Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι βλέπω να προτείνεται εδω, cisa κλειδαρια, defender bd200 και ένα κύλινδρο ενα κλικ πάνω απ' αυτα που δινουν με τη πόρτα.

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, xaris33 είπε

Οτι βλέπω να προτείνεται εδω, cisa κλειδαρια, defender bd200 και ένα κύλινδρο ενα κλικ πάνω απ' αυτα που δινουν με τη πόρτα.

δε βρηκες εναν πορτά να βαζει cisa + bd200 ;;;

Δημοσ.

Oχι σε 2 που ρωτησα, αφου αυτη που βαζουν ειναι ιδια, καθως και ολα τα ατσαλινα defender, μη πετας τα λεφτα σου (lol)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xaris33 είπε

Oχι σε 2 που ρωτησα, αφου αυτη που βαζουν ειναι ιδια, καθως και ολα τα ατσαλινα defender, μη πετας τα λεφτα σου (lol)

σε ποιους πηγες ;

Δημοσ.

Καλησπερα,

σε γκαρσονιέρα με παλιά ξύλινη πόρτα εάν έβαζα ένα defender

https://www.skroutz.gr/s/22238652/Προστατευτικό-κυλίνδρου-defender-για-ξύλινες-πόρτες-MAUER-915-123-Νίκελ-Ασημί.html

και έναν καλύτερο μύλο 

https://www.skroutz.gr/s/27859217/Mauer-Elite-2-Red-Line-Αφαλός-για-Τοποθέτηση-σε-Κλειδαριά-77mm-31-46mm-σε-Ασημί-Χρώμα.html
εαν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο δεκτές οι προτάσεις 

θα δυσκόλευα κάποιον κλέφτη ώστε να μην πολύ ασχοληθεί με δεδομένο ότι είναι μια μικρή γκαρσονιέρα και ότι δεν θα έχει την ποιο απλή κλειδαριά?
Για το defender πρέπει να αλλάξω όλη την κλειδαριά πχ με κάποια που είναι συμβατή?

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να βάλω nuki στη νέα πόρτα και να μη μπαίνει σχεδόν ποτέ κλειδί, θα είχε νόημα να βάλω φτηνότερο κύλινδρο με ακριβότερο defender μαγνητικο?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xaris33 είπε

Επειδή σκέφτομαι να βάλω nuki στη νέα πόρτα και να μη μπαίνει σχεδόν ποτέ κλειδί, θα είχε νόημα να βάλω φτηνότερο κύλινδρο με ακριβότερο defender μαγνητικο?

Θα σου πρότεινα όσο μπορείς να κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις με κλειδί, η Nuki δεν θα αντέξει πολύ ζόρι μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να τη σκέφτεσαι σαν backup αλλά και για να παρακολουθείς το status της πόρτας (ανοιχτή, κλειστη, κλπ)

...τουλάχιστον σε ότι αφορά τη Nuki 2 που χρησιμοποιώ εγώ ίσως η 3 είναι αρκετά βελτιωμένη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrArkadin είπε

Θα σου πρότεινα όσο μπορείς να κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις με κλειδί, η Nuki δεν θα αντέξει πολύ ζόρι μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να τη σκέφτεσαι σαν backup αλλά και για να παρακολουθείς το status της πόρτας (ανοιχτή, κλειστη, κλπ)

...τουλάχιστον σε ότι αφορά τη Nuki 2 που χρησιμοποιώ εγώ ίσως η 3 είναι αρκετά βελτιωμένη.

αν η πορτα κλειδωνει - ξεκλειδωνει με το χερι χωρις ζορι, τοτε το nuki παιζει πιπιλα.

αν η πορτα χαμηλωσει ή εχει μη-γραναζωτη κλειδαρια ή γενικα καπου "μαγκωνει" τοτε το nuki ειναι όντως λαθος κινηση.

2 ώρες πριν, xaris33 είπε

ετσι κι αλλιως για διπλης ενεργειας κυλινδρο θα πρεπει να πας, οποτε πολυ οικονομικους δε νομιζω να βρεις εκτος αν δε θυμαμαι καλα....δωσε κανενα παραδειγμα.

προτιμησε γενικα την ισοροπια, μεσο κυλινδρο (tekno pro/champions pro ή καλυτερο) με μεσο μαγνητικο (mrm27)...

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/8/2022 στις 6:45 ΜΜ, xaris33 είπε

Αν δεν βρήκες κάποιον πες μου να σου στείλω τηλέφωνο του κλειδαρά που μου πέρασε cisa + bd200.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους. Πέρασα νέες πόρτες στο σπίτι μου (εσωτερικές δωματίων) πριν περίπου ένα χρόνο. Ανάλογα με τη διάθεσή τους άλλοτε κλείνουν άλλοτε παραμένουν ανοιχτές. Όποιος τις βλέπει αναρωτιέται γιατί σαν πόρτες δεν έχουν "γλώσσα". Ψάχνοντας λοιπόν συνειδητοποίησα ότι έχω μαγνητικές κλειδαριές στις πόρτες. Η ερώτησή μου είναι όμως πως μπορώ να πετύχω να κλείσουν; Είναι σαν μερικές φορές να απομαγνητίζονται. Έχει κανείς καμιά

ιδέα;

Επεξ/σία από mariariw22
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mariariw22 είπε

Γεια σε όλους. Πέρασα νέες πόρτες στο σπίτι μου (εσωτερικές δωματίων) πριν περίπου ένα χρόνο. Ανάλογα με τη διάθεσή τους άλλοτε κλείνουν άλλοτε παραμένουν ανοιχτές. Όποιος τις βλέπει αναρωτιέται γιατί σαν πόρτες δεν έχουν "γλώσσα". Ψάχνοντας λοιπόν συνειδητοποίησα ότι έχω μαγνητικές κλειδαριές στις πόρτες. Η ερώτησή μου είναι όμως πως μπορώ να πετύχω να κλείσουν; Είναι σαν μερικές φορές να απομαγνητίζονται. Έχει κανείς καμιά

ιδέα;

τα αντικρυσματα θελουν ρυθμιση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...