Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mclein² είπε

επελεξες εταιρεια & οχι το προιον....

1. εγγυηση & πιστοποιηση μπορουσες να παρεις κ για μια κλειδαρια multiblock που ακομη και το ονομα παραχαραξη κ εξαπατηση μυριζει γιατι παραπεμπει στο mul-t-lock. ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.

2. στο γραπτο - επαγγελματικο δεν εχω να πω κατι...δυστυχως κι εγω ντρεπομαι οταν βλεπω τετοιες προσφορες για πορτες κ οχι μονο...

3. η επαγγελματικη αντιμετωπιση πολλες φορες ειναι υποκειμενικη γιατι δυστυχως πολλες φορες εμεις ως πελατες δεν εχουμε τη σωστη προσεγγιση στο σωστο χωρο. η γκολντεν που ειναι απροσωπη κ μαστιγωνει φυσικο κ επομενο ειναι να ηταν σουπερ επαγγελματικη στα ματια σου...εδω στο πλαισιο πας για Α4 και μονο αμαξι δε σου δινουν δωρο στην πορτα. αυτο δε σημαινει οτι πουλανε το καλυτερο Α4 ή οτι κανουν καλα τη δουλεια τους...στα δικα μου ματια (μικρου γνωστη του αντικειμενου) προσπαθουν να θολωσουν τα νερα κ να βγαλουν απο το καδρο την ασχετοσυνη τους μεσω του καθωσπρεπισμου.

4. ο μαστορας ειναι μαστορας και μπορει να ερθει με οτι ρουχα επιβαλει η εργασια του. ΠΟΤΕ δεν πρεπει να μεταφερει τα νευρα του στον πελατη και ποσο μαλλον σ'εναν αγνωστο γι'αυτον ανθρωπο.

5. δεν εχω να σχολιασω κατι για την καρτελα. καθε μεγαλη πολυεθνικη που σεβεται τον εαυτο της θα ειχε....

6. φυσικα και δε σταθηκες στο ντιφεντερ που ειναι της πλακας γιατι ως ασχετος (δεν ειναι βρισιμο ή υποβαθμιση του ατομου σου) δεν μπορουσες να σταθεις σε κατι που αγνοεις. απλα πηρες αυτο που σου σερβιραν ομορφα κι ωραια κ εισαι χαρουμενος. φυσικα εισαι εξυπνος & προνοητικος και πιθανοτατα δε θα εχεις προβλημα γιατι εχεις κανει αυτο που πρεπει να κανει ενας νορμαλ σκεπτομενος ανθρωπος : να αναβαθμισει ή / και περιφρουρησει και τα υπολοιπα κομματια που υστερουν στο θεμα της ασφαλειας.

αυτο ειναι κατι το οποιο πρεπει να γινει καδρο & απαραβατος κανονας για να εκκινει μια συζητηση.

αυτο ειναι επισης κατι παρα πολυ σημαντικο !

Και στα πάντα που είσαι σωστός να τονίσουμε ότι πουλάει πόρτες με moia! 

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Νέος υποψήφιος αγοραστής θωρακισμένης πόρτας για διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Δυτικα. Έχω φάει τα μάτια μου να διαβάζω προσπαθωντας να μην πιαστώ κότσος (το κατά δυναμιν). Με ένα budget γύρω στα 800-900, από που θα ξεκινούσατε για προσφορές; Καταλαβαίνω ότι το να αναβαθμισεις μόνος σου είναι πιο οικονομικό, θα ήθελα όμως αρχικά μια vfm επιλογή «πακέτου». Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από mandoctor
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mandoctor είπε

Καταλαβαίνω ότι το να αναβαθμισεις μόνος σου είναι πιο οικονομικό

καλημερα,

οχι δεν ειναι πιο οικονομικο να αναβαθμισεις μονος σου.

το μονο που θα κερδισεις βαζοντας σε 2ο χρονο οτι θελεις εσυ, ειναι να παρεις οτι θελεις εσυ.

σε καθε αλλη περιπτωση βαζεις αυτα που εμπορευεται ο πορτάς...

Δημοσ.

Καλημέρα χρειάζομαι τη καθοδήγηση σας γιατί από αυτά που διαβάζω το έχετε ψάξει το θέμα ή είναι η δουλειά σας. Σε διαμέρισμα στην Αθήνα στην Καισαριανή έχουμε παλιά πόρτα  εσωτερικά σιδερένια (όντως είναι βαριά) με επένδυση ξύλου αλλά όχι  θωρακισμένη σύγχρονη.Τα οικονομικά για αλλαγή πόρτας τώρα δέν.. Να κάνω μια αναβάθμιση σε αυτή για την ώρα ή τσάμπα τα έξοδα.Το υπολογίζω 200-250€ αν έχει νόημα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

IMG_20230109_084518.jpg

IMG_20230109_082906.jpg

IMG_20230109_082859.jpg

IMG_20230109_082638.jpg

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, DREAMAX είπε

Καλημέρα χρειάζομαι τη καθοδήγηση σας γιατί από αυτά που διαβάζω το έχετε ψάξει το θέμα ή είναι η δουλειά σας. Σε διαμέρισμα στην Αθήνα στην Καισαριανή έχουμε παλιά πόρτα  εσωτερικά σιδερένια (όντως είναι βαριά) με επένδυση ξύλου αλλά όχι  θωρακισμένη σύγχρονη.Τα οικονομικά για αλλαγή πόρτας τώρα δέν.. Να κάνω μια αναβάθμιση σε αυτή για την ώρα ή τσάμπα τα έξοδα.Το υπολογίζω 200-250€ αν έχει νόημα.Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

εγω στη θεση σου θα εδινα μαξ 50 ~ 60 ευρω για εναν καλυτερο κυλινδρο ΙΔΙΑΣ διαστασης με τον υφισταμενο.

ετσι κερδιζεις στην ποιοτητα κ με τη "λαθος" διασταση οτι ο μονος τροπος διαρρηξης ειναι το τρυπημα.

cisa astral s ή agb 9000s ειναι οι καλυτερες λυσεις κατα την ταπεινη μου αποψη.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DREAMAX είπε

"κ με τη "λαθος" διασταση" τι εννοείς;

αυτο που εχει τωρα ειναι λαθος με βαση την εμφανιση & την πρακτικοτητα γιατι μπαινει το χερι σου μεσα στην τρυπα για να βαλεις το κλειδι.

ομως στο θεμα της ασφαλειας (εστω κ μεσω αφελειας) εισαι στον καλυτερο δρομο...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Ευχαριστώ θα πάρω μια από τις δύο προτάσεις σου, βοηθάς φίλε μου πολύ.

Εγώ ως μη επαγγελματίας θα έλεγα ναι μεν να αλλαξεισ Κύλινδρο τώρα αλλά να τον πάρεις με μελλοντική προοπτική, να βάλεις στην άκρη τα υπόλοιπα 200 τώρα και από ένα πενηντάρικο το μήνα και να βάλεις μια ασφαλείας έστω οικονομική 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

χάσαμε το κλειδί αυτης της πόρτας (κλειδωμένη) και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί χωρίς να καταστραφεί. Δεν εχω ρωτήσει ακόμα κλειδαρά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται και πόσω εκτιμάτε εσεις το κόστος. Περιοχή ειναι Πανόρμου.

PXL_20230113_141659162.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PanosLy είπε

Καλησπέρα παιδιά,

χάσαμε το κλειδί αυτης της πόρτας (κλειδωμένη) και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί χωρίς να καταστραφεί. Δεν εχω ρωτήσει ακόμα κλειδαρά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται και πόσω εκτιμάτε εσεις το κόστος. Περιοχή ειναι Πανόρμου.

PXL_20230113_141659162.jpg

καλημερα,

βγαλε το καπακι κ τραβα μια κοντινη φωτο εαν χρειαζεται με φλας.

θα σου στειλω πμ ποιο κλειδι χρειαζεσαι να πας να το δειξεις σε καποιο συναδελφο.

υγ - ανοιγει χωρις να χαλασει & θεωρητικα στην περιοχη σου με 25€ αλλα μπορει ν'ακουσεις και 50€ επειδη καποιοι ειναι τρελοι...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το παλικάρι που μου περνάει τα κουφώματα μου είπε ότι βάζει και κλειδαριές, αλλά μέτρησε τον μύλο της πόρτας και λέει θέλει κλειδαριά 100mm και 50/50 αλλά βλέπω ότι η assa abloy pro Tec 2 δεν έχει τέτοια διάσταση.

Τι κάνουμε τώρα;

Γιατι δεν βλέπω καθόλου αυτή τη διάσταση στο skroutz γενικά για τους ασφαλούς;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Σε σχετικά νέα πολυκατοικία (2013) ο κατασκευαστής έχει βάλει πόρτες ασφαλείας με κλειδαριά potent secur s34. Ένας κλειδαριάς που ήρθε να αλλαξει σε έναν άλλο ένοικο λόγω του ότι κλειδώθηκε από έξω του είπε ότι είναι για τα μπάζα η s34 και αναρωτιέμαι αν καλό θα ήταν να την αλλάξω κι εγώ και τι θα μου προτείνατε...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το παλικάρι που μου περνάει τα κουφώματα μου είπε ότι βάζει και κλειδαριές, αλλά μέτρησε τον μύλο της πόρτας και λέει θέλει κλειδαριά 100mm και 50/50 αλλά βλέπω ότι η assa abloy pro Tec 2 δεν έχει τέτοια διάσταση.

Τι κάνουμε τώρα;

Γιατι δεν βλέπω καθόλου αυτή τη διάσταση στο skroutz γενικά για τους ασφαλούς;

Ευχαριστω.

πηγαινε σε κλειδαρα εφοσον ο αλουμινας σου ειναι ασχετος.

το σκρουτζ δεν ειναι μερος να ψαχνεις για την ασφαλεια σου.

23 λεπτά πριν, Z3R@tuL είπε

Καλημέρα σε όλους,

Σε σχετικά νέα πολυκατοικία (2013) ο κατασκευαστής έχει βάλει πόρτες ασφαλείας με κλειδαριά potent secur s34. Ένας κλειδαριάς που ήρθε να αλλαξει σε έναν άλλο ένοικο λόγω του ότι κλειδώθηκε από έξω του είπε ότι είναι για τα μπάζα η s34 και αναρωτιέμαι αν καλό θα ήταν να την αλλάξω κι εγώ και τι θα μου προτείνατε...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

οτι και να βαλεις...καλυτερο θα ειναι απο τον εργοταξιακο κυλινδρο των 30€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...