Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν τα λεω οτι οι κλοπες κατα κυριο λογο γινονται με κλειδια & αντιγραφα και οχι με διαρρηκτικα με κοροϊδευουν....

https://peiraiko-kyma.gr/syllipsi-40chronis-allodapis-gia-klopes-apo-oikies-sti-voula/

=============

ΥΓ - μεγαλη προσοχη σε Γαλατσι - Νεα Σμυρνη - Γλυφαδα, νεα ομαδα "εξπερ" σε tesio & mottura αφηνει σημαδια σε ασανσερ, τοιχους, κουδουνια...

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

οταν τα λεω οτι οι κλοπες κατα κυριο λογο γινονται με κλειδια & αντιγραφα και οχι με διαρρηκτικα με κοροϊδευουν....

https://peiraiko-kyma.gr/syllipsi-40chronis-allodapis-gia-klopes-apo-oikies-sti-voula/

=============

ΥΓ - μεγαλη προσοχη σε Γαλατσι - Νεα Σμυρνη - Γλυφαδα, νεα ομαδα "εξπερ" σε tesio & mottura αφηνει σημαδια σε ασανσερ, τοιχους, κουδουνια...

Δηλαδή, τί σημάδια αφήνει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

Στο ασανσερ στην πολυκατοικία μου τωρα που το λες παρατήρησα με μαρκαδόρο κάτι σαν αρχικά η όνομα, σε 2-3 σημεία θα το βγάλω φώτο τωρα που θα φύγω και θα το ανεβάσω το βράδυ. Ίσως τυχαίο ίσως και να ειναι "καμπανάκι".

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επειδη δεν βρισκω νημα με πορτες αλουμινιου θα το γραψω εδω.Περυσι μου εβαλαν μια πορτα αλουμινιου στην κουζινα.Η εγκατασταση ηταν πολυ κακη την κοπαναγαμε για να την κλεισουμε,ο μαστορας που την εβαλε δεν αναγνωριζει το προβλημα.Τώρα ξεκολλησε το χερουλι της πορτας απο το τραβηγμα που της κανουμε για να την κλεισουμε .Εχει καποιος αναλογη εμπειρια και αν μπορει εστω και σε pm να μου συστησει καποιον για να την φτιαξει σωστα?Ευχαριστω πουλ κ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mclein² είπε

=============

Σε τοίχο με κάποιο απορρυπαντικό παίζει????

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, aks είπε

Καλησπερα παιδια επειδη δεν βρισκω νημα με πορτες αλουμινιου θα το γραψω εδω.Περυσι μου εβαλαν μια πορτα αλουμινιου στην κουζινα.Η εγκατασταση ηταν πολυ κακη την κοπαναγαμε για να την κλεισουμε,ο μαστορας που την εβαλε δεν αναγνωριζει το προβλημα.Τώρα ξεκολλησε το χερουλι της πορτας απο το τραβηγμα που της κανουμε για να την κλεισουμε .Εχει καποιος αναλογη εμπειρια και αν μπορει εστω και σε pm να μου συστησει καποιον για να την φτιαξει σωστα?Ευχαριστω πουλ κ των προτερων

απλα ειναι και τα δυο...ενασχοληση θελουν.

ειτε ο κλειδαρας της περιοχης - ειτε καποιος αλλος αλουμινας που δεν αναλαμβανει πολυ μεγαλες εργολαβιες, σιγουρα θα μπορουν να λυσουν το προβλημα.

7 ώρες πριν, Vasilica89 είπε

Σε τοίχο με κάποιο απορρυπαντικό παίζει????

δεν το καταλαβα αυτο...

15 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Στο ασανσερ στην πολυκατοικία μου τωρα που το λες παρατήρησα με μαρκαδόρο κάτι σαν αρχικά η όνομα, σε 2-3 σημεία θα το βγάλω φώτο τωρα που θα φύγω και θα το ανεβάσω το βράδυ. Ίσως τυχαίο ίσως και να ειναι "καμπανάκι".

συνηθως ειναι χαραγμενα καποια αρχικα...εγω εκει που πηγα για αναβαθμιση ειχε "Δ", "Α", "Π"...

απο την απλη ξυλινη σε ξενοικιαστο που ανοιξαν και ειχε "Α" στο κουδουνι διπλα, καταλαβαινω οτι μιλαμε για "ακατοικητο"..τα υπολοιπα δεν αποκρυπτογραφησα. τα ιδια σημαδια ειδα στο γαλατσι, νεο ηρακλειο, βυρωνα & νεα σμυρνη. καπου αλλου δεν τα πετυχα εγω προσωπικα...ακουσα και απο συναδελφους ομως οτι υπαρχει κινητικοτητα οπως καθε καλοκαιρι φυσικα.

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein² είπε

συνηθως ειναι χαραγμενα καποια αρχικα...εγω εκει που πηγα για αναβαθμιση ειχε "Δ", "Α", "Π"...

απο την απλη ξυλινη σε ξενοικιαστο που ανοιξαν και ειχε "Α" στο κουδουνι διπλα, καταλαβαινω οτι μιλαμε για "ακατοικητο"..τα υπολοιπα δεν αποκρυπτογραφησα. τα ιδια σημαδια ειδα στο γαλατσι, νεο ηρακλειο, βυρωνα & νεα σμυρνη. καπου αλλου δεν τα πετυχα εγω προσωπικα...ακουσα και απο συναδελφους ομως οτι υπαρχει κινητικοτητα οπως καθε καλοκαιρι φυσικα.

Σε εμας στο ασανσέρ εχει αυτα. Ειναι σαν όνομα (IGOR ?) που μπορει να εχει γράψει κανένας πιτσιρικάς αλλα μπορεί να ειναι και κανένας κώδικας ισως?. Επισης το ιδιο βρέθηκε και σε αλλη κοντινή πολυκατοικία. 

IMG_20220818_200128.resized.jpg

IMG_20220818_200133.resized.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

1)γνωρίζει κανείς κοστος για το πλαστικό καλυμα των μαγν. κλειδιων του mag3g? στο ενα εχει σπάσει το πλαστικό που τα κρατάει στα κλειδιά (σαν μαγνητακι λειτουργεί) και στο αλλο εφυγε το πυρακι που κραταει το πλαστικό. 

2)Λουκετα τακου gold door που χρησιμοποιούνται καθημερινα για 5 χρόνια για ρολά καταστηματοσ χρηζουν καμια προληπτική αντικατασταση? εχουν αρχισει να κολλάνε.. εχω ριξει w40 στον πυρο και βελτιωθηκε... ριχνουμε στην κλειδαριά ή όχι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σε ένα διαμέρισμα που θα νοικιαστεί, υπάρχει μια πόρτα ασφαλείας (Dierre)με μια κλειδιαριά τύπου χρηματοκιβωτίου της Mul-T-Lock. Σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή πριν το παραδώσω στον ενοικιαστή , αφού είναι παλιά και παλιού τύπου. Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας και σωστό είναι να αλλαχθεί.  Η ερώτηση είναι τι μπορούμε να τοποθετήσουμε, στην μεσαία , αν μπορούμε να το πούμε, κατηγορίας τιμής ???

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες , ενδεικτικά και μια φωτό με τον τύπο κλειδιού. Το πάχος υπολογίσω είναι κοντά στα 7cm και όχι 7,5 που φαίνεται στην φωτό αφού υπάρχει και εσωτερική μπορτούρα περιμετρικά της πόρτας πάχους περίπου 0,5 cm 

porta 1.jpg

porta 2.jpg

porta 3.jpg

multlock-DCM.jpg

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.

Αν αυτα ειναι τα πραγματικα κλειδια της κλειδαριας καλο ειναι να κατεβασεις τη φωτο τους για λογους ασφαλειας δικους σου.

Εκτος και αν το σπιτι δεν κατοικειται και ειναι αδειο τελειως και θα μπει νεα/αλλη πριν μπει αλλος ανθρωπος μεσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jobous είπε

Όχι δεν είναι , απλά έχω βάλει φωτό που βρήκα σε site για να δείξω το είδος των κλειδιών. 

εγω στη θεση σου θα εβαζα ενα σετακι στα 130 ή 160 με τα βασικα κ ειτε απλο ντιφεντερ - ειτε μονολιτο αντιστοιχα.

ο λογος : εαν ημουν στη θεση του ενοικιαστη θα αλλαζα τον κυλινδρο ακομη και να ξεσφραγιζες τα κλειδια μπροστα μου.

περισσοτερα σε πμ αν θελεις ινφο κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Στο σπιτι μου η εξωπορτα ειναι πολυ παλια , με μια τριαινα και μια κλειδαρια κουτιαστη....

Θελω να βαλω καινουργια πορτα και κλειδαρια.....η σκεψη μου ειναι να βαλω μια οικονομικη πορτα με μια καλη κλειδαρια, μιας και μενω σε οικοδομη με αρκετα διαμερισματα καιτο να ξηλωσουν την πορτα το θεωρω λιγο αδυνατο χωρις να παρει κανενας χαμπαρι. 

Θα ηθελα την γνωμη σας, εαν σκεφτομαι σωστα , και επισης , τι να προσεξω στην αγορα πορτας και την τοποθετηση, αλλα και προταση για κλειδαρια.

Μενω θεσσαλονικη,οποτε λαβετε κι αυτο υπ οψιν.758860883_IMG_20220825_133442.jpg.a4bbb0e18dddca53d7893b95c65dae71.jpgIMG_20220825_133503.jpg.39a839f032147708eca8e97831e0c3ee.jpgIMG_20220825_133433.jpg.8dfa6d180939de26b94ec17f0885e0fd.jpg515304797_IMG_20220825_133456.jpg.652ce94ef9c3b001627dfc52cff16828.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...