jimskg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 με 2-3 που μιλησα ηδη ......κανενας δεν χρησιμοποιει τσιμεντο στην τοποθετηση, ολοι μου ειπαν αφρο και μεγαλες βιδες .....μπορει καποιος να μου συστησει κανα δυο εταιρειες αξιοπιστες στην θεσσαλονικη ? στελτε μου μηνυμα μιας και δεν αναφερουμε ονοματα
tounion Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Εδινε καποια στιγμή μόνο η Cosmote στους συνδρομητές της. Φέτος το σταμάτησε και αυτή. Δεν νομίζω πολλοί να δίνουν 40€ για τέτοιο η αλήθεια είναι. Φυσικά υπάρχει σαν λύση και για μένα είναι απαραίτητο με 40€ και κάτι ακόμη δεν παιρνεις κανονικό UPS ? Γιατι να παρεις κατι τόσο μικρό? Εκτος απο το θεμα χωρου, εμφανισης κτλ 1
sphinxgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, tounion είπε με 40€ και κάτι ακόμη δεν παιρνεις κανονικό UPS ? Γιατι να παρεις κατι τόσο μικρό? Εκτος απο το θεμα χωρου, εμφανισης κτλ Το κανονικό Ups καίει απο 15w/h έως και 60w/h αν είναι σάπια εταιρία (πχ Turbo_Nitro_X!!!) (περισσότερα απο ένα ψυγείο δηλαδή....) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από sphinxgr
tounion Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Το κανονικό Ups καίει απο 15w/h έως και 60w/h αν είναι σάπια εταιρία (πχ Turbo_Nitro_X!!!) (περισσότερα απο ένα ψυγείο δηλαδή....) το συγκεκριμενο ποσο καίει ??
jimskg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Βρηκα επιτελους καποιον που χρησιμοποιει μπετοβεργες κι οχι αφρο..... λοιπον: τιμη πορτας με διπλη θωρακιση 1χλ χαλυβα εσωτερικα και 2χλ χαλυβα εξωτερικα , 18 σημεια κλειδωματος laminate ισιο απλο διχρωμια, με κλειδαρια αφαλο και defender cisa revolution + RS3S.....590+270 (για την αλλαγη της κλειδαριας) + φπα = 970 με περαστικα και 840 εαν βαλουν την astral techno πως σας φαινεται ?
ObeyWario! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Σε κλειδαριά/κύλινδρο/defender securemme θέλω να αλλάξω σίγουρα το κύλινδρο, είμαι ανάμεσα σε AP4S και Wilka s3 (+20E) είναι αξιόπιστοι ή πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο; Η αλλαγή του defender της securemme με κάποιο βασικό monolito των 60-70Ε με περαστικά έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα; Υπάρχει συναγερμός και η οικοδομή είναι μεγάλη 4-5 διαμερίσματα στον κάθε όροφο αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Το κανονικό Ups καίει απο 15w/h έως και 60w/h αν είναι σάπια εταιρία (πχ Turbo_Nitro_X!!!) (περισσότερα απο ένα ψυγείο δηλαδή....) Αυτό στο link τι κατανάλωση έχεις; Το έχεις δοκιμάσει; Έψαχνα να πάρω κάποιο και η αλήθεια είναι πως δεν έχει και μεγάλη ποικιλία
Sebu Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, sphinxgr είπε Θα το γράψω να υπάρχει. Γείτονες μου (Δήμος Αθηναίων) άλλαξαν πόρτες, κλειδαριές ασφαλείας κλπ κλπ Και τελικά? Τους έκλεψαν 15άυγουστο μαζί με 10άδες άλλα σπίτα (απο δηλώσεις στην αστυνομία) ανεβαίνοντας με γάντζο απο την βεράντα στο 2ο όροφο σε κεντρικό δρόμο. Μετά πήδηξαν στο διπλανό διαμέρισμα και το έκλεψαν και αυτό. Παράλληλα έβαλαν και το σύρτη στη θωρακισμένη πόρτα για να μην ανοίξει κανεις. Το αποτέλεσμα? 2000€ ζημιά στα καινουργια αλουμίνια και παράλληλα δεν μπορούσαν να μπουν κ στο σπίτι τους. Ηρθε ο κλειδαράς και πήδηξε απο τη βεράντα και κατέστρεψε άλλο ένα αλουμίνιο, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα με το σύρτη !!! Να υποθεσω αλουμινια ηταν κλειστα μεσα-εξω? Τα ανοιξαν/εσπασαν με λοστο? Στην πλευρα του τοιχου, στην πλευρα που ανταμωνει το ενα το αλλο? Ήταν εξωτερικα επι ραγας αρα ευκολο να βγουν? Ήταν χωνευτα εντος τοιχου? Ηταν με μονο κλειδωμα/σφραγισμα ή με συρτες σε 2+ σημεια? Παιζουν ρολο ολα αυτα για να ξερουμε αν επικεντρωνονται σε απλες περιπτωσεις ή παλια κουφωματα κτλ κτλ. 2
CaMp3on Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, jimskg είπε Βρηκα επιτελους καποιον που χρησιμοποιει μπετοβεργες κι οχι αφρο..... λοιπον: τιμη πορτας με διπλη θωρακιση 1χλ χαλυβα εσωτερικα και 2χλ χαλυβα εξωτερικα , 18 σημεια κλειδωματος laminate ισιο απλο διχρωμια, με κλειδαρια αφαλο και defender cisa revolution + RS3S.....590+270 (για την αλλαγη της κλειδαριας) + φπα = 970 με περαστικα και 840 εαν βαλουν την astral techno πως σας φαινεται ? Ποιος βάζει τελικά μπετόβεργες; Αν δεν θέλεις να κάνουμε διαφήμιση στείλε μου πμ.
stelakis1914 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, CaMp3on είπε Ποιος βάζει τελικά μπετόβεργες; Νομίζω ότι αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να διαφημίζονται από αυτό το topic και να ανταμείβονται αναλόγως. Το πρόβλημα θα το έχουν οι υπόλοιποι που θα θεωρήσουν ότι "τους χαλάει την πιάτσα" που γέμισαν τους «αφελείς» με πολυουρεθάνη... 4
mclein² Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, jimskg είπε Βρηκα επιτελους καποιον που χρησιμοποιει μπετοβεργες κι οχι αφρο..... λοιπον: τιμη πορτας με διπλη θωρακιση 1χλ χαλυβα εσωτερικα και 2χλ χαλυβα εξωτερικα , 18 σημεια κλειδωματος laminate ισιο απλο διχρωμια, με κλειδαρια αφαλο και defender cisa revolution + RS3S.....590+270 (για την αλλαγη της κλειδαριας) + φπα = 970 με περαστικα και 840 εαν βαλουν την astral techno πως σας φαινεται ? πες του σε αυτα τα λεφτα να σου βαλει monolito bd200 και οχι το cisa
transport_planner Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, έχω την παρακάτω κλειδαριά (screenshot) και έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: - Είναι μια εύκολη κλειδαριά για να τη ανοίξει διαρρήκτης (screenshot); - Υπάρχει αξιόπιστη πρόταση για νέα κλειδαριά όπου να υπάρχει η δυνατότητα "κλειδιού υπηρεσίας" (Κλειδί που να κλειδώνει 2 φορές και κλειδί που να κλειδώνει 4 φορές); - Από την προυπηρεσία μου στη Φινλανδία, εκεί είχαμε φανταστικά κλειδιά ABLOY. Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα κλειδιού υπηρεσίας σε ABLOY; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από transport_planner
great Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, transport_planner είπε Καλημέρα σε όλους, έχω την παρακάτω κλειδαριά (screenshot) και έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: - Είναι μια εύκολη κλειδαριά για να τη ανοίξει διαρρήκτης (screenshot); - Υπάρχει αξιόπιστη πρόταση για νέα κλειδαριά όπου να υπάρχει η δυνατότητα "κλειδιού υπηρεσίας" (Κλειδί που να κλειδώνει 2 φορές και κλειδί που να κλειδώνει 4 φορές); - Από την προυπηρεσία μου στη Φινλανδία, εκεί είχαμε φανταστικά κλειδιά ABLOY. Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα κλειδιού υπηρεσίας σε ABLOY; με συγχωρειτε αλλα 50€ κλειδαρια για να προστατεψω το σπιτι μου ουτε που θα το σκεφτομουν. Επισης αυτο με το κλειδι υπηρεσιας το ειχαμε την δεκαετια του 90 θυμαμαι στο σπιτι και δεν ηπαρχει περιπτωση να το χρισιμοποιουσα αυτη την εποχη. Δεν θα εδινα οτιδηποτε σε καποιον τριτο. Επισης λιγο για το θεμα με τους "αναριχητες" που απο τι διαβαζω εχουν εντονη δραση τελευταια. Πως γινεται να ανοιξεις καινουρια αλλουμινια και πορτες χωρις να σε ακουσει ολοι η γειτονια ? Ηταν συρωμενα η πανω κατω, δηλαδη εμας μας εχουν πει οτι για να τα συκωσει και να τα παραβιασει καπιοος αυτα που εχουμε πρεπει να κανει απιστευτο θορυβο δεν ειναι κατι απλο. Σιγουρα μιλαμε για καινουρια αλλουμινια ή παλια ξυλινη η ακομα εκεινα με τον υμαντα που τα σηκωνες με το χερι. Εχει η κοπελα μου τετοια στο σπιτι που νοικιαζει και ξυλινα πορτες της εποχης του 80 και τις λεω οτι απλα εσενα θα σε φανε μια μερα.
idak22 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλημέρα σε όλους, είχα αγοράσει πριν 9 χρόνια την παρακάτω κλειδαριά και ήρθε η ώρα για κάτι καλύτερο. Αυτή που έχω τώρα είναι FIAM γραναζωτή με καταπέλτη, με κύλινδρο ISEO R6 PLUS και defender FIAM. Ιδανικά θα ήθελα να δώσω μέχρι 300 ευρώ, εκτός αν υπάρχει κάτι που αξίζει την διαφορά οπότε θα μπορούσα να φτάσω και τα 400+. Ευχαριστώ!
mclein² Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, idak22 είπε Καλημέρα σε όλους, είχα αγοράσει πριν 9 χρόνια την παρακάτω κλειδαριά και ήρθε η ώρα για κάτι καλύτερο. Αυτή που έχω τώρα είναι FIAM γραναζωτή με καταπέλτη, με κύλινδρο ISEO R6 PLUS και defender FIAM. Ιδανικά θα ήθελα να δώσω μέχρι 300 ευρώ, εκτός αν υπάρχει κάτι που αξίζει την διαφορά οπότε θα μπορούσα να φτάσω και τα 400+. Ευχαριστώ! καλημερα, παιρνεις MCS στα 250...εκτος αν θελεις να τα αλλαξεις ολα, οποτε αλλαζει το εργο... στειλε πμ μερικες φωτο να το δουμε 1 ώρα πριν, transport_planner είπε Καλημέρα σε όλους, έχω την παρακάτω κλειδαριά (screenshot) και έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: - Είναι μια εύκολη κλειδαριά για να τη ανοίξει διαρρήκτης (screenshot); ναι 1 ώρα πριν, transport_planner είπε - Υπάρχει αξιόπιστη πρόταση για νέα κλειδαριά όπου να υπάρχει η δυνατότητα "κλειδιού υπηρεσίας" (Κλειδί που να κλειδώνει 2 φορές και κλειδί που να κλειδώνει 4 φορές); evva ICS 1 ώρα πριν, transport_planner είπε Καλημέρα σε όλους, έχω την παρακάτω κλειδαριά (screenshot) και έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει: - Από την προυπηρεσία μου στη Φινλανδία, εκεί είχαμε φανταστικά κλειδιά ABLOY. Γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα κλειδιού υπηρεσίας σε ABLOY; οχι, απ'οσο ξερω.. 1
sphinxgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 29/8/2022 στις 4:49 ΜΜ, tounion είπε το συγκεκριμενο ποσο καίει ?? 22 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Αυτό στο link τι κατανάλωση έχεις; Το έχεις δοκιμάσει; Έψαχνα να πάρω κάποιο και η αλήθεια είναι πως δεν έχει και μεγάλη ποικιλία Μόλις φορτισουν οι μπαταρίες, έχει μηδενική κατανάλωση. Απόλυτο 0. Το έχω πάρει και δουλεύει μια χαρά. Φυσικά και το έχω μετρήσει. Το modem έχει κατανάλωση 8w/h. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα