Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, afelis είπε

Οχι υποχρεωτικά, και εγω πόρτα Σ. εχω αλλά οταν ερθει η ωρα για αναβάθμιση δαγκωτό τον mclein2 ψηφίζω.👍

Υποχρεωτικα οχι αλλα σχεδον ολοι εκει θα πανε.Ο Γιωργος ειχε πει οτι εχει ιδιαιτεροτητες η πορτα του Σιαμου και δεν ξερω αν ο ιδιος αναλαμβανει.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Ενα θεμα ειναι οσοι εχουν ηδη τα παραπανω εδω και καποια χρονια και θελουν να τα αλλαξουν τι στο καλο να βαλουν απο τις επιλογες του σιαμου?

Γιατι αναγκαστικα αυτον θα φωναξουν ( για τους γνωστους λογους) οταν θα θελησουν να κανουν αλλαγη...

δε βλεπω μετα την εγγυηση να υπαρχει καποιος λογος κλησης του σιαμου...

και πολυ ακριβος ειναι...και μετριοπαθη πραγματα τοποθετει. (περαν της Mottura γραναζωτης)

ποιος ο λογος να απευθυνθεις σε καποιον που τοποθετει πορτες για ν'αλλαξεις εναν κυλινδρο ή μια κλειδαρια ; 

• Like 5
Δημοσ.
Στις 24/11/2022 στις 7:13 ΠΜ, mclein² είπε

υγ - μην παρεις keso & champions pro αν εισαι κεντρο αθηνα & νεα σμυρνη. 

Εχει προβλημα ο keso 8000 στο Παγκρατι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

και πολυ ακριβος ειναι...και μετριοπαθη πραγματα τοποθετει. (περαν της Mottura γραναζωτης)

ποιος ο λογος να απευθυνθεις σε καποιον που τοποθετει πορτες για ν'αλλαξεις εναν κυλινδρο ή μια κλειδαρια ; 

Ενας λογος που θα σου πουν πολλοι ειναι οτι επειδη τον εμπιστευτηκα στην αρχη γιατι να μην τον φωναξω να μου  κανει αναβαθμιση...

Το κομματι τιμη και μετρια πραγματα ειναι ενα θεμα που εχει θιχτει αρκετες φορες εδω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

Ενας λογος που θα σου πουν πολλοι ειναι οτι επειδη τον εμπιστευτηκα στην αρχη γιατι να μην τον φωναξω να μου  κανει αναβαθμιση...

Το κομματι τιμη και μετρια πραγματα ειναι ενα θεμα που εχει θιχτει αρκετες φορες εδω.

οποιος δεν ψαχνεται το 2022 μπορει να κλαψει στη σπηλια του...

3 ώρες πριν, kormoranos7 είπε

Εχει προβλημα ο keso 8000 στο Παγκρατι?

παντου εχει προβλημα στ'αληθεια ο κεσο...οχι επειδη ειναι κακος κυλινδρος αλλα επειδη απο τον 2000 και μετα οι διαφορες ειναι αστειες...

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mclein² είπε

Τέτοια λέγε 😂

Δημοσ.

Εχω πορτα ασφαλειας η οποια τοποθετηθηκε το 2000. Απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που διαβασα εδω, εχει defender η κλειδαρια μου (αν μου προτεινετε αλλαγη ομως, ευχαριστως να γινει). Θα ηθελα ομως να κανω αλλαγη διοτι εχουν περασει αρκετα χρονια. Τι πληροφοριες θα χρειαζοταν να σας γραψω για να μου προτεινετε προς τα που να κινηθω;

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paparen είπε

Εχω πορτα ασφαλειας η οποια τοποθετηθηκε το 2000. Απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που διαβασα εδω, εχει defender η κλειδαρια μου (αν μου προτεινετε αλλαγη ομως, ευχαριστως να γινει). Θα ηθελα ομως να κανω αλλαγη διοτι εχουν περασει αρκετα χρονια. Τι πληροφοριες θα χρειαζοταν να σας γραψω για να μου προτεινετε προς τα που να κινηθω;

ευχαριστω πολυ

ή βαζεις εδω φωτο ή στελνεις πμ να σου εξηγησω.

defender το 2000 στην ελλαδα δεν πιστευω...

52 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Τέτοια λέγε 😂

μπορει καποιος να μας εξηγησει ή να τοποθετηθει με τα επιχειρηματα του κ να απαντησουμε :)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mclein² είπε

μπορει καποιος να μας εξηγησει ή να τοποθετηθει με τα επιχειρηματα του κ να απαντησουμε :)

Εσύ καλά τα λες... Για κάτι πορτάδες από το χωριό λέω. Δεν τους ξέρεις 😜

Δημοσ.

Καλησπέρα θα μπορούσα να αλλάξω την κλειδαριά μου που τώρα κλειδώνει μια φορά κ να βάλω άλλη που να κλειδώνει δύο φορές? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bilis1234 είπε

Καλησπέρα θα μπορούσα να αλλάξω την κλειδαριά μου που τώρα κλειδώνει μια φορά κ να βάλω άλλη που να κλειδώνει δύο φορές? 

φωτογραφιες απο την πορτα κ την κλειδαρια της ; 

Δημοσ.

επειδη εχουμε κατι παρεξηγησεις τυπου

"αγορασα πορτα 1000€" ή "η κλειδαρια μου ειναι απαραβιαστη κ κοστιζει 300€" κλπ κλπ κλπ...

φωτοζ που δειχνουν το προϊον ξεκαθαρα :

τιμη κυλινδρου : 30 ~ 50 ευρώ

τιμη defender : 16 ~ 25 ευρώ

22.jpg

222.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ, οι παρακάτω κύλινδροι θεωρούνται ακόμα ασφαλείς επιλογές ή είναι για αντικατάσταση;

AGB Scudo DCK + Cisa Astral Tekno Pro 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, June είπε

Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ, οι παρακάτω κύλινδροι θεωρούνται ακόμα ασφαλείς επιλογές ή είναι για αντικατάσταση;

AGB Scudo DCK + Cisa Astral Tekno Pro 

Ευχαριστώ!

ο DCK παντου.

ο tekno pro αναλογα το προφιλ & την περιοχη

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρατηρησα οτι στο ξεκλειδωμα στην δευτερη στροφη ζοριζεται το κλειδι μετα ειναι οκ    και οταν το δοκιμασα με τη  πορτα ανοιχτη γυριζε κανονικα .Με κλειστη πορτα ομως παλι τα ιδια

Τι θεμα μπορει να εχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...