tebelhanas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mclein² είπε βρες καποιον σ'αυτη την εταιρεια που μπορει ν'απαντησει τα ερωτηματα ή πηγαινε αλλου που ξερουν τη δουλεια. Αρχίζω κ βρίσκω άκρη Πόρτα ασφαλείας vol. 3 λοιπόν: Το στάνταρ μοντέλο φοράει κλειδαριά securemme, αφαλό και defender diamond. Αν θέλω αναβάθμιση μπορώ με +60 να βάλω αφαλό cisa asix pro μe τo δικό της defender Το ερώτημα παραμένει, αν πάρω τις πόρτες με ότι έχει και μετά αλλάξω αφαλό με κάτι καλυτερο, θα είμαι (σχετικά) εντάξει? Θα μπορώ να αλλάξω αφαλό μόνος (όπως στις ξύλινες πόρτες) ή θα πρέπει να πληρώνω κ εργατικά? Σκέφτομαι για τους αφαλούς που προτείνετε σε αυτόν που ρωτάει μέχρι 150 ευρω, πχ kaba experT Φαντάζομαι ότι το ντιφεντερ δεν υπάρχει λόγος να το αλλαξω, σωστα?
Petros Electron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tebelhanas είπε Αρχίζω κ βρίσκω άκρη Πόρτα ασφαλείας vol. 3 λοιπόν: Το στάνταρ μοντέλο φοράει κλειδαριά securemme, αφαλό και defender diamond. Αν θέλω αναβάθμιση μπορώ με +60 να βάλω αφαλό cisa asix pro μe τo δικό της defender Το ερώτημα παραμένει, αν πάρω τις πόρτες με ότι έχει και μετά αλλάξω αφαλό με κάτι καλυτερο, θα είμαι (σχετικά) εντάξει? Θα μπορώ να αλλάξω αφαλό μόνος (όπως στις ξύλινες πόρτες) ή θα πρέπει να πληρώνω κ εργατικά? Σκέφτομαι για τους αφαλούς που προτείνετε σε αυτόν που ρωτάει μέχρι 150 ευρω, πχ kaba experT Φαντάζομαι ότι το ντιφεντερ δεν υπάρχει λόγος να το αλλαξω, σωστα? Παρτην οπως ειναι, μη δώσεις τα 60+ παραπάνω για τον asix pro, Αφου 40 ευρω εχει καινουριος.. και δεν λεει και κατι..Το Cisa defender εχει ενα εικοσάρικο.To Disec monolito ή το BD200 ενα 40αρι..Ναι μπορείς να τον αλλάξεις μονος σου δεν ειναι καμιά επιστήμη. Με 65 ευρω βαζεις τον AGB 9000 που ειναι κλάσης ανώτερος και εισαι σχετικά ενταξει. Αργότερα αλλάζεις και το defender και την κλειδαριά (εγω την άλλαξα προληπτικά μετά την 4ετια) με κάτι ποιο κάλο. * Έβαλα Cisa rev pro και diamond BD250. Και κύλινδρο τον DCK SCUDO (ποιο καλος απο τον 9000). Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Petros Electron 1
Mariasn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα! Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου από κλειδαριές, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλείας οι ηλεκτρονικές κλειδαριές για πόρτα εισόδου σπιτιού. Και συγκεκριμένα αυτές με δακτυλικό αποτύπωμα ή με κωδικό. Για παράδειγμα έχω δει μια τυχαία στο internet την Artist MT1. Ή αν γνωρίζετε κάποια παρόμοια. Σκέφτομαι να αλλάξω την κλειδαριά και ο λόγος που σκέφτομαι αυτές τις ηλεκτρονικές είναι για διευκόλυνση των παιδιών ειδικά, γιατί τωρα αρχίζουν να κυκλοφορούν λίγο μόνα τους και είναι εύκολο να χάσουν τα κλειδιά, όποτε ιδανικά δεν θέλω να έχουν κλειδιά. Έχω πόρτα ασφαλείας αλλά είναι 25ετίας. Μπαίνει ηλεκτρονική κλειδαριά σε υπάρχουσα πόρτα ή επειδή είναι παλιά θα πρέπει να αλλαχτεί και η πόρτα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mclein² Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, tebelhanas είπε Αρχίζω κ βρίσκω άκρη Πόρτα ασφαλείας vol. 3 λοιπόν: Το στάνταρ μοντέλο φοράει κλειδαριά securemme, αφαλό και defender diamond. Αν θέλω αναβάθμιση μπορώ με +60 να βάλω αφαλό cisa asix pro μe τo δικό της defender Το ερώτημα παραμένει, αν πάρω τις πόρτες με ότι έχει και μετά αλλάξω αφαλό με κάτι καλυτερο, θα είμαι (σχετικά) εντάξει? Θα μπορώ να αλλάξω αφαλό μόνος (όπως στις ξύλινες πόρτες) ή θα πρέπει να πληρώνω κ εργατικά? Σκέφτομαι για τους αφαλούς που προτείνετε σε αυτόν που ρωτάει μέχρι 150 ευρω, πχ kaba experT Φαντάζομαι ότι το ντιφεντερ δεν υπάρχει λόγος να το αλλαξω, σωστα? ζητας γραναζωτη κλειδαρια : Cisa, Iseo, Mottura, Mul-T-Lock και τίποτα αλλο. τα υπολοιπα ας τα αφησουν ως εχουν και τα αλλαζεις μονος σου.
mclein² Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 8:19 ΜΜ, Mariasn είπε Έχω πόρτα ασφαλείας αλλά είναι 25ετίας. Μπαίνει ηλεκτρονική κλειδαριά σε υπάρχουσα πόρτα ή επειδή είναι παλιά θα πρέπει να αλλαχτεί και η πόρτα; 1. θα πρεπει να αναβαθμιστει / εαν δε γινεται να αναβαθμιστει, τοτε θα πρεπει να παρετε νεα πορτα. 2. εφοσον θελετε να αναβαθμισετε, ο καθε συναδελφος κλειδαρας ή καποιος που εμπορευεται πορτες ασφαλειας κ τοποθετει αυτοματες ηλεκτρικες ή ηλεκτρομηχανικες κλειδαριες μπορει να τοποθετησει ως αναβαθμιση αμεσα την κλειδαρια που ταιριαζει στις αναγκες σας !
nbnikolas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στους ειδικούς, Βγάζοντας το έξω φύλλο είδα το παρακάτω στη φωτό. Η τρύπα δεν έχει βίδα. Θα χρειαστώ τοποθέτηση να φανταστώ;
mclein² Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nbnikolas είπε Καλησπέρα στους ειδικούς, Βγάζοντας το έξω φύλλο είδα το παρακάτω στη φωτό. Η τρύπα δεν έχει βίδα. Θα χρειαστώ τοποθέτηση να φανταστώ; τι τοποθετηση ;
nbnikolas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε τι τοποθετηση ; @mclein² Βοήθεια ήθελα να πω.. δηλαδή να έρθει εγκαταστάτης για τον κύλινδρο. Ευχαριστώ πολύ!
spirosR7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να αγοράσω πόρτα ασφαλείας σε λογική τιμή αλλά να είναι καλή να μην αγχώνομαι μη τη παραβιάσουν κλπ επειδή είναι άγνωστης προέλευσης επειδή δε μένω και σε πολύ καλή γειτονιά. Ποια εταιρία καλή στο κέντρο της Αθήνας θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από spirosR7
mclein² Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, spirosR7 είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω πόρτα ασφαλείας σε λογική τιμή αλλά να είναι καλή να μην αγχώνομαι μη τη παραβιάσουν κλπ επειδή είναι άγνωστης προέλευσης επειδή δε μένω και σε πολύ καλή γειτονιά. Ποια εταιρία καλή στο κέντρο της Αθήνας θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ. ποια ειναι η λογικη τιμη για σενα ; 1
spirosR7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, mclein² είπε ποια ειναι η λογικη τιμη για σενα ; Η λογική τιμή είναι το μπάτζετ μου. Κοντά στα 1000 και αν γίνεται πιο κάτω. Έχεις κάτι να προτείνεις;
mclein² Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, spirosR7 είπε Η λογική τιμή είναι το μπάτζετ μου. Κοντά στα 1000 και αν γίνεται πιο κάτω. Έχεις κάτι να προτείνεις; εγω θα πηγαινα σιαμο και θα ειχα και ρεστα, εσυ που εχεις αγχος πας σιαμο δινεις 950 και θα εισαι πενα για 5-8 χρονια υγ - μην παρεις keso & champions pro αν εισαι κεντρο αθηνα & νεα σμυρνη. οπουδηποτε αλλου προχωρα με οτι σου πει. υγ2 - ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΑΜΟ - ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ & ΔΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από mclein² 3 1
spirosR7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Έγινε σε ευχαριστώ. Θα δω τι θα κάνω. Είχα δει και την εταιρία alfino που βρήκα στο google. Έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις αλλά κάποιος έγραψε ότι κάνει εισαγωγή και δε τις κατασκευάζει ο ίδιος... Θα το ψάξω λίγο. Με ενδιαφέρει όμως να έχει καλή ασφάλεια τώρα δε ξέρω αν θα βρω κάτι καλό στα λεφτά που διαθέτω δεν έχω και πολύ ιδέα από αυτά... 1
Menelaos83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, mclein² είπε υγ - μην παρεις keso & champions pro αν εισαι κεντρο αθηνα & νεα σμυρνη. οπουδηποτε αλλου προχωρα με οτι σου πει. Ενα θεμα ειναι οσοι εχουν ηδη τα παραπανω εδω και καποια χρονια και θελουν να τα αλλαξουν τι στο καλο να βαλουν απο τις επιλογες του σιαμου? Γιατι αναγκαστικα αυτον θα φωναξουν ( για τους γνωστους λογους) οταν θα θελησουν να κανουν αλλαγη...
afelis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Οχι υποχρεωτικά, και εγω πόρτα Σ. εχω αλλά οταν ερθει η ωρα για αναβάθμιση δαγκωτό τον mclein2 ψηφίζω.👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα