Vasilica89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Μόλις φορτισουν οι μπαταρίες, έχει μηδενική κατανάλωση. Απόλυτο 0. Το έχω πάρει και δουλεύει μια χαρά. Φυσικά και το έχω μετρήσει. Το modem έχει κατανάλωση 8w/h. Άκυρο ,βρήκα φωτό Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Vasilica89
J1mmys13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σε τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας για μονοκατοικία, έχετε καλή πρόταση για αξιόλογο μάστορα Πειραιά και γύρω περιοχές; Επίσης σαν κλειδαριά, έχει μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια ενα κλειδι που αντιγράφετε με ένα που θέλει τη κάρτα ιδιοκτησίας; Τέλος απο θέμα μάρκας, μου αναφέρουν οι πωλητές των πορτών ο καθε ενας τη δική του αναμεσα απο Dierre, CISA, Securemme τι να κοιτάξω πρώτα (ή αλλη ) Να συμπληρώσω οτι στο σπίτι μου τωρα σε πολυκατοικία ειχα βάλει OMEGA την οποία και εκθίαζε ο κλειδαράς οτι ειναι best of για ασφάλεια. Σκεφτόμουν λοιπον να βάλω την ίδια και στη νεα πορτα. Ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από J1mmys13
Sebu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, J1mmys13 είπε Σε τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας για μονοκατοικία, έχετε καλή πρόταση για αξιόλογο μάστορα Πειραιά και γύρω περιοχές; Επίσης σαν κλειδαριά, έχει μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια ενα κλειδι που αντιγράφετε με ένα που θέλει τη κάρτα ιδιοκτησίας; Τέλος απο θέμα μάρκας, μου αναφέρουν οι πωλητές των πορτών ο καθε ενας τη δική του αναμεσα απο Dierre, CISA, Securemme τι να κοιτάξω πρώτα (ή αλλη ) Να συμπληρώσω οτι στο σπίτι μου τωρα σε πολυκατοικία ειχα βάλει OMEGA την οποία και εκθίαζε ο κλειδαράς οτι ειναι best of για ασφάλεια. Σκεφτόμουν λοιπον να βάλω την ίδια και στη νεα πορτα. Ευχαριστώ Αν εισαι περιοχη Πειραια και περιχωρα κοιτας με κλειστα ματια το μελος του φορουμ mclein και εχεις καθαρισει απο ολα τα ερωτηματα σου. Σοβαρος επαγγελματιας, ψειρας στη δουλεια του και αριστος γνωστης του αντικειμενου του. 8
jimskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2022 στις 9:03 ΠΜ, mclein² είπε πες του σε αυτα τα λεφτα να σου βαλει monolito bd200 και οχι το cisa σκεφτηκα σε δευτερο χρονο να βαλω μαγνητικο...... η αυτο Defender Disec Diamond BKD250 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από jimskg
CaMp3on Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, jimskg είπε σκεφτηκα σε δευτερο χρονο να βαλω μαγνητικο...... η αυτο Defender Disec Diamond BKD250 Τελικά σε ποια εταιρεία πήγες;
J1mmys13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Πήρα προσφορά απο κατάστημα στον πειραιά Ελληνική πόρτα ασφαλείας 17 σημείων 550€ + WILKA Carat S3 250€ με defender + ΦΠΑ Τι παίζει με τη Wilka βλέπω στο skroutz τιμες 120 και 130... ειναι νορμαλ;
Sebu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, J1mmys13 είπε Πήρα προσφορά απο κατάστημα στον πειραιά Ελληνική πόρτα ασφαλείας 17 σημείων 550€ + WILKA Carat S3 250€ με defender + ΦΠΑ Τι παίζει με τη Wilka βλέπω στο skroutz τιμες 120 και 130... ειναι νορμαλ; Βλεπω και 99 και 103 και 104. Δεν θα εδινα 250 για αυτο τον κυλινδρο εκτος και αν μας πει καποιος απο τους ειδικους εδω μεσα οτι ειναι ιδιου επιπεδου με τους κορυφαιους που αναφερονται κατα καιρους. Με 250 ισως βρισκεις Omega 3 (μην σε παρω στο λαιμο μου εχω καιρο να παρακολουθησω τις τιμες και ισως με ολο τον πανικο και τον πληθωρισμο εχουν ακριβυνει και αλλο). 1
J1mmys13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 καλημερα, απο αυτα που βλέπω πάντως αναζητώντας τιμες για πόρτα, οι κύλινδροι πάνε σχεδον διπλάσια τιμή απο το να τους παρεις σε 2ο χρόνο απο κλειδαραδες. Σε κάθε περίπτωση, απο τα προηγούμενα ποστ και τις ώρε που κάθομαι και διαβάζω, λεω να πάω εκ του ασφαλούς είτε στην omega plus 3 (πολλοί πορτάδες με το που την αναφέρω την ονομάζουν "ξεπερασμένη") είτε στη Scudo DCK πανω στη νεα πόρτα. Κοιτάζω 16+ σημεία κλειδώματος με το defender και ίσως εξτρά κλείδωμα κρυφο μονο αν ειμαι εντος χώρου.
Petros Electron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, J1mmys13 είπε καλημερα, απο αυτα που βλέπω πάντως αναζητώντας τιμες για πόρτα, οι κύλινδροι πάνε σχεδον διπλάσια τιμή απο το να τους παρεις σε 2ο χρόνο απο κλειδαραδες. Για αυτο βαλε την ποιον φθηνό κύλινδρο που εχει και μετα άλλαξε τον μόνος σου με εναν καλύτερο της επιλογής σου. Εγω αυτο εκανα. Θα σου βγει ποιο οικονομικά απο στο να στον χρεώσουν 2πλη τιμη Εμενα μου βαλανε Κ2 που αλλαξα μετα απο 2 μερες. 1 ώρα πριν, J1mmys13 είπε είτε στην omega plus 3 (πολλοί πορτάδες με το που την αναφέρω την ονομάζουν "ξεπερασμένη") είτε στη Scudo DCK πανω στη νεα πόρτα. Τι θα πει "ξεπερασμένο"?, Ειτε εχει παραβιαστεί κατι ειτε όχι.. Προφανώς και θελουν να πουλήσουν το στοκ που εχουν για αυτο σου λένε "παπατζες" Η ωμέγα πλας δεν παραβιάζεται με τις γνώστες μεθόδους παρα μόνο με "μηχανικά" μεσα.. Επίσης και ο DCK δεν εχει ακουστεί μεχρι και σήμερα το παραμικρό αλλιώς ο πρώτος που θα τον άλλαζε εγω θα ημουν.. 3
Sebu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Ξεπερασμενη λενε.....μαλλον δεν την εχουν για να την πουλησουν ή δεν εχουν ιδεα. Αν ειχαν facts και στοιχεια για ποιο λογο ειναι ξεπερασμενη (λχ παραβιαστηκε, δεν παρεχει πλεον ασφαλεια, εχει αντιγραφει κτλ.) επρεπε να τα παρουσιαζουν για να εξηγουν γιατι λενε οτι λενε και γιατι προτεινουν οτι προτεινουν. 3
Boba_Fett Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν σε πόρτα ασφαλείας με 2 ανεξάρτητες κλειδαριες που η μία είναι αυτόματη μηχανική Abloy (με κύλινδρο καλό) είναι ασφαλές κάποιες μέρες να κλείνεις απλά την πόρτα χωρίς να κλειδώνεις την πάνω κλειδαριά που κινεί τους πύρους της πόρτας?
mclein² Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 εγω θα απαντησω με εικονα απο τους "ειδικους" και οποιος καταλαβε, καταλαβε... 1 ώρα πριν, Boba_Fett είπε Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν σε πόρτα ασφαλείας με 2 ανεξάρτητες κλειδαριες που η μία είναι αυτόματη μηχανική Abloy (με κύλινδρο καλό) είναι ασφαλές κάποιες μέρες να κλείνεις απλά την πόρτα χωρίς να κλειδώνεις την πάνω κλειδαριά που κινεί τους πύρους της πόρτας? γιατι ; 1
mechpanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, J1mmys13 είπε καλημερα, απο αυτα που βλέπω πάντως αναζητώντας τιμες για πόρτα, οι κύλινδροι πάνε σχεδον διπλάσια τιμή απο το να τους παρεις σε 2ο χρόνο απο κλειδαραδες. Σε κάθε περίπτωση, απο τα προηγούμενα ποστ και τις ώρε που κάθομαι και διαβάζω, λεω να πάω εκ του ασφαλούς είτε στην omega plus 3 (πολλοί πορτάδες με το που την αναφέρω την ονομάζουν "ξεπερασμένη") είτε στη Scudo DCK πανω στη νεα πόρτα. Κοιτάζω 16+ σημεία κλειδώματος με το defender και ίσως εξτρά κλείδωμα κρυφο μονο αν ειμαι εντος χώρου. Παπ... μάντολες....πορτάδες...Λοιπόν την πόρτα την βρήκες τζάμπα δεν ξέρω τι πόρτα είναι, εμένα μου πήγε πόρτα (ειδική παραγγελία όμως) τριάμισι χιλιάρικα, κύλινδρο της πλάκας...Ζήτησα να μου βάλουν έναν μαζί με defender που μου είχαν προτείνει εδώ, και μου είπαν 4πλάσια τιμή από ότι υπάρχει στην αγορά... τελικά άφησα τα ίδια και σε πρώτη ευκαιρία, θα τα αλλάξω με κάτι πιο αξιόπιστο. Αλλά 4πλάσια τιμή όταν μου ζητάνε ήδη 3.500, ξεφτίλα...
jimskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 7:22 ΜΜ, CaMp3on είπε Τελικά σε ποια εταιρεία πήγες; Ανατολικη θεσσαλονικη....Ex**m προς τις 20 σεπτεμβρη το κοβω να πηγαινω για παραγγελια 1
Boba_Fett Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, mclein² είπε γιατι ; To σκεπτικό της δεύτερης αυτόματης κλειδαριάς είναι κάποιοι χρήστες του σπιτιού που δεν είναι μέλη της οικογένειας να μην έχουν το κλειδί της κυρίως κλειδαριάς η οποία θα είναι Cisa revolution που κινει ολους τους πύρους της πόρτας. Το ερώτημα είναι όταν κλείνουν την πόρτα αυτοί οι χρήστες, η αυτόματη Abloy θα προστατεύει το σπίτι? Το σκέφτομαι λάθος? Θα έπρεπε ίσως αυτοί οι χρήστες να έχουν το κλειδί της κυρίως κλειδαριάς Cisa Revolution που κινεί όλους τους πύρους, και να μπεί μια δεύτερη Cisa Revolution που θα κινεί άλλους 4 πύρους, της οποίας το κλειδί θα το έχουμε εμείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα