Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, funbreaker είπε

Η πρώτη είδηση λέει για μονοκατοικίες και η δεύτερη για τον Τρίλοφο που είναι εκτός πόλης.

το θεμα δεν ειναι να πεισεις εμας...

το θεμα ειναι να εισαι εσυ ασφαλης & αφου πιστευεις οτι με μια πορτα των 500€ θα το καταφερεις εμεις θα πουμε "be our guest" που λενε κ στο χωριο μας...

παρε μια "οτιναναι" πορτα και ολα καλα...

• Like 3
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 hours ago, Lousy Offcomer said:

Δεν είμαι κλειδαράς αλλά, ναι, φυσικά και γίνεται!

Αυτό έγινε στο διαμέρισμά μου μία ώρα μετά που είχα φύγει για δουλειά.

Η πόρτα "κράτησε" επειδή κατά τους αστυνομικούς και τον κλειδαρά που έφεραν, είχε άριστη τοποθέτηση (πριν 14 χρόνια) με τσιμέντο και σιδηρόβεργες. Την κλειδαριά δεν την καταφέρανε ούτε αυτή. Οι συγκάτοικοι ακούγανε για πάνω από μισή ώρα τα χτυπήματα και δεν έκαναν τίποτα..

Ο τοίχος από μέσα στο διαμέρισμα έχει "κουνηθεί" καλά.  

(κάποιος Mod να την στρίψει παρακαλώ)

porta.jpg

Το διαμέρισμα και η πολυκατοικία είναι απομονωμένα ή είναι σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, listerstorm είπε

Ωραίοι γείτονες, να τους χαίρεσαι

με φτιαξιμο Μ.Ο -> 2-3 πορτες / ημερα θεωρω οτι εχω καλο δειγμα για το ποιος βγαινει να δει τι συμβαινει...

και θα σου πω οτι ειναι 1 στους 1000 "γειτονες" που ασχολειται...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, Alejandro said:

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο για να μπουν στη διαδικασία. Και μιλάμε για κάτι που κάνει θόρυβο.

Επομένως αν είναι έτσι, καλύτερα να είμαστε πιο ακριβείς στις εκφράσεις μας για να μην αποπροσανατολιζουμε τους άλλους. π.χ. όταν κάποιος μιλάει για διαμέρισμα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά που δεν είναι εφικτό να γκρεμίσει ο διαρρηκτης και ο άλλος λέει να πει στον τεχνικό να βάλει τις βίδες εκεί που ξέρει, τότε βγαίνει λάθος συμπέρασμα.

11 minutes ago, mclein² said:

το θεμα δεν ειναι να πεισεις εμας...

το θεμα ειναι να εισαι εσυ ασφαλης & αφου πιστευεις οτι με μια πορτα των 500€ θα το καταφερεις εμεις θα πουμε "be our guest" που λενε κ στο χωριο μας...

παρε μια "οτιναναι" πορτα και ολα καλα...

Τώρα τί σχέση έχει το να πείσω εσάς ή εμένα και επίσης τί σχέση έχουν τα 500 ή 1000 ευρώ με το τόσο συγκεκριμένο ζήτημα του τσιμέντου στο οποίο αναφερόμαστε;

Η ασφάλεια εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και το αν καλύπτονται. Αλλιώς να συμπεριλάβουμε και την περίπτωση εισβολής με τανκ.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Επομένως αν είναι έτσι, καλύτερα να είμαστε πιο ακριβείς στις εκφράσεις μας για να μην αποπροσανατολιζουμε τους άλλους. π.χ. όταν κάποιος μιλάει για διαμέρισμα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά που δεν είναι εφικτό να γκρεμίσει ο διαρρηκτης και ο άλλος λέει να πει στον τεχνικό να βάλει τις βίδες εκεί που ξέρει, τότε βγαίνει λάθος συμπεράσματα.

λαθος καταλαβες εσυ που εισαι ασχετος με το θεμα ασφαλεια εντος πολυκατοικιων στην ελλαδα...

με αγαπη ε...μη νομιζεις οτι στη λεω ή οτιδηποτε (αγνωστοι ειμαστε) !!!

απλα επειδη δεν καταβαινεις ή/και αγνοεις δε σημαινει οτι δεν ισχυει ή οτι δε συμβαινει !

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Τώρα τί σχέση έχει το να πείσω εσάς ή εμένα και επίσης τί σχέση έχουν τα 500 ή 1000 ευρώ με το τόσο συγκεκριμένο ζήτημα του τσιμέντου στο οποίο αναφερόμαστε;

Η ασφάλεια εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και το αν καλύπτονται. Αλλιώς να συμπεριλάβουμε και την περίπτωση εισβολής με τανκ.

Μην εξάπτεσαι, γνώμες ζήτησες, γνώμες πήρες. Δε σου κάνουν.. με γεια σου με χαρά σου. Κουμάντο θα κάνουμε εμείς στην δικιά σου την πόρτα;

je m'en fous

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Το διαμέρισμα και η πολυκατοικία είναι απομονωμένα ή είναι σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά;

Πυκνοκατοικημένη γειτονιά.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Επομένως αν είναι έτσι, καλύτερα να είμαστε πιο ακριβείς στις εκφράσεις μας για να μην αποπροσανατολιζουμε τους άλλους. π.χ. όταν κάποιος μιλάει για διαμέρισμα σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά που δεν είναι εφικτό να γκρεμίσει ο διαρρηκτης και ο άλλος λέει να πει στον τεχνικό να βάλει τις βίδες εκεί που ξέρει, τότε βγαίνει λάθος συμπέρασμα. 

Θες βίδες βάλε βίδες. Γιατί να μην πάω στον επόμενο πορτά που κι αυτός θα βάλει την ίδια πόρτα των 500€ με βεργες όμως? Και ίσως και τσιμέντο. Φωνάζω κι έναν κλειδαρά βάζω κι ένα σετ καλύτερο αφαλό κλπ και είμαι έστω (ή νιώθω ας πούμε πιο ασφαλής). Κι έναν κ2 μπορεί να έχεις χρόνια και να μη γίνει κάτι, γιατί να το ρισκάρεις?

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Doubt said:

Μην εξάπτεσαι, γνώμες ζήτησες, γνώμες πήρες. Δε σου κάνουν.. με γεια σου με χαρά σου. Κουμάντο θα κάνουμε εμείς στην δικιά σου την πόρτα;

je m'en fous

Δεν εξαπτομαι ρε φίλε, σχολιάζω τις γνώμες με σκοπό να βγει κάποιο συμπέρασμα.

10 hours ago, mclein² said:

λαθος καταλαβες εσυ που εισαι ασχετος με το θεμα ασφαλεια εντος πολυκατοικιων στην ελλαδα...

με αγαπη ε...μη νομιζεις οτι στη λεω ή οτιδηποτε (αγνωστοι ειμαστε) !!!

απλα επειδη δεν καταβαινεις ή/και αγνοεις δε σημαινει οτι δεν ισχυει ή οτι δε συμβαινει !

Ναι οκ, το να γκρεμίζουν πόρτες σε πολυκατοικίες και πυκνοκατοικημένες γειτονιές η αλήθεια πως δεν το έχω ακούσει. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε χρειάζεται μπετόν.

9 hours ago, jimis_vts said:

Θες βίδες βάλε βίδες. Γιατί να μην πάω στον επόμενο πορτά που κι αυτός θα βάλει την ίδια πόρτα των 500€ με βεργες όμως? Και ίσως και τσιμέντο. Φωνάζω κι έναν κλειδαρά βάζω κι ένα σετ καλύτερο αφαλό κλπ και είμαι έστω (ή νιώθω ας πούμε πιο ασφαλής). Κι έναν κ2 μπορεί να έχεις χρόνια και να μη γίνει κάτι, γιατί να το ρισκάρεις?

Δεν ξέρω τι θέλω, προσπαθώ να το προσδιορίσω. Ο λόγος που δεν πάω σε αυτόν που βάζει μπετόν χωρίς να ψάξω αν χρειάζεται, είναι πως το προαπαιτούμενο αυτό περιορίζει το φάσμα επιλογών τεχνικού, οπότε αν δεν χρειάζεται έχω περισσότερες επιλογές.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Ναι οκ, το να γκρεμίζουν πόρτες σε πολυκατοικίες και πυκνοκατοικημένες γειτονιές η αλήθεια πως δεν το έχω ακούσει. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε χρειάζεται μπετόν.

Ψάξε λιγο στο Ίντερνετ υπάρχει σε ειδήσεις τη τελευταία διετία. 

σιγουρα θέλεις μπετόβέργες κολλημένες το τσιμεντο φυσικα  επισης ευπρόσδεκτο. Μη παρεξηγήσαι. Κ απλά κατάλαβε επειδή λείπεις ότι πλέον έχουν αγριέψει τα πράγματα. Έμαθα σήμερα από παλιό φίλο ότι έβαλε ηλεκτροφόρο φράχτη στο διονυσο κ όχι για τα τετράποδα ζώα αλλά για δίποδα που 3 φορές έχουν μπει στο σπίτι τους κ τη τελευταία τους πήραν κυριολεκτικά τα σκάγια του φίλου τους μπούκαδόρους  (καραμπίνας) κ ευτυχώς τη γλύτωσε κ δεν είναι φυλακή να βγει κ φταίχτης από πάνω

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Μια χαρά μπουκάρουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Σκέψου μόνο ότι όσο πιο πυκνοκατοικημένη μια πολυκατοικία πχ τόσο πιο άγνωστοι είναι μεταξύ τους συνήθως και δεν θα δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία σε περίεργους θορύβους: 

Πραγματικό γεγονός, Κολωνάκι, σκουφα, Αύγουστο μήνα τράβηξαν ρεύμα από κοινόχρηστη πρίζα πολυκατοικίας και τρυπήσαν κανονικά πόρτα ασφαλείας δικηγορικού γραφείου (για έγγραφα προφανώς).

Δημοσ.

Καλησπερα στο θρεντ

..εχουμε στη μονοκατοικια που μένω μια πόρτα ασφαλείας de-Lome,και ενδιαφέρομαι να αλλάξω αφαλό να βάλω έναν πιο αξιόπιστο μιας που στη περιοχή μας έχουν αυξηθεί οι παραβιάσεις..

Εχουμε συναγερμό και ραντάρ οποτε είμαστε κάπως καλυμμένοι σε αυτο το τομέα , αν και ξερω οτι αν θέλουν πραγματικά να μπουν στο σπίτι σου , θα βρουν τρόπο..

..το κλειδί της εν λόγω πόρτας ειναι το παρακάτω :

Spoiler

9583E4D3-DED8-4D97-B410-67959EF5A140.jpeg.8e102fb283d288367a79df179fc4e7e0.jpeg

Μια που εχω ξεχωρίσει ειναι η εξης :

AGB Scudo 9000

Δυστυχως το μπατζετ μου ειναι περιορισμένο προς το παρόν (50-60€) , αλλα θα προτιμούσα να μη περιμένω και να προβώ σε αλλαγή άμεσα..

Οποια άποψη έχετε για τον εν λόγω αφαλό και γενικά οποια συμβουλή / πληροφορία μπορείτε να προσφέρετε θα εκτιμηθεί δεόντως 

Θενκς! 👍🏻

Δημοσ.

Σε πόρτα θωρακισμένη με παλαιού τύπου κλειδαριά (χρηματοκιβωτιου μου την είπαν) μου είπε φίλος ότι πρέπει να αναβαθμίσω σε κλειδαριά με μικρό κλειδί και defender. Μιας και ειμαι εντελώς άσχετος με το θέμα, υπάρχει περίπτωση να μου προτείνει κάποιος κλειδαριά και defender συγκεκριμένα για να βγω να ψάξω; Ή τουλάχιστον κάποιους συνδυασμούς να μπορώ να κινηθώ. Αν κινηθούμε και στα 200 ευρώ αν είναι εφικτό ακομα καλύτερα. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
20 minutes ago, tdm900 said:

Σε πόρτα θωρακισμένη με παλαιού τύπου κλειδαριά (χρηματοκιβωτιου μου την είπαν) μου είπε φίλος ότι πρέπει να αναβαθμίσω σε κλειδαριά με μικρό κλειδί και defender. Μιας και ειμαι εντελώς άσχετος με το θέμα, υπάρχει περίπτωση να μου προτείνει κάποιος κλειδαριά και defender συγκεκριμένα για να βγω να ψάξω; Ή τουλάχιστον κάποιους συνδυασμούς να μπορώ να κινηθώ. Αν κινηθούμε και στα 200 ευρώ αν είναι εφικτό ακομα καλύτερα. Ευχαριστώ. 

Θα σου ζητηθουν φωτογραφίες της πόρτας και της κλειδαριάς, πλαϊνές-μπροστινές-κτλ, για να σου απαντήσουν οι γνώστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...