Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, jimskg είπε

τιποτα ? κανεις βρε παιδια ? δωστε μια βοηθεια......

Αν διαβάσεις τις σελιδες ποιο πριν εχουν απαντηθεί αυτα..

Παρε προσφορά απο εναν (έστω επώνυμο) πορτά της περιοχής σου, η και απο 2, βαλε μια πόρτα μονής η διπλής θωράκισης, οικονομική γυρω στα 600€ η τοποθέτηση να ειναι με τσιμέντο και οχι με αφρο και αν δεν εχει καλο αφαλό, συνηθως δεν βάζουν απο το επανω ραφι, αναβαθμισε τον με εναν καλυτερο.

Ισως και το defender. Εγω ετσι έπραξα. Άλλαξα μετα τον κύλινδρο και defender και μετα απο μια 5ετια και την κλειδαρια σε cisa rev pro, και ολα καλα μέχρι στιγμής.
Παρε τις προσφορες και μετα βαλε τις εδω (χωρις να αναφερεις το καταστημα(τα)) με το τι κλειδαρια βαζει κτλπ και θα σου πουν.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 1:39 ΜΜ, jimskg είπε

το θεωρω λιγο αδυνατο χωρις να παρει κανενας χαμπαρι. 

εσυ ενδεχομενως να βγεις εαν παρεις χαμπαρι, ποσοι θεωρεις οτι ενδιαφερονται ή εχουν θαρρος ; 

Στις 25/8/2022 στις 1:39 ΜΜ, jimskg είπε

Μενω θεσσαλονικη,οποτε λαβετε κι αυτο υπ οψιν.

θεσσαλονικη ειναι το πανοραμα, θεσσαλονικη ειναι και οι αμπελοκηποι...απο την περιοχη εξαρτωνται οι "επισκεπτες" και το "επιπεδο" τους...

Στις 27/8/2022 στις 10:53 ΠΜ, jimskg είπε

τιποτα ? κανεις βρε παιδια ? δωστε μια βοηθεια......

γενικα φθηνη πορτα δε θα βρεις στη θεσσαλονικη...με τον ορισμο φθηνη μιλαμε για μεχρι τα 550€.

ομως μπορεις να παρεις μια οικονομικη πορτα που θελεις, περιπου στα 650 ~ 700 και να ζητησεις να εχει γραναζωτη κλειδαρια cisa / multlock / iseo / mottura (τυχαια η σειρα). καλο θα ηταν να αποφυγεις cipierre / securemme / potent που παιζει αρκετα ως σεναριο γραναζωτης στη σαλονικαρα :)

απο εκει και περα αν μπορουσες με +50€ να ζητησεις ενα monolito ή αντιστοιχο απο mottura ή αλλο εργοστασιο, καλο θα σου κανει για το μελλον.

τελος, για τον κυλινδρο...ζητας τις διαθεσιμες επιλογες απο τον εμπορο και εαν δεν μπορει να σου εξηγησει τις διαφορες για να δεις τι πρεπει να παρεις με βαση τις δικες σου αναγκες, ερχεσαι εδω και γραφεις για να σε βοηθησουμε :)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας, έχω διαβάσει τις τελευταίες διακόσιες σελίδες κ έχω καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με τις κλειδαριές.
Σκέφτομαι να αναβαθμισω την κλειδαριά στο σπιτι που νοικιάζω αλλά δεν ξέρω τι έχω αυτή την στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω defender και έχω ξύλινη πόρτα. Βέβαια ξέχασα να βγάλω την άλλη πλευρά της πόρτας που έχει μεντεσέδες έχει κατι σιδεράκια που μπαίνουνε μέσα στην κάσα. Ακολουθούν φωτογραφίες για να δώσετε προτάσεις.

Μέσα την εβδομάδα θα περάσω κ από δυο τρεις κλειδαράδες να μου δώσουν κάποιες προτάσεις. 
Περιοχη καλαμάρια Θεσσαλονίκης, μπάτζετ ανάλογο της αλλαγής που θα κάνω (πχ αν αλλάξω μόνο μύλο δίνω κ 50 ευρώ)

Σας ευχαριστώ

A4257956-5C88-48E8-B66E-8AB0A58C6912.jpeg

A53F739E-D661-4EF4-A43E-943243D43543.jpeg

24753008-DC66-4A81-9191-A6A786BF7147.jpeg

19664436-8C59-4B42-8FD4-DED9DFD96162.jpeg

E1DCEDEB-76C5-4A97-8C51-F4E034FE5F4D.jpeg

C241858A-E96F-4CBD-96E7-500DD386F803.jpeg

03A2115A-CCA1-4634-836B-DF8F5974483B.jpeg

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mitsdim1 είπε

Παιδιά καλησπέρα σας, έχω διαβάσει τις τελευταίες διακόσιες σελίδες κ έχω καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με τις κλειδαριές.
Σκέφτομαι να αναβαθμισω την κλειδαριά στο σπιτι που νοικιάζω αλλά δεν ξέρω τι έχω αυτή την στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω defender και έχω ξύλινη πόρτα. Βέβαια ξέχασα να βγάλω την άλλη πλευρά της πόρτας που έχει μεντεσέδες έχει κατι σιδεράκια που μπαίνουνε μέσα στην κάσα. Ακολουθούν φωτογραφίες για να δώσετε προτάσεις.

Μέσα την εβδομάδα θα περάσω κ από δυο τρεις κλειδαράδες να μου δώσουν κάποιες προτάσεις. 
Περιοχη καλαμάρια Θεσσαλονίκης, μπάτζετ ανάλογο της αλλαγής που θα κάνω (πχ αν αλλάξω μόνο μύλο δίνω κ 50 ευρώ)

Σας ευχαριστώ

A4257956-5C88-48E8-B66E-8AB0A58C6912.jpeg

A53F739E-D661-4EF4-A43E-943243D43543.jpeg

24753008-DC66-4A81-9191-A6A786BF7147.jpeg

19664436-8C59-4B42-8FD4-DED9DFD96162.jpeg

E1DCEDEB-76C5-4A97-8C51-F4E034FE5F4D.jpeg

C241858A-E96F-4CBD-96E7-500DD386F803.jpeg

03A2115A-CCA1-4634-836B-DF8F5974483B.jpeg

αλλαγη της δευτερης κλειδαριας (επανω) με κλειδαρια κυλινδου / defender.

ειτε δυο στροφων - ειτε τριων στροφων

λογικα απο 120 εως 200 ευρω θα ακουσεις

οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Θα το γράψω να υπάρχει.

Γείτονες μου (Δήμος Αθηναίων) άλλαξαν πόρτες, κλειδαριές ασφαλείας κλπ κλπ Και τελικά? Τους έκλεψαν 15άυγουστο μαζί με 10άδες άλλα σπίτα (απο δηλώσεις στην αστυνομία) ανεβαίνοντας με γάντζο απο την βεράντα στο 2ο όροφο σε κεντρικό δρόμο. Μετά πήδηξαν στο διπλανό διαμέρισμα και το έκλεψαν και αυτό. Παράλληλα έβαλαν και το σύρτη στη θωρακισμένη πόρτα για να μην ανοίξει κανεις. 

Το αποτέλεσμα? 2000€ ζημιά στα καινουργια αλουμίνια και παράλληλα δεν μπορούσαν να μπουν κ στο σπίτι τους. Ηρθε ο κλειδαράς και πήδηξε απο τη βεράντα και κατέστρεψε άλλο ένα αλουμίνιο, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα με το σύρτη !!!

• Like 2
  • Sad 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Θα το γράψω να υπάρχει.

Γείτονες μου (Δήμος Αθηναίων) άλλαξαν πόρτες, κλειδαριές ασφαλείας κλπ κλπ Και τελικά? Τους έκλεψαν 15άυγουστο μαζί με 10άδες άλλα σπίτα (απο δηλώσεις στην αστυνομία) ανεβαίνοντας με γάντζο απο την βεράντα στο 2ο όροφο σε κεντρικό δρόμο. Μετά πήδηξαν στο διπλανό διαμέρισμα και το έκλεψαν και αυτό. Παράλληλα έβαλαν και το σύρτη στη θωρακισμένη πόρτα για να μην ανοίξει κανεις. 

Το αποτέλεσμα? 2000€ ζημιά στα καινουργια αλουμίνια και παράλληλα δεν μπορούσαν να μπουν κ στο σπίτι τους. Ηρθε ο κλειδαράς και πήδηξε απο τη βεράντα και κατέστρεψε άλλο ένα αλουμίνιο, γιατί δεν άνοιγε η πόρτα με το σύρτη !!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αυτοι δεν ηταν απλοί κλέφτες.. Ακροβάτες κλέφτες ηταν.. 
Συναγερμός δεν υπήρχε σε κανένα από τα σπίτια ? Αν οχι να γιατι χρειάζεται..

Δημοσ.

Όποιος δεν θέλει συναγερμό λόγω κόστους ή για οποιοδήποτε λόγο, μια ΙΡ κάμερα των 20€ με την εφαρμογή της μπορούν να σε ενημερώσουν για το τι γίνεται στο χώρο σου ενώ λείπεις. Έχει κι ένα στοιχειώδες alarm.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Όποιος δεν θέλει συναγερμό λόγω κόστους ή για οποιοδήποτε λόγο, μια ΙΡ κάμερα των 20€ με την εφαρμογή της μπορούν να σε ενημερώσουν για το τι γίνεται στο χώρο σου ενώ λείπεις. Έχει κι ένα στοιχειώδες alarm.

Ημιμετρο το βλεπω. Και αν εκεινη την ωρα εισαι καπου και δεν εχεις σημα, η ειναι αργα και κοιμασαι και δεν το ακουσεις?. Ασε που αν την βρουν θα την καταστρεψουν ευκολα η θα την παρουν μαζι τους.. Ενας συναγερμός θα σκουζει + οτι αν ειναι σε ΚΛΣ θα ειδοποιησει αμεσα.

Συναγερμός και κάμερα μαζι ναι, αλλα μονη της η καμερα δεν λεει και τιποτα.

Οταν δούλευα σε μεγαλη εταιρια συστημάτων ασφαλειας πηγαίναμε σε παραβιάσεις. Θυμάμαι σε ενα εργοστάσιο είχαν γυρίσει τις κάμερες να "κοιτανε" τον ουρανό (απο την πισω μερια τους, ωστε δεν υπηρχε καταγραφή) και μετα τα κανανε σπαραλια μεσα. Ευτυχώς απο τον συναγερμό δεν προλάβανε να "ολοκληρώσουν" την δουλειά τους..

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Ημιμετρο το βλεπω. Και αν εκεινη την ωρα εισαι καπου και δεν εχεις σημα, η ειναι αργα και κοιμασαι και δεν το ακουσεις?. Ασε που αν την βρουν θα την καταστρεψουν ευκολα η θα την παρουν μαζι τους.. Ενας συναγερμός θα σκουζει + οτι αν ειναι σε ΚΛΣ θα ειδοποιησει αμεσα.

Σίγουρα..

Τα 20€ όμως μπορεί να τα διαθέσει οποιοσδήποτε, ο συναγερμός όμως είναι πιο ακριβό σπορ.

Υ.Γ. Η κάμερα έχει ένα στοιχειώδες μπάζερ όταν ανιχνεύσει κίνηση, δεν είναι λύση, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αυτοι δεν ηταν απλοί κλέφτες.. Ακροβάτες κλέφτες ηταν.. 
Συναγερμός δεν υπήρχε σε κανένα από τα σπίτια ? Αν οχι να γιατι χρειάζεται..

Συναγερμός δεν υπήρχε. Υποθέτεις ότι αφού μένεις 2ο+ όροφο ότι θα μπουν απο την κύρια πόρτα μόνο.

Ήταν να μην φτάσουμε στο σημείο να είμαστε σε διαμέρισμα και να χρειαζομαστε για να μην μας κλέψουν (κ αυτό όχι σίγουρο)

• Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμό
  • Κάγκελα στις πόρτες και στα παράθυρα
  • κάμερες

Πραγματικά είναι πιο βολικό να αφήνεις το σπίτι ανοιχτό να πάρουν ότι θέλουν απο μέσα. Κάνουν στις πόρτες 2000€ ζημιά και τελικά δεν παίρνουν τίποτα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ. 

Χώρια που αν τα ρολόγια της ΔΕΗ είναι στην πυλωτή, απλά σου κόβουν το ρευμα και δεν δουλευει το Ιντερνετ ώστε να σε ειδοποιήσει.

Σε άλλη γειτονική περίπτωση (όχι φέτος) μπήκαν απο το γείτονα που δεν είχε πόρτα ασφαλείας και άνοιξαν τρύπα στον τοίχο με τη βαριοπούλα  και μπήκαν στο διπλανό διαμέρισμα. 

-----

Όπως βλέπω και σε άλλους γίνονται->

image.png.9c775acfc7de1293d316f178d26ed275.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 11:59 ΠΜ, mclein² είπε

εσυ ενδεχομενως να βγεις εαν παρεις χαμπαρι, ποσοι θεωρεις οτι ενδιαφερονται ή εχουν θαρρος ; 

θεσσαλονικη ειναι το πανοραμα, θεσσαλονικη ειναι και οι αμπελοκηποι...απο την περιοχη εξαρτωνται οι "επισκεπτες" και το "επιπεδο" τους...

γενικα φθηνη πορτα δε θα βρεις στη θεσσαλονικη...με τον ορισμο φθηνη μιλαμε για μεχρι τα 550€.

ομως μπορεις να παρεις μια οικονομικη πορτα που θελεις, περιπου στα 650 ~ 700 και να ζητησεις να εχει γραναζωτη κλειδαρια cisa / multlock / iseo / mottura (τυχαια η σειρα). καλο θα ηταν να αποφυγεις cipierre / securemme / potent που παιζει αρκετα ως σεναριο γραναζωτης στη σαλονικαρα :)

απο εκει και περα αν μπορουσες με +50€ να ζητησεις ενα monolito ή αντιστοιχο απο mottura ή αλλο εργοστασιο, καλο θα σου κανει για το μελλον.

τελος, για τον κυλινδρο...ζητας τις διαθεσιμες επιλογες απο τον εμπορο και εαν δεν μπορει να σου εξηγησει τις διαφορες για να δεις τι πρεπει να παρεις με βαση τις δικες σου αναγκες, ερχεσαι εδω και γραφεις για να σε βοηθησουμε :)

χιλια ευχαριστω.......εισαι κατατοπιστικοτατος ! 😊

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Χώρια που αν τα ρολόγια της ΔΕΗ είναι στην πυλωτή, απλά σου κόβουν το ρευμα και δεν δουλευει το Ιντερνετ ώστε να σε ειδοποιήσει.

UPS & router κινητής.

Δε νομίζω να έχει κανείς, αλλά γίνεται.

(να δω τι άλλο θα χρειαστούμε σε λίγο)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

UPS & router κινητής.

Δε νομίζω να έχει κανείς, αλλά γίνεται.

(να δω τι άλλο θα χρειαστούμε σε λίγο)

Εδινε καποια στιγμή μόνο η Cosmote στους συνδρομητές της. Φέτος το σταμάτησε και αυτή. Δεν νομίζω πολλοί να δίνουν 40€ για τέτοιο η αλήθεια είναι. Φυσικά υπάρχει σαν λύση και για μένα είναι απαραίτητο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...