Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κ προφανως και δε πας σε μουλτι πλοκ… χίλιες φορές την ισεο

για κυλινδρο του λεγανε...iseo vs multiclown...

• Like 1
Δημοσ.

θελω να αλλαξω το ματι στη πορτα ασφαλειας της μανας μου με ηλεκτρονικο+οθονη γιατι η οραση της δε τη βοηθα πια...εχετε κατι αξιοπιστο να προτεινετε?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclein² είπε

επειδη εχεις μπερδεψει (αυτοι φταινε, οχι εσυ) την κλειδαρια με τον κυλινδρο. ζητησε αναλυτικα :

ποια κλειδαρια ;

ποιον κυλινδρο ;

ποιο ντιφεντερ ; 

Αρχικά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ξαναρώτησα, δυστυχώς έπεσα σε άλλον υπάλληλο και μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Πόρτα ασφαλείας vol. 2  λοιπόν:

Το στάνταρ μοντέλο φοράει κλειδαριά, αφαλό και defender diamond.

Αν θέλω αναβάθμιση μπορώ με +60 να βάλω iseo  ή cisa μα τα δικά τους defender (έτσι μου το έθεσε). Όταν ρώτησα πιο μοντέλο της cisa μου είπε ότι νομίζει κάποιο rx1, αλλά δεν ήταν και σίγουρος.

Όλα λάθος.

Το ερώτημα παραμένει, αν πάρω τις πόρτες με ότι έχει και μετά αλλάξω αφαλό, θα είμαι (σχετικά) εντάξει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tebelhanas είπε

Ξαναρώτησα, δυστυχώς έπεσα σε άλλον υπάλληλο και μου είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Αν θέλω αναβάθμιση μπορώ με +60 να βάλω iseo  ή cisa μα τα δικά τους defender (έτσι μου το έθεσε). Όταν ρώτησα πιο μοντέλο της cisa μου είπε ότι νομίζει κάποιο rx1, αλλά δεν ήταν και σίγουρος.

Όλα λάθος.

Το ερώτημα παραμένει, αν πάρω τις πόρτες με ότι έχει και μετά αλλάξω αφαλό, θα είμαι (σχετικά) εντάξει?

Πήγαινε δες σε κάποιον άλλο γιατί βλέπω αντί για πόρτα ασφαλείας να σου έρχεται κάνα κάγκελο σκέτο κι αυτό ούτε βαμμένο. Οικονομικές πόρτες όλοι έχουν βρες έναν να κάνει εγκατάσταση με τσιμέντο και μετά άλλαξε αφαλό. 

Επεξ/σία από jimis_vts
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά  , θέλω να αλλάξω κλειδωνιά σε μια πόρτα ,  τι βαθμό ευκολίας  έχει γιατί δεν βλέπω εμφανές βίδες γιαυτό  και σε τι καλύτερο πάω... βασικά με ενδιαφέρει να αλλαχθεί το κλειδί διότι ειχε μοιραστεί σε ένα κάρο νοματαίους.1848400457_dr1(1).jpg.12d984df3bf61a894d76a47abc2fe387.jpg1322632963_dr1(2).jpg.2b3512b943468562102e18793d5add24.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

επειδη χάθηκε σετ κλειδιά της εξώπορτας σε πολυκατοικία και του διαμερίσματος σκέφτομαι - αν δεν τα βρω σε κάνα δυο μέρες να πάω για όλα γη κυλίνδρου . Είναι ανάμεσα σε Kaba  experT και moturra c28plus , ποιος είναι προτιμότερος ? Δεκτή και κάθε άλλη πρόταση σε κατηγορία τιμής  150 € με 5 κλειδιά .

ευχαριτω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω σε μια βοήθεια. Διάβασα αποσπασματικά διάφορες σελίδες του νήματος αλλά απελπίστηκα (λόγω ασχετοσύνης) και έτσι έρχομαι να ρωτήσω συγκεκριμένα.

Σε σπίτι που αποπερατώνουμε, δεν υπάρχουν πόρτες και θα βάλουμε εξαρχής. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για εξωτερική θωρακισμένη πόρτα, κλειδαριές, defender κλπ. Το σπίτι είναι οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου. Αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική πόρτα από την οποία κάποιος μπαίνει στο διαμέρισμα.

Διαθέσιμο budget γύρω στα 800 ευρώ.

Μπορούμε με αυτά τα χρήματα να έχουμε ένα καλό πακέτο για τη δέουσα ασφάλεια; Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από galanta
Δημοσ.
5 ώρες πριν, simos1974 είπε

Καλησπέρα ,

επειδη χάθηκε σετ κλειδιά της εξώπορτας σε πολυκατοικία και του διαμερίσματος σκέφτομαι - αν δεν τα βρω σε κάνα δυο μέρες να πάω για όλα γη κυλίνδρου . Είναι ανάμεσα σε Kaba  experT και moturra c28plus , ποιος είναι προτιμότερος ? Δεκτή και κάθε άλλη πρόταση σε κατηγορία τιμής  150 € με 5 κλειδιά .

ευχαριτω 

Στα 150 Κaba expert με κλειστά μάτια

Άλλες εναλλακτικές που θα σου μείνουν ρέστα, άλλα ένα μικρό κλικ πιο κάτω: winkhaus xtra, agb dck, dom ix twido, iseo rme

6 ώρες πριν, Mlenko είπε

Καλησπέρα παιδιά  , θέλω να αλλάξω κλειδωνιά σε μια πόρτα ,  τι βαθμό ευκολίας  έχει γιατί δεν βλέπω εμφανές βίδες γιαυτό  και σε τι καλύτερο πάω... βασικά με ενδιαφέρει να αλλαχθεί το κλειδί διότι ειχε μοιραστεί σε ένα κάρο νοματαίους.1848400457_dr1(1).jpg.12d984df3bf61a894d76a47abc2fe387.jpg1322632963_dr1(2).jpg.2b3512b943468562102e18793d5add24.jpg

επειδή η κλειδαριά είναι παλιά, τύπου χρηματοκιβωτίου, πρέπει να γίνει η εξής αλλαγή:

α) τοποθέτηση νέας κλειδαριάς + κύλινδρος + προστατευτικό κυλίνδρου (defender) ή

β) τοποθέτηση κλειδαριάς omega plus (συνήθως γίνονται λιγότερες παρεμβάσεις στην πόρτα για να τοποθετηθεί σε σχέση με την περίπτωση α)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2022 στις 8:49 ΜΜ, tebelhanas είπε

Όλα λάθος.

βρες καποιον σ'αυτη την εταιρεια που μπορει ν'απαντησει τα ερωτηματα ή πηγαινε αλλου που ξερουν τη δουλεια.

12 ώρες πριν, Mlenko είπε

αλλαγη συνδιασμου πρεπει να κανεις σε αυτη την κλειδαρια (κατα 90% αλλαζει, δε φαινεται τοσο παλια)

11 ώρες πριν, simos1974 είπε

Καλησπέρα ,

ευχαριτω 

kaba experT - agb dck - evva ics - winkhaus x-tra - mottura c48

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

βρες καποιον σ'αυτη την εταιρεια που μπορει ν'απαντησει τα ερωτηματα ή πηγαινε αλλου που ξερουν τη δουλεια.

αλλαγη συνδιασμου πρεπει να κανεις σε αυτη την κλειδαρια (κατα 90% αλλαζει, δε φαινεται τοσο παλια)

kaba experT - agb dck - evva ics - winkhaus x-tra - mottura c48

mottura c48 που μπορω να βρω με 150 ευρω?  Στειλτε μου αν θελετε σε  pm .Ευχαριστω

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pintourikio είπε

επειδή η κλειδαριά είναι παλιά, τύπου χρηματοκιβωτίου, πρέπει να γίνει η εξής αλλαγή:

α) τοποθέτηση νέας κλειδαριάς + κύλινδρος + προστατευτικό κυλίνδρου (defender) ή

β) τοποθέτηση κλειδαριάς omega plus (συνήθως γίνονται λιγότερες παρεμβάσεις στην πόρτα για να τοποθετηθεί σε σχέση με την περίπτωση α)

Οπότε αλλάζει η κλειδαριά; γιατι πριν κάμποσο καιρό που ειχα φωνάξει ένα κλειδαρά μου ειχε πει πως δεν μπορεί να αλλαχθεί το κλειδί αν δεν αλλάξω και την πόρτα μαζί...

3 ώρες πριν, mclein² είπε

Γίνεται όποτε να αλλαχθεί το κλειδί; ρωτάω γιατι πριν πολύ καιρό όταν ειχα ένα πρόβλημα με την πόρτα και ειχα φωνάξει ένα κλειδαρά στο άκουσμα να αλλάξω κλειδί μου είπε πως δεν μπορεί να γίνει αν δεν αλλάξω και την πόρτα μαζί γιατι η πόρτα ειναι εισαγωγής.

Δημοσ.

καλησπερα. φτιαχνω μονοκατοικια στον Βολο "βορεια προαστια" και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιον αξιολογο για να βαλω πορτα ασφαλιας. εκτος απο τον βολο μηπως θεσ/νικη ή και αθηνα. η πορτα που σκεφτομαι να βαλω να ειναι ποιο αναβαθμησμενη απο την τυπικη με καλο σετ κλειδαριας. δεν εχω ιδεα που κυμενοντε οι τιμες. ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2022 στις 2:30 ΜΜ, DTsuras είπε

Καλησπέρα, θα πάρω διάφορους μάστορες να ρωτήσω τιμές και αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ για το τι παίζει με τις τιμές και αν είναι εφικτό να αλλαχθεί το φύλλο που δείχνω στην φωτογραφία - και όχι όλη η πόρτα.

5E1E1F95-A981-40F4-806A-5098EAA6B140.jpeg

Καλησπέρα με ενδιαφέρει και εμένα να αλλάξω την εσωτερική επένδυση. Για Αττική μπορειτε να προτείνετε κάποιους μαστόρους σε πμ ή εδώ ? 

Χρειάζεται πορτάς ή μπορεί και ένας ξυλουργός ? 

Αν υπάρχουν προτάσεις, στείλτε μου.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από tounion
Δημοσ.
2 ώρες πριν, simos1974 είπε

mottura c48 που μπορω να βρω με 150 ευρω?  Στειλτε μου αν θελετε σε  pm .Ευχαριστω

μονο απο θεσσαλονικη αυτη η τιμη, εκει θα ψαχτεις :)

1 ώρα πριν, Mlenko είπε

Οπότε αλλάζει η κλειδαριά; γιατι πριν κάμποσο καιρό που ειχα φωνάξει ένα κλειδαρά μου ειχε πει πως δεν μπορεί να αλλαχθεί το κλειδί αν δεν αλλάξω και την πόρτα μαζί...

λογικα μ@λακιες ελεγε...

στειλε μου πμ με 3-4 φωτο στο μισο μετρο (μεσα - εξω & στο πλαι εκει που ειναι οι πυροι και η γλωσσα της κλειδαριας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...