mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Δεν εχω θεμα τιμης Δεν εχω θεμα τιμής θα σου εκανε κατι τετοιο -> https://sotiropoulosfs.gr/index.php?route=product/product&path=316_976&product_id=9576 ?
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, paylidis είπε Skynet, προσεξε μονο γιατι αν θελησουν να σε χρεωσουν εξτρα θα ειναι μαλλον ακριβοτερα απο το να τα κανεις μονος σου με ενα κλειδαρα... ειλικρινα στη θεση σου θα τσαμπουκαλευομουνα στον εργολαβο οτι αυτα ειναι για πεταμα και μονο ασφαλειας δεν ειναι (πραγμα που ειναι γεγονός) και για τα λεφτα που πηρε αν μη τι αλλο θα επρεπε να βαλει κατι επωνυμο... Έχεις δίκιο και θα το προσέξω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Justelene235 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, mclein² είπε θα σου εκανε κατι τετοιο -> https://sotiropoulosfs.gr/index.php?route=product/product&path=316_976&product_id=9576 ? κόστος; Δε μπορω να το δω
scarface5323 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα,κάποια ιδέα πως αλλάζει αυτος ο μύλος ? Κ2 είναι,αλλά δεν βρίσκω την βίδα όπως είχα ξανακάνει στο παρελθόν σε παρόμοια πόρτα,ευχαριστώ https://ibb.co/55XfHrG
Alejandro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα,κάποια ιδέα πως αλλάζει αυτος ο μύλος ? Κ2 είναι,αλλά δεν βρίσκω την βίδα όπως είχα ξανακάνει στο παρελθόν σε παρόμοια πόρτα,ευχαριστώ https://ibb.co/55XfHrG Ή δεν άνοιξαν τρύπα στο πλαϊνό προφίλ για να είναι προσβάσιμη η βίδα (νομίζω ότι ψιλοφαίνεται ανάμεσα στη γλώσσα και τον 1ο πίρο) ή μπορεί να ελευθερώνεται από τη μέσα πλευρά της κλειδαριάς, όπως οι βίδες του defender. 1
Vasilica89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μία τρύπα 3 χιλιοστά από τα 17 χιλιοστά που είναι ο κάθε πυροι,3 χιλιοστά βάθος και φάρδος 8 χιλιοστά κ αφού γίνει τρύπα κολαουζο για μ3 βίδα?
scarface5323 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ή δεν άνοιξαν τρύπα στο πλαϊνό προφίλ για να είναι προσβάσιμη η βίδα (νομίζω ότι ψιλοφαίνεται ανάμεσα στη γλώσσα και τον 1ο πίρο) ή μπορεί να ελευθερώνεται από τη μέσα πλευρά της κλειδαριάς, όπως οι βίδες του defender. Έλυσα το πλαϊνό προφίλ δεν έχει βίδα ,είναι τρύπα εκεί μόνο , από την μέσα πλευρά της κλειδαριάς ? Δηλαδή βγάζω defender ? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από scarface5323
geodimis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 9:23 ΜΜ, geodimis είπε 150€.... Χωρίς απόδειξη εννοείται αλλά θα περάσω να μου κόψει και να του δώσω και το ΦΠΑ γιατί τη θέλω για ασφαλιστική. τώρα ποιος θα δώσει σε ποιον θα δείξει... Ο κλειδαράς ισχυρίστηκε ότι τη συγκεκριμένη 30/65 την πήρε 135€ και ότι οι τιμές Διαδικτύου αφορούν συνήθως τις μικρότερες διαστάσεις τύπου 30/30. Παρολα αυτά η διαφορά 65-135€ γιατί μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη;;
mclein² Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, geodimis είπε Ο κλειδαράς ισχυρίστηκε ότι τη συγκεκριμένη 30/65 την πήρε 135€ και ότι οι τιμές Διαδικτύου αφορούν συνήθως τις μικρότερες διαστάσεις τύπου 30/30. Παρολα αυτά η διαφορά 65-135€ γιατί μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη;; τον αγορασε 45€. η τιμη του γκλοκ ειναι φιξ για ολες τις διαθεσιμες διαστασεις. πες του να σταματησει να σε κοροϊδευει κ απλα να πει οτι το κοστολογιο για να εχει διαθεσιμοτητα, για να ερθει εκει, για να μιλησει με εξωγηινους ειναι η ταδε...και τελος ! ελεος με τον καθε τραχανοπλαγια που νομιζει οτι ζουμε στο 1980...πες ρε αδερφε χρεωνω 100€ επισκεψη και τελος.. 5 2
stratostheodor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Εκανα την πατάτα μου. Έχω μια κλειδαριά multi block xp-4. Έβαλα το εργοστασιακό κλειδί από μέσα. Γύρισε μισή φορά και τώρα κόλλησε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να ανοίξω την πόρτα από το χερούλι. Άμα βάλω άλλο κλειδί απ έξω η κλειδαριά παλι δεν ανταποκρίνεται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικό ; ευχαριστω πολύ!
jimis_vts Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, stratostheodor είπε Καλησπέρα! Εκανα την πατάτα μου. Έχω μια κλειδαριά multi block xp-4. Έβαλα το εργοστασιακό κλειδί από μέσα. Γύρισε μισή φορά και τώρα κόλλησε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να ανοίξω την πόρτα από το χερούλι. Άμα βάλω άλλο κλειδί απ έξω η κλειδαριά παλι δεν ανταποκρίνεται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικό ; ευχαριστω πολύ! Multiblock εγγύηση.... Ετοιμάσου για ειδικό.... 2
Maurikycli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, stratostheodor είπε Καλησπέρα! Εκανα την πατάτα μου. Έχω μια κλειδαριά multi block xp-4. Έβαλα το εργοστασιακό κλειδί από μέσα. Γύρισε μισή φορά και τώρα κόλλησε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να ανοίξω την πόρτα από το χερούλι. Άμα βάλω άλλο κλειδί απ έξω η κλειδαριά παλι δεν ανταποκρίνεται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η πρέπει να απευθυνθώ σε ειδικό ; ευχαριστω πολύ! Πώς προέκυψε το πρόβλημα; 🤔
Vasilica89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 7:30 ΠΜ, mclein² είπε τον αγορασε 45€. η τιμη του γκλοκ ειναι φιξ για ολες τις διαθεσιμες διαστασεις. πες του να σταματησει να σε κοροϊδευει κ απλα να πει οτι το κοστολογιο για να εχει διαθεσιμοτητα, για να ερθει εκει, για να μιλησει με εξωγηινους ειναι η ταδε...και τελος ! ελεος με τον καθε τραχανοπλαγια που νομιζει οτι ζουμε στο 1980...πες ρε αδερφε χρεωνω 100€ επισκεψη και τελος.. Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα μου πείτε γνώμη σας,έγινε αλλαγή παλαιότερα σε πόρτα ασφαλείας μόνο αφαλοσ,πριν όμως το κλειδί έκανε 3 στροφές,τώρα κάνει 2,5 οπότε για να κλειδώσω πρέπει να κάνω υποχρεωτικά μόνο 2 στροφές τι κλειδί, διορθώνετε κάπως αυτό?
mclein² Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα σας!!! Θα ήθελα μου πείτε γνώμη σας,έγινε αλλαγή παλαιότερα σε πόρτα ασφαλείας μόνο αφαλοσ,πριν όμως το κλειδί έκανε 3 στροφές,τώρα κάνει 2,5 οπότε για να κλειδώσω πρέπει να κάνω υποχρεωτικά μόνο 2 στροφές τι κλειδί, διορθώνετε κάπως αυτό? δεν εχει τοποθετηθει σωστα ο κυλινδρος.
techlink Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, εψαξα το νημα αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. Θελω να βαλω μια πορτα στο διαμερισμα, οταν ημουν Ελλαδα δεν ειχα θεμα, μεγαλη ποικιλια για ολα τα βαλαντια. Εδω στην Κυπρο τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Μπορει καποιος να προτεινει επιλογες (σημεια πωλησης) στην Κυπρο? Σε οποιαδηποτε πολη. Η μονη εταιρεια που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι η Portareto https://www.portareto.gr/ Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν αλλες επιλογες? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα