αν θέλω keso8000 (που δε θέλω γιατί η πόρτα πάει για κέντρο Αθήνας) +€70. Αν θέλω evvia 4ks δε γίνεται, μονο mcs. θεωρω οτι στα 917 με το φπα εχει iseo κλειδαρια + CES DM κυλινδρο. μπορεις να του πεις ν'αφαιρεσει τον κυλινδρο και θα του πας εσυ δικο σου. ακολουθως στελνεις πμ ή βρισκεις εναν οποιοδηποτε κλειδαρα κ του λες τι χρειαζεσαι κ σου λεει την καλυτερη τιμη του. 4
kokor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, mclein² είπε αυτος δεν ειναι καν σοβαρος... αυτοι ενω εχουν καλες πορτες & σοβαρη (και υπαρχουσα) υποστηριξη, δυστυχως αυτα εχουν - αυτα πουλανε. θεωρω οτι στα 917 με το φπα εχει iseo κλειδαρια + CES DM κυλινδρο. μπορεις να του πεις ν'αφαιρεσει τον κυλινδρο και θα του πας εσυ δικο σου. ακολουθως στελνεις πμ ή βρισκεις εναν οποιοδηποτε κλειδαρα κ του λες τι χρειαζεσαι κ σου λεει την καλυτερη τιμη του. ευχαριστώ πολύ!!!
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kokor είπε Οκ...ποια μοντέλα κυλίνδρων απο άλλες εταιρείες ειναι παραπλήσιες του d-up για να έχω μια εικόνα...? Γιατί προσπαθώ να βάλω καινούργια (value for money) πόρτα και ή θα θέλουν να βάλουν τα δικά τους ή θα χρεώνουν σύστημα cisa rev pro + rs3s + cisa def €1200 (με τοποθέτηση & φπα) ή θα ζητάω evvia 4ks αλλά θα λένε όχι γιατί φέρνουν το evvia mcs και δε γίνεται ξερωγω....Ε, έλεος....η φάση βάζω καινούργια πόρτα είναι ληστεία, εγώ εκεί έχω καταλήξει και με άλλα που έχω δει Βάλε πτυσσόμενα κάγκελα ώστε να μπορείς να παραλαμβάνεις τα σουβλάκια χωρις να τα ξεκλειδώνεις 😕
originalxda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα! Δυστυχώς ανακάλυψα αργά τη συζήτηση εδώ και σήμερα τοποθετήθηκε η καινούρια μου πόρτα χωρίς να έχω προλάβει να ενημερωθώ όσο θα έπρεπε. Ψάχνω λοιπόν να βρω πληροφορίες για τους 2 κυλίνδρους που ήρθαν με την πόρτα: έναν CES DM5 διπλής ενέργειας και έναν CES RHM (με πόμολο). Δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα μέχρι τώρα σχετικά με την τιμή τους και δεν έχω καταλάβει και πόσο αξιόπιστοι είναι. Από τα προηγούμενα μηνύματα φαντάζομαι ότι ο DM5 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά θα πρέπει να ανησυχώ; Επίσης, για τον RHM δεν βρήκα κάποια πληροφορία. Κάθε βοήθεια ασφαλώς και είναι καλοδεχούμενη.
mclein² Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, originalxda είπε Καλησπέρα! Δυστυχώς ανακάλυψα αργά τη συζήτηση εδώ και σήμερα τοποθετήθηκε η καινούρια μου πόρτα χωρίς να έχω προλάβει να ενημερωθώ όσο θα έπρεπε. Ψάχνω λοιπόν να βρω πληροφορίες για τους 2 κυλίνδρους που ήρθαν με την πόρτα: έναν CES DM5 διπλής ενέργειας και έναν CES RHM (με πόμολο). Δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα μέχρι τώρα σχετικά με την τιμή τους και δεν έχω καταλάβει και πόσο αξιόπιστοι είναι. Από τα προηγούμενα μηνύματα φαντάζομαι ότι ο DM5 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά θα πρέπει να ανησυχώ; Επίσης, για τον RHM δεν βρήκα κάποια πληροφορία. Κάθε βοήθεια ασφαλώς και είναι καλοδεχούμενη. μια χαρα εισαι, μην αλλαξεις τιποτα. να κλειδωνεις και τα 2 και θα εισαι για πολυ καιρο ενταξει. 3 1
originalxda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, mclein² είπε μια χαρα εισαι, μην αλλαξεις τιποτα. να κλειδωνεις και τα 2 και θα εισαι για πολυ καιρο ενταξει. Λιτός και περιεκτικός! Ευχαριστώ πολύ!
kokor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, mclein² είπε αυτος δεν ειναι καν σοβαρος... αυτοι ενω εχουν καλες πορτες & σοβαρη (και υπαρχουσα) υποστηριξη, δυστυχως αυτα εχουν - αυτα πουλανε. θεωρω οτι στα 917 με το φπα εχει iseo κλειδαρια + CES DM κυλινδρο. μπορεις να του πεις ν'αφαιρεσει τον κυλινδρο και θα του πας εσυ δικο σου. ακολουθως στελνεις πμ ή βρισκεις εναν οποιοδηποτε κλειδαρα κ του λες τι χρειαζεσαι κ σου λεει την καλυτερη τιμη του. Αν αγοράσω την Sparta 17 και κατόπιν κάνω αναβάθμιση σε αφαλό/defender.... η κλειδαριά/πόρτα δέχονται συγκεκριμένα πράγματα ή μπορώ να βάλω ο,τι θέλω? (κινουμαι στο επίπεδο evva 4ks)
mclein² Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, kokor είπε Αν αγοράσω την Sparta 17 και κατόπιν κάνω αναβάθμιση σε αφαλό/defender.... η κλειδαριά/πόρτα δέχονται συγκεκριμένα πράγματα ή μπορώ να βάλω ο,τι θέλω? (κινουμαι στο επίπεδο evva 4ks) αμα βαλεις σπαρτα, θα παρεις dierre κλειδαρια κ defender οπου σε αυτα τα λεφτα ειναι εγκλημα. για να μην ειμαι ακυρος ομως, ναι μπορεις να βαλεις οτι κυλινδρο θελεις. 1
kokor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mclein² είπε αμα βαλεις σπαρτα, θα παρεις dierre κλειδαρια κ defender οπου σε αυτα τα λεφτα ειναι εγκλημα. για να μην ειμαι ακυρος ομως, ναι μπορεις να βαλεις οτι κυλινδρο θελεις. τι defender εναλλακτικά θα μπορούσε να μπει πάνω σε μια Sparta?
mclein² Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, kokor είπε τι defender εναλλακτικά θα μπορούσε να μπει πάνω σε μια Sparta? εξαρταται ποια ντιερε κλειδαρια βαζουν. εαν ειναι με το στενο προφιλ...κλαμα. αν ειναι το κανονικο, οποιο ντιφεντερ θελεις. 1
MariaLog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 γυρνωντας απο τριημερο, ανοιγω την πορτα ( ενω την ειχα κλειδωσει ) και ηταν ξεκλειδωτη χωρις κανενα εμφανη σημαδι διαρειξης. την ειχαν ανοιξει, εκαναν ανω κατω το σπιτι και δεν πηραν τπτ! η κλειδαρια ειναι Secureme. για να μην εχει κανενα σημαδι και να λειτουργει κανονικα, τι σημαινει? χρησιμοποιησαν καποιο πασπαρτου? με τι προτεινετε να την αντικαταστησω?
mclein² Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, MariaLog είπε με τι προτεινετε να την αντικαταστησω? με το καλυτερο που αντεχει η τσεπη & ταυτοχρονα εχει νοημα γι'αυτα που υπαρχουν μεσα. 1
MariaLog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) λογικο απλα ρωταω μηπως παιζει κατι πιο αξιοπιστο - μου ειπαν για κατι κλειδαριες που "σπανε" οταν προσπαθουν να τις παραβιασουν και ετσι η πορτα "σκαλωνει" και δεν ανοιγει.. ---- αυτα εδω εχουν παρεχουν καποια ασφαλεια? https://www.inoxdesign.com.gr/ell/product/Adiarrikti-Kleidaria-Portas-Klitron-Prosvasis-me-Bluetooth?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=smart_shopping&gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztt-PEFPIphs1WYoDEFzaIBKLc_RAc3FwvewPj5kz-j-yh2HDE0zOhBoCyzcQAvD_BwE ---- επισης αυτο που δεν πηραν τπτ.. τι φαση? μου φανηκε το πιο περιεργο. οκ λεφτα δεν αφηνω στο σπιτι ετσι κι αλλιως.. αλλα δεν πηραν λαπτοπ, dslr compact φωτογραφικη κτλ.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από MariaLog
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MariaLog είπε επισης αυτο που δεν πηραν τπτ.. τι φαση? μου φανηκε το πιο περιεργο. οκ λεφτα δεν αφηνω στο σπιτι ετσι κι αλλιως.. αλλα δεν πηραν λαπτοπ, dslr compact φωτογραφικη κτλ.. Λεφτά και Χρυσα κοσμήματα ψάχνουν δε τους νοιάζουν τα υπόλοιπα. Οι γνωστές κοιτάνε και για διαμάντια αλλά πρέπει να έχουν ενδείξεις (πχ να βρουν κάποιο γκαραντι από διαμάντι κάπου). Με τα λαπτοπ και τις μηχανές θα πάρουν 100-200€ το πολύ στα γνωστά στέκια κ έχουν αυξημένο κίνδυνο να τους μπαγλαρώσουν όποτε δεν αξίζει το ρισκο Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από paylidis 1
MariaLog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 αυτες οι secureme τελικα πρεπει να ειναι πολυ πατατα. την ανοιξαν χωρις ουτε μια γρατσουνια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα