funbreaker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την εξής προσφορά: Πόρτα 18 σημείων 555€ (με μηχανική κλειδαριά secureκατι, διπλης θωρακισης) Πόρτα 20 σημείων 725€ (με γραναζωτη multi block diamond, διπλής θωράκισης με μεγαλύτερο πάχος απ' την προηγούμενη ) Ο defender και για τις δύο είναι disec (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι μοντέλο ή εταιρεία) . Για μαγνητικό defender το κόστος είναι +130. Η γνώμη μου είναι πως και ένας πολύ απλός defender αρκεί σε πολυκατοικία αφού αν κάποιος πάει να τρυπήσει θα τον ακούσει όλη η περιοχή. Τί λέτε γι αυτό; Η εγκατάσταση για όλες γίνεται με μπετονόβεργες. Αν θέλω τα παρακάτω επιπλέον: Κλειδαριά: Cisa revolution pro: +110€ Μυλος: Astra tekno: + 135€ Οι τιμές είναι με ΦΠΑ και εγκατάσταση. Οι ανάγκες είναι: διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην ανατολική Θεσσαλονίκη με ηλικιωμένους. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από funbreaker
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, funbreaker είπε Έχω την εξής προσφορά: Πόρτα 18 σημείων 555€ (με μηχανική κλειδαριά secureκατι) Πόρτα 20 σημείων 725€ (με γραναζωτη multi block diamond) Αν θέλω τα παρακάτω επιπλέον: Κλειδαριά: Cisa revolution pro: +110€ Μυλος: Astra tekno: + 135€ Οι τιμές είναι με ΦΠΑ και εγκατάσταση. Οι ανάγκες είναι: διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην ανατολική Θεσσαλονίκη με ηλικιωμένους. σου γδέρνει το σκαλπ. Σκεψου απλα κ μονο οτι η Cisa revolution pro εχει λιανικη 65€ (κ θα κερδισει και απο την αφαιρεση της σαπιας που σου βαζει εκ των πραγματων) και ο Astral Tekno Pro εχει 50-55 μαξ Οι πορτες που αναφερεις (μηχανικη και μπουλτιΜΠΛΟΚ) τυπικά εχουν 350-400 αντιστοιχα ΣΥΝ ΦΠΑ με την εγκατασταση (αντε βαλε κ ενα πενηνταρικο ακομα επειδη ειναι θεσσαλονικη, αν κ ξερω οτι οι περισσοτερες της ελλάδας εκει κατασκευαζονται) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από paylidis
mclein² Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, C13 είπε Γειά! Έχουν τρυπήσει τον κύλινδρο της πόρτας τη αποθήκης οπως βλέπετε στην φωτογραφία και δεν ανοίγει η πόρτα.Υπαρχει περίπτωση να μπορώ με κάποιο εργαλείο να μπορέσω να ανοίξω την πόρτα για να αντικαταστήσω τον κύλινδρο ή δεν γλιτώνω το 50αρικο στο κλειδαρά; Ευχαριστώ οταν λες "εχουν" τρυπησει...ποιοι το εκαναν αυτο ;
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, paylidis said: σου γδέρνει το σκαλπ. Σκεψου απλα κ μονο οτι η Cisa revolution pro εχει λιανικη 65€ (κ θα κερδισει και απο την αφαιρεση της σαπιας που σου βαζει εκ των πραγματων) και ο Astral Tekno Pro εχει 50-55 μαξ Οι πορτες που αναφερεις (μηχανικη και μπουλτιΜΠΛΟΚ) τυπικά εχουν 350-400 αντιστοιχα ΣΥΝ ΦΠΑ με την εγκατασταση (αντε βαλε κ ενα πενηνταρικο ακομα επειδη ειναι θεσσαλονικη, αν κ ξερω οτι οι περισσοτερες της ελλάδας εκει κατασκευαζονται) Γενικά με την επιλογή της δεύτερης πόρτας μαζί με την cisa κλειδαριά και τον μύλο Astra tekno συμφωνείς για την κάλυψη των αναγκών που αναφέρω;; Ο defender είναι disec (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι μοντέλο ή εταιρεία) . Για μαγνητικό defender το κόστος είναι +130. Η γνώμη μου είναι πως και ένας πολύ απλός defender αρκεί σε πολυκατοικία αφού αν κάποιος πάει να τρυπήσει θα τον ακούσει όλη η περιοχή. Τί λέτε γι αυτό; Η πόρτα 18 σημείων είναι η προσφορά του μαγαζιού απ' την οποία διαφημίζεται... Το κατάστημα είναι αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο συμφορουμιτης jimskg περίπου 10 σελιδες πριν, το οποίο κάνει εγκατάσταση με μπετονόβεργες. Ερώτηση: το πρόγραμμα εξοικονομώ καλύπτει και θωρακισμένες πόρτες; Υπάρχει κάποιο τρέχον πρόγραμμα; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από funbreaker
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, funbreaker είπε Γενικά με την επιλογή της δεύτερης πόρτας μαζί με την cisa κλειδαριά και τον μύλο Astra tekno συμφωνείς για την κάλυψη των αναγκών που αναφέρω;; Ο defender είναι disec (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι μοντέλο ή εταιρεία) . Για μαγνητικό defender το κόστος είναι +130. Η γνώμη μου είναι πως και ένας πολύ απλός defender αρκεί σε πολυκατοικία αφού αν κάποιος πάει να τρυπήσει θα τον ακούσει όλη η περιοχή. Τί λέτε γι αυτό; Η πόρτα 18 σημείων είναι η προσφορά του μαγαζιού απ' την οποία διαφημίζεται... Το κατάστημα είναι αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο συμφορουμιτης jimskg περίπου 10 σελιδες πριν, το οποίο κάνει εγκατάσταση με μπετονόβεργες. Ερώτηση: το πρόγραμμα εξοικονομώ καλύπτει και θωρακισμένες πόρτες; Υπάρχει κάποιο τρέχον πρόγραμμα; Ξεκιναω αναποδα. Δεν σου καλυπτει κανενα προγραμμα πορτα. Το εξοικονομω στο παρελθον υπο προυποθεσεις καλυπτε σε μονοκατοικια μονο. συμφωνω στις μπετοβεργες στην τοποθετηση όπως επισης συμφωνω στο οτι ο συνδυασμος της cisa revo με astral tecno ειναι καλος (δες και τον Champions Pro σαν επιλογη ειναι ενα εικοσαρικο περιπου ακριβοτερος). Επισης για ηλικιωμενους θα απεφευγα το μαγνητικο defender. Γενικα σα πακετο ειτε των 18 σημειων ειτε των 20 κανει για αυτο που θελεις, δε χρειάζεσαι κατι παραπανω... Η τιμη ειναι αυτη που θεωρω εκτος πραγματικότητας για να ειμαι ειλικρινής... ψαξε λιγο ακομα
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ ευχαριστώ... Θα ψάξω κι άλλο. Κι είχα μια ελπίδα για το εξοικονομώ... Κάποιες ακόμα ερωτήσεις: Ως προς την θωράκιση: Έχει νόημα να ασχοληθω με το πάχος της θωράκισης ή είναι υπεραρκετή και η ελάχιστη θωράκιση για διαμέρισμα; Ως προς το υλικό: Το laminate είναι εντάξει; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από funbreaker 1
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, funbreaker είπε Κι είχα μια ελπίδα για το εξοικονομώ... μη βασιζεσαι στο εξοικονομω θα χαλασεις τα συκωτια σου κ δε θα δεις καν ουσιαστικο οικονομικό οφελος εν τελει... Εχε κατα νου παντως ότι πιθανώς να σε συμφερει να παρεις τη Χ,Υ πορτα ως εχει και να την αναβαθμισεις με κλειδαρα εστω και την επόμενη ημέρα... (κ να παρει κ ενα μεροκαματο ο κλειδαράς απο το να σου φανε αεριτζιδικα λεφτα οι πορτάδες)
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 minutes ago, paylidis said: μη βασιζεσαι στο εξοικονομω θα χαλασεις τα συκωτια σου κ δε θα δεις καν ουσιαστικο οικονομικό οφελος εν τελει... Εχε κατα νου παντως ότι πιθανώς να σε συμφερει να παρεις τη Χ,Υ πορτα ως εχει και να την αναβαθμισεις με κλειδαρα εστω και την επόμενη ημέρα... (κ να παρει κ ενα μεροκαματο ο κλειδαράς απο το να σου φανε αεριτζιδικα λεφτα οι πορτάδες) Γιατί είσαι κατά του εξοικονομώ; Γνωστοί μου έχουν γλιτώσει πολλά λεφτά στο παρελθόν για κουφώματα. Θα ήθελα κι εγώ να αλλάξω κουφώματα στο αναφερθεν σπίτι και σκεφτόμουν να το ψάξω με το εξοικονομώ. (Σχετικά με τις παρακάτω ερωτήσεις μου ως προς την θωράκιση και το υλικό της πόρτας και την ανάγκη έρευνας για την ποιότητα του defender (εξαιρώντας τους μαγνητικούς), τί λες;)
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, funbreaker είπε (Σχετικά με τις παρακάτω ερωτήσεις μου ως προς την θωράκιση και το υλικό της πόρτας και την ανάγκη έρευνας για την ποιότητα του defender (εξαιρώντας τους μαγνητικούς), τί λες;) Θεωρω οτι εισαι οκ. Δεν αναφερεις βεβαια εαν εχουν διπλη θωρακιση (υποθετω πως οχι) κ ειναι κατι που θα ηταν καλο να το κοιταξεις, μη φανταστεις οτι η διαφορα ειναι τεράστια - καπου στο πενηνταρικο ηταν οταν πηρα εγω προσφορες το πασχα. Για το εξοικονομω περνα απο το άλλο θέμα, χαλια μαυρα πλεον... Πρακτικα βγαινει πλέον φθηνότερο να κανεις τις παρεμβασεις μονος σου μαυρα
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Οκ ευχαριστώ πολύ. Διπλής θωράκισης είναι αμφότερες. 1
SkyNet Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 12/10/2022 στις 9:30 ΠΜ, mclein² είπε tekno pro - 60€ ap4s μη βαλεις σ'αυτα τα λεφτα... rs3s ελα να σου δωσω με 180€ κλειδαρια τιλανκο δεν υπαρχει, μουλτιμπλοκ εννοει. cisa revo pro - 50€ .... στο ειχα πει εξ'αρχης οτι ειναι diamond doors.... να εχεις υποψιν οτι μετα την εγκατασταση δε θα τους ξαναβρεις πουθενα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον προσανατολίζομαι να αλλάξω μόνο την κλεδαριά και αφαλό / defender να αφήσω αυτά που θα βάλουν και τα αλλάζω στην πρώτη ευκαρία. Ποιες κλειδαριές έχουν νοήμα από CISA, ISEO, κτλ.; Ίσως το καλύτερο είναι να τους το προτείνω ο ίδιος. Όσο για την Diamond doors υποτίθεται ότι είναι άλλος ο αντιπρόσωπος οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές εκει.
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, SkyNet είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον προσανατολίζομαι να αλλάξω μόνο την κλεδαριά και αφαλό / defender να αφήσω αυτά που θα βάλουν και τα αλλάζω στην πρώτη ευκαρία. Ποιες κλειδαριές έχουν νοήμα από CISA, ISEO, κτλ.; Ίσως το καλύτερο είναι να τους το προτείνω ο ίδιος. Όσο για την Diamond doors υποτίθεται ότι είναι άλλος ο αντιπρόσωπος οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές εκει. το εγραψα κ παραπανω, κανε το κοπο και με το που μπει η πορτα φωναξε καποιον σοβαρο κλειδαρά να σου αλλαξει κλειδαρια και κυλινδρο(ή αφαλο οπως θες πες το). Το δεφενδερ κλαιν αστο ως εχει αν δεν εισαι σε κανενα γκετο... ειδικα ο κυλινδρος που βαζουν ειναι σα κατι κλειδαριες που ειχαν τα ημερολογια κοριτσιων στα 90ς κ ανοιγαν με οδοντογλυφιδα... βεβαια θα εχει και τη μπουλτιΜΠΛΟΚ οποτε μπορει να μην ανοιγει με τιποτα εν τελει και σε κανεναν...
SkyNet Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, paylidis είπε το εγραψα κ παραπανω, κανε το κοπο και με το που μπει η πορτα φωναξε καποιον σοβαρο κλειδαρά να σου αλλαξει κλειδαρια και κυλινδρο(ή αφαλο οπως θες πες το). Το δεφενδερ κλαιν αστο ως εχει αν δεν εισαι σε κανενα γκετο... ειδικα ο κυλινδρος που βαζουν ειναι σα κατι κλειδαριες που ειχαν τα ημερολογια κοριτσιων στα 90ς κ ανοιγαν με οδοντογλυφιδα... βεβαια θα εχει και τη μπουλτιΜΠΛΟΚ οποτε μπορει να μην ανοιγει με τιποτα εν τελει και σε κανεναν... Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω τελικά να τελειώνω. Όσο για την MultiBLOCK no comment 1
C13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, mclein² είπε οταν λες "εχουν" τρυπησει...ποιοι το εκαναν αυτο ; Ε δεν έχουν αφήσει ταυτοτητα...Αλλα προφανως διαρρήκτες...
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νέα προσφορά: - Laminate - 2πλης θωράκισης - 16 σημείων - Cisa Revolution Pro - Μύλος: Modura vider (δεν ξέρω πως γράφεται το άκουσα προφοριά). Μου είπε ότι είναι διπλής πρόσβασης. - Εγκατάσταση με βίδες (είπε μεγάλες) - Defender Disec - Διπλός καταπέλτης - Κόστος: 800€ + ΦΠΑ Προβληματισμοί: - Σχόλιο για την τιμή; - Είναι σημαντική η εγκατάσταση με μπετον σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και γιατί; - Ποιος είναι καλύτερος μύλος, ο Astra tekno ή ο Modura vider και γιατί; - Ο αριθμός σημείων είναι σημαντικός; Ο πρώτος επαγγελματίας μου πρόσφερε 18 και 20 σημεία και ο 2ος 16. Τί λέτε; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από funbreaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα