vasos123456 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με μια πόρτα ασφαλείας. Έχω μια θωρακισμένη πορτα εισόδου στο διαμέρισμα μου που είναι αρκετά παλιά , καμιά 25ετια. Η ερώτηση είναι αξίζει να αλλαχθεί και να βάλω καλό κύλινδρο κλειδαριά και defender ή να επενδυσω στο να βάλω ακομα καλύτερο κύλινδρο κλειδαριά και defender σε αυτή που έχω; Γίνεται να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη; Θα με ενδιέφερε να βάλω οτι θα παρέχει μέγιστη ασφάλεια (αρκεί να αξίζει σε αναλογια τιμης-ασφαλειας), ακόμα και ηλεκτροπύρο σκέφτομαι σαν επιπλέον ασφάλεια. Θα ήθελα να μου προτείνεται κύλινδρο κλειδαριά και defender που να αξίζουν τα λεφτά τους και να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια.
paylidis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, vasos123456 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με μια πόρτα ασφαλείας. Έχω μια θωρακισμένη πορτα εισόδου στο διαμέρισμα μου που είναι αρκετά παλιά , καμιά 25ετια. Η ερώτηση είναι αξίζει να αλλαχθεί και να βάλω καλό κύλινδρο κλειδαριά και defender ή να επενδυσω στο να βάλω ακομα καλύτερο κύλινδρο κλειδαριά και defender σε αυτή που έχω; Γίνεται να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη; Θα με ενδιέφερε να βάλω οτι θα παρέχει μέγιστη ασφάλεια (αρκεί να αξίζει σε αναλογια τιμης-ασφαλειας), ακόμα και ηλεκτροπύρο σκέφτομαι σαν επιπλέον ασφάλεια. Θα ήθελα να μου προτείνεται κύλινδρο κλειδαριά και defender που να αξίζουν τα λεφτά τους και να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια. Φυσικά και αξίζει να την αναβαθμίσεις Ξεκινάς πάτωμα από τα 150 περίπου υλικά κ εργασία και με 3 κατοστάρικα φτιάχνεις κάτι πολύ αξιοπρεπές…
vasos123456 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, paylidis είπε Φυσικά και αξίζει να την αναβαθμίσεις Ξεκινάς πάτωμα από τα 150 περίπου υλικά κ εργασία και με 3 κατοστάρικα φτιάχνεις κάτι πολύ αξιοπρεπές… Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου δώσεις συγκεκριμένα στοιχεία για μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση; Γιατί ο κάθε κλειδαράς προτείνει τα δικά του..
paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vasos123456 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου δώσεις συγκεκριμένα στοιχεία για μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση; Γιατί ο κάθε κλειδαράς προτείνει τα δικά του.. Υπάρχουν πιο έμπειροι εδώ αλλά ένας συνδυασμός κλειδαριάς cisa revo με ένα κύλινδρο από το επάνω ράφι (κατηγορίας ~100 ευρώ σαν τεμάχιο) κ ένα νορμαλ defender θα σου βγουν γύρω στα 240-250 περασμένα. Τις ακριβείς ανάγκες σου όμως θα τις διαμορφώσουν και άλλες συνθήκες όπως πχ η περιοχή σου το ίδιο το σπίτι κλπ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από paylidis
vasos123456 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Στις 25/12/2022 στις 11:07 ΜΜ, paylidis είπε Υπάρχουν πιο έμπειροι εδώ αλλά ένας συνδυασμός κλειδαριάς cisa revo με ένα κύλινδρο από το επάνω ράφι (κατηγορίας ~100 ευρώ σαν τεμάχιο) κ ένα νορμαλ defender θα σου βγουν γύρω στα 240-250 περασμένα. Τις ακριβείς ανάγκες σου όμως θα τις διαμορφώσουν και άλλες συνθήκες όπως πχ η περιοχή σου το ίδιο το σπίτι κλπ Το σπίτι είναι Νέα ιωνία - Νέο ηράκλειο. Όποιος έχει την εμπειρία ας με βοηθήσει, να μου πεί συγκεκριμένα κύλινδρο, κλειδαριά και defender. Θέλω να παρέχει όσο το δυνατόν μέγιστη ασφάλεια. επίσης όποιος έχει να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να τα προμηθευτώ και να γίνει και η εγκατάσταση ας μου στείλει pm
mclein² Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, vasos123456 είπε Το σπίτι είναι Νέα ιωνία - Νέο ηράκλειο. Όποιος έχει την εμπειρία ας με βοηθήσει, να μου πεί συγκεκριμένα κύλινδρο, κλειδαριά και defender. Θέλω να παρέχει όσο το δυνατόν μέγιστη ασφάλεια. επίσης όποιος έχει να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να τα προμηθευτώ και να γίνει και η εγκατάσταση ας μου στείλει pm καλημερα & χρονια πολλα ! γραψε μας ενα μαξ ματζετ γιατι το να σου γραψω εγω ή καποιος αλλος για τη μεγιστη ασφαλεια με 500€ μαλλον θα απογοητευτεις παρα θα προχωρησεις την αναβαθμιση. αναβαθμιση που θα επρεπε να εχεις κανει πολυ καιρο μιας κ η κλειδαρια σου ειναι στα προθυρα παραδοσης του πνευματος και απορω πως δεν εχεις κλειδωθει εντος ή εκτος ακομη... επισης, θα βοηθουσαν εδω ή σε πμ μερικες ακομη φωτο μεσα / εξω / πλαι σε καθετη μορφη για να καταλαβουμε λιγο καλυτερα ποσο δυσκολη περιπτωση ειναι...μιας κ απλη πορτα δεν τη λες 4
Jumaru77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους και καλή χρονια με υγεία. Άπειρος αρκετα με τα συγκεκριμένα θέματα (καταλαβα κάποια πραγματα από το thread) και θα ήθελα την άποψη/συμβουλη σας για το παρακάτω: Πρόκειται να εγκαταστήσω πόρτα ασφαλείας σε σπίτι που βρίσκεται στην Ανατολική Αττικη και έχω λάβει μια προσφορά (sentry doors). Η πόρτα είναι σε μονοκατοικια. Να προσθέσω σε αυτο το σημείο ότι η επικοινωνία με την εταιρεία που θα προμηθευσει την πόρτα είναι λιγο δύσκολη καθώς δεν πουλαει λιανική και πραγματοποιείται μέσω τρίτου. Ως προς το ζήτημα κλειδαρια - κυλινδρος - defender που ειναι παντελώς άγνωστο σε εμένα το στάνταρ πακέτο περιελάμβανε σετ κλειδαρια της securemme αλλά με δυνατότητα για καλύτερη (+100 €) όπου μου αναφέρθηκαν τα εξής: - Γραναζωτή iseo κλειδαριά (δυστυχως δεν εχω το μοντέλο) - Cisa astral μη αντιγραφόμενο αφαλό (ο κυλινδρος καταλαβαίνω ότι ειναι). - Για defender δεν έχουμε συζητήσει κάτι. 1. Ως προς τον παραπάνω συνδυασμό θεωρείται είναι αποδεκτός από άποψη εταιρειών? 2. Αν αυτό τελικά ειναι το πακέτο ποια μοντέλα κλειδαριας και κυλίνδρου προτείνετε? 3. Τα mm παίζουν ρολο στον κύλινδρο? 4.To defender ειναι απαραίτητο? 5. Ιδανικά ποιος θα ήταν ένας καλός συνδυασμός για κλειδαρια - κύλινδρο - defender? Να ζητησω προκαταβολικά συγνώμη γιατι έχει λιγες πληροφορίες το post καθώς και αν έχω γράψει κάτι λάθος στις ορολογίες. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Jumaru77
mclein² Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Jumaru77 είπε Καλημέρα σε όλους και καλή χρονια με υγεία. Άπειρος αρκετα με τα συγκεκριμένα θέματα (καταλαβα κάποια πραγματα από το thread) και θα ήθελα την άποψη/συμβουλη σας για το παρακάτω: Πρόκειται να εγκαταστήσω πόρτα ασφαλείας σε σπίτι που βρίσκεται στην Ανατολική Αττικη και έχω λάβει μια προσφορά (sentry doors). Η πόρτα είναι σε μονοκατοικια. Να προσθέσω σε αυτο το σημείο ότι η επικοινωνία με την εταιρεία που θα προμηθευσει την πόρτα είναι λιγο δύσκολη καθώς δεν πουλαει λιανική και πραγματοποιείται μέσω τρίτου. Ως προς το ζήτημα κλειδαρια - κυλινδρος - defender που ειναι παντελώς άγνωστο σε εμένα το στάνταρ πακέτο περιελάμβανε σετ κλειδαρια της securemme αλλά με δυνατότητα για καλύτερη (+100 €) όπου μου αναφέρθηκαν τα εξής: - Γραναζωτή iseo κλειδαριά (δυστυχως δεν εχω το μοντέλο) - Cisa astral μη αντιγραφόμενο αφαλό (ο κυλινδρος καταλαβαίνω ότι ειναι). - Για defender δεν έχουμε συζητήσει κάτι. 1. Ως προς τον παραπάνω συνδυασμό θεωρείται είναι αποδεκτός από άποψη εταιρειών? 2. Αν αυτό τελικά ειναι το πακέτο ποια μοντέλα κλειδαριας και κυλίνδρου προτείνετε? 3. Τα mm παίζουν ρολο στον κύλινδρο? 4.To defender ειναι απαραίτητο? 5. Ιδανικά ποιος θα ήταν ένας καλός συνδυασμός για κλειδαρια - κύλινδρο - defender? Να ζητησω προκαταβολικά συγνώμη γιατι έχει λιγες πληροφορίες το post καθώς και αν έχω γράψει κάτι λάθος στις ορολογίες. Ευχαριστώ. καλησπερα & καλη χρονια. να εισαι σιγουρος οτι η πορτα ειναι του 500αρικου και εξω & μεσα, αυτο ειναι το δεδομενο. αν με τα 100€ εξτρα, εχεις την iseo + astral tekno pro...ακουγεται τιμιο σαν αναβαθμιση του ξεπερασμενου βασικου τους πακετου. 1. αποδεκτος ως προς τι & ποιον ; (πχ, εχεις χρηματοκιβωτιο μεσα ; αν ναι, οχι ειναι αστειο το σεταπ...αν εχεις ενα τυπικο σπιτι χωρις φρου-φρου...τοτε ισως σε καλυπτει ως basic πακετο. 2. iseo sls για την κλειδαρια αν μπορεις να επιλεξεις απ'αυτους. κυλινδρο καλυτερα να τους ρωτησεις τι επιλογες εχεις... 3. 80mm (30/50) θα χρειαστεις αφου φανταζομαι θα παρεις μια απλη πορτα.... 4. ξεκαθαρα ειναι απαραιτητο. στα λεφτα που λενε παιρνεις το ντιφεντερ των 10€ ~ 15€...μακαρι να μπορουσες να παρεις τουλαχιστον Bd200 ή MRM27 (τους ρωτας αν μπορουν) 5. αναλογα τι δουλευουν κ ποσο χρονο θελουν να ξοδεψουν για τον πελατη τους.
Jumaru77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, mclein² είπε καλησπερα & καλη χρονια. να εισαι σιγουρος οτι η πορτα ειναι του 500αρικου και εξω & μεσα, αυτο ειναι το δεδομενο. αν με τα 100€ εξτρα, εχεις την iseo + astral tekno pro...ακουγεται τιμιο σαν αναβαθμιση του ξεπερασμενου βασικου τους πακετου. 1. αποδεκτος ως προς τι & ποιον ; (πχ, εχεις χρηματοκιβωτιο μεσα ; αν ναι, οχι ειναι αστειο το σεταπ...αν εχεις ενα τυπικο σπιτι χωρις φρου-φρου...τοτε ισως σε καλυπτει ως basic πακετο. 2. iseo sls για την κλειδαρια αν μπορεις να επιλεξεις απ'αυτους. κυλινδρο καλυτερα να τους ρωτησεις τι επιλογες εχεις... 3. 80mm (30/50) θα χρειαστεις αφου φανταζομαι θα παρεις μια απλη πορτα.... 4. ξεκαθαρα ειναι απαραιτητο. στα λεφτα που λενε παιρνεις το ντιφεντερ των 10€ ~ 15€...μακαρι να μπορουσες να παρεις τουλαχιστον Bd200 ή MRM27 (τους ρωτας αν μπορουν) 5. αναλογα τι δουλευουν κ ποσο χρονο θελουν να ξοδεψουν για τον πελατη τους. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την απάντηση, έχω αντιληφθεί ότι έχεις βοηθήσει αρκετό κόσμο και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για το μη αριθμημένο σχόλιο "να εισαι σιγουρος οτι η πορτα ειναι του 500αρικου και εξω & μεσα, αυτο ειναι το δεδομενο" φαντάζομαι εννοείς την ποιότητα της πόρτας από την εταιρεία. Δυστυχώς είναι πολλα αυτα που πρέπει να φτιαξω εκτός της πόρτας, αλλά ως προς την εταιρεία αυτη, παρεμβάλλεται άνθρωπος που συνεργάζεται και ο λογος που τείνω προς τα εκεί είναι γτ μου έχει μεταφέρει ότι ειναι καλοί στις τοποθετήσεις τους και στην υποστήριξη εάν τυχόν κάτι χρειαστεί. Ποιο ειναι το σύνηθες κόστος μιας καλής πόρτας ασφαλείας αλουμινιου (χωρίς το σετ κλειδαριας) κατα την άποψη σου και τι ειναι σημαντικό να έχει κατασκευαστικα? 1. Έχεις δίκιο το αποδεκτός ήταν λάθος επιλογή λέξης, πάντως χρηματοκιβωτιο δεν εχω δυστυχως γιατι και να ειχα μάλλον κανένα σώβρακο θα ειχε μεσα. Να το θέσω καλύτερα εάν μοιράζες το κόστος κλειδαρια - κυλινδρος - defender για να αγοράσεις ένα σετ που θα σου παρέχει ασφάλεια σε επιπεδα άνω του μετριου πόσα πιστευεις πρέπει να δώσω για το κάθε ένα? Ας πουμε 300 € για όλα μπορώ να ειμαι καλυμμένος σε ικανοποιητικό βαθμό? 2. Μπορείς να μου γράψεις το μοντέλο που έχεις υπόψη σου? Το SLS είναι κάποιος τρόπος λειτουργιας η το μοντέλο? 3. Επειδή θα επικοινωνησω μαζί τους την άλλη εβδομάδα, αν έχω την δυνατότητα για κύλινδρο διαφορετικό από τον astral tekno pro μπορείς να μου πεις ποιον θεωρείς εσυ ιδανικό στα πλαίσια του budget που έγραψα παραπάνω? 4. Defender θα ζητησω αυτό που μου έγραψες. Αν καταλαβα καλά είναι της Disec Monolito BD 200 σωστα? 5. Αν δεν σε κουραζω στο budget (300€) αυτο ποιες θα ήταν οι επιλογές σου σε κλειδαρια και κύλινδρο? Σε ευχαριστω και πάλι.
mclein² Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, Jumaru77 είπε Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την απάντηση, έχω αντιληφθεί ότι έχεις βοηθήσει αρκετό κόσμο και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για το μη αριθμημένο σχόλιο "να εισαι σιγουρος οτι η πορτα ειναι του 500αρικου και εξω & μεσα, αυτο ειναι το δεδομενο" φαντάζομαι εννοείς την ποιότητα της πόρτας από την εταιρεία. Δυστυχώς είναι πολλα αυτα που πρέπει να φτιαξω εκτός της πόρτας, αλλά ως προς την εταιρεία αυτη, παρεμβάλλεται άνθρωπος που συνεργάζεται και ο λογος που τείνω προς τα εκεί είναι γτ μου έχει μεταφέρει ότι ειναι καλοί στις τοποθετήσεις τους και στην υποστήριξη εάν τυχόν κάτι χρειαστεί. Ποιο ειναι το σύνηθες κόστος μιας καλής πόρτας ασφαλείας αλουμινιου (χωρίς το σετ κλειδαριας) κατα την άποψη σου και τι ειναι σημαντικό να έχει κατασκευαστικα? 1. Έχεις δίκιο το αποδεκτός ήταν λάθος επιλογή λέξης, πάντως χρηματοκιβωτιο δεν εχω δυστυχως γιατι και να ειχα μάλλον κανένα σώβρακο θα ειχε μεσα. Να το θέσω καλύτερα εάν μοιράζες το κόστος κλειδαρια - κυλινδρος - defender για να αγοράσεις ένα σετ που θα σου παρέχει ασφάλεια σε επιπεδα άνω του μετριου πόσα πιστευεις πρέπει να δώσω για το κάθε ένα? Ας πουμε 300 € για όλα μπορώ να ειμαι καλυμμένος σε ικανοποιητικό βαθμό? 2. Μπορείς να μου γράψεις το μοντέλο που έχεις υπόψη σου? Το SLS είναι κάποιος τρόπος λειτουργιας η το μοντέλο? 3. Επειδή θα επικοινωνησω μαζί τους την άλλη εβδομάδα, αν έχω την δυνατότητα για κύλινδρο διαφορετικό από τον astral tekno pro μπορείς να μου πεις ποιον θεωρείς εσυ ιδανικό στα πλαίσια του budget που έγραψα παραπάνω? 4. Defender θα ζητησω αυτό που μου έγραψες. Αν καταλαβα καλά είναι της Disec Monolito BD 200 σωστα? 5. Αν δεν σε κουραζω στο budget (300€) αυτο ποιες θα ήταν οι επιλογές σου σε κλειδαρια και κύλινδρο? Σε ευχαριστω και πάλι. ναι, δυστυχως ο σεντρι κ τα συναφη με αυτον πορταδικα (να μου επιτραπει ο ορος)...δεν εχουν σοβαρη ιδεα για το θεμα "πορτα ασφαλειας"...εαν βαζαμε κιλιμια ή σελοφαν ή πιατα στις πορτες, αυτο θα πουλαγαν. ειναι φασον το εργο και δεν ενδιαφερονται για αλλαγη σεναριου. αξιοπρεπης πορτα ασφαλειας για μενα ειναι απο 650€ ~ 700€ και ανεβαινουμε. εαν μιλαμε για σοβαρη πορτα ασφαλειας, θεωρω οτι κατω απο 850€ ~ 900€ δεν υπαρχει. αυτο προκυπτει απο τα ξυλα, το μεταλλο & το σεταπ της κλειδαριας. 1. δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη με τους πορταδες με ξεχωριστες τιμες. 2. ISEO SLS ειναι το μοντελο που επιβαλεται να σου τοποθετησουν με δεδομενο οτι συνεργαζονται με το συγκεκριμενο εργοστασιο. οτιδηποτε αλλο απο iseo οσον αφορα την κλειδαρια σημαινει μειονεκτημα. 3. μαθε τι τοποθετουν κ ξαναγραψε μας εδω ή εστω σε πμ αν δε θελεις εδω κ θα σου γραψω την αποψη μου. 4. σωστα, το μινιμουμ πλεον θεωρω οτι πρεπει να ειναι -> disec bd200...εκτος αν μας δυσκολευει το +20€ στο τελικο κοστος 5. cisa revo pro / iseo sls / mottura gear / multlock los = εγγυηση για καλη χρηση αρκετων ετων κυλινδρος απο champions pro ή agb dck και επανω εισαι μια χαρα...δεν εχει νοημα να γραψω δεκαδες ονοματα ενω ο σεντρι δεν εχει ουτε 5 διαφορετικα. ντιφεντερ τα ειπαμε...μονολιτο ή παραπανω, το σφερικ πεθανε.
Jumaru77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι, δυστυχως ο σεντρι κ τα συναφη με αυτον πορταδικα (να μου επιτραπει ο ορος)...δεν εχουν σοβαρη ιδεα για το θεμα "πορτα ασφαλειας"...εαν βαζαμε κιλιμια ή σελοφαν ή πιατα στις πορτες, αυτο θα πουλαγαν. ειναι φασον το εργο και δεν ενδιαφερονται για αλλαγη σεναριου. αξιοπρεπης πορτα ασφαλειας για μενα ειναι απο 650€ ~ 700€ και ανεβαινουμε. εαν μιλαμε για σοβαρη πορτα ασφαλειας, θεωρω οτι κατω απο 850€ ~ 900€ δεν υπαρχει. αυτο προκυπτει απο τα ξυλα, το μεταλλο & το σεταπ της κλειδαριας. 1. δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη με τους πορταδες με ξεχωριστες τιμες. 2. ISEO SLS ειναι το μοντελο που επιβαλεται να σου τοποθετησουν με δεδομενο οτι συνεργαζονται με το συγκεκριμενο εργοστασιο. οτιδηποτε αλλο απο iseo οσον αφορα την κλειδαρια σημαινει μειονεκτημα. 3. μαθε τι τοποθετουν κ ξαναγραψε μας εδω ή εστω σε πμ αν δε θελεις εδω κ θα σου γραψω την αποψη μου. 4. σωστα, το μινιμουμ πλεον θεωρω οτι πρεπει να ειναι -> disec bd200...εκτος αν μας δυσκολευει το +20€ στο τελικο κοστος 5. cisa revo pro / iseo sls / mottura gear / multlock los = εγγυηση για καλη χρηση αρκετων ετων κυλινδρος απο champions pro ή agb dck και επανω εισαι μια χαρα...δεν εχει νοημα να γραψω δεκαδες ονοματα ενω ο σεντρι δεν εχει ουτε 5 διαφορετικα. ντιφεντερ τα ειπαμε...μονολιτο ή παραπανω, το σφερικ πεθανε. Σε ευχαριστώ πολυ. θα σου στειλω και pm για να μην κουραζω τον κόσμο. Καλή χρονια σε όλους.
pintourikio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Jumaru77 είπε Σε ευχαριστώ πολυ. θα σου στειλω και pm για να μην κουραζω τον κόσμο. Καλή χρονια σε όλους. Εννοείται πως δεν κουράζεις! Ίσα ίσα μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι. 2
Petros Electron Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω πήρα μια πορτα με 600 ευρω και εχω χαλάσει +250 ευρώ για αναβαθμίσεις σε μια 5ετια και εχει τώρα AGB DCK+Cisa Rev pro+ Disec BKD250 σύνολο 850. θεωρώ οτι ειμαι καλα, αν αλλαξω κατι θα ειναι ο κύλινδρος αργότερα, αν και προς το παρόν δεν εχει ακουστεί κατι για τον DCK. Για εμενα καλύτερα ειναι μια οικονομική πορτα (με σωστη παντα τοποθέτηση) και αργότερα αλλάζουμε τα περιφερειακά με αυτα απο το πανω ραφι. Ενας κάλος κύλινδρος για αρχη και μετα και τα υπόλοιπα, αφου πολλοί "πορταδες" και δεν ειναι ευέλικτοι και σου πασάρουν οτι εχουν και τους εξυπηρετεί.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Petros Electron 2
pintourikio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εγω πήρα μια πορτα με 600 ευρω και εχω χαλάσει +250 ευρώ για αναβαθμίσεις σε μια 5ετια και εχει τώρα AGB DCK+Cisa Rev pro+ Disec BKD250 σύνολο 850. θεωρώ οτι ειμαι καλα, αν αλλαξω κατι θα ειναι ο κύλινδρος αργότερα, αν και προς το παρόν δεν εχει ακουστεί κατι για τον DCK. Για εμενα καλύτερα ειναι μια οικονομική πορτα (με σωστη παντα τοποθέτηση) και αργότερα αλλάζουμε τα περιφερειακά με αυτα απο το πανω ραφι. Ενας κάλος κύλινδρος για αρχη και μετα και τα υπόλοιπα, αφου πολλοί "πορταδες" και δεν ειναι ευέλικτοι και σου πασάρουν οτι εχουν και τους εξυπηρετεί.. Βέβαια, το πιο σημαντικό ίσως είναι από την αρχή η πόρτα να έχει μια ποιοτική κλειδαρία. Διότι, δεν είναι ούτε το καλύτερο για μια καινούρια πόρτα να την λύνουμε και ούτε το πιο εύκολο. Σε σχέση πάντα με την αναβάθμιση του κυλίνδρου ή του defender. 1
Jumaru77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, pintourikio είπε Βέβαια, το πιο σημαντικό ίσως είναι από την αρχή η πόρτα να έχει μια ποιοτική κλειδαρία. Διότι, δεν είναι ούτε το καλύτερο για μια καινούρια πόρτα να την λύνουμε και ούτε το πιο εύκολο. Σε σχέση πάντα με την αναβάθμιση του κυλίνδρου ή του defender. Πάντως εγώ ειλικρινά έχω χαθεί / μουρλαθεί με τις επιλογες και με τον φοβο μην παρω κατι σκαρτο τελείως, για αυτό και προσπαθώ εδω και κάποιο διάστημα να καταλαβω τι παιζει με τις πόρτες ασφαλειας. Απο αυτα που εχω αντιληφθεί όσους εχω ρωτησει και καπως θολωμένα τα λενε για την πορτα. Εννοω ότι δεν σου εξηγούν και πολλά πράγματα. Για αυτό εστω προσπαθώ να βάλω απο την αρχή κατι αξιοπιστο στο σετ κλειδαρια και να βεβαιωθώ ότι η εγκατασταση θα γινει με τον σωστό τροπο. Στην δική μου περίπτωση εχω και σταθερό σημειο που πρέεπει να μπει και ανεβάζει και το κοστος και αυτό οποτε μπλεξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα