geodimis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε 1. αλλαξε πορτα 2. ναι 3. γιατι, θα αλλαξει ντιφεντερ σε αυτη την πορτα ; οεο (θελω φωτο μετα) 4. ας παρει και 15 αφαλους...δυσκολο το βλεπω να το πετυχαινει 5. πες του να παρει 30/60 και 35/55 μαζι του Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! 1. Για 1000€ τοποθετημένη ας εξαντλήσω την αλλαγή κυλίνδρου.. 2. Θα τα δω επιτόπου ISEO ή ABUS λέει τελικά 3. Θα στείλω φωτό γιατί δεν έχω ιδεά τι θα κάνει 4. 2-3 λέει θα φέρει και θα είμαστε οκ.... 5. 35/35 και 40/40 λέει θα φέρει Ζαλίστηκα και σας ζάλισα, Κυριακή κοντή γιορτή με τα αποτελέσματα... 1
silotas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα κι από εμένα. Έχοντας διαβάσει πολλά στο νήμα, θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Μένω στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και θέλω να αλλάξω την 12ετίας κλειδαριά μου CISA 60mm σε θωρακισμένη πόρτα. Defender δεν έχω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι πάνω σε αυτό που έχω; Ένας κλειδαράς τοπικός μου πρότεινε Defender (μάρκα μάλλον Cisa αν θυμάμαι καλά) και κλειδαριά Abus διπλής ενεργείας (κλειδί μέσα έξω δλδ), 5 κλειδιά όπου τα εξτρά κλειδιά βγαίνουν με χρήση κάρτας/κωδικού, στα 230€+ΦΠΑ. Εάν έχετε να μου προτείνετε και κλειδαρά σε pm θα το εκτιμούσα ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, silotas είπε Καλησπέρα στην παρέα κι από εμένα. Έχοντας διαβάσει πολλά στο νήμα, θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Μένω στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και θέλω να αλλάξω την 12ετίας κλειδαριά μου CISA 60mm σε θωρακισμένη πόρτα. Defender δεν έχω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι πάνω σε αυτό που έχω; Ένας κλειδαράς τοπικός μου πρότεινε Defender (μάρκα μάλλον Cisa αν θυμάμαι καλά) και κλειδαριά Abus διπλής ενεργείας (κλειδί μέσα έξω δλδ), 5 κλειδιά όπου τα εξτρά κλειδιά βγαίνουν με χρήση κάρτας/κωδικού, στα 230€+ΦΠΑ. Εάν έχετε να μου προτείνετε και κλειδαρά σε pm θα το εκτιμούσα ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. αρχικα αν θελεις βαλε φωτο απο την πορτα, μεσα / εξω / πλαι. ακολουθως πες στον κλειδαρα να σου πει μαρκα + μοντελο για τα πραγματα που προτεινει. τελος, καλα λογια ακουγονται για τον mladen στη θεσσαλονικη. τωρα αν φοβασαι τους σερβους ειναι ενα θεμα αλλα ακουω πολυ θερμα σχολια τελευταια απο φιλους εκτος του επαγγελματος !
macrun Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2022 στις 10:37 ΠΜ, mclein² είπε με δεδομενο οτι βρισκεις kaba penta cross ή evva mcs στα 200€ ~ 250€ ή stealth στα 300€ ~ 350€ και το defender που σου χρειαζεται για τετοιους κυλινδρους ειναι ενα monolito bd200 στα 40€ ~ 50€ νομιζω οτι δε χρειαζεται να γραψω πολλα γιατι εισαι ο ιδανικος πελατης που ξερει τι θελει & πληρωνει να το παρει !!! Με Evva MCS τελικά θα πάω. 👍 Για το defender, χρειάζομαι κάτι καλύτερο; Π.χ εχω δει και κάποια ακριβότερα Monolito. Κάποια πρόταση; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από macrun
mclein² Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, macrun είπε Με Evva MCS τελικά θα πάω. 👍 Για το defender, χρειάζομαι κάτι καλύτερο; Π.χ εχω δει και κάποια ακρυβότερα Monolito. Κάποια πρόταση; εγω δε θα πηγαινα πανω απο Monolito rok (bd200)...δε νομιζω να σου χρειαστει ποτέ στειλε μου πμ ποσο & που βρηκες mcs (αν θελεις)
geodimis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2022 στις 9:45 ΠΜ, geodimis είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! 1. Για 1000€ τοποθετημένη ας εξαντλήσω την αλλαγή κυλίνδρου.. 2. Θα τα δω επιτόπου ISEO ή ABUS λέει τελικά 3. Θα στείλω φωτό γιατί δεν έχω ιδεά τι θα κάνει 4. 2-3 λέει θα φέρει και θα είμαστε οκ.... 5. 35/35 και 40/40 λέει θα φέρει Ζαλίστηκα και σας ζάλισα, Κυριακή κοντή γιορτή με τα αποτελέσματα... Καλησπέρα σας. Το project ολοκληρώθηκε εύκολα σχετικά με το παρακάτω κύλινδρο. Πολύ Ελβετία βλέπω και φοβάμαι... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από geodimis
Doubt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, geodimis είπε Καλησπέρα σας. Το project ολοκληρώθηκε εύκολα σχετικά με το παρακάτω κύλινδρο. Πολύ Ελβετία βλέπω και φοβάμαι... https://key-safe.gr/kulindroi/kulindroi-asfaleias/kulindros-asfaleias-glock-325-50-me-5-kleidia-1848 Πόσο το πλήρωσες;
geodimis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε https://key-safe.gr/kulindroi/kulindroi-asfaleias/kulindros-asfaleias-glock-325-50-me-5-kleidia-1848 Πόσο το πλήρωσες; 150€.... Χωρίς απόδειξη εννοείται αλλά θα περάσω να μου κόψει και να του δώσω και το ΦΠΑ γιατί τη θέλω για ασφαλιστική. τώρα ποιος θα δώσει σε ποιον θα δείξει... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από geodimis 1 4
c23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 2 ερωτήσεις προς όσους έχουν όρεξη και γνωρίζουν. 1. Ξύλινη πόρτα, έχει χαλάσει η κάτω κλειδαριά που της είχα αλλάξει αφαλό πριν ένα χρόνο, και είτε δεν κλειδώνει, είτε κλειδώνει 2 φορές και ξεκλειδώνει με μια κίνηση. Τι να κοιτάξω για να την αντικαταστήσω; Κάποιο μοντέλο; Το σπίτι είναι ενοικιαζόμενο, και ο ιδιοκτήτης δεν έχει πλάνο για αντικατάσταση της πόρτας. 2. Σπίτι συγγενή, στο κέντρο της Αθήνας, το νοικιάζουν σε έναν άνθρωπο 10 χρόνια τώρα, και λένε να βάλουν μια πόρτα ασφαλείας μιας και έχει γίνει μια μικρή ανακαίνιση. Με έως 400-500ε σύνολο μπορεί να γίνει κάτι; Και αν ναι τι; Ξύλινη πόρτα έχει και αυτό, κάποιος κέντρο Αθήνας που να αναλαμβάνει και να συστήνεται γενικά υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tracerzx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας για αλλαγή κυλίνδρου agb dck(χάθηκε το κουτί με 3 κλειδιά) και έχουμε μείνει με 2 κλειδιά. Μάλλον πετάχτηκε κατά λάθος επειδή βάψαμε. Έχω επιλέξει mottura champion pro, Dom ix twido, evva ics και iseo csr r90. Θέλω όμως 5 κλειδιά και όχι agb λόγω των ακριβών κλειδιων(αν και είναι πολύ καλός). Σε τι σειρά βάζετε τους κυλίνδρους που ανέφερα και έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στα 100-150 ευρώ;
mclein² Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 25/9/2022 στις 3:17 ΜΜ, c23 είπε 2 ερωτήσεις προς όσους έχουν όρεξη και γνωρίζουν. 1. Ξύλινη πόρτα, έχει χαλάσει η κάτω κλειδαριά που της είχα αλλάξει αφαλό πριν ένα χρόνο, και είτε δεν κλειδώνει, είτε κλειδώνει 2 φορές και ξεκλειδώνει με μια κίνηση. Τι να κοιτάξω για να την αντικαταστήσω; Κάποιο μοντέλο; Το σπίτι είναι ενοικιαζόμενο, και ο ιδιοκτήτης δεν έχει πλάνο για αντικατάσταση της πόρτας. τωρα θα αλλαξεις την κλειδαρια. λογικα χρειαζεσαι μια 45αρα...ιδανικη λυση για το 99% των πορτων Cisa Logo 5C611-45 6 ώρες πριν, tracerzx είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας για αλλαγή κυλίνδρου agb dck(χάθηκε το κουτί με 3 κλειδιά) και έχουμε μείνει με 2 κλειδιά. Μάλλον πετάχτηκε κατά λάθος επειδή βάψαμε. Έχω επιλέξει mottura champion pro, Dom ix twido, evva ics και iseo csr r90. Θέλω όμως 5 κλειδιά και όχι agb λόγω των ακριβών κλειδιων(αν και είναι πολύ καλός). Σε τι σειρά βάζετε τους κυλίνδρους που ανέφερα και έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στα 100-150 ευρώ; ICS -> iX Twido -> R90 -> Champions Pro
silotas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα και πάλι. Επανέρχομαι για να δώσω πλέον πληροφορίες για το τί έβαλα τελικά. Λοιπόν: κλειδαριά Cisa Evolution Pro Defender: Disec Sferik μύλος: Mottura Champions Pro διπλής ενεργείας (5 κλειδιά) κόστος: 210€ χωρίς ΦΠΑ Ο εγκαταστάτης ήταν άριστος, πολύ λεπτολόγος, ευγενικότατος. Παιδευόταν καμιά ώρα με το να κάνει μικροδιορθώσεις για να μην ακούγεται/ αισθάνεται το παραμικρό στο γύρισμα του κλειδιού. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Γνώμες για την τιμή; Περιοχή Θεσσαλονίκη . Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από silotas
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλή τιμή μου φαίνεται για τα σημερινά δεδομένα…
mclein² Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, silotas είπε Καλησπέρα στην παρέα και πάλι. Επανέρχομαι για να δώσω πλέον πληροφορίες για το τί έβαλα τελικά. Λοιπόν: κλειδαριά Cisa Evolution Pro Defender: Disec Sferik μύλος: Mottura Champions Pro διπλής ενεργείας (5 κλειδιά) κόστος: 210€ χωρίς ΦΠΑ Ο εγκαταστάτης ήταν άριστος, πολύ λεπτολόγος, ευγενικότατος. Παιδευόταν καμιά ώρα με το να κάνει μικροδιορθώσεις για να μην ακούγεται/ αισθάνεται το παραμικρό στο γύρισμα του κλειδιού. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Γνώμες για την τιμή; Περιοχή Θεσσαλονίκη . Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια ! καλα ειναι απο τιμη...
SkyNet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα στην παρέα. Σε πολυκατοικία που κατασκευάζεται τώρα και έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα (επιτέλους) πήρα τα εξής από τον κατασκευαστή: ΠΟΡΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Εξωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Εσωτερική επένδυση Laminate (Σχ. ΙΣΙΟ) χρ. laminate classic Ντύσιμο λαμπά 28 cm (καθαρό 24cm) Διπλή θωράκιση 20 Κλειδώματα Μικρό Κλειδί ασφαλείας Γραναζωτή κλειδαριά με καταπέλτη Αφαλός Multiblock Θερμοηχομόνωση Ανεμοφράκτης Διακοσμητικά standard - Bul Τι να προσέξω και τι θα μπορούσα να ζητήσω επιπλέον για να έχω ένα καλό και ασφαλές αποτέλεσμα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα