Maurikycli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Sebu είπε Αντιλαμβανομαι οτι μιλανε κατα βαση για λιστα εξωτερικου μαλλον αγγλοσαξωνια δλδ ΗΠΑ και UK. Εκει οι πορτες δεν εχουν καμια σχεση με το Ελλαντα. Κατα βαση ειναι της πλακας και ανοιγουν με κλωτσια εξ ου και γιατι πολλοι εχουν 2-3 κλειδαριες πανω στις πορτες τους και bolt lock. Δεν εχουν καμια σχεση με τις θωρακισμενες πορτες στην Ελλαδα ποσο μαλλον με τις κλειδαριες που προτεινονται κατα καιρους στο παρον φορουμ. Αλλες αναγκες, αλλες απαιτησεις, αλλες λυσεις. Ειδικά Η.Π.Α. αντί για πόρτα-κλειδαριά-αφαλό, επενδύουν σε "κουμπούρι" με τα γνωστά αποτελέσματα😕
jimis_vts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Ειδικά Η.Π.Α. αντί για πόρτα-κλειδαριά-αφαλό, επενδύουν σε "κουμπούρι" με τα γνωστά αποτελέσματα😕 Μια συνδυαστική λύση θα ήταν ιδανική κι εδώ. Δε λέω κουμπούρι έστω κουζινομάχαιρο. Αντιθέτως εδώ άμα μπουν στο σπίτι σου και τραυματίσεις κάποιον (δε λέω για χειρότερα) θα βρεις και το μπελά σου και θα τρέχεις δικαστικά να αποδείξεις ότι δεν σε απειλούσαν. 1
Maurikycli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 ^ Μύθος. Μόνο αν σου κάνει μήνυση-εντελώς απίθανο
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Και γιατί όχι σαν τον Μακόλεϊ Κάλκιν στο "μόνος στο σπίτι", που είχε βάλει ηχογραφημένους πυροβολισμούς; (Μέικ πις, νοτ γουόρ)
jimis_vts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε ^ Μύθος. Μόνο αν σου κάνει μήνυση-εντελώς απίθανο Αυτό το 1% είναι πάντα που συμβαίνει όμως!
Sebu Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Maurikycli είπε Ειδικά Η.Π.Α. αντί για πόρτα-κλειδαριά-αφαλό, επενδύουν σε "κουμπούρι" με τα γνωστά αποτελέσματα😕 Ναι αλλα εκει το επιτρεπει το Συνταγμα τους, βασικα το επιβαλει μην πω κιολας, για να προστατευθουν απο "κακους" πολιτικους που θα ειχαν διαθεση καταλυσης του πολιτευματος. Παλαιακη διαταξη αλλων εποχων αλλα αφου εχει μεινει και εχουν ισχυρο λομπι οπλων και αρκετους φανατικους της οπλοκατοχης ειδικα στο Νοτο, δυσκολο εως αδυνατο να καταργηθει. 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε ^ Μύθος. Μόνο αν σου κάνει μήνυση-εντελώς απίθανο Καθολου μυθος. Τον ανθρωπο στην Παιανια-Παλληνη αν θυμαμαι καλα που τους κυνηγησε εξω απο το σπιτι με την καραμπινα και τους πυροβολησε επειδη χτυπησαν τη μητερα του την ωρα της ληστειας μεσα στο σπιτι τους, τον κυνηγησε αυταπαγγελτα ο εισαγελλεας (δικαιοσυνη σου λεει μετα) για προκληση βλαβης και παρανομη οπλοχρησια. Ευτυχως τελικα αθωωθηκε γιατι μπορεσε και υπερισχυσε οτι ηταν θολωμενος που τους ειδε να χτυπανε τη μητερα του. Αλλιως ο δικαστης θα εκρινε αδικαιολογητη επιθεση εφοσον ειχαν βγει ηδη απο το σπιτι και ετρεχαν σαν τα ποντικια. Προσωπικα λεω καλα εκανε να αγιασει το χερι του. Δεν φτανει που μπηκαν στο σπιτι του παρανομα να ρημαξουν το βιος τους. Θα τους λυπηθουμε και απο πανω. Ετσι εχουν ευνουχησει και τους αστυνομικους. Δεν λεω να πυροβολανε για ασημαντο λογο οπως στις ΗΠΑ αλλα οχι να ληστευει ή να σηκωνει οπλο ο αλλος και ο αστυνομικος να ειναι με το σεις και με το σας για να μην μπλεξει. Αν εχω να διαλεξω αναμεσα στο να ζησω εγω και η οικογενεια μου ή ο ληστης/κακοποιος/δολοφονος να μην τον πυροβολησει ο αστυνομικος, προτιμω να τον κανει σουρωτηρι. Γιατι αν εχει σκοπο να μου κανει κακο, σημαινει οτι δεν σεβεται τη ζωη μου, αρα δεν σεβεται την ανθρωπινη ζωη αρα στα τσακιδια. Δεν υπαρχει εκει ελπιδα ή περιθωριο συμμορφωσης ή αλλαγης μυαλων και επανοδου στην κοινωνια, οι 9,5 στις 10 περιπτωσεις ειναι καμμενες και χαμενες εξ ορισμου. Δεν ειμαστε Σουηδοι να τους κλεινεις σε φυλακες βιλες με playstation και κλιματισμο. Εδω με Γεωργιανα, και Βαλκανια καθαρματα της σχολης των εγκληματιων εισαι απλα αμειλικτος. Δεν συζητω για τους ταλιμπανορομά που οπλοφορούν και πυροβολουν μερα μεσημερι σε κατοικημενες περιοχες. Εκει δεν υπαρχει ουτε ρατσισμος, ουτε φασισμος ουτε τιποτα. Που σε πονει και που σε σφαζει. Αν δεν γινουν ανθρωποι, οποιος δεν γινεται ανθρωπος δεν του αξιζει να ειναι αναμεσα σε ανθρωπους. Αρκετα ανεχθηκαμε τον καθε παραβατικό και καθε εγκληματια ως κοινωνια στα πλαισια της διαφορετικοτητας. Οταν η ανοχη ξεπερνα τα ορια του σεβασμου της ασφαλειας, της προσωπικοτητας και της ιδιωτικοτητας των συνανθρωπων σου, κατανταει ευτελισμος και κοροιδια οποτε πρεπει να επερχεται αυτοδικαιη τιμωρια. Το δικαιωμα μου τελειωνει εκει που ξεκιναει το δικο σου. Αλλιως αν εχω μονο εγω δικαιωματα και σε καβαλησω εχουμε χουντα μου εις βαρος των αλλων. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από Sebu 11 1
Ringo106 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Question : Στα ίδια λ7 τι προτιμάω ? evva 4ks ή Abloy protec 2 ? Προβληματίζομαι απο κάτι καλά videάκια στο youtube που σε milsec ανοίγουν και τα 2 εύκολα ... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από Ringo106
jimis_vts Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Ringo106 είπε Question : Στα ίδια λ7 τι προτιμάω ? evva 4ks ή Abloy protec 2 ? Προβληματίζομαι απο κάτι καλά videάκια στο youtube που σε milsec ανοίγουν και τα 2 εύκολα ... Τωρα αν είναι να δώσω τα 2πλά λ7 , παίρνω από Κρήτη άλλους κωδικούς CZ , PPQ , P220 , G21 Άμα είδες ότι αυτοί οι δύο κύλινδροι ανοίγουν τόσο γρήγορα εμείς τώρα τι να σου προτείνουμε?? Σας έχουμε πει τόσες φορές κόψτε να βλέπετε βλακείες. 2
Ringo106 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jimis_vts είπε Άμα είδες ότι αυτοί οι δύο κύλινδροι ανοίγουν τόσο γρήγορα εμείς τώρα τι να σου προτείνουμε?? Σας έχουμε πει τόσες φορές κόψτε να βλέπετε βλακείες. Στέλνουμε και καμιά βλακεία , να περνά η ώρα ... Με αφιέρωση και info αγοράς για το εξάρτημα στο τρυπάνι ! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από Ringo106
jimis_vts Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Ringo106 είπε Στέλνουμε και καμιά βλακεία , να περνά η ώρα ... Με αφιέρωση και info αγοράς για το εξάρτημα στο τρυπάνι ! Συνεχίζεις να βλέπεις μ@λ@κιες όμως και δεν ακούς. Βλέπεις ένα βίντεο που περνάει στεγνά τρυπάνι και κανονικά έχεις και defender μπροστά. Και βάλε ένα diamond αν θες να είσαι και μάγκας που κόβεται μόνο με τροχό ή ένα cls 5. Δηλαδή δεν θ ακούσει κανείς τροχό?? Κανείς δεν θ ακούσει τρυπάνι?? Αν το κάνουν αυτό ότι και να βάλεις ούτε τοίχο δεν θα βρεις. Αν επιμένεις βάλε και συναγερμό, κάμερες κι από ένα ντόπερμαν μέσα έξω. Θα κοιμάσαι ήσυχος. 2
kokor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 8:33 ΠΜ, mclein² είπε μονο θεμα ασφαλειας υπαρχει κ αυτο παλι ειναι ανα περιοχη. πχ στον Πειραιά δεν υπάρχει καποιο δειγμα οτι καποιος ξερει να τους παραβιασει. Ευχαριστώ ξανά για την απάντηση....Έχουμε κάποια εικόνα τι γίνεται με τον (dierre) d-up στην Αθήνα?
mclein² Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, kokor είπε Ευχαριστώ ξανά για την απάντηση....Έχουμε κάποια εικόνα τι γίνεται με τον (dierre) d-up στην Αθήνα? το ιδιο πραγμα ειναι...ιδια τεχνολογια. 1
kokor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, mclein² είπε το ιδιο πραγμα ειναι...ιδια τεχνολογια. Οκ...ποια μοντέλα κυλίνδρων απο άλλες εταιρείες ειναι παραπλήσιες του d-up για να έχω μια εικόνα...? Γιατί προσπαθώ να βάλω καινούργια (value for money) πόρτα και ή θα θέλουν να βάλουν τα δικά τους ή θα χρεώνουν σύστημα cisa rev pro + rs3s + cisa def €1200 (με τοποθέτηση & φπα) ή θα ζητάω evvia 4ks αλλά θα λένε όχι γιατί φέρνουν το evvia mcs και δε γίνεται ξερωγω....Ε, έλεος....η φάση βάζω καινούργια πόρτα είναι ληστεία, εγώ εκεί έχω καταλήξει και με άλλα που έχω δει
mclein² Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, kokor είπε Οκ...ποια μοντέλα κυλίνδρων απο άλλες εταιρείες ειναι παραπλήσιες του d-up για να έχω μια εικόνα...? Γιατί προσπαθώ να βάλω καινούργια (value for money) πόρτα και ή θα θέλουν να βάλουν τα δικά τους ή θα χρεώνουν σύστημα cisa rev pro + rs3s + cisa def €1200 (με τοποθέτηση & φπα) ή θα ζητάω evvia 4ks αλλά θα λένε όχι γιατί φέρνουν το evvia mcs και δε γίνεται ξερωγω....Ε, έλεος....η φάση βάζω καινούργια πόρτα είναι ληστεία, εγώ εκεί έχω καταλήξει και με άλλα που έχω δει γραψε μας τις διαθεσιμες επιλογες απο το καταστημα που επελεξες.
kokor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, mclein² είπε γραψε μας τις διαθεσιμες επιλογες απο το καταστημα που επελεξες. Α) Σ' ενα μαγαζί, διπλής θωράκισης+ κλειδαριά/defender cipierre + iseo F90= €1000 Β) μοντέλο rock με cisa rev pro + cisa def (?) + ap4s= €850 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (δηλ καπου στα €1050 included). Θέλω rs3s...? Θα πρέπει να σκάσω άλλα €180 + ΦΠΑ. Δηλ σύνολο €1200 Γ) Sparta 17 με dierre κλειδαριά, def, d-up γύρω στο €1000αρικο ΜΕ φπα Δ) Atros με iseo κλειδαριά (def - που δεν στέκει/υπάρχει, γράψανε λάθος στην προσφορά ) =€917 ΜΕ φπα. Αν θέλω keso8000 (που δε θέλω γιατί η πόρτα πάει για κέντρο Αθήνας) +€70. Αν θέλω evvia 4ks δε γίνεται, μονο mcs. οτιδήποτε αλλο έχω απορρίψει συλλήβδην ή κάτι προσφορές με securemme δεν τα περιλαμβάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα