great Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Τίνει να βγει εκτός θέματος αλλά δεν επιτρέπεται να κλειδώνει η κεντρική είσοδος/έξοδος. ενδιαφερον δεν ο ηξερα οτι υπαρχει σαν κανονισμος. Αλλα δεν ισχυει πουθενα ετσι, εαν δεν κλειδωνεις αυτη ητν πορτα αστα να πανε. Σιγουρα μηχανησμος με μαγνήτη και το πρασινο κουμπι απο μεσα ειναι καλο αλλα ακροβο
DTsuras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, θα πάρω διάφορους μάστορες να ρωτήσω τιμές και αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ για το τι παίζει με τις τιμές και αν είναι εφικτό να αλλαχθεί το φύλλο που δείχνω στην φωτογραφία - και όχι όλη η πόρτα.
mclein² Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, DTsuras είπε Καλησπέρα, θα πάρω διάφορους μάστορες να ρωτήσω τιμές και αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ για το τι παίζει με τις τιμές και αν είναι εφικτό να αλλαχθεί το φύλλο που δείχνω στην φωτογραφία - και όχι όλη η πόρτα. θεωρω πως ναι... οι παλιες τιμες ηταν στα 100, τωρινες φανταζομαι 150... 1
pintourikio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mclein² είπε θεωρω πως ναι... οι παλιες τιμες ηταν στα 100, τωρινες φανταζομαι 150... Και εγώ για 150 γνωρίζω. 2
mclein² Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, DTsuras είπε Μα τα εργατικά αυτό το ποσό; κανονικα ναι.... 1
nbnikolas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Μετακομίζω σε σπίτι και ψάχνω για αλλαγή κυλίνδρου. Στις φωτό η υφιστάμενη κατάσταση. Έχω κατά νου τα 150Ε. Θα μπορούσα να έχω τα φώτα των ειδικών για τις επιλογές; (δεδομένης της ISEO κλειδαριάς) Σκεφτόμουν Protec2 ή 4KS αλλά δε ξέρω αν συνεργάζονται.. Αφαιρώντας τις βίδες στο πλάι γίνεται εύκολα η τοποθέτηση ή θα χρειαστώ κλειδαρά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
karthan7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Να πω ενα ευχαριστω στο Γιωργο @mclein² που με καθοδηγησε να βγαλω αντικλειδια για εναν κυλινδρο που εχω. Μενω επαρχια και κατα 99,9% δεν βγαζει κανενα καταστημα εδω . Γιωργο, πραγματικα σε ευχαριστω πολυ ! 4 1
mclein² Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 6/11/2022 στις 7:35 ΜΜ, nbnikolas είπε Καλησπέρα σας, Μετακομίζω σε σπίτι και ψάχνω για αλλαγή κυλίνδρου. Στις φωτό η υφιστάμενη κατάσταση. Έχω κατά νου τα 150Ε. Θα μπορούσα να έχω τα φώτα των ειδικών για τις επιλογές; (δεδομένης της ISEO κλειδαριάς) Σκεφτόμουν Protec2 ή 4KS αλλά δε ξέρω αν συνεργάζονται.. Αφαιρώντας τις βίδες στο πλάι γίνεται εύκολα η τοποθέτηση ή θα χρειαστώ κλειδαρά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας οτι κυλινδρο θελεις τοποθετεις.
nemesi54 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα. Έχει χαλάσει το λάστιχο του αεροφράκτη στην πόρτα του σπιτιου. Για να το αλλάξω θα πρέπει να βγεί η πόρτα?
mclein² Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 αν καποιος ενδιαφερεται για κουπονι -30€ για nuki, στελνει πμ. αφορα αγορα του προϊοντος απο το site της εταιρειας -> https://nuki.io/en/ 13
mclein² Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, mclein² είπε αν καποιος ενδιαφερεται για κουπονι -30€ για nuki, στελνει πμ. αφορα αγορα του προϊοντος απο το site της εταιρειας -> https://nuki.io/en/ δοθηκαν, ευχαριστω για το ενδιαφερον !!! 4
tebelhanas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα Ψάχνω να βάλω πόρτα ασφαλείας και είδα φως και μπήκα. Σε γενικές γραμμές επειδή ενδιαφέρομαι για 2 πόρτες, δεν μπορώ να ξεφύγω ιδιαίτερα στο κόστος και ψάχνω μόνο τα οικονομικά μοντέλα. Έχω καταλήξει να πάρω 2 φτηνές πόρτες και να βάλω σχετικά καλούς αφαλούς. Μια προσφορά που με έχει ψήσει είναι η παρακάτω στα 600 ευρώ. ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ με Διπλή θωράκιση με δύο φύλλα ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10mm ενωμένα με τρία κάθετα νεύρα σε σχήμα π. Κάσωμα μεταλλικό 20/10 mm ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία. Μεντεσέδες βαρέως τύπου, αθόρυβοι, ρυθμιζόμενοι Κλειδαριά με κλειδί ασφαλείας και προστασία πλάκας μαγγανίου 25/10mm (defender) Μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος Μερικό άνοιγμα πόρτας Πανοραμικό ματάκι 180ο Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης Περιμετρικά λάστιχο κάσας, μονωτικό αντικρουστικό Σε ερώτηση για την κλειδαριά μου είπαν ISEO και επειδη ζήτησα κάτι καλύτερο μου πρότειναν multiblock XP4 στα +90 ευρώ Με ένα απλό ψάξιμο που έκανα στο παρόν thread, διεκρινα μια ειρωνία (sic) για την multiblock, καταλαβαίνω ότι μάλλον πρέπι να πάρω την ΙΣΕΟ και μετά να την αλλάξω μόνος μου με κάποια άλλη, σωστα? Σε γενικές γραμμές είναι τίμια προσφορά ή τσάμπα τα λεφτά και καλύτερα να βάλω 2 σύρτες στις υπάρχουσες ξύλινες πόρτες και να τελειώνει η ιστορία. Δεν έχω ιδιαίτερης αξίας πράγματα ή μετρητά στο σπίτι, απλώς λέω να βάλω θορακισμένες πόρτες για την αποτρεπτική δύναμη που έχουν σε σχέση με τις απλές πόρτες.
Petros Electron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απλη πορτα ειναι, αν εισαι σε πολυκατοικία μια χαρα ειναι. Βαλτη με οτι δίνει και άλλαξε τον κύλινδρο με έναν καλύτερο και αργότερα και το defender (προαιρετικά) και μετα απο κανα 4αρι χρονια και την κλειδαριά. Εγω ετσι έκανα. Επίσης η εγ/ση να εινα με τσιμέντο και βέργες οχι αφρούς και δεν ξερω και εγω τι.. Παρε τσιμέντο δικό σου αν θέλεις ενισχυμένο με προσθετικό γαλάκτωμα, φθηνό ειναι, και δωσε το τους να το βάλουν κατα την εγ/ση για ακομα καλυτερο αποτελεσμα . Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από Petros Electron
mclein² Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στις 10/11/2022 στις 4:27 ΜΜ, tebelhanas είπε Καλησπέρα Ψάχνω να βάλω πόρτα ασφαλείας και είδα φως και μπήκα. Σε γενικές γραμμές επειδή ενδιαφέρομαι για 2 πόρτες, δεν μπορώ να ξεφύγω ιδιαίτερα στο κόστος και ψάχνω μόνο τα οικονομικά μοντέλα. Έχω καταλήξει να πάρω 2 φτηνές πόρτες και να βάλω σχετικά καλούς αφαλούς. Μια προσφορά που με έχει ψήσει είναι η παρακάτω στα 600 ευρώ. ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ με Διπλή θωράκιση με δύο φύλλα ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10mm ενωμένα με τρία κάθετα νεύρα σε σχήμα π. Κάσωμα μεταλλικό 20/10 mm ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία. Μεντεσέδες βαρέως τύπου, αθόρυβοι, ρυθμιζόμενοι Κλειδαριά με κλειδί ασφαλείας και προστασία πλάκας μαγγανίου 25/10mm (defender) Μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος Μερικό άνοιγμα πόρτας Πανοραμικό ματάκι 180ο Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης Περιμετρικά λάστιχο κάσας, μονωτικό αντικρουστικό Σε ερώτηση για την κλειδαριά μου είπαν ISEO και επειδη ζήτησα κάτι καλύτερο μου πρότειναν multiblock XP4 στα +90 ευρώ Με ένα απλό ψάξιμο που έκανα στο παρόν thread, διεκρινα μια ειρωνία (sic) για την multiblock, καταλαβαίνω ότι μάλλον πρέπι να πάρω την ΙΣΕΟ και μετά να την αλλάξω μόνος μου με κάποια άλλη, σωστα? Σε γενικές γραμμές είναι τίμια προσφορά ή τσάμπα τα λεφτά και καλύτερα να βάλω 2 σύρτες στις υπάρχουσες ξύλινες πόρτες και να τελειώνει η ιστορία. Δεν έχω ιδιαίτερης αξίας πράγματα ή μετρητά στο σπίτι, απλώς λέω να βάλω θορακισμένες πόρτες για την αποτρεπτική δύναμη που έχουν σε σχέση με τις απλές πόρτες. επειδη εχεις μπερδεψει (αυτοι φταινε, οχι εσυ) την κλειδαρια με τον κυλινδρο. ζητησε αναλυτικα : ποια κλειδαρια ; ποιον κυλινδρο ; ποιο ντιφεντερ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα