Doubt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μάρκα κλειδαριάς, μοντέλο αφαλού. Defender? 1 ώρα πριν, SkyNet είπε Καλημέρα στην παρέα. Σε πολυκατοικία που κατασκευάζεται τώρα και έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα (επιτέλους) πήρα τα εξής από τον κατασκευαστή: ΠΟΡΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Εξωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Εσωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Ντύσιμο λαμπά 28 cm (καθαρό 24cm) Διπλή θωράκιση 20 Κλειδώματα Μικρό Κλειδί ασφαλείας Γραναζωτή κλειδαριά με καταπέλτη Αφαλός Multiblock Θερμοηχομόνωση Ανεμοφράκτης Διακοσμητικά standard - Bul Τι να προσέξω και τι θα μπορούσα να ζητήσω επιπλέον για να έχω ένα καλό και ασφαλές αποτέλεσμα;
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SkyNet είπε Καλημέρα στην παρέα. Σε πολυκατοικία που κατασκευάζεται τώρα και έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα (επιτέλους) πήρα τα εξής από τον κατασκευαστή: ΠΟΡΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Εξωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Εσωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Ντύσιμο λαμπά 28 cm (καθαρό 24cm) Διπλή θωράκιση 20 Κλειδώματα Μικρό Κλειδί ασφαλείας Γραναζωτή κλειδαριά με καταπέλτη Αφαλός Multiblock Θερμοηχομόνωση Ανεμοφράκτης Διακοσμητικά standard - Bul Τι να προσέξω και τι θα μπορούσα να ζητήσω επιπλέον για να έχω ένα καλό και ασφαλές αποτέλεσμα; diamond doors ;;; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από mclein²
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 ωχ multiblock βλεπω, σιγουρο το μπλοκαρισμα... 🤣
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, paylidis είπε ωχ multiblock βλεπω, σιγουρο το μπλοκαρισμα... 🤣 😂😂😂 25 λεπτά πριν, mclein² είπε diamond doors ;;; Lavazos αν λέει κάτι ; 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μάρκα κλειδαριάς, μοντέλο αφαλού. Defender? Ναι έχεις δίκιο είναι το προφανές 😜
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, SkyNet είπε Lavazos αν λέει κάτι ; ο εργολαβος ; ρωτα τον αν η πορτα ειναι απο diamond doors
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mclein² είπε ο εργολαβος ; ρωτα τον αν η πορτα ειναι απο diamond doors Όχι είναι η εταιρία με τις πόρτες. Μου είπαν ότι εχουν βιοτεχνία στο Βοτανικό. Θα ρωτήσω όμως ευχαριστώ πολύ! Update: 1) Κλειδαριά Tinalco 2) Κύλινδρος Multiblock 8000T 3) Defender Disec MRM29 Εννοείται υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από SkyNet
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SkyNet είπε Όχι είναι η εταιρία με τις πόρτες. Μου είπαν ότι εχουν βιοτεχνία στο Βοτανικό. Λοιπόν update: 1) Κλειδαριά Tinalco 2) Κύλινδρος Multiblock 8000T 3) Defender Disec MRM29 Εννοείται υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής. αλλαγη κλειδαριας κ αφαλου σε επωνυμα.
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mclein² είπε αλλαγη κλειδαριας κ αφαλου σε επωνυμα. Είναι το πρώτο που είδα. Προτάσεις; 1
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SkyNet είπε Είναι το πρώτο που είδα. Προτάσεις; ρωτα τους τι επιλογες εχουμε σε κλειδαριες & τι σε κυλινδρους... 2
Justelene235 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Θελω να φτιαξω μια ντουλαπα παπουτσοθηκη στο διαδρομο του οροφοδιαμερισματος μου με μελαμινη.Θελω να βαλω κλειδαρια σκεπτομενος οτι μια nuki θα με βολευε. Αλλα η nuki θελει κυλινδρο διπλης ενεργειας και σε πορτα μελαμινη δε νομιζω να μπαινει. Εχετε να προτεινετε καποι κλειδαρια αλλη που να μη θελει να χρησιμοποιω κλειδι ή να παταω νουμερα? Εκτος αν εχει χρησιμοποιησει καποιος κλειδαρια nuki
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Θελω να φτιαξω μια ντουλαπα παπουτσοθηκη στο διαδρομο του οροφοδιαμερισματος μου με μελαμινη.Θελω να βαλω κλειδαρια σκεπτομενος οτι μια nuki θα με βολευε. Αλλα η nuki θελει κυλινδρο διπλης ενεργειας και σε πορτα μελαμινη δε νομιζω να μπαινει. Εχετε να προτεινετε καποι κλειδαρια αλλη που να μη θελει να χρησιμοποιω κλειδι ή να παταω νουμερα? Εκτος αν εχει χρησιμοποιησει καποιος κλειδαρια nuki ποσα λεφτα θες να διαθεσεις ;
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein² είπε ρωτα τους τι επιλογες εχουμε σε κλειδαριες & τι σε κυλινδρους... Θα ρωτήσω σίγουρα αλλά φαντάζομαι αν προτείνω κι εγώ ο ίδιος κάτι από κάποια επώνυμη εταιρία (π.χ. CISA) δεν νομίζω να πουν όχι. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από SkyNet
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SkyNet είπε Θα ρωτήσω σίγουρα αλλά φαντάζομαι αν προτείνω κι εγώ ο ίδιος κάτι από κάποια επώνυμη εταιρία (π.χ. CISA) δεν νομίζω να πουν όιχ. δε χρειαζεται να νομιζεις γιατι μετα θα ερθει η απογοητευση
Justelene235 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχω θεμα τιμης 49 λεπτά πριν, mclein² είπε ποσα λεφτα θες να διαθεσεις ; Δεν εχω θεμα τιμής
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Skynet, προσεξε μονο γιατι αν θελησουν να σε χρεωσουν εξτρα θα ειναι μαλλον ακριβοτερα απο το να τα κανεις μονος σου με ενα κλειδαρα... ειλικρινα στη θεση σου θα τσαμπουκαλευομουνα στον εργολαβο οτι αυτα ειναι για πεταμα και μονο ασφαλειας δεν ειναι (πραγμα που ειναι γεγονός) και για τα λεφτα που πηρε αν μη τι αλλο θα επρεπε να βαλει κατι επωνυμο... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα