kabamaru21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 καλησπερα μπηκα σε νεο σπιτι εχει αυτην την κλειδαρια cisa τι χρειαζεται να αλλαξω; ακομα σκεφτομαι να βαλω μπαρες στην πορτα της αποθηκης ποσο κοστιζει περιπου μια τετοια δουλεια;
sphinxgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε καλησπερα μπηκα σε νεο σπιτι εχει αυτην την κλειδαρια cisa τι χρειαζεται να αλλαξω; ακομα σκεφτομαι να βαλω μπαρες στην πορτα της αποθηκης ποσο κοστιζει περιπου μια τετοια δουλεια; Για το σπίτι αλλάζεις αφαλό. Το κάνεις και μόνος σου. Αρκεί να δεις τι μεγεθος θες και τι μοντέλο θεωρείς ότι ειναι καλύτερο. Στην αποθήκη τι μπάρες να βάλεις? Απέξω με τρύπημα στον τοίχο? Αν ναί, πας σε σιδερά και στις φτιάχνει. Με κανα 50άρικο στις βάζει κ ολας
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε καλησπερα μπηκα σε νεο σπιτι εχει αυτην την κλειδαρια cisa τι χρειαζεται να αλλαξω; ακομα σκεφτομαι να βαλω μπαρες στην πορτα της αποθηκης ποσο κοστιζει περιπου μια τετοια δουλεια; στην αποθηκη θα εβαζα λουκετο τακου με γωνίες (αρκει να μετρησεις και να σε παιρνει ειδαλλως πας σε καταβατη με λουκετο) και ισως ενα κυλινδρο της ταξης των 30-40€ (κοντο θελει λογικα 60αρι) στην πορτα του σπιτιου οτι αντεχει η τσεπη σου, με 100€ πας σε κατι αξιοπρεπες θα ελεγα.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από paylidis
kabamaru21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 ευχαριστω για τις απαντησεις αρα καταλαβαινω στην πορτα του σπιτιου με ενα νεο αφαλο ειμαι οκ, δεν ξερω απο μοντελα και το τι ειναι καλο αυτη την περιοδο, μπορείτε να μ πείτε δυο τρια μοντελα να ζητησω αυτα απο τον κλειδαρα; μην μ σπρωξει οτι θελει αυτος. 150€ πακετο μεεγκατάσταση ειμαι οκ αντε και λιγο παραπανω αν χρειάζεται defender τι ειναι; χρειάζομαι και τετοιο; για αποθηκη δεδομένο οτι στην πολυκατοικια εχει γινει πλιατσικο στις αποθηκες και εκει που ημουν παλια παλι τα ιδια, τωρα θελω ζορικη λυση εχω δει μπαρες που μπαινουν απο την πισω μερια της πορτας δεν ειναι προσβάσιμες παραμονο ο αφαλος και οταν γυρνας το κλειδι ανοιγουν και πιανουν στα αγκιστρα τους αυτο σκεφτομουν.
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε ευχαριστω για τις απαντησεις αρα καταλαβαινω στην πορτα του σπιτιου με ενα νεο αφαλο ειμαι οκ, δεν ξερω απο μοντελα και το τι ειναι καλο αυτη την περιοδο, μπορείτε να μ πείτε δυο τρια μοντελα να ζητησω αυτα απο τον κλειδαρα; μην μ σπρωξει οτι θελει αυτος. 150€ πακετο μεεγκατάσταση ειμαι οκ αντε και λιγο παραπανω αν χρειάζεται defender τι ειναι; χρειάζομαι και τετοιο; για αποθηκη δεδομένο οτι στην πολυκατοικια εχει γινει πλιατσικο στις αποθηκες και εκει που ημουν παλια παλι τα ιδια, τωρα θελω ζορικη λυση εχω δει μπαρες που μπαινουν απο την πισω μερια της πορτας δεν ειναι προσβάσιμες παραμονο ο αφαλος και οταν γυρνας το κλειδι ανοιγουν και πιανουν στα αγκιστρα τους αυτο σκεφτομουν. δε χρειαζεσαι κλειδαρα για το κυλινδρο ειναι πολυ ευκολο να το αλλαξεις κ μονος σου... οι τιμες εχουν ανεβει αλλα με 150€ που αναφερεις παιρνεις απο το πανω ραφι κατι.. περιμενε κ το Mclein να σου πει ως ειδικος τι παιρνεις... To defender επισης μη το πειραξεις εφοσον εισαι ενοικιαστης...
Silent_Society Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2022 στις 8:07 ΠΜ, Chris0821 είπε Καλημέρα. Πρώτα θα ήθελα να πω πως συμμερίζομαι τον πόνο όλων όσων έχουν πέσει θύματα διάρρηξης, πραγματικά είναι κάτι που σε σημαδεύει για μια ζωή! Για να αντιμετωπίσω παρόμοια περίπτωση - ξήλωμα κουζινόπορτας με λοστό - σκέφτομαι αντί για πτυσσόμενο κάγκελο να τοποθετήσω μια πόρτα ασφαλείας με μεταλλικά φύλλα, με δικό της μεταλλικό κάσωμα, να ανοίγει προς τα μέσα και από έξω να είναι χωρίς χερούλι και χωρίς πρόσβαση στην κλειδαριά. Κάποια πρόταση; Γνώμες; Ευχαριστώ. Καλησπέρα, Εάν πρόκειται να μπείς σε αυτή τη διαδικασία, εγώ σου προτείνω να αλλάξεις τη τυπολογία από θύρα, σε ανοιγόμενο ανακλινόμενο και θα σου παραθέσω κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να σε βοηθήσω να αποφασίσεις: Πλεονεκτήματα (αυτά που τονίζονται, είναι γιατί ανέφερες κουζινόπορτα, συνεπώς κατοικία, όχι πχ. κάποια αποθήκη) 1. Εάν φτιαχτεί το μονόφυλλο α/α με περιμετρικό μηχανισμό = περιμετρικά σημεία κλειδώματος. 2. Ανάκλιση. 3. Πόμολο-σπανιολέτα μέσα (μπορείς να βάλεις και με κλειδί), τίποτα απ'έξω. 4. Καλύτερη υδατοστεγανότητα, δείκτης αεροδιαπερατότητας, ενεργειακή απόδοση και ηχομείωση. 5. Η ασφάλειά σου υπάρχει στον περιμετρικό και απο εκεί και πέρα στο βαθμό αντοχής του υαλοπίνακα που θα βάλεις (επίσης με οφέλη ενεργειακά και ακουστικά). Μειονεκτήματα 1. Δεν υπάρχει πόμολο απ'έξω (παρόλαυτα υπάρχει χούφτα για να μπορείς να τραβάς τη πόρτα πίσω σου και να μένει κλειστή, αρκεί να μην έχει τρελλό αέρα) - προσοχή, όχι κλειδωμένη - κλειστή. 2. Η ύπαρξη κάτω κάσας, που σημαίνει οτι σηκώνεις πόδι για να βγείς. Με την ευκαιρία να πώ και για το κομμάτι της παράθεσης της προγενέστερης απάντησής μου, οτι όσο και αναλυτικά να γράψω κάποια πράγματα, πάντα ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις, πχ στο κομμάτι του ραμποτέ - ναί είναι πιο ασφαλές όπως έγραψα, αλλά με τη προϋπόθεση να έχει βιδωθεί το κάθε κομμάτι ξεχωριστά πάνω στη κάσα - κάτι που αν δεν ζητηθεί, το βλέπω σχεδόν αδύνατο να το κάνει κάποιος αλουμινάς απο μόνος του, αν δεν έχει συζητηθεί με τον πελάτη το κομμάτι της ασφάλειας, αλλιώς έχει την ίδια αδυναμία με το πάνελ - το πηχάκι δηλαδή απο μέσα. Εάν αποφασίσεις κάτι απο τα παραπάνω βέβαια, πάς στο αντίστοιχο θέμα (το οποίο έχω παρακολουθήσει πολύ αραιά, οπότε δεν γνωρίζω εκ των προτέρων τι συμβουλές θα λάβεις απο εκεί). Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Silent_Society 1
SkyNet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 11:50 ΠΜ, mclein² είπε ρωτα τους τι επιλογες εχουμε σε κλειδαριες & τι σε κυλινδρους... Ένα μικρό update με τις επιλογές: ΑΦΑΛΟΣ ASTRAL TEKNO (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 95€ ΑΦΑΛΟΣ AP4S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 155€ ΑΦΑΛΟΣ RS3S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 250€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ TILANCO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 20€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA ΓΡΑΝΑΖΩΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 75€ Θα ρωτήσω και μοντέλα (εννοείται) και τηλεφωνικά μου είπανε ότι έχουν συνεργασία με την ISEO απλά δεν τα βλέπω εδώ. Όσο για την πόρτα μάλλον υποψιάζομαι ότι είναι όντως Diamond doors το μοντέλο με τα 20 σημεία κλειδώματος.
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SkyNet είπε ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ TILANCO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 20€ Να γελάσω ή να κλάψω;
funbreaker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τί τεράστιο νήμα είναι αυτό; Θέλω να βάλω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι, μπήκα εδώ να δω τι παίζει και είναι σαν να κάνω διδακτικό στο θέμα. Είμαι στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η πόρτα θα είναι σε διαμέρισμα ππολυκατοικίας. Ράβδους χρυσού δεν έχουμε μέσα. Τί έχετε να προτείνετε; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από funbreaker
mclein² Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, SkyNet είπε Ένα μικρό update με τις επιλογές: ΑΦΑΛΟΣ ASTRAL TEKNO (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 95€ ΑΦΑΛΟΣ AP4S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 155€ ΑΦΑΛΟΣ RS3S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 250€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ TILANCO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 20€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA ΓΡΑΝΑΖΩΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 75€ Θα ρωτήσω και μοντέλα (εννοείται) και τηλεφωνικά μου είπανε ότι έχουν συνεργασία με την ISEO απλά δεν τα βλέπω εδώ. Όσο για την πόρτα μάλλον υποψιάζομαι ότι είναι όντως Diamond doors το μοντέλο με τα 20 σημεία κλειδώματος. tekno pro - 60€ ap4s μη βαλεις σ'αυτα τα λεφτα... rs3s ελα να σου δωσω με 180€ κλειδαρια τιλανκο δεν υπαρχει, μουλτιμπλοκ εννοει. cisa revo pro - 50€ .... στο ειχα πει εξ'αρχης οτι ειναι diamond doors.... να εχεις υποψιν οτι μετα την εγκατασταση δε θα τους ξαναβρεις πουθενα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από mclein² 5
jimis_vts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, mclein² είπε cisa revo pro - 50€ Πότε έπεσε από τα 70€???
mclein² Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Πότε έπεσε από τα 70€??? πωληση δε θυμαμαι να εκανε 70
pintourikio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2022 στις 7:44 ΠΜ, mclein² είπε σε ποια τιμη κ σε ποια χωρα μιλαμε για τον ανταγωνισμο ; 😁 Ααα δεν ήρθε/έρθει Ελλάδα? 😂 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από pintourikio
jimis_vts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, mclein² είπε πωληση δε θυμαμαι να εκανε 70 Σε διάφορα site τόσο την βλέπω γενικά κάπου 75€...
C13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ..................... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από C13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα