tdm900 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως χρειάζεται να αφαιρέσω το καπάκι; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από tdm900
getty Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω η stock κλειδαριά της dierre (Sparta 17) είναι καλή; Σε ζήτηση με έμπορο μου είπε ότι ακόμα δεν έχει παραβιαστεί ωστόσο αντιγράφεται και από κλειδαρά δεν θέλει ταυτότητες κλπ…Η επόμενη και καλύτερη σειρά κλειδαριάς πάει συν 150 ευρώ. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από getty
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, getty είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω η stock κλειδαριά της dierre (Sparta 17) είναι καλή; Σε ζήτηση με έμπορο μου είπε ότι ακόμα δεν έχει παραβιαστεί ωστόσο αντιγράφεται και από κλειδαρά δεν θέλει ταυτότητες κλπ…Η επόμενη και καλύτερη σειρά κλειδαριάς πάει συν 150 ευρώ. Ευχαριστώ! μαρκα & μοντελο του κυλινδρου που σου αναφερουν.
getty Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε μαρκα & μοντελο του κυλινδρου που σου αναφερουν. Είναι όπως σου έγραψα stock dierre δεν έχουν μάρκα ούτε μοντέλο πάνε φιξ με την πόρτα. Η διαφορά είναι η κατηγορία 4 της μιας και η κατηγορία 6 της άλλης. Ψάχνοντας βλέπω ότι ο CEN κάνει το ranking από 1-6. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από getty
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, getty είπε Είναι όπως σου έγραψα stock dierre δεν έχουν μάρκα ούτε μοντέλο πάνε φιξ με την πόρτα. Η διαφορά είναι η κατηγορία 4 της μιας και η κατηγορία 6 της άλλης. αρα κατηγορια σκουπιδια....χειροτερος και απο cisa asix ή iseo r6...
mAs_81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/10/2022 στις 8:21 ΜΜ, mAs_81 είπε Καλησπερα στο θρεντ ..εχουμε στη μονοκατοικια που μένω μια πόρτα ασφαλείας de-Lome,και ενδιαφέρομαι να αλλάξω αφαλό να βάλω έναν πιο αξιόπιστο μιας που στη περιοχή μας έχουν αυξηθεί οι παραβιάσεις.. Εχουμε συναγερμό και ραντάρ οποτε είμαστε κάπως καλυμμένοι σε αυτο το τομέα , αν και ξερω οτι αν θέλουν πραγματικά να μπουν στο σπίτι σου , θα βρουν τρόπο.. ..το κλειδί της εν λόγω πόρτας ειναι το παρακάτω : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μια που εχω ξεχωρίσει ειναι η εξης : AGB Scudo 9000 Δυστυχως το μπατζετ μου ειναι περιορισμένο προς το παρόν (50-60€) , αλλα θα προτιμούσα να μη περιμένω και να προβώ σε αλλαγή άμεσα.. Οποια άποψη έχετε για τον εν λόγω αφαλό και γενικά οποια συμβουλή / πληροφορία μπορείτε να προσφέρετε θα εκτιμηθεί δεόντως Θενκς! 👍🏻 Bump , και ποστάρω και φωτό απο τη κλειδαρια αν θα βοηθήσει
getty Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, mclein² είπε αρα κατηγορια σκουπιδια....χειροτερος και απο cisa asix ή iseo r6... Όποτε πάω για το 6 (παραπάνω δεν υπάρχει)
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, getty είπε Όποτε πάω για το 6 (παραπάνω δεν υπάρχει) σιγα μην ασχολουνται (γιατι δε γνωριζουν) οι πορταδες για το 1 εως 6... εδω συμφορουμιτης μου εστειλε προσφορα απο golden door που του εχουν προτεινει iseo r7 (οχι κακη επιλογη με μια απλη αναγνωση) ως πατενταρισμενο / μη αντιγραψιμο προφιλ.... 25 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Bump , και ποστάρω και φωτό απο τη κλειδαρια αν θα βοηθήσει απο μας τι ακριβως περιμενεις ως βοηθεια ; 1
mAs_81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mclein² είπε απο μας τι ακριβως περιμενεις ως βοηθεια Δεν ειμαι καθόλου γνωστης,οποτε οποίος εχει γνώμη είτε για τον αφαλό που ποσταρα στο αρχικό μου ποστ είτε για καποιον αλλο.. Εχω κανει quote το αρχικό μου ποστ , λυπάμαι αν δεν έγινα κατανοητός
mclein² Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Δεν ειμαι καθόλου γνωστης,οποτε οποίος εχει γνώμη είτε για τον αφαλό που ποσταρα στο αρχικό μου ποστ είτε για καποιον αλλο.. Εχω κανει quote το αρχικό μου ποστ , λυπάμαι αν δεν έγινα κατανοητός μια χαρα θα εισαι ! εξαιρετικη επιλογη ο 9000. με "ελαχιστα" χρηματα, σχεδον εγγυημενο το αποτελεσμα ! 1
mAs_81 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, mclein² είπε μια χαρα θα εισαι ! εξαιρετικη επιλογη ο 9000. με "ελαχιστα" χρηματα, σχεδον εγγυημενο το αποτελεσμα ! Τέλεια , ευχαριστώ πολυ !! Θα προβώ σε αγορά σύντομα… Τωρα μένει να το μετρήσω σωστά να παρω το σωστό μέγεθος 1
great Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 το εχω ξαναρωτησει αλλα πραγματικα δεν μπορω να το πιασω, πως γινονται αυτες οι ζημιες και τα ανοιγματα ΧΩΡΙΣ να ακουσει καποιος το παραμικρο., Εμας στα ρολα που μαζευουν οποιος ερχετε για να κανει καποια συσκευη στον μηχανισμο λεει οτι για να τα ανοιξουν θα ακουστει σε ολοι την γειτονια και βλεπουμ εδω σε φωτο καινουρια ρολα και καινουρια αλλουμινια και ειναι φυλλο και φτερό. Τι να τις κανεις τις πορτες οταν το μπαλκονι ειναι τελικα πιο ευκολο ? οπου ειναι ? πραγματικα ανοιγουν με θορυβο πατηματος γατας ή κατι δεν παει καλα σε ολο αυτο το πραγμα ? 1 2
agaviot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από ένα ατυχές συμβάν σκάλωσε κάπου το κλειδί και δεν λειτουργεί πλέον. Η κλειδαριά μου είναι η omega plus και θέλω δηλαδή να βγάλω ένα επιπλέον κλειδί. Την έχω χρόνια και δεν θυμάμαι τι μου είχε πει το παλικάρι που μου την έβαλε για έξτρα κλειδιά. Ευχαριστώ για την οποια απάντηση.
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, great είπε το εχω ξαναρωτησει αλλα πραγματικα δεν μπορω να το πιασω, πως γινονται αυτες οι ζημιες και τα ανοιγματα ΧΩΡΙΣ να ακουσει καποιος το παραμικρο., Εμας στα ρολα που μαζευουν οποιος ερχετε για να κανει καποια συσκευη στον μηχανισμο λεει οτι για να τα ανοιξουν θα ακουστει σε ολοι την γειτονια και βλεπουμ εδω σε φωτο καινουρια ρολα και καινουρια αλλουμινια και ειναι φυλλο και φτερό. Τι να τις κανεις τις πορτες οταν το μπαλκονι ειναι τελικα πιο ευκολο ? οπου ειναι ? πραγματικα ανοιγουν με θορυβο πατηματος γατας ή κατι δεν παει καλα σε ολο αυτο το πραγμα ? Πέρα από το θόρυβο του να μπουν...συναγερμός υπήρχε; Γιατί ήδη από την παραβίαση του ρόλου που βλέπω, θα είχε αρχίσει να βαράει(και να ειδοποιεί και σε κινητό κτλ), πριν καν επιχειρήσουν να παραβιάσουν μπαλκονόπορτα. Έχουμε πει, όσο πιο πολλά μέτρα προστασίας υπάρχουν, τόσο καλύτερα, γιατί στην τελική θα πάνε σε κάτι πιο εύκολο. Εκτός πια αν έχουν βάλει στόχο για συγκεκριμένα πράγματα και πληροφορίες...εκεί καλύτερα ο ιδιοκτήτης να μην είναι καν μέσα κι ούτε να πλησιάσει ακόμα κι αν ειδοποιηθεί.
mclein² Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, agaviot είπε Καλησπέρα παιδιά. Μετά από ένα ατυχές συμβάν σκάλωσε κάπου το κλειδί και δεν λειτουργεί πλέον. Η κλειδαριά μου είναι η omega plus και θέλω δηλαδή να βγάλω ένα επιπλέον κλειδί. Την έχω χρόνια και δεν θυμάμαι τι μου είχε πει το παλικάρι που μου την έβαλε για έξτρα κλειδιά. Ευχαριστώ για την οποια απάντηση. το κλειδι εχει ενα σημαδακι με καποιο χρωμα (πρασινο, κιτρινο ή κοκκινο). εχεις καπου κ μια καρτα με σημαδια + κωδικο διπλα στο χρωμα. πηγαινεις με την καρτα σε οποιοδηποτε omega point και ζητας ενα κλειδι απο το χρωμα που χρησιμοποιεις. https://sotiropoulosfs.gr/service-omega-points 19 ώρες πριν, great είπε το εχω ξαναρωτησει αλλα πραγματικα δεν μπορω να το πιασω, πως γινονται αυτες οι ζημιες και τα ανοιγματα ΧΩΡΙΣ να ακουσει καποιος το παραμικρο., Εμας στα ρολα που μαζευουν οποιος ερχετε για να κανει καποια συσκευη στον μηχανισμο λεει οτι για να τα ανοιξουν θα ακουστει σε ολοι την γειτονια και βλεπουμ εδω σε φωτο καινουρια ρολα και καινουρια αλλουμινια και ειναι φυλλο και φτερό. Τι να τις κανεις τις πορτες οταν το μπαλκονι ειναι τελικα πιο ευκολο ? οπου ειναι ? πραγματικα ανοιγουν με θορυβο πατηματος γατας ή κατι δεν παει καλα σε ολο αυτο το πραγμα ? αυτα δεν ειναι ρολλα....ας εβαζε καλυτερα ρολλο κουζινας... και τα τζαμια δεν ειναι καν τριπλεξ...δεν μιλαμε για καλυτερα.... και θορυβο εκαναν και κανεις δε μιλησε...γιατι οταν δε χαιρετας τους γειτονες, δεν εχεις γειτονες. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα